Bevestigd
fc-midtjylland-feyenoord-jbre-sportsfotografie-32

Foto via Jim Breeman voor 1908.nl

Nieuws

Slot: "Gustav Isaksen (21) door Feyenoord goed bevonden"

FeyenoordTM

Arne Slot werd woensdag op de persconferentie door RTV Rijnmond journalist Dennis van Eersel ondervraagd over Gustav Tang Isaksen, een 21-jarige buitenspeler van FC Midtjylland. Van Eersel vond de Deen 'een typische Arne Slot speler', waarop de hoofdtrainer het volgende wist te antwoorden.

"Isaksen is inderdaad een van Midtjylland's dreigendste aanvallers. Maar wij hebben met Dilrosun en Wålemark ook twee gelijksoortige types voorin. Aangezien we die aangetrokken hebben, geeft dat aan dat deze speler wellicht ook door ons als goed werd bevonden. Maar hij speelt bij Midtjylland. Wij hebben twee andere uitstekende buitenspelers in de vorm van Dilrosun en Wålemark, en we hebben er nog meer, maar niet linksbenig."

Feyenoord neemt het donderdag om 18:45 in eigen huis op tegen FC Midtylland voor het vierde duel in de groepsfase van de UEFA Europa League. Bij winst van de Rotterdammers worden de Denen voorlopig op onderling resultaat achter Feyenoord gehouden. De kans op overwintering in Europa neemt in dat geval aanzienlijk toe.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Halen zou ik zo zeggen! Maar ja, zal wel prijzig zijn.
Ja en wat gaat er nu precies gebeuren dan?
"Wij gaan winnen, alleen met hoeveel is de vraag!" ;-)
Toch komen onze buitenspelers weinig echt hun man voorbij!!
Naast het gemis van Aursnes is dat idd de bottleneck op dit moment. We creëren te weinig omdat er van de zijkanten voorin te weinig echte dreiging komt. In dat opzicht missen we Sinisterra net zo veel als Aursnes.
Dat doelpunt dat hij maakte was veel geluk en weinig wijsheid. Zo goed was die nou ook weer niet hoor. Was eigenlijk gewoon een mislukt schot. Of ben ik de enige die dat zag?
Ik denk niet dat het zijn bedoeling was om de bal via de grond nèt buiten het bereik van Trauner en Bijlow te schieten nee. Maakt het nog steeds een knap doelpunt. Idrissi had hem het stadion uit gepeerd.
Zou een transfer van Midtjylland naar Feyenoord een stap omhoog zijn? Ik denk dat het wel vergelijkbaar is met de transfer van Hancko; beide clubs spelen Europees maar bij Feyenoord heb je een groter podium en de competitie is uitdagender
Gelukkig beantwoordde jij je eigen vraag al ;-)
Wij hebben Walemark.... 🤌🏻

Ik denk dat deze speler van alle Feyenoorders echt de allermeeste kansen heeft gehad waar hij nog maar weinig mee gedaan heeft.
De beste man is 20 en speelt pas sinds 2-3 jaar voetbal op professioneel niveau. Wat verwacht jij dan, dat ie binnen een jaar de nieuwe Salah is?

Geef die jongen 2 jaar en hij is de beste aanvaller in je selectie ;)
Wat ik mis bij Wålemark is de echte Gretigheid
De honger naar de bal die een aanvaller moet hebben
Het komt een beetje Lakoniek over als hij speelt
Eens hij heeft altijd wel paar leuke acties maar weining doelpunten of assistenten
Deze speler gedroeg zich echt als een klootzak vorige week, met z'n gebaartjes naar het uitvak. Maar zo'n klootzak mist Feyenoord dan ook wel weer.
Tja ik vind spelers met zulke gebaartjes onvolwassen overkomen, echte topspelers hoeven zich niet tot zo'n niveau te verlagen
Toen Guidetti het deed vond je het wel Leuk hé
Missen we absoluut precies niks aan.
Vervelende maniertjes hebben ze 80 km noordelijker maar lekker.
Wist niet dat Egmond aan Zee zo'n vervelende mannetjes hotspot was.