Primeur Onbevestigd
Jahanbakhsh + Filter

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Nieuws

Panathinaikos meldt zich voor Alireza Jahanbakhsh

FeyenoordTM

Het Griekse Panathinaikos FC heeft zich gemeld voor de diensten van Feyenoord-aanvaller Alireza Jahanbakhsh.

De Trifilara willen de Iraans-international overnemen. Of het een tijdelijke of permanente overname betreft, moet blijken uit de onderhandelingen. Jahanbakhsh staat op Rotterdam-Zuid tot medio 2024 onder contract. Feyenoord heeft de optie om dit contract met één jaar te verlengen.

Die onderhandelingen tussen Feyenoord en Panathinaikos zijn nog niet gestart; wel heeft de huidige koploper uit de Griekse Super League zich officieel gemeld bij de clubleiding van de koploper van de Eredivisie.

Daarmee is de eerste stap voor een mogelijke transfer gezet. Feyenoord staat er voor open om te luisteren naar de juiste aanbieding op de Iraans-international.

Voor Jahanbakhsh zit het WK voetbal in Qatar er op. Hij geniet momenteel van zijn vakantie en meldt zich zonder verdere ontwikkelingen in de mogelijke transfer naar Griekenland later weer bij Feyenoord.

Iran kwam afgelopen dinsdag tekort tegen de Verenigde Staten, wat aanstaande zaterdag om 16:00 de tegenstander van Oranje is in de achtste finale van het mondiale eindtoernooi.

Tot op heden kwam Jahanbakhsh in het shirt van Feyenoord in 57 officiële duels in actie. Daarin was hij 10 maal trefzeker en leverde hij 7 assists.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Prima als het maar geen huurconstructie wordt.
is 3 miljoen volgens transfermarkt.
Dat zou mooi zijn. En hij zal denk ik ook een van de grootverdieners in de selectie zijn. Maak je ook weer wat salarisruimte vrij.
Verkopen die hap en snel een goede vervanger halen en een degelijke 6
Gewoon slory en walemark de kans geven en we hebben azarkan ook nog. Feyenoord heeft genoeg kwaliteit rondlopen om jehambakz te vervangen.
Die nummer 6 wel kopen of half jaartje huren en kijken hoe wieffer zich ontwikkelt. Buitenspeler is niet nodig. Daar heb je er genoeg van op die positie. Wat betreft type speler is de mix Paixao (buitenspeler met snelheid en dribbel), Gimenez (duelkracht en afmaker), szymanski (spelbepaler met vrije rol vanaf rechtsbuiten) en bullaude (aanvallende middenvelder met diepgang en scorend vermogen) ideaal zijn. Bij Paixao en vooral bullaude moet nog wel blijken of ze die kwaliteiten ook bij Feyenoord kunnen brengen.
Paar miljoen vangen zou mooi zijn. Ik vind het een sympathieke speler, maar ik vraag me af waarom hij al jaren zo ver onder zijn kunnen presteert. De komst van een nummer 6 lijkt me wel een dilemma. Op korte termijn heb je er overduidelijk eentje nodig, maar ik vind wieffer wel overtuigend spelen in die minuten die hij krijgt. Daarachter heb je ook nog dermane. Misschien kunnen ze toch beter een ervaren speler huren voor een half jaartje en ondertussen Wieffer steeds wat meer speeltijd geven en kijken of hij kans maakt op een basisplek volgend seizoen. Als dat zo is hou je miljoenen in de zak die je opzij kunt zetten voor Szymanski. Zo niet, dan kun je in de zomer alsnog op zoek gaan naar een controlerende middenvelder.
Hahah gozer alsof we hier uberhaupt een paar ton aan overhouden h
Ik ben af en toe een optimist ;-) Hoe dan ook heeft hij een doorlopend contract en heeft hij een paar minuten op het WK gespeeld, dus het zou toch wel wat meer dan een paar ton moeten zijn..1 a 2 miljoen ofzo..
Ik verwacht gewoon 10 miljoen hoor. We zijn de Aldi allang niet meer
@ftm wanneer kan je precies zeggen over die buitenkansje op 6?
Benieuwd of we hier nog 1 mio oid voor kunnen vangen. Toch wel bijzonder dat een speler zo ver terug kan zakken zonder duidelijke reden. Misschien dat t wel weer lukt in een competitie van lager niveau, zoals Griekenland.
@ftm
Wordt Gustavo Hamer nog in de gaten gehouden jaren nadat hij is vertrokken? Een erg interessante speler geworden in the championship. Miss interessant als vervanger van Orkun of als nieuwe 6
Goede speler maar meer type Aursnes
Voelt helemaal niet alsof hij al 57 wedstrijden heeft gespeeld omdat hij in 0 wedstrijden heeft uitgeblonken.
@FTM
Heeft Feyenoord de mogelijkheid om Azarkan in de winter terug te halen? Of willen ze een andere/geen vervanger?
Die gaan we niet meer terugzien in het shirt van Feyenoord.
Wil Feyenoord dat niet of Azarkan zelf?
Als Slot hem niet eens netjes feliciteert met promotie of een appje stuurt bij meerdere goals/assists, weet je het al. Intern hoorde ik ook dat hij 'niet het aantal meters loopt wat Slot graag ziet'. Einde verhaal, terwijl het echt een leuke voetballer is. Let op: Die gaat gewoon uitblinken in het buitenland.
Ronaldo dan halen?

zonder gekkegeit, er zal dan wel een buitenspeler bij moeten neem ik aan? Helemaal nu Idrissi nog geblesseerd is
Komt niets bij as it stands. Idrissi is zo terug. Dan heb je nog Paixão, Walemark, Dilrosun, Szymanski. Danilo kan/gaat nog linksbuiten staan. Kan je je extra middenvelder halen, heb je nog steeds een te brede selectie.

Voor de breedte prima als Ali gaat. Is op te vangen.
Menigeen is al bezig Alireza uit te zwaaien en dat is ook niet onlogisch, maar ik zou een vertrek iig afhankelijk maken van de beschikbaarheid van Idrissi. En eerlijk gezegd vind ik die zeker (nog) niet beter dan Jahanbakhsh. Te veel een 'one trick-pony' die altijd probeert naar binnen te dribbelen en pas als er geen mogelijkheid is voor hemzelf om op de verre hoek te schieten de bal afgeeft aan een medespeler die er dan inmiddels net zoveel mee kan als hijzelf. Dan heeft een goede Jahanbakhsh meer te bieden; vaker en eerder oog voor medespelers o.a.
Idrissi staat linksbuiten en Jaha rechtsbuiten. Lijkt me niet logisch dat aan elkaar te koppelen. Daarbij geeft Idrissi de balletjes juist goed mee, lukt vooral z'n actie niet. Maar hij is er net, Jaha heeft dat in 1.5 seizoen niet voor elkaar gekregen.
Waarschijnlijk weet je ook Hargio, dat zowel Wålemark als Dilrosun liever/beter rechts dan links spelen. Voor rechts heb je dan ook geen vervanger nodig, maar met Idrissi erbij wel meer mogelijkheden. Dus wel degelijk een logische opmerking van KeesPijl.
Ik vergelijk ze niet op positie maar op het feit dat beide rechtspoten zijn die vanaf de flank spelen. En gelet op de voorspelbaarheid van Idrissi vind ik Jahanbakhsh, zelfs als hij niet in vorm is, niet minder dreigend dat Idrissi.
Mooie club voor Ali om nog even lekker te mogen ballen
Bij een juiste bod laten vertrekken voegt niet veel toe en zijn az vorm gaat hij nooit meer halen
Prima kerel maar als je hem kunt verkopen moet je dat doen. Gaat nooit meer de speler van in zijn eerste Nederlandse periode worden.
DM me voor vervoer, ik kan hem direct brengen.