bijlow-1

VK Sportphoto

Nieuws

BIjlow: "Iedereen weet wat Feyenoord voor mij betekent"

Van de redactie

Justin Bijlow werd eerder deze zomer met Manchester United in verband gebracht. Recentelijk gaf de doelman van Feyenoord al aan niet zomaar te vertrekken uit Rotterdam. Na het gelijkspel tegen Villarreal sprak de 25-jarige Bijlow met ESPN over zijn toekomst.

Rondom de Oranje-international is het vooralsnog rustig. "Ja, het is nog steeds dezelfde situatie zoals ik de vorige keer geschetst heb. Het is nu gewoon rustig", begint de doelman. "Ik heb al gezegd dat bij Feyenoord spelen altijd goed is, zeker gezien de competities waar wij in spelen zoals de Champions League en de titel die we kunnen verdedigen."

Bijlow is nog altijd gelukkig bij Feyenoord. De Rotterdammers deden de keeper een aanbod om zijn contract te verlengen. "Ik ben nu gewoon bij Feyenoord en ik ben altijd blij hier te mogen spelen. Feyenoord heeft mij een tijd geleden een aanbod gedaan. Dat was aan het begin van de voorbereiding en de laatste tijd hebben we weinig contact gehad. We zullen zien."

"Ik focus me nu gewoon op Feyenoord en dan zien we aan het einde wel waar ik speel. Ik speel hier met alle plezier en iedereen weet wat Feyenoord voor mij betekent", vervolgt Bijlow. "Ik heb ook al eerder gezegd dat ik niet zomaar Feyenoord verlaat."

Delen

Reacties

Goede keeper, hopelijk blijft hij. Echt happig om aanvoerder te zijn ontbreekt helaas. Hancko of Geertruida dan maar!
Een keeper als aanvoerder vind ik sowieso niks.

Het liefst ook een Nederlandse speler. Tja... Lastig. Anders toch maar geen Nederlandse speler, dan is Trauner de meest logische keuze.
En iedereen weet ook dat je geen bijzondere keeper ben, nooit de top zal halen en nooit een seizoen vol maakt door blessures.

Leuke keeper maar steevast 40% per seizoen geblesseerd.
Je kan er simpelweg niet op bouwen. Mocht bijvoorbeeld United hem alsnog als reserve doelman willen halen en 20 miljoen neerleggen, niet twijfelen maar direct pakken. Er lopen zat betere keepers rond en zelfs Wellenreuther vind ik niet onderdoen voor Bijlow.
Wat ben jij toch een ontzettende zuurpruim, kritisch me rug op.
Over die blessuregevoeligheid ben ik het met je eens, maar als hij fit is is het gewoon de keeper van oranje. En het is ook nog een rasechte Feyenoorder! Is toch fantastisch dat dat je 1e keeper is.
Precies de rede waarom hij geen aanvoerder wil zijn.
Wellenreuter eerste doelman maken en snel.
Aan de tekst wist ik al wat de naam van de user was. :-)
Wellenreuther niet onderdoen voor Bijlow. Hahaha!
Precies, Bijlow naar Dordrecht!
Vind Kritisch zoals de naam zegt ook vaak te kritisch.

Maar in dit geval geef ik hem gelijk, ik denk dat als je Bijlow voor 20 miljoen kan verkopen je dat moet doen, lopen zat andere goede doelmannen rond en je hebt in de tussentijd gewoon Wellenreuther om de leegte op te vangen.
Bijlow verkopen voor 20+ miljoen is prima. Maar dan moet er absoluut een nieuwe doelman komen, die er ook in de volgende seizoenen kan staan. Wellenreuther komt (flink) te kort.
Goh, ik sta dus niet alleen in deze gedachten gang.
Ik ben het helemaal met je eens en die 40% is nog rooskleurig gesteld!!
Sinds dat hij bij het Nederlands elftal gevoegd is werd het een hele matige keeper welke geen punten meer pakt voor Feyenoord.
Ja hij is een feyenoorder en dan?? Ik ook!!
Gevoel niet verwarren met professionalisme, en van uit dat stantpunt zie ik totaal niet waarvoor bijlow nog eerste keeper zou zijn.
Ik kan maar 1 rede verzinnen en dat is omdat hij een marktwaarde vertegenwoordigd en Feyenoord nog geld wilt beuren.
Ze hadden hem ook direct voor die 20 mil moeten verkopen en wellenreuter opmeten stellen.