Primeur Bevestigd
yv202318yv202318a1a04612

VK Sportphoto

Transfers

Jahanbakhsh mag zich opmaken voor een nieuwe uitdaging

FeyenoordTM

Alireza Jahanbakhsh mag deze window uitkijken naar een nieuwe club. Dat is gebleken uit gesprekken tussen het entourage van de speler en de clubleiding van Feyenoord. De Rotterdammers willen enigszins ruimte ontwikkelen in de salarishuishouding.

Er loopt nog niets concreets rond de naam van Jahanbakhsh, maar de Iraans international heeft over belangstelling weinig te klagen. Verschillende Turkse clubs hebben recentelijk geïnformeerd, terwijl ook het Griekse Panathinaikos afgelopen winter wilde toeslaan.

De aanvaller besloot destijds te blijven en veroverde enkele maanden later de landstitel met zijn club. Jahanbakhsh speelde tot zo ver 83 officiële duels voor Feyenoord, waarin hij goed was voor 16 goals en 14 assists.

Feyenoord kijkt ter mogelijke vervanging onder meer naar de naam van Gustav Isaksen. De 22-jarige Deen van FC Midtjylland is van origine rechtsbuiten, maar kan ook als spits en als linksbuiten uit de voeten. Zoals maandagavond exclusief in de openbare Telegram-groep gemeld, is er licht spel op de wagen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Zou die Saudi Pro League waarin Ronaldo en vele oudere toppers nu spelen voor goed geld niet een mooie competitie voor Alireza Jahabakshsh zijn. Waarschijnlijk financieel goed voor zowel Ali als voor Feijenoord. Dat gun ik Ali wel na zijn fantastische, nooit aflatende inzet in het kampioensjaar.
Vaak van hem genoten, topgozer is het. Zit voetballend vast nog genoeg rek in om bij een leuke club door te voetballen, dat gun ik hem
Ik gun het hem ook. Maar zou hem graag nog een jaar zien blijven.

Overigens zag ik weer 5 reactie's (rechtsboven) staan onder mijn post vermoed ik van mensen die vast veel bla bla hebben uitgesproken. De moeite niet om ze ook te lezen, onzin is de moeite niet waard :)

Maar hoe dan ook, ik hoop dat hij blijft, nog één jaartje.
Beste voor beide partijen denk. Ali word niet meer de Ali van Az. Heeft zijn waarde gehad op bepalende momenten en daar zijn we hem dankbaar voor. Verder voor een middenmoter een prima buitenspeler. Vind het een goede zaak dat we geen genoegen meer nemen tussen alles wat onder ons niveau zit maar wel goed zou zijn voor Az of Twente 😉
Voor mij is Jahanbakhsh altijd een held omdat hij de mensenrechten in zijn eigen land heeft durven aankaarten.
Ja tuurlijk joh, laat alle belangrijkste spelers maar vertrekken! Stelletje prutsers! We hebben echt niks meer in de CL te zoeken. Donder op met die voetbalschool en die rijke verwende clubs uit al die landen als Spanje, Engeland, Duitsland, Portugal of El Amabad of hoe dat ook mag heten. Ik ben er doodziek van dat we nooit meer spelers bij elkaar houden omdat rijke clubs het voor het zeggen hebben, en wij in Nederland en Noord Europa met open ogen intrappen.
Jahanbaksh wissel speler. Alleen Kokcu verkocht. Verder alles bij elkaar gehouden. Szymanski geen gemis is wel wat beters te vinden. Neem anders even kalmeringsmiddelen want je kraamt echt onzin uit
Een speler zoals Szymanski ga je echt niet zomaar weer vinden met een beperkt budget, is zeker wel een groot gemis helaas.
svds, ben je ook zo'n FR fans schuddebuikje? Ja hè? Wees eens eerlijk?
Hahaha ik geloof dat het echt niet goed met je gaat. Beterschap man 😉
Man man zoek een hobby die je wel voldoening geeft tenzij dat azijnzeiken betreft, dan heb je die kennelijk al gevonden 🤣
Merijn en FR66,

Ik weet een leuke site voor jullie: FR fans dara passen jullie beter ;)
Ik snap niet goed wat dit soort berichten nou bijdragen op dit forum. Stop daar lekker mee en ga lekker je gedachten bij jezelf houden.
Want Alireza mag vertrekken... ondertussen worden er allerlei prima namen genoemd waaruit duidelijk blijkt dat Feyenoord ook qua scouting de lat hoger heeft gelegd. Je doet je naam duidelijk geen eer aan.
Vooropgesteld, als Feyenoord Isaksen haalt en daarvoor Jahanbakhsh laat gaan is dat een heel goede zaak. Maar sommige commentaren hieronder zijn werkelijk niet te harden qua woorkeus en toonzetting. Mannetjes die zelf hooguit in het 5e van Schaamhaarse Boys hebben gespeeld en dan termen gebruiken als "geen meerwaarde meer", "doorselecteren", "zeer beperkte speler". Het is het soort ********** en zelfingenomenheid die me even deed denken op een Ajaxforum te zijn beland.
Het gaat om een speler die twee seizoenen lang nooit verzaakte en die met goals en/of assists beslissend is geweest in een aantal sleutelwedstrijden in het afgelopen seizoen (PSV en AZ thuis en Ajax uit). Alirezah verdient respect en erkenning van elke (serieuze) Feyenoordsupporter en als hij vertrekt is een buiging met merçi et au revoir op zijn plaats en niet de schimpscheuten van een stel zelfingenomen druiloren.
Alles boven de 5 miljoen zou mooi zijn
Nou als je een aantal voetbalprofessoren hieronder mag geloven mag je blij zijn als er een club is die hem gratis wil overnemen.
Sowieso, ga je dat bedrag niet krijgen voor een speler wiens contract over een jaar afloopt en waar je duidelijk vanaf wil. Andere clubs zijn niet gek.
Je zou ook kunnen redeneren dat 5 miljoen niet veel is voor een international van de Nederlandse landskampioen met een doorlopend contract. Ik zeg maar wat.
Is ook weer waar, maar mijn inschatting is dat die gedachte minder aanslaat bij geïnteresseerde clubs dan het feit dat Feyenoord van hem af wil.
verstandig , nu kunnen we er nog wat aan verdienen , na dit seizoen einde contract en dan loopt hij zo de deur uit
Kijk, dit is beleid.
Goede Gozer, geen sportieve meerwaarde meer. Doorselecteren en van het hoge salaris af.
Heeft zijn waarde gehad, maar bizar veel aanvallen stranden bij hem met de wedstrijden tegen AS Roma als absoluut dieptepunt.
Dit is goed beleid voeren, Ali heeft zich altijd positief opgesteld en z'n best gedaan, maar als je verder wilt , moet je betere spelers halen.

Hij verdient een dik salaris, dus zo gek is het niet en hij wordt niet weggestuurd, maar als er een club langs komt die een transfersom wil betalen die Feyenoord voor hem wil hebben, mag ie gaan, als ie het zelf ook ziet zitten.

Gewoon prima beleid, 't is ff wennen na 20 jaar wanorde
Ja joh stuur lekker weg

We gaan gewoon met Danilo, Dilrosun en Walenmark de CL in

Bezopen zet van Feyenoord
De enige buitenspeler die slim is en ook verdedigend zijn werk doet
Maar dat schijn je niet nodig te hebben?
Hou toch op man. Zeer beperte speler in zijn dertig die andere 2 zijn 5+ jaar jongen van ali weten we al dat het niet beter wordt vooral op hoog tempo kan die het gewoon niet aan dan liever dilrosun en vooral walemark ja
Jij vind Dilrosun beter
Nee dan heb je er kijk op 😄
Dilrosun is ook beter , heeft een passeeractie, snelheid en meer diepgang. Iets dat Alireza allemaal niet heeft
Feyenoord moet gewoon van zowel Dilrosun en Jahanbaksh afscheid gaan nemen, zullen allebei flink op het salarishuis drukken.. daarna kan de scouting weer aan de slag voor nieuwe spelers
In potentie is Dilrosun veel beter. Vooral veel sneller. Hopelijk komend seizoen in vorm.
Dilrosun en Walemark de 2 grootste miskopen van de laatste 2 seizoenen. De ene komt geen lantarenpaal voorbij en de andere is een speler die kort geleden nog een Zweedse amateur was en die nu constant geblesseerd is, dat hij op zijn teentjes moet lopen om het niveau aan te kunnen.
Weet je nog die goal in beker tegen de neuzen? Toen 'ie Pedersen omver liep?
Weet je nog die goals tegen psv ;)
Jij beseft je vast wel dat er een vervanger komt, als Ali gaat.
Grote kans dat dat Isaksen wordt (Google hem anders even), dat is op meerdere vlakken eek upgrade vergeleken met Ali.
Lekker man! Nee even serieus... het is jammer dat ie weg gaat... maar dat vond ik van jens ook... we moeten stappen maken... dit hoort daarbij...
Ja als de rest beter is!
Maar die zijn dramatisch
Je moet de CL in
Kijk dit is nu echt een volwassen reactie : soms is het pijnlijk om van spelers afscheid te nemen van spelers , die van toegevoegde waarde waren zoals Sinisterra, kokcu , Jens ( hij had zijn houdbaarheids datum wel een beetje overschreden ) maar als het ten goede komt voor de toekomst van de club , dan moet je dit ten alle tijde doen!!
Maar ben jij daar van overtuigd?
Vind jij Walenmark en Dilrosun beter?
Nee dat zeg ik niet ze hadden ook al lang afscheid moeten nemen van dilrosun een zeer beperkte voetballer die echt met een molensteen op z'n rug voetbalt , heeft ook de juiste mentaliteit niet en komt lui over. Wålemark is gewoon te licht en zijn tong hangt binnen een halfuur al op zijn schoenen omdat hij geen uithoudingsvermogen heeft , mee verdedigend ook zeer matig....
Dilrosun is niet "zeer beperkt", maar in aanleg de beste van allemaal. Het komt er niet uit, dat is een feit en als het dit jaar weer niet gaat, in de uitverkoop.
Dilrosun wel , Walemark niet, die zou uitgeleend moeten worden om minuten te maken
Prima jongen maar heeft simpelweg niet het niveau meer

Als je daar desondanks nog 5 miljoen voor kan vangen ben je van zijn hoge salaris af en de opbrengst kan je gebruiken om er een betere speler voor terug te halen.
Doorselecteren heet zoiets.

Als Dilrosun nu ook nog voor een leuk prijsje verkocht word…
Ik vind 1908 aardig stil nog misschien nog niet klaar met werk of een nieuw nieuwtje aan het voorbereiden laten we hopen
Ze zijn bezig met 2 aanvallers binnen te slepen, laten we die maar eerst binnen halen voordat er nog meer namen genoemd worden 🤣
Ja ik bedoel ook geen nieuwe naam ik bedoel een nieuw nieuwtje voor misschien verdere ontwikkelen plaats hebben gevonden in isaksen en ivanusec
Ali moet blijven eerst Rutte nu Ali Ned zal nooit meer hetzelfde zijn. Prkma prif komt op voor vrouwen uit zijn land. Maar belangrijker een tomeloze inzet. Verzaakt nooit
Reinbo +9094

Van Hooijdonk iets voor ons als 2e spits/pinchhitter? Mag weg bij Bolgna (voor weinig)
Feyenoord heeft al Gimenez en danilo en ik zie geen reden dat die gaan vertrekken
Je hebt wel een 3e spits nodig. Gimenez mis je momenteel al en wellicht zelfs in de JCS, tijdens de eerste 2 CL wedstrijden, en het is aannemelijk dat één van de twee spitsen nog wel vaker afwezig is. Maar zo’n speler moet wel accepteren dat ie moet concurreren om de 2e spits positie en eventueel slechts als pinchhitter wordt gebruikt.
Scoorde alleen intikkertjes weinig voetbalgogme
Waarom gaat Dilrosun niet weg🤨
Kijk ik snap jou reactie na dit seizoen van hem maar schrijf hem niet gelijk af want hij kan wel eens toch in eens raar uit de hoek komen dat tie dan wel ineens gaat vlammen dit seizoen
Dat zegt men al meer dan 5 jaar over Dilrosun. Zoveel talent, gaat vlammen etc etc. Alleen komt het er nooit uit.
Omdat dat een van de beste spelers is. Moet alleen goed gebruikt worden..
Omdat geen hond hem hebben wil
Toch jammer. Ik zie hem liever dan Dilrosun en Walemark. Laat die eerst maar eens vertrekken.
Zeer mee oneens. Walemark staat aan hrt begin van zijn carriere en Ali aan het einde. Jammer van die blessure maar heb wel vertrouwen in die zweed. Bij Ali gaat het alleen maar minder worden
Wie zegt dat

De rest presteert niks
Je moet de CL in
Ik hoop op een voorhoede met:

Paixao - Gimenez - Isaksen

En dan Ivanusec daarachter

Zerrouki Wieffer

En wellicht nog Danjuma mocht daar nog ruimte voor ontstaan. Mocht Geertuida nog vertrekken dan zou ik echt die Vitek proberen te halen van Sparta Praag!
Volgens mij is die Vitek onderweg naar 020
Beste Feyenoord fans,

Het is goed om te horen dat Feyenoord de salarishuishouding wil verbeteren en daarom ruimte wil creëren door afscheid te nemen van Alireza Jahanbakhsh. Hoewel er nog niets concreets bekend is over zijn toekomstige club, heeft hij al wel interesse getoond van verschillende Turkse clubs en het Griekse Panathinaikos. Het is jammer om afscheid te nemen van een speler die zo'n belangrijke rol heeft gespeeld in het winnen van de landstitel en die goed was voor 16 goals en 14 assists in 83 officiële duels voor Feyenoord. Maar het is ook een kans om te kijken naar mogelijke vervangers, zoals Gustav Isaksen van FC Midtjylland. Laten we hopen dat Feyenoord een goede vervanger kan vinden en dat Jahanbakhsh succesvol zal zijn bij zijn nieuwe club.

Met sportieve groet,
Hans
goede reactie Hans zeker waardevolle speler gebleken
Goed dat er doorgeselecteerd wordt. Ali afgelopen jaren heel nuttig geweest en een speler met een top mentaliteit. Hij verdient nog ergens een mooi contract.
Vindt het jammer dat hij weg moet. Volgens mij iemand die je er goed bij kan hebben.

Die dirosun (hoe je het ook schrijft) mag van mij ook weg. Heeft helaas veel te weinig rendement.
Dan Uriel Antuna halen, kan mooi op rechts en Paixao op links.
Wel jammer voor Alireza.... op en top prof!
Die zou ook heel goed zijn ja 25 en connectie Gimenez
Oude schoenen niet weg doen voordat je nieuwe hebt 😉
In dit geval moeten die oude eerst weg gedaan worden want de schoenenkast zit zga vol, een oud paar eruit en een nw paar er weer in.
wie weet zijn ze al rond met de nieuwe
Dus Ivanušec komt voor Kökçü en Isaksen moet voor Alireza komen. Verder dan nog een vervanger voor Idrissi en Szymański neem ik aan?

Wat betreft Alireza. Net niet goed genoeg, maar wel erg belangrijk geweest. Voorbeeld prof en brengt winnaarsmentsliteit met zich mee. Zie liever Dilrosun vertrekken.
Ivanusec gaat het spel van kokcu op zich nemen niet de direce positie. Feyenoord heeft al genoeg spelers op de 6 en 8 positie die gaan nirt het weinige te besteden geld daar aan besteden
Ivanusec gaat linksbuiten spelen, als ie komt.
Maar toch vind ik dit raar
Paixao is een groot talent en als je die kroaat gaat halen en issakson zet je paixao op de bank dan,oke je speelt veel wedstrijden maar is toch ook geld weggooien als je paixao weinig gebruikt
Paixao gaat genoeg wedstrijden spelen, als hij zich blijft ontwikkelen.
Als het Europees een beetje meezit , speel je 50 wedstrijden dit seizoen.
Je kan die jongen niet zoveel wedstrijden laten spelen, buiten dat denk ik niet dat ie het CLniveau nu al aan kan. Dat is als aanvaller geen sinecure, we hebben Gimenez tegen Roma vrijwel niet gezien, dus je moet voorin echt een hoger niveau spelers halen, anders doe je voor spek en bonen mee. Om met 1 of 2 punten te eindigen zit ook niemand op te wachten.
Als je persconferentie van Slot had gevolgd weet je dat er geen vervanger Kokcu komt, maar dat ze met de 2 aanwinsten gecombineerd met Timber en Wieffer de posities 6 en 8 voldoende bezet vinden. Linksbuiten en 10 zijn prioriteit. Daar zullen ze dus de hogere bedragen aan uit gaan geven.
Zeker gedaan en FTM gaf aan dat hij intern word gezien als vervanger van Kökçü. Niet 1 op 1 maar wel een vervanger. Zullen de andere jongens ook nog vervangen moeten worden.
Dat bod op die Kroaat moet nu toch zo langzamerhand wel een keer geweigerd zijn?
Inmiddels verhoogd naar 8 miljoen + bonussen. Het te overbruggen verschil schijnt gering te zijn. Dus ik hoop eigenlijk dat hij nog voor komend weekend binnen is.
Onverstandige keuze als je het aan mij vraagt. Denk dat Jahanbakhsh aantrekkelijker voor clubs is dan Dilrosun, dat we die niet kwijt raken. Want als er iemand van de loonlijst af moet, is het Dilrosun wel.
Heb liever Amad Diallo dan Isaksen eerlijk gezegd. Al weet ik niet hoe goed die erop staat bij Man Utd.
Verschil is dat Diallo veel een veel duurder is, plus die had dacht ik gelezen te hebben interesse vanuit de premier league.
Waar moeten we aan denken bij licht spel op de wagen v.w.b. Isakson?
Nou precies hoe het er staat volgens mij licht spel op de wagen dus voorzichtig spel op de wagen langzaam te komen verwacht meer toenadering als jahanbaksh definitief weg is
Dat heb ik ook gelezen. Maar wat is dat dan precies. Hebben ze zich gemeld bij zijn zaakwaarnemer, hebben ze geinformeerd bij de club? Daar ben ik benieuwd naar
Gewoon een beetje gepolst bij club en zaakwaarnemer volgens mij spel op de wagen is ook dat er ook meerdere kapers kunnen zijn zoals een ac milan juventus die ook worden genoemd in de wandelgangen
AC Milan heeft net een nieuwe rechtsbuiten gehaald. Dat kan nog wel eens gunstig zijn
Jammer. Persoonlijk zou ik liever zien dat Dilrosun vertrekt. Die schijnt ook een grootverdiener te zijn, en voegt veel minder toe.
Waar lees je dat? Er staat in het artikel niks over Dilrosun. Laat staan dat het en is.
Alireza is echt wel belangrijk geweest. Fijne jongen om in de groep te hebben. Tijd is gekomen om door te gaan selecteren. Gun hem een mooie transfer
Wat staat er precies in die Telegram? Kan 'm niet openen.
🕹️🔛🚗

Letterlijk dit. "Spel op de wagen"
gewoon drie emoticons die aangeven dat Feyenoord verdere toenadering of iets dergelijks zal gaan zoeken voor Isaksen
Zooooo blij mee!

Laat Isaksen maar komen. :-)
Lekker geschreven stukkie held, kunnen journalisten nog een puntje aan knagen.
Voor 30 mjn naar Saudi Arabie dan maar.
Superjammer een geweldige leuke gast. Zal hem missen.Heeft prachtige doelpunten gemaakt en heeft altijd keihard gewerkt. Super bedankt Ali
Volgens mij heeft dit weinig met salarishuishouding, maar alles met doorselecteren te maken. Prima hoor. Goeie gast, maakte soms heel belangrijke doelpunten, maar brengt alles samen toch te weinig!
Wordt geen basisspeler, wel hoog salaris. Dus door selecteren en ruimte in het salarisbudget. 1+1=3
Gouden gozer, nooit zeiken , keihard werken en zeker na de winter enorm belangrijk geweest met goals en assists. Voor de groep ook enorm belangrijk.. had persoonlijk liever Dilrosun gezien die mocht vertrekken en Walemark jaartje verhuren.
Sympathieke speler, belangrijk in de spelersgroep, heeft wisselend gepresteerd maar wel altijd met volle inzet. Wat dat betreft jammer dat hij gaat. Als ze een speler van het kaliber Isaksen kunnen terughalen zou het wel begrijpelijk zijn. Maar dat is afwachten natuurlijk. Als Isaksen daadwerkelijk komt zou ik het ook wel logisch vinden als Dilrosun wordt verkocht en Walemark wordt verkocht of verhuurd.
Grootverdiener eruit om toch een poging te gaan doen voor Danjuma wellicht? Een speler als Isaksen zal geen gigantisch salaris gaan vangen.
En die mislukking van een Dilrosun mag blijven
Denk eerlijk gezegd dat ze die niet willen weg doen ivm het feit dat hij er pas een jaar is
Ali is een toppertje, altijd 110% voor de club gegeven
@FTM betekent dit dat feyenoord vol voor isaksen gaat ?
Jammer! Leuke gast, goede voetballer en ook belangrijk geweest
Leuke gast is natuurlijk niet relevant
Wel relevant (bijvoorbeeld voor de sfeer in de groep, wordt nog wel eens onderschat), maar niet het belangrijkste nee.
  • 1
  • 2