Primeur Bevestigd
isaksen-feyenoordweb2

fcmidtjylland

Transfers

Feyenoord concreet voor Isaksen

FeyenoordTM

Feyenoord gaat een poging wagen om Gustav Isaksen los te weken bij FC Midtjylland. De Rotterdammers hebben op de achtergrond een miljoenenbod voorbereid die vandaag nog ingediend wordt bij de Deense club.

De Rotterdammers zien hun kans schoon nadat AC Milan zich verzekerde met de komst van Samuel Chukwueze. In Milaan gold Isaksen eerder als het alternatief. Het eveneens geïnteresseerde Lazio wist zich al te verzekeren met de komst van rechtsbuiten Matteo Cancellieri. De Italiaanse clubs kregen eerder een forse vraagprijs te horen van FC Midtjylland, maar Feyenoord weet dat de prijs voor de regerend landskampioen van de Eredivisie net wat lager uit zal gaan pakken. Na de oriënterende fase, waarin Feyenoord begin juli verkeerde, gaat de club nu over op concrete toenadering.

Feyenoord ziet in Isaksen de ideale opvolger voor de waarschijnlijk vertrekkende Alireza Jahanbakhsh. De Iraans international heeft na een gesprek tussen de clubleiding en zijn entourage te horen gekregen dat hij uit mag kijken naar een nieuw verblijf. Toulouse en Al-Riyadh behoren tot de belangstellenden. Geïnteresseerde clubs uit Turkije kregen bij voorbaat nul op het rekest van de Iraniër: hij prefereert een transfer naar een andere competitie.

De technische staf van Feyenoord is al langere tijd overtuigd van de kwaliteiten van Isaksen. Hoofdtrainer Arne Slot sprak dan ook eerder zijn bewondering uit over de 22-jarige Deen. De oefenmeester deed dat op de persconferentie voorafgaand aan het Europa League-duel tussen Feyenoord en Midtjylland (2-2) in De Kuip.

"Isaksen is één van Midtjyllands dreigendste aanvallers. Wij hebben met Dilrosun en Wålemark twee gelijksoortige types voorin. Aangezien we die aangetrokken hebben, geeft dat aan dat deze speler wellicht ook door ons als goed werd bevonden. Maar hij speelt bij Midtjylland. Wij hebben twee andere uitstekende buitenspelers in de vorm van Dilrosun en Wålemark, en we hebben er nog meer, maar niet linksbenig."

De tweebenige Isaksen kan als rechtsbuiten, als linksbuiten én als spits uit de voeten. De Deen komt uit de jeugd van FC Midtjylland en speelde tot zover 137 officiële duels voor zijn club. Daarin scoorde hij 33 maal en leverde hij 18 assists af. Donderdagavond speelt Isaksen met FC Midtjylland om 18:45 een thuisduel om de voorrondes van de Conference League tegen Progrès Niederkorn.

De eventuele komst van Gustav Isaksen staat los van de komst van Luka Ivanušec. Feyenoord diende dinsdag een derde aanbieding in bij Dinamo Zagreb om de hattrick-hero los te weken en is zéér hoopvol op zijn komst. Er valt nog een gering gat te dichten voor een clubakkoord.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FTM hoe groot acht je de kans dat hij daadwerkelijk komt?
Eten is binnen,
Koffie loopt door,
Kom maar op met dat goede nieuws, ik ben d'r klaar voor
Eten is binnen,
Koffie loopt door,
Kom maar op met dat goede nieuws, ik ben d'r klaar voor
Lijkt mij sterk dat je & Minteh & Isaksen & Ivanusec haalt. buiten het feit dat Isaksen 10mio+ op moet leveren, is het ook wel wat veel ten aanzien van wat er nu rondloopt.

Denk eerder dat dit een pressiemiddel is om Dinamo op te laten schieten met Ivanusec: anders schakelen we door. dan gaat Paxiao naar links..
Heeft iemand een idee hoe hoog dit bod is geworden? KANON? FTM?
Als de 'concrete opties', Ivanušec, Ueda en Isaksen, reële transfers worden dan worden we wel verdomd goed. Dat is meer dan leuk, maar als je nu zoveel spelers haalt komen er ook veel spelers op een zijspoor en die zijn vaak (Wålemark, Dilrosun, Timber) ook recent aangetrokken. Als die nu al te licht bevonden zijn, waarom zouden de inschattingen deze keer dan wel goed zijn. Dit is niet direct bedoeld als kritiek op personen maar als kritische vraag omdat ook deze medaille twee kanten heeft. Daar kun je in alle opwinding aan voorbij gaan, maar is ook nog zoiets als 'Rotterdamse' nuchterheid en die komt niet alleen van pas in tijden van tegenspoed.
En hoe zit het met Hancko, Giménez, Paixao en Wieffer? ;-)

Bij Timber had ik direct al mijn vraagtekens. Vind dat hij bij Utrecht al niet uitblonk. Idem bij Dilrosun; daar had ik ook m'n grote twijfels over. Bij Ivanusec, Ueda en Isaksen heb ik dat veel minder. Maar uiteraard kunnen zij ook tegenvallen.

Walemark was gehaald voor de toekomst en heeft veel pech gehad met blessures. Die mogen we nog niet afschrijven.
Met die drie spelers zit het volgens mij wel goed. Maar 4 geslaagde en 3 niet-geslaagde transfers vind ik eerlijk gezegd geen fijne verhouding. En als je de zuinige commentaren van Slot over Bullaude leest kun je waarschijnlijk van 4 om 4 spreken.
Wålemark kent idd blessureleed maar die begon een jaar na zijn komst en als je er nog veel toekomst in ziet, waarom de uitzendkracht Minteh ingehuurd als je ook nog Dilrosun achter de hand hebt en inmiddels ook Stengs daar kan gaan spelen zeker als je Ivanušec nog als meest aanvallende middenvelder kunt gaan inzetten en je ook nog geïnteresseerd bent in Isaksen. We mogen misschien Wålemaark nog niet afschrijven, maar gelet op de spelers die na hem zijn gekomen en waar u nog belangstelling voor is, doen 'ZE' dat wel.
Het feit dat jij je er op voorstaat meteen al bedenkingen te hebben gehad bij Timber, is eigenlijk nog veel scherpere kritiek op de technische leiding. Want, met alle respect (!), als jij al van te voren kon zien dat hij niet geschikt was waarom zag Te Kloese dat dan niet? Het gaat wel over op dat moment de duurste transfer ooit.
Nogmaals ik beoog niets meer dan kijkend naar de feiten een paar kritische kanttekeningen te plaatsen. Sportief gezien gaat het goed met Feyenoord, de leiding verdient een portie krediet maar geen blinde verering of een opportunistisch wegkijken bij wat minder goed gaat, c.q. beter kan.
Met 3 niet-geslaagde transfers oordeel je veel te snel. Voorlopig zijn ze nog niet mislukt. Daarbij ligt het er ook aan voor hoeveel je ze in de toekomst verkoopt.

Walemark gaat verhuurd worden - mocht hij op tijd fit zijn. Hij had vooral fysiek nog een enorme achterstand goed te maken. Zo'n grote blessure helpt dan niet mee. Daarvoor was hij ook al geblesseerd. Hopelijk is zijn lichaam überhaupt gemaakt voor profvoetbal, op dit niveau.

Ik schrijf nergens dat Timber niet geschikt was, maar ik dat ik m'n vraagtekens daarbij zette. Ik vind niet dat hij onderscheidend was bij een club als Utrecht. Maar hij is (nog steeds) jong.

Ik vind ook dat Feyenoord veel te veel geld heeft uitgegeven voor het duo Zerrouki/Timber.
Echt een topper dit... hoop dat dit rond komt.
Toen wij tegen hem speelde zag je zijn klasse al twee benig investering meer dan waard wordt een topper bij ons, kan veel gaan opleveren.
Vermoeiend dit dan willen ze die dan weer die
Dat is wat anders dan dat Feyenoord concreet is voor Isaksen, Ueda en Isaksen en een bod of meerdere biedingen heeft ingediend voor deze spelers.
Het mooiste aan Isaksen is dat het ook wel een beetje een vervelend mannetje is. Dat mag wel, want Ivanusec en Stengs zijn ideale schoonzonen, en van de Japanse cultuur weet iedereen wat je kunt verwachten.
Zit effe Anderlecht tegen Ajax te kijken. Er zou o.a. zijn gekeken voor een rechter vleugelverdediger Sardella is wel een leuk optie goedkoop een speler die snel is en behendig is vind het niet vervelend om langs de lijn op te komen een beetje ala Hartman doet.

Verder Ajax ongeneerd aan het schoppen Staan 2-0 achter daar
Serieus ik maar denken dat ik Ziggo naar een live wedstrijd kijk hahahahaha ok fout thnx
Misschien nog snel de toto invullen?!
geprobeerd werd niet meer geaccepteerd. LOL
Middenveld met ivanusec,wieffer en stengs lijkt me wel wat met daarvoor paixao,gimenez en isaksen.
@ftm is het de bedoeling dat we ivanusec, isaksen en onze japanse vriend allen halen? En in hoeverre is dit afhankelijk van een vertrek van Jahanbaksh? Ik denk dat als we die 3 jongens halen, de coolsingel echt weer heel dichtbij is. Ajax loopt te slapen, PSV is ook nog niet wakker.. als wij ons met deze 3 jongens versterken koop je volgens mij praktisch CL voetbal.
Ali wilde een stap maken en denk ook dat ie weggaat. Dan denk ik dat of walemark of dilrosun weggaan of verhuurd worden. Dilrosun vind ik wel matig mocht ivanusec en isaksen komen mag dilrosun wel weg
Wellicht als Geertruida voor een aanzienlijk bedrag weg kan/mag.
Hoop trouwens dat die rechtbenige krullenbol vitík zal zijn die @ftm noemde als mogelijke versterkingen in augustus en waarschijnlijk afhankelijk van een uitgaande geertruida
Vitik = een rechtsbenige hancko achtige idd.
Krullen weet ik niet
Ik zit hier in Leuven met een goedkeurende blik naar dit artikel te staren.
@FTM wordt er nog gescout in Brazilië, Argentinië?

Ik kan mij voorstellen dat voor bedragen rond de 10 miljoen die we willen neerleggen voor ivanusec en isaksen ook in die landen goede spelers zijn op te halen ala Neres.
Die hebben ze rechtstreeks uit de coffeeshop getrokken volgens mij
Wat ik het bijzondere aan deze site vind is dat er heel snel inside info naar de fans komt. Wij hunkeren naar ieder bitje info waar onze mooie club mee bezig is. En dat lukt hier omdat @FTM waarschijnlijk hele korte lijntjes heeft binnen de club wat voor ons geweldig is.

Echter is het een weegschaal. Ik hoor Arne Slot regelmatig zeggen op de perco dat info bij Feyenoord snel op straat ligt wat net iets minder is voor de club.

Dat is het dilemma. Ik ben persoonlijk ook heel blij met al deze inside info. Maar aan de andere kant zou je een broedende kip moeten laten broeden. Moeilijk.

Neemt niet weg dat ik voor mezelf dolblij ben met al de inside info die we hier krijgen.

Dit wilde ik even kwijt.
Of dat lekken gebeurt bewust, of een persoon binnen Feyenoord heeft dadelijk een probleem. Ik denk het eerste.
Ja, je hebt een punt hier. We zullen het nooit weten. Het blijft een weegschaal.
het is voor de rust in de fanbase ook goed dat er gelekt wordt. Dan lijken ze heel erg druk. moet je je voorstellen dat we alleen de info krijgen via kanalen als AD & Telegraaf. stonden we meteen weer voor Maasgebouw te roepen om versterkingen & Don Kloessie out.
Staat op Twitter van zagreb een coming soon. Afscheid Ivanusec?
Dan zou het “going soon” zijn. Maar ze gaan een nieuwe middenvelder halen, denk ik. Schijnt een aanvallende middenvelder rond te zijn met Dinamo.
Zou wat zijn als-ie komt. Deze man walste afgelopen jaar het hele veld over tegen Feyenoord. Kun je er beter bij hebben.
Ben beniewd of ze dit voor elkaar krijgen prima aankoop zou dat zijn.
Dit is lijkt me ook geen verkeerde spits:
Alejo Veliz | 19 jaar | €7m (marktwaarde, **** Transfermarkt)

https://youtu.be/IbOjx3p0TJs
Een kop-specialist is het zeker
@FTM is van ewijk nog steeds geen thema binnen de club? Nu we beetje op Nederlandse tour gaan vrees ik er namelijk voor dat die straks komt.
@FTM lijkt het erop dat één van de drie transfers (Ivanusec, Ueda, Isaksen) voor het weekend rond is?
Zijn hand ligt op tafel en daar ligt Ueda weer voor... 🤣
Aangezien Feyenoord Danilo niet laat gaan voor de opvolger binnen is.
Kwestie van een formaliteit. Hij is al weg. Een mondelinge overeenkomst is ook geldig - met zowel speler als club.
Wij weten de ins en outs niet. Kan heel goed dat hij daar mag tekenen onder voorwaarde dat Feyenoord een nieuwe speler heeft. Kan me echt niet voorstellen dat Feyenoord hem laat gaan en straks zonder spits zit.
Nee joh. Zo werkt dat niet. Het is rond.

Feyenoord weet echt wel een spits te strikken in ruim een maand tijd hoor. Haha.
Ja. Viola Holt gaat de 5 Uur Show weer presenteren.
Ze leeft wel, hoor. Ja...Ze leeft! ****** is al een stukje aan het tikken.
Er komen straks 2 nieuwtjes aan. Even geduld a.u.b.
Speciaal voor jou gaan de heren na een half kratje pils nog een artikel schrijven over bezoekers die op elk nieuwsbericht vragen om nieuws
Morgen of overmorgen verwacht ik wel nieuws van de kant van VI/AD dat Ueda rond is. Zal samenvallen met officiële vertrek van Danilo.

Ivanusec: zou willen dat dit snel ging, maar zou me ook niet verbazen als dinamo dit lang gaat rekken.
Is het de bedoeling dat ze alle drie moeten komen? Of als er 1 of 2 komen, dat ze de andere laten varen?
@FtM Kun je misschien een update geven hoe het met alle drie ervoor staat, kort hoor!
@FTM is het realistisch om te verwachten dat Ivanusec, Ueda én Isaksen komen?
Waarom zou dat niet realistisch zijn
Het is alleen realistisch als de clubs meegaan met de constructies van Te Kloese.

Dat gaat - zeker met Isaksen - nog wel een tijdje duren.
Hoi ****** / @FeyenoordTM. Zoals altijd, ga vooral zo door met het vinden en brengen van alle laatste nieuwtjes die spelen rondom onze club! Heb jij wellicht wel een idee waarom Calvin Stengs vandaag zonder rugnummer is gepresenteerd? Je zou normaliter zeggen dat ze groots uitpakken met bijvoorbeeld nummer '10'. Of houden ze rekening met nog vrijkomende rugnummers?
@FTM nog meer nieuwtjes of zijn we er voorlopig even klaar mee 😁👍
'Isaksen is één van Midtjyllands dreigendste aanvallers. Wij hebben met Dilrosun en Wålemark twee gelijksoortige types voorin.'

Hahah alleen moet Isaksen voor meer dreiging zorgen dan hun 2.

Schat de marktwaarde van Iskasen op 300% ivt Walemark of Dilrosun.
Wlemark schoot ook die hele competitie aan flarden
Wälemark speelde in Zweden, niet Denemarken
Nondeju zeg wat een weelde. Je durft er toch niet aan te denken dat deze echt nog alle drie komen. Dat wordt gewoon porno op een voetbalveld. Natuurlijk worden landstitels niet zomaar gewonnen, maar echt meedoen voor de eerste 2 plaatsen is toch wel het allerminste. Met een goede loting is tweede ronde CL echt gewoon mogelijk.
Porno op het voetbalveld 🤣🤣🤣🤣🤣 keiharde dan
Lekker lappen volgend jaar weer champions league zo weer terug verdiend
@FTM moet ik de koffiepot nog aanzetten vanavond?
Omdat hij Isaksen al genoemd had voor hij 'krullenbol' schreef?

Wat schreef FTM precies over 'De Krullenbol'?

Denk dat hij klaarstaat als Geertruida vertrekt.
Frank Kramer?

Die leeft niet meer man.
Nee die is cat v beelen dat zou gek zijn. Wel goeie speler
Zou een hele goede aanwinst zijn, past prima binnen het slotsysteem
@FTM,Heb je vanavond nog inkomend transfernieuws voor ons?
Ja, graag nog meer namen voor wie Feyenoord concreet is.

;-)
Duurt me veelste lang voor die reactie op het bod van Ivanusec 🤣 of is hij al geweigerd?
Wat een euforie weer…
Voorlopig hebben we nog niets behalve 2 modale spelertjes van PEC, een veel te dure waterdrager van Twente en zitten we opgescheept met Stengs waar we heet werden gemaakt met Zakharyan…

Ga er maar vanuit dat Idrissi en Boadu nog komen, van het ergste uitgaan dan kan het altijd meevallen
Kritisch? Hou deze man weg bij een bit aardappelschilmesje!
Wat is dat toch met Idrissi. Die is WEG!
Maar duecjan zomaar terug komen
Je weet dat Slot hem graag terug ziet komen en ga er maar vanuit dat Sevilla nog wel van hem af wil
Serieus? Kan je iemand het zelfde jaar nog weer terugvragen?
Serieus? Kan je iemand het zelfde jaar nog weer terugvragen?

Edit: Goh wakker ben ik nu. Inderdaad, was afgelopen seizoen op huurbasis natuurlijk. Duh.
Binnen 1 seizoen, ga jij een shirt met de naam van Zerrouki kopen. Alleen raar, dat jij het dan op een Ajax shirt moet zetten
Je ziet het echt verkeerd. Goede spelers willen nu bij Feyenoord spelen, dat is een wereld van verschil😅
Ahhhh raubaht moet weer eens huilen, jochie toch.
Pfffff. Kun jij niet gewoon eczeem krijgen aan alle 10 je vingers? Nare man
Wat gebeurt er ineens allemaal in de kuip?
Als we deze gozer, ivanusec en die japanse spits halen kunnen ze vast beginnen met de decoratie op de coolsingel. Ga er vast zitten, zie jullie medio maart!
Hij staat vanavond in de spits.zie hem liever dan die ueda.rechsbuiten basis.noodoplossing spits.ftm waneer studio 1908 genoeg priemeurs 😎👊
En nu nog een keer in volledige zinnen……
🤡 ben je ga lekker op fr12 huilen
Er zijn genoeg taalfouten, maar daar gaat het me niet om. Snap niks van je verhaal.
Isaksen staat vanavond in de spits.
Nordin ziet liever isaksen komen dan ueda, want isaksen kan in eerste instantie (in de basis) op rechtsbuiten en als noodoplossing in de spits.
Verder vraagt Nordin wanneer ftm een studio1908 doet, want er zijn genoeg primeurs.

Beetje goochelen met punten enzo, dan komen we er wel :)
Thanks. Geen Google Translate, maar Jeff85 Translate… 😎
Ueda gewoon als spits samen met Gimenez. Isaksen rechtsbuiten.
Mensen die zich afvragen waar het geld vandaan komt, er kan ook nog geanticipeerd worden op een grote uitgaande transfer waarbij nog extra geld vrijkomt.
Met alle respect. Ik denk niet dat Dennis er zo instaat. Eerst geld naar binnen, dan een gedeelte weer in nieuwe spelers. Dat maakt hem zo vreselijk goed voor onze club. Kijk de interviews maar met hem.
Met alle respect. Ik denk niet dat Dennis er zo instaat. Eerst geld naar binnen, dan een gedeelte weer in nieuwe spelers. Dat maakt hem zo vreselijk goed voor onze club. Kijk de interviews maar met hem.
Dit is raar.............. stereo antwoord.
Echoput! Heb ik ook wel eens gehad. Wilde die eerst het bericht niet versturen, druk je nog een keer op de groene knop en staat het er twee keer. Of drie..
Stengs 7 mil.
Ivanusec 8.5 ex bonussen
Isakssen schatting ~12/13 mil ex bonus
Beelen 2.5 mil.
Vd belt 800k
Die Japanner ~6 mil waarschijnlijk ex bonus
_______
Totaal 38 mil. Moet te doen zijn met de verkopen en Champions League
Vorig seizoen ook 38 miljoen dus kan prima
Is dat geld al binnen dan ?
Wellicht gebruikt men het geld van danilo want daar is /was niet op gerekend
Verder koffie dik kijken .want niemand weet het er aan toe gaat . Of zit jij bij de onderhandelingen .
Feyenoord gaat geen 12/13 in 1 x betalen voor een speler.
En dan moet er nog een 8 en een rechtsback bij;)
Die japanner gaat echt niet komen voor 6m daar moet wat bij.