Primeur Bevestigd
gustav-isaksen-fcmidtjylland-ii

fcmidtjylland

Transfers

Respons Midtjylland ontstelt Feyenoord

FeyenoordTM

Feyenoord heeft een reactie gekregen van FC Midtjylland op het eerste officiële voorstel om Gustav Isaksen los te weken. De respons uit Denemarken is niet waar de Rotterdammers op gehoopt hadden.

De landskampioen legde deze week een marktconform voorstel op tafel voor Isaksen in Herning, maar dat bod is van tafel geveegd. Isaksen moet volgens de Deense club een bedrag van twaalf en een half miljoen euro opleveren - om over de bonussen nog maar te zwijgen. Dat bedrag kan Feyenoord momenteel niet uitgeven. De focus blijft voor nu op de komst van Luka Ivanušec liggen.

De belangstelling van Feyenoord voor Isaksen blijft echter wél staan. De club weet dat de speler een overstap naar Rotterdam ziet zitten. Nieuwe toenadering volgt mogelijk in de maand augustus, indien Isaksen — die naar het buitenland wil verkassen — in de tussentijd geen andere transfer heeft gemaakt. Feyenoord zal eerst een speler als Alireza Jahanbakhsh van de hand moeten doen om ruimte voor een transfer te creëren.

Isaksen speelde woensdagavond met FC Midtjylland een duel om de voorrondes van de Conference League tegen Progrès Niederkorn. De Denen wonnen het thuisduel met 2-0, maar de multifunctionele aanvaller wist dit maal op Europees niveau niet uit te blinken. 

Tegenover Campo gaf Isaksen aan dat het moeilijk is om gefocust te blijven op door de transferperikelen rond zijn persoon. "Ik probeer mijn hoofd bij de wedstrijd te houden, maar het is natuurlijk niet zo eenvoudig wanneer er veel speculatie over een transfer is. Je kunt dan wat focus verliezen, maar ik probeer er zo goed mogelijk mee om te gaan."

De tweebenige Isaksen kan als rechtsbuiten, als linksbuiten én als spits uit de voeten. De Deen komt uit de jeugd van FC Midtjylland en speelde tot zover 138 officiële duels voor zijn club. Daarin scoorde hij 33 maal en leverde hij 18 assists af. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

We gaan weer een gevalletje Zerrouki beleven met Midtjylland.. Zal wel weer in het gunstigste geval in de winterstop zijn dat die knaap komt. We wachten en wachten en wachten maar weer af.
@FTM komt er nog een nieuwtje aan om tijdens de vijmibo/avond te bespreken?
Tja als je 3x een bericht plaatst dat de transfer steeds dichterbij komt worden de mensen ongeduldig :-) Hopelijk snel definitief nieuws.
Het Ad meldt dat de twee transfers dit weekend rond gaan komen
Dan weet het AD meer dan FTM mag loslaten
Is toch een strijd. Het AD baalde vorig jaar dat alle primeurtjes door FTM naar buiten werden gebracht
Het AD meldt vooral dat "de verwachting is dat...." en "Feyenoord hoopt dat...." dus niet dat het absoluut dit weekend rond gaat komen.
Dat is jouw interpretatie. Zo staat het er niet.
Stel je voor: supporters meenemen in het proces van een recordtransfer. Je moet er niet aan denken!!1
Dat trekken ze niet aangezien de meeste denken dat het handje klap is
Deze transfer is redelijk vergelijkbaar met die van Senesi in 2019. Veel tussenpersonen, veel ditjes, veel datjes. Geduld. Komt echt wel goed.
Oke lekker en ueda ? Ben misschien te enthousiast
Ja en ook zoals Hancko…ben eigenlijk meer benieuwd hoe het nu zit met Ueda. Zie ik ook voed komen en woe weet nog een verrassing
Laat ze maar koken, ik heb er nog altijd geloof in. Kan me voorstellen dat er zoveel dingen bij komen kijken, zo'n transfer.

Het is te gek dat een site als 1908 je op de hoogte houd van a tot z in zo'n transfer. Nadeel daarvan is dat lui zich ook meteen druk gaan maken etc... normaliter krijg je van dat gedeelte niets mee en kunnen lui zich nergens druk om maken...
Dat meenemen in het proces waardeer ik zeker! Het kan alleen voor enorme teleurstellingen zorgen, maar daar gaan we hier maar niet van uit.
@ FTM Wat zit Chris Woerts nu te lullen over gecompliceerde transfer met Ueda? Zou zelf al rond zijn, maar nog niet met de club. Weet jij meer?
Yes de adelaar is geland meer snel
Nee joh ben geboren en getogen op zuid
Geintje joh ivm die adelaar.

Maar jij maakte ook een geintje, neem ik aan?
Ik las dat pasveer voor linksbuiten op de lijst staat klopt dat
Die Ivanusec gaat niet meer komen joh, kan me niet voorstellen dat ze weken de tijd nodig hebben om te onderhandelen over een paar ton.
Helemaal mee eens,duurt telang,andere club bied meer en weg is ie!!
Manmanman wat een stelletje jankende kleuters weer! Ivanusec speelt nog een wedstrijd van Zagreb morgen avond en dan zullen de laatste plooïen hoogstwaarschijnlijk worden glad gestreken in de deal....sommige gasten denken echt dat een transferrecord binnen 24 uur is afgerond , alsof door de McDrive rijdt om een happy meal te bestellen 🤡 stop jammeren als een stelletje wijven en heb vertrouwen in slot en te kloese!!
Met Calvin Stengs en op transfer deadlineday kan dat toch ook binnen no-time? Waarom moeten sommige transfers zo ellendig lang duren joh, kom op hey.
@FTM kun je een update geven over ivanusec en ueda? komt het nog goed?
Heel zielig die reacties met Gnonto 2.0 over Ivanusec. Tevens ook heel dom.
Tevens en ook achter elkaar zetten in een zin is ook niet bijdehand.
Maar wat kan jou het schelen wat mensen daarvan vinden?
Jij brengt het nieuws zoals het is. Als er niks te melden valt, dan is dat zo. Mensen raken dan ongeduldig en gaan dat soort dingen roepen.
Ik schrijf ook wel eens 'tevens ook', maar inderdaad, dat klopt niet. Zijn inderdaad synoniemen. Ik heb normaal een hekel aan de taalpolitie op deze site. Echt ****** soms, maar deze is mooi!
Het is ieder jaar hetzelfde riedeltje… laten zich compleet gek maken door verschillende berichten omdat ze ongeduldig raken. Heb vertrouwen in beleid van Feyenoord, te Kloese en Slot. Is denk te veel gevraagd
Zeker heel dom. Het feit dat Slot geheel tegen zijn gebruik in al veel gezegd heeft over Ivanusec is veelzeggend. Dat doet hij alleen maar als het heel dichtbij is en in zijn ogen bijna niet meer fout kan gaan.
Rotterdamse internet hooligans zijn een bekend fenomeen, heel zonde. Want een forum, waar open gediscussieerd kan worden is gewoon leuk vermaak.
later op de dag nog nieuws? Of hangt het nog steeds ergens vanaf?
Ivanušec was onderweg maar heeft zich omgedraaid op Zagreb Airport omdat ie gnonto 2.0 werd genoemd
Laat Gnonto 1.0 dan maar naar Feyenoord komen
kan je wel een idee geven wanneer je hier meer informatie over verwacht??
Komt allemaal goed met ons Feyenoord. Op naar een heerlijk seizoen.
Pak nou eens door als je weer kampioen wil worden
Pak nou eens door als je weer kampioen wil worden
'Bod Feyenoord ontstelt Midtjylland'
Luka heeft aangegeven dat hij naar Feyenoord wil. Daar kan hij zo de CL in terwijl OM voorrondes moet spelen en dus niet zeker van de CL is.
Dat gerucht uit Frankrijk blijkt van een 'journalist' te zijn die vaker met onzin komt, hopen dat nu ook het geval is.
Nouja alles wat die berzint is idd onzin en soms neet die wat over van andere. Om insiders hebben al bevestigd dat ze niet achter ivanusec aanzitten maar een jongen uit de championship
Huh? Ik begrijp niet wat je zegt. Zeg jij hiermee dat insiders van OM zeggen dat ze niet achter Luka aanzitten?
Ja dezelfde populaire OM insider die zo’n beetje altijd aan het goede eind zit en eerst zelf kwam met de “preimeur” dat OM achter hem aanzat omktkrachtte dat 2 dagen geleden nu ze volop achter ndiaye zitten. Ook gisteren reageerde gij op een gerucht over ivanusec en OM dat de fans ivanusec uit hun hoofd kunnen zetten omdat hij niet gaat komen
Aha helder, dank voor je reactie
Oordeel zelf:

-geen links, dank-

en;

-geen links, dank-
Volgens mij geven alle 3 de websites dezelfde **** aan, dus ja hoop dat het niet waar is.
Nou ftm kom maar met het nieuws van die clubs voor luka of situatie ongewijzigd
Volgens Franse media gaat Olympique Marseille zich melden voor Ivanusec, en zijn ze zich bewust dat Ivanusec schijnbaar 12 miljoen zou moeten kosten (volgens die Franse sites die dit melden).
Heb steeds minder vertrouwen in de komst van Ivanusec
Met het nieuws dat er PL clubs en Marseille concreet gaan worden, lijkt het me dat je kansloos wordt
Ja het is gedaan, over en uit… volgende target.. idrissi en Van Hooijdonk… succes en sterkte tot augustus hahahaha. Dit gaat zeker tot 31 augustus duren mbt media mededingen… adios
Hoe stiller het is rondom Feyenoord des te beter, ze zijn gewoon volop bezig. `heb vertrouwen en laat je niet gek maken door ieder bericht wat overal geplaatst wordt. Laat het lekker op je afkomen, leukste periode die er is.
dit was je vorige bericht. en dan plaats je dit beetje last van bipolar?
Nee dit bericht wat ik stuurde is juist naar de paniek mensen. Ze snappen niet helemaal hoe het werkt. Inderdaad hoe stiller hoe beter, maar je krijgt dit niet in hun kop. Je gaat berichten zoals; gaat niet lukken, duurt te lang, idrissi en van Hooijdonk steeds vaker lezen. Is zo voorspelbaar, dus ik heb besloten laat ze maar lekker ongeduldig doen. Maar niet te kloese en slot afzeiken betreft beleid! Ze zijn bezig en alleen hun weten hoe het er voor staat!
ah je was sarcastisch! mijn oprechte excuses ik begreep het verkeerd!
@marco geen excuses hoor. Ik moet leren er smileys achter te zetten 👊🏻
Hoe stiller het is rondom Feyenoord des te beter, ze zijn gewoon volop bezig. `heb vertrouwen en laat je niet gek maken door ieder bericht wat overal geplaatst wordt. Laat het lekker op je afkomen, leukste periode die er is.
Buiten de voetbalwedstrijden om dan... ;-)
Hahan dat klopt helemaal 😎👊🏻
Ekrem Onur (journalist) zegt dat er PL clubs klaar zijn om 12 miljoen neer te leggen voor Ivanusec. Ook zou Marseille op het punt staan een bod in te dienen. Blijft zo toch spannend.
We zullen snel zien of dit klopt ftm kern van waarheid hoop het niet
Media is heerlijk vooral in deze tijd, iedereen helemaal gek maken. Dit is nog maar het begin he
Klopt, het wordt de Gnonto van dit jaar. Straks gewoon Idrissi 😉
Feyenoord was nooit concreet voor Gnonto.

Wel voor Senesi en Giménez. Dat waren ook soaps. En ze kwamen. Hancko ook wel een beetje en die is er ook.
Die onur is even betrouwbaar als mijn moeder omtrent transfers. Heeft ook de verkeerde foto in die tweet geplaatst maakt het wel af
Heeft iemand Ivanusec al in het maasgebouw gezien?
Die speelt dit weekend en woensdag gewoon nog met Zagreb waren ook zijn eigen woorden.
Schiet op man met die kroaaat
Niet voor woensdag let maar op
Feyenoord kennende hebben ze een marktconform bod gedaan van 4 miljoen.
Zo mist iedereen de hele voorbereiding.
Ja man. Irritant dat we niet teveel willen betalen. Ik vond het ook waardeloos dat we maar 2 miljoen betaalden voor Sinisterra. Waarom niet meteen 8 miljoen bieden? Feyenoord moet echt eens gaan leren hoe het werkt /s
Of dat ze Salomon Kalou verkochten voor 4 miljoen aan Chelsea.

Wat is er toch veel geprutst bij Feyenoord in het verleden. Haha.
Zo ook met Bozenik en Antonucci
beiden 4 miljoen, Basset de nieuwe Messi en Bullaude. Ik heb er nog een stuk of 10
We hebben niet zoveel geld. Ivanusec en ueda dan is het wel op zolang er niemand verkocht word
Poh hoevaak moet ik deze site nog bekijken voor dat onze vriend gepresenteerd word
Kom maar door met onze Kroatische vriend!
Hopelijk vandaag ein-de-lijk definitieve bevestiging dat Ivanusec komt! Verblijd ons FTM! :D
Vraag mij oprecht wel af hoe je dit ooit zou gaan inpassen.
Aanval: Jahanbaks, minteh, Sauer, Dilrosun l, Waldemark reserve
Middenveld vd belt, Milanbo, Zechiel, Zerrouki? Reserve..

Er moeten echt spelers verkocht en verhuurd worden.

Milambo en Zechiel is doodzonde als die niet genoeg speelminuten gaan krijgen.

Aanval moeten gewoon minimaal twee spelers (Waldemark verhuur) + verkoop (Dilrosun of Jahanbaks) eruit om niet een veel te brede selectie te hebben..
Mensen die niet eens de namen kennen maar wel advies en raad geven. Dat klopt niet. Jij bent af!
1) ik geef, net als veel anderen hier, mijn mening hoe ik er over denk.
2) Ik voel totaal geen noodzaak om mijn spellingscontrole exact op orde te hebben als ik mijn mening wil geven op een forum.

3) ga lekker wat leukers doen met je dag ipv zo ********** te reageren.
Daarom zit je ook op de Mavo.
Nee, nooit op gezeten ook.
Ga me niet verlagen tot dit niveau en voel geen noodzaak om een wedstrijdje te doen om te kijken wie verder pist.
Zo dacht ik er vroeger ook over. Tegenwoordig heb je gewoon een veel bredere selectie nodig wil je in zowel de eredivisie als in Europa meedoen om de prijzen. Bij 020 zitten er elk jaar “goeie” spelers op de bank weg te vertoeven. En wat Jahanbakhsk gisteren in het interview zei klopt ook, hoe meer kwaliteit hoe beter, ze maken elkaar alleen maar beter en pushen elkaar tot het uiterste, alleen moeten we geen kapitaal vernietiging doen en zullen er een aantal miskopen of talenten verhuurd/verkocht worden.
Voor Milambo is voldoende interesse om hem op huurbasis over te nemen. Voor Zechiël zou het ook goed zijn om vlieguren te maken tussen volwassenen, en niet meer bij de O21. Idem voor Sauer. Walemark en Dilrosun samen is ook veel van hetzelfde. Met Jahanbakhsh, Minteh en Dilrosun heb je genoeg wissels voor de vleugels, lijkt me.
Tegelijkertijd is het onwijs belangrijk dat de O-21 een keer gaat promoveren. Dat zou voor de toekomst wel een groot verschil maken.
Kenmerk van een topteam: een brede, sterke reservebank. Denk terug aan wat Roma op het laatst nog kon inbrengen tegen ons. Dus: wil je een topteam worden of niet? 🤔
Een kenmerk van een topteam is het balans in het elftal tussen basis-, bankspelers en talenten. En dit team is zeker nog niet in balans.
Dilrosun is een te blinde speler.graag verkopen of huur met optie
Wat kunnen we weer lekker lompe nare opmerkingen naar elkaar plaatsen echt super.

En vooral sommige ook weer onnodig domme op gevoel gebasseerde dingen zeggen over andere spelers...

De afgelopen dagen ging het stukken beter nu even een dippie zullen we weer gewoon normaal tegen elkaar doen
Kom je net uit de kroeg rollen
Misschien een hele domme opmerking, maar geld dat je aan spelers uitgeeft moet je zien als stenen van een huis en ik bedoel dat niet denigrerend. Er wordt toch altijd gezegd dat je waarde op het veld moet creëren? Zie het als een hypotheek met wrs overwaarde.
Wat hebben ze het afgelopen jaar gedaan? Meer dan 50 miljoen geïnvesteerd.
Nou als je onderhandelingen doet is niet het antwoord wat jé hoopt maar verwacht. Daarom zou ik niet van schrikken maar afwachten en afwachten..
Volkomen normaal dat ze de hoofdprijs vragen uit hun oogpunt.
Toch zou ik als Feyenoord zijnde wetende dat de speler ook wil, het zeker niet snel opgeven
Spelers als Isaksen en Ivanusec zorgen ervoor dat je bijna zeker de komende drie jaar bij de eerste 2 eindigt met gevolg hoge inkomsten uit de champignons Leaque.
Hoop vurig op deze twee spelers
Die Japanner zou ook een versterking zijn al vind ik dat de vraagprijs erg onrealistisch, waardoor van Hooijdonk eerder in aanmerking komt.
Is ook jong en heeft veel potentie, al zie ik persoonlijk liever die Ueda komen .
Daar heb je gekke Hennie weer met zijn van Hooijdonk. Even kappen hoor. Van Hooijdonk is veel te slecht voor Feyenoord.
Kareltje terug in je mandje,trouwens
Danilo wil graag je adres weten.
Als je trouwens goed leest ( wat moeilijk voor je is) kan je zien dat ik ook liever die Japanner zie dan van Hooijdonk.
Probeer is een roze bril, denk dat dat goed bij je past 🤗
Kan je dit eens uitleggen waarom hij te slecht is voor Feyenoord? En dan niet op gevoel maar op basis van feiten??

Als ik daar namelijk naar kijk zie ik een spits die speelde bij een club die in de middenmoot eindigde,

Als ik kijk naar de feiten maakte hij 16 doelpunten in vergelijking de topscoorder van de landskampioen (Feyenoord, wij dus) scoorde er maar 15 Danilo die weg is scoorde er maar 10. Van Hooijdonk scoorde vaker dan Brobbey, Bergwijn, Tadic en Kudus van Ajax

En nog zijn er mensen die beweren dat dit een slechte spits is. Bij een Heerenveen dat afgelopen seizoen bekend heeft gestaan om zijn defensieve spel. Tsja wat zou er gebeuren als deze speler in aanvallend opzicht meer bediend wordt door echt goede spelers...

Dus graag cijfers en feiten waaruit blijkt dat van Hooijdonk een slechte speler is
Of een speler 'goed' of 'slecht' is wordt natuurlijk niet alleen bepaald door statistieken.
Daar komt veel meer bij kijken. In dit geval is het vooral belangrijk je af te vragen of Van Hooijdonk mee kan in het spelletje met veel, snel en hoog druk zetten dat Slot wil spelen.
Kareltje de Grote is een ras jankerd, is niet serieus te nemen
Wel leuk zo een azijnpisser🤣
Kan niet betalen! Waar slaat het op we hebben super veel geld gekregen
Stel je kan het wel betalen dan moet je het nog steeds niet willen. Want dit bedrag is hij niet waard
We hebben op papier(!) inderdaad behoorlijk wat geld gekregen.
Alleen:
- dat zijn bruto bedragen. Je moet grofweg eenderde deel eraf trekken: belastingen, vergoeding zaakwaarnemers, vergoeding opleidingsclub
- dat geld krijg je zelden direct, maar wordt in termijnen overgemaakt
- omdat er toch nieuwe spelers moeten worden gehaald terwijl veel van het transfergeld nog niet binnen is, moet je aankopen voorfinancieren bij de bank. Die vragen al snel 8% rente en die schulden kun je maar beter heel snel aflossen, want het is duur geld
- om duur voorfinancieren in de toekomst te voorkomen, moet je zorgen dat je een gevulde kas houdt. Feyenoord was platzak en ze zijn daarom nu extra voorzichtig met aankopen omdat ze vermogen op willen bouwen zodat je niet aan dat dure voorfinancieren vast zit
- en daarnaast moeten er ook nog schulden worden afgelost. Men is goed op weg om de club kerngezond te maken, maar daardoor moet je dus nog wel een paar seizoenen de hand wat op de knip houden

Dus zeggen dat er nu meer dan genoeg geld is om spelers aan te trekken is toch niet waar.
Wie de nuance wil weten ipv alleen maar wat roepen, zal toch echt even moeten lezen.
Eigenlijk echt te erg dat er nog steeds mensen tussen zitten aan wie je dit soort basale kennis uit moet leggen.
Maar dat geldt andersom ook voor ons natuurlijk als het bijv. gaat over betalen in termijnen. Oók wij hoeven dat niet in 1 keer op te hoesten.
Klopt, maar je moet wel de financiering op orde hebben. Net als bij het kopen van een huis.
Je hebt gelijk. Dat lijkt me ook de reden dat Feyenoord nu Stengs heeft gekocht via een doorverkoopdeal. Dat is al een stap vooruit t.o.v. de huurdeals die Feyenoord afgelopen seizoenen veel moest doen. De volgende stap is dat je dit soort spelers kunt kopen zonder een dergelijke constructie. Het lastige is wel dat je daarvoor CL moet halen en daarvoor moet je vaak vooraf weet investeren in vrij dure spelers. Dat is een balanceeract waarbij je heel goed moet afwegen welke financiële risico's verantwoord zijn. Maar dat is Te Kloese wel toevertrouwd. Even los van of ik het me je eens ben of niet vind het overigens wel fijn dat je met een onderbouwd betoog komt. Weer eens wat anders dan mensen die lukraak wat roepen.
Dank je.
En inderdaad: sparen dus om goedkoper spelers aan te kunnen trekken!
Twaalf en half miljoen, phoe. Das even andere koek dan zeven of acht miljoen.
De reactie verbaast mij totaal niet. Feyenoord waarschijnlijk ook niet.

Sterker nog ik had gister nog gezegd dat ze naar schatting 12 a 13 mil ex bonussen gaan vragen. Was te verwachten.

Als we hem echt nodig hebben gewoon neerleggen dat geld. Verdien je vanzelf weer terug.

Al twijfel ik zelf over het aantrekken van een rechtsbuiten. Paixao, Dilrosun, Jahanbaks, Walemark. Links heb je dan dadelijk Sauer en waarschijnlijk Ivanusec. De spoeling op rechts is wel heel dik. Wel met 3 kwart middelmaat maargoed.
Natuurlijk gaan we niet zomaar 12-13 miljoen betalen. Gelukkig gaat Te Kloese verantwoord om met het geld.
Die club weet tenminste wel de waarde van.zijn spelers. Alleen maar respect voor.
Had je voor Danilo ook kunnen vangen al is dat mosterd na de maaltijd. (Die tegen Sevilla overigens WEL had gescoord).
Kan je altijd pas achteraf beoordelen als hij verkocht is. Die voorzitter van Zurich riep ook heel cool voor dubbele cijfers voor Gnonto en vertrok uiteindelijk voor 4-5 miljoen.
Die wilde iedereen toch zo graag hebben?
Wat was t struikelblok dan?
Volgens mij wat twijfels over het systeem en Arnesen zijn zoon had er mee te maken. Maar bedoel meer, tussen de hoofdprijs vragen en krijgen zit nog wel een verschil. Pas achteraf weet je of een club het slim gedaan heeft.
Ga voor alle 3. Wanneer je hierdoor verder komt in bijvoorbeeld de champions league, een kampioenschap kan behalen een beker winnen en bovenal respect afdwingen met een supercoach. Ik zou het risico nemen.
Ja en als het allemaal niet lukt, kan je weer een stap of twee terug zetten.
Verstandig omgaan met het geld dat ne hebt. Situatues als met het halen van Makaay en co wil je echt niet meer
Wat mij betreft de Japanner laten schieten en Ivanusec en Isaksen halen. We Hadden ooit K2 met Kalou en Kuyt en straks de I2.. klinkt minder cool maar zou wel top zijn.
Danilo is hard op weg naar Schotland, dus als je Ueda niet haalt heb je alleen Santi als volwaardige spits. De eerste twee CL potjes zou je dan in moeten vullen met jeugd of Paixao of evt. Dilrosun of Alireza als gelegenheidsspits (als die laatste twee blijven). Hetzelfde geldt als Santi ineens geblesseerd is, dan is een spits van het kaliber Ueda wel welkom lijkt me.

Ik hoop eerder dat ze Ivanusec halen en Isaksen laten gaan, dan zit je al ruim genoeg bezet op je vleugels. Als het scenario dan is dat je 2 van de 3 kan halen tenminste... afwachten afwachten...
Studiootje 1908 zou wel ff lekker zijn!
Waarom wel €8.000.000 voor een Timber.
En nu ineens afgeschrikt door een weigering van een eerste bod voor een hogere klasse speler. Een vraagprijs betalen sowieso niet.
Maar zou wel mooi zijn deze & ivanusec en de spits Ueada. Natuurlijk prijzig maar brengt ook héél wat.
Als Ivanusec komt, hebben we al te veel wingers. Ivanusec, Paixao, Dilrosun, Jahanbakhsh, Walemark, Sauer, huurling Minteh en Stengs die er ook kan spelen. Denk dat Dilrosun en Walemark het beste wegkunnen. Ali is een oudere speler die ook cultuur bewaakt, en nooit verzaakt, al is hij ook niet geweldig qua aanvallen. Denk dat het goed is om in deze jonge groep Trauner en Ali te behouden.
Die komt gewoon joh. Beetje duwen en trekken. Geeft aan dat de transfers hem afleiden en bezighouden. Gaat minder presteren. Daar willen ze niet dat hij ontevreden is en willen een mooie som vangen. Beetje hard to get. Half augustus zakken ze met de prijs. Welkom Gustav!
Willen gewoon nog een miljoentje erbij.
Laten wij nou 'gewoon' afwachten wat er zoal gaat gebeuren op de transfer markt. Zowel ingaand als uitgaand. Een ieder kan er iets over zeggen. Maar de verantwoordelijke mensen die daar zich mee bezig houden bij feyenoord zijn de enige die hier iets van weten. Dus de media en ook FTM weten het 'fijne' niet. Want ook FTM heeft door structuur verandering bij feyenoord haast geen ingang meer daar.
Aannames. Ze kunnen alle drie betaald worden maar wil je dat.
Hoop dat Feyenoord risico neemt voor deze speler zowel in budget als salaris. In mijn ogen levert die altijd op termijn meer op en je moet bij de eerste twee zien te eindigen.
We hebben in het verleden al eens te veel risico genomen. Dat liep niet goed af.
was wel een risico wat genomen werd met oude spelers , dat was niet slim van bosz , nu creeer je waarde op het veld en er staat al aardig wat waarde op het veld , ik denk dat je best een verantwoord risico kunt nemen , kom je dit seizoen bij de eerste 2 kom je volgend jaar wederom rechtstreeks in de CL en kan je de kassa weer flink laten rinkelen
juist nu doorpakken , juist nu nu slot nog aanwezig is ook dat kan volgend jaar weer anders zijn