Primeur Bevestigd
Denzel Hall

VK Sportphoto

Transfers

Fortuna Sittard maakt werk van Denzel Hall

FeyenoordTM

Denzel Hall geniet concrete belangstelling uit de Eredivisie. Fortuna Sittard aast op de handtekening van de rechtsback. De Rotterdammer staat tot medio 2024 onder contract bij Feyenoord, maar aan dat dienstverband komt naar verwachting een einde.

Eerder deze zomer werd Hall gelinkt aan SC Heerenveen, maar het zijn de Fortunezen die momenteel concreet doorpakken op de komst van het jeugdexponent van Feyenoord. SC Heerenveen blijft de situatie-Hall nauwlettend volgen: Milan van Ewijk wordt naar verwachting later in de window verkocht, maar de Friezen brachten bij Feyenoord nog geen bod uit op Hall.

Fortuna Sittard is daarentegen momenteel wél concreet voor Hall. Het heeft een bod uitgebracht op de rechtsback, waardoor Feyenoord een transfervergoeding tegemoet kan zien. In Sittard kan Hall gaan concurreren met Ivo Pinto. De 33-jarige Portugees geldt als de enige rechtsback in de huidige selectie van Fortuna Sittard, wat komend seizoen gecoacht wordt door oud-Feyenoorder Danny Buijs.

Hall brak door vanaf de jeugd en speelde twee officiële duels voor de hoofdmacht van Feyenoord, maar mede door blessureleed kwam de rechtsback in Rotterdam nooit verder. Hij speelde zich afgelopen seizoen op huurbasis bij ADO Den Haag in de kijker bij Fortuna Sittard.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik blijf een definitief vertrek toch een beetje jammer vinden. ik vond hem in een verder zeer matig ADO Den Haag positief opvallen. En als je zegt dat het 'maar' de KKD is, prima maar dan staat dus definitief vast dat de voetbalpiramide een farce is en Martin van Geel dus een visionair. (Volgens mij was zijn keuze ook niet zo slecht, alleen had hij niet ook een structureel samenwerkingsverband de nek om moeten draaien, maar dat ter zijde.)
Wat me aan Denzel Hall beviel was dat hij zich ook als centrumverdediger prima wist te handhaven en dat hij als rechstback dus extra sterk was aan 'de binnenkant van zijn positie'. Geen overlappende back dus als Pedersen, Hartman en Lopez, maar eentje die het kan invullen zoals Geertruida dat doet. Wat mij betreft een goede reden om zijn contract open te breken en met een jaar te verlengen en hem dan op Eredivisieniveau een jaartje uit te lenen. Dan weet je nog beter waar zijn mogelijkheden liggen. Vergelijk het met Gustavo Hamer. We redden het prima zonder hem maar achteraf gezien is er te snel afscheid van genomen. Wellicht (!) hadden we de €7.500.000 voor Timber wel in eigen zak kunnen houden, bv.
Van Ewijk lijkt te vertrekken naar Coventry. Gaan zij nu proberen de overgang naar Fortuna te 'kapen'? Neem aan dat ze een beter aanbod kunnen doen bij Feyenoord en dat Heerenveen qua sportieve ambities beter bij Hall past dan Fortuna.
Kan je zomaar gelijk in hebben. Ben zelf overigens blij dat van Ewijk niet is gekomen. Lijkt aardig in samenvatting, maar vind hem beetje omhoog geschreven door de media.
Voor hem zelf is dit wel een mooie stap, Coventry is wel een van de betere teams in Championship
Waarom als Heerenveen (sluimerende) interesse heeft, niet betrekken in een ruildeal met Van Ewijk?
Is die krullenbol misschien Hannibal Mejbri? Zou wel een geweldige speler zijn.
Is toch gewoon Stengs? Alleen had die verwacht dat die later zou komen
Nee Volgens mij heeft FTM al aangegeven dat dit niet ging om stengs, en overigens werd dit aangegeven voordat het nieuws van stengs gemeld werdt en dit ontkende FTM op dat moment nog min of meer. Dus nee dat ging niet om stengs.
Goed nieuws. Feyenoord moet doorselecteren.

Truste kameraden. Op maar nog meer goed nieuws!
@FTM, Heeft Zagreb al gereageerd op het bod? En is er al geboden op Isaksen?
Op dit soort vragen gaat hij niet reageren helaas….
@FTM, je koos ervoor om gisteren ook iets te laten voor de dat erna, als reden het "proces".

Puur uit interesse, welke info was dit? Het verhaal rondom Isaksen?
Vond hem in de jeugd altijd wel aardige speler, helaas niet gered. Dit zal geen miljoenen transfer zijn, wens hem succes.
@FTM hoe staat het met de belangstelling voor Francesco Antonucci? Of blijft hij in onder 21?
Tweede nieuwtje plaats ik morgen, uiteraard weer proces-afhankelijk
Voor vandaag maakt het niet uit. Mijn dag kan na al het nieuws niet meer stuk.
Zomaar even een hersenspinsel... is het niet mogelijk dat er al uitgegaan wordt van verkoop Geertruida? Miljoenen die nu geboden worden voor Ivanusec, Isaksen en Ueda... Benita weg, Hall weg... Brenet nog bij Twente? Geertruida wordt verkocht aankopen financieel gedekt en vervanger staat klaar?
Jep, verwacht ik ook.
Er staan een “Hancko-achtige” aankoop klaar, deze zal een bepaald prijskaartje hebben wat lager zal liggen dan de helft van de verkoopprijs van Geert.. dat geld zou dan gebruikt worden voor aanvallende versterkingen?
Ik neem aan dat je weet dat je meestal niet meer dan de helft van het bedrag dat verkoop van spelers opleveren weer uit kunt geven?
Yes.
Indien je Geert verkoopt voor 25? Betekent dat er 12,5 geïnvesteerd kan worden.
Kost de directe vervanger X bedrag, hou je dat verschil over wat je eventueel weer bijlegt voor een andere aankoop. Vanuit die redenatie
Klopt. De praktijk is dat Feyenoord niet veel meer dan een kwart zal herinvesteren. Dat is omdat er tot voor kort geen reserve in kas was. Daardoor moeten we nog wel eens spelers huren ipv kopen en kunnen we nog niet altijd de volledige transferrechten krijgen bij aankoop van een speler. Als we meer geld in kas hebben kunnen we dat wel.
Daarbij krijg je je geld in termijnen, dus voor nieuwe aankopen moeten nu nog dure leningen worden afgesloten. Daar wil Feyenoord natuurlijk ook vanaf. Vandaar dat men zuinig is zodat we in de toekomst nog meer op de transfers kunnen verdienen en makkelijker goede spelers kunnen halen.
Dus: reken je qua inkomende spelers dus niet rijk bij de verkoop van bijvoorbeeld Geertruida.
Verwacht ook dat die gaat. Maar het goede nieuws: Niets concreets, voor nu.
Dat wordt nog even wachten inderdaad. Eerst zal Gvardiol richting City moeten, alvorens Leipzig (weer) bij Feyenoord aanklopt, verwacht ik.
Hoe later Leipzig terugkomt, hoe meer geld ze kunnen neertikken. Dat is wel een voordeel.
Misschien wel maar zal zijn vervanger ook meer kosten en zijn een hoop opties al verkocht.

Dus beter dan zo snel mogelijk voor iets minder geld en dat je dan je elftal heb staan aan het begin van de competitie.

Moet er toch niet aan denken dat hij net als Aursnes net voor het einde van transfer deadline gaat en we geen vervanger meer kunnen halen.
Zoiets heb ik eerder op de dag al geschreven.
Als hij zich stormachtig weet te ontwikkelen hopen we weer van wel. Beetje een onnozele reactie dus.
Nog 2 artikelen vanavond zei hii waarvan dit de eerste is. Er komt dus nog iets......
Slapen er nog een nachtje over let maar op
Hallelujah. Nou doe je best daar.
Kunnen we nog een nieuwe rechtsbsck verwachten? Lijkt mij haast wel na het vertrek van Benita en Hall + een geblesseerde Trauner.
Is ook nieuws natuurlijk en belangrijk.Vooral wat het ons opleverd uiteindelijk!

Maar denk dat iedereen op dit moment op groter nieuws zit te wachten🤣🤣🤣.
Vooral lekker dat we vroeger geld toe moesten geven en nu een transfersom krijgen.
Ja en met alle spelers die we al hebben weggedaan dit jaar,wat er best veel zijn.
Krijgen we ook bij een verkoop weer opleidingsvergoeding en misschien een leuk doorverkooppercentage
@ FTM is van ewijk nog steeds geen thema binnen de club? Nu we beetje op Nederlandse tour gaan vrees ik er namelijk voor dat die straks komt.
Nee maakt aanstalten voor een transfer naar Engeland
@FTM thanks voor reactie. Het betere nieuws dit. Hoe Chaïbi zit het met gezien Toulouse interesse had in Alireza. Mogelijk een ruildeal? Want er lijkt nog geld te zijn gezien de interesse in Isaksen.
Als Isaksen en Ivanušec komen, komt Chaïbi niet.

Feyenoord moet Jahanbakhsh verkopen om Isaksen te kunnen kopen.
Nog een nieuwtje te gaan en we kennen weer slapen.
Danilo tekent bij de Rangers of Milambo naar Excelsior.

Zoiets.
Wie is dat??? Geintje, we gaan het zien. Afgelopen 36 uur waren grandioos. Bedankt daar voor.
hangt er vanaf of een transfer 100% of 99,9% it's happening is zeker.
Allemaal leuk! Maar hoe staat het met Ivanusec?
@ftm idd is er er al een reactie op het bod? Het duurt zo lang 😂
@FTM hoe staat het er eigenlijk voor met brenet? Heeft nog nergens getekend toch