Primeur Bevestigd
feyenoord-union-st-gillis-0-0-jim-breeman-sports-photography-63

Jim Breeman Sports Photography

Transfers

Jahanbakhsh legt belangstelling naast zich neer

FeyenoordTM

Alireza Jahanbakhsh kreeg recentelijk van de clubleiding van Feyenoord te horen dat hij met zijn entourage uit mag gaan kijken naar een nieuwe werkgever. Kort daarop is er belangstelling losgekomen vanuit Frankrijk en Saudi-Arabië.

Ligue 1-club Toulouse kwam als eerst met concrete toenadering naar de speler, maar een deal bleek vooralsnog onbespreekbaar. Toulouse kon niet bieden wat de Iraans international in een nieuwe club wenst, waardoor de Fransen verder kijken. Verrassend: Oud-Feyenoorder Aliou Baldé, die sinds een half jaar furore maakt bij het Zwitserse FC Lausanne-Sport, is nu één van de kandidaten voor de rechtsbuitenpositie in Zuid-Frankrijk. De Senegalees heeft ook opties binnen Turkije.

Jahanbakhsh geniet naast Toulouse ook belangstelling vanuit het kapitaalkrachtige Saudi-Arabië. De buitenspeler was vorig seizoen bij Feyenoord goed voor acht goals en tien assist en dat heeft er in geresulteerd dat er een miljoenencontract klaarligt bij Al-Riyadh. De Saudi's pakten nog niet door naar de clubleiding van Feyenoord.

Volgens informatie van Tasnim zou er nóg een club uit Saudi-Arabië belangstelling hebben voor Alireza, maar het medium noemt helemaal geen clubnamen in de berichtgeving van dinsdag. Jahanbakhsh zou in de zandbak een salaris op kunnen strijken van drieënhalf tot zes miljoen dollar.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Deze speler altijd behouden. Cruciale factor geweest in het kampioenschap en een jongen waar je altijd op kunt rekenen. Geliefd bij het publiek, zie geen reden om die jongen weg te doen.
Een team dat kampioen is geworden moet je verfrissen. Jahanbakhsh is zeker in zijn teamspirit van waarde geweest, maar kwam op PSV thuis en wellicht nog 1 of 2 wedstrijden na gewoon te kort. Hij heeft een goed salaris, want was voor een lage transfersom gekomen.

Als we als club verder willen moet je spelers op de bank hebben die ook op het veld het verschil kunnen maken. Op CL of Europa League niveau (vanaf kwartfinale). Jahanbakhsh bij Madrid
-thuis of Arsenal-uit in laten vallen omdat het zo’n leuke jongen is kan gewoon niet. Het is goed dat nieuwe mensen zoals Wieffer de boel gaan trekken aankomend jaar.
Voor de kleedkamer is zo’n jongen uiterst geschikt, om te spelen in de ED tussen grote europese wedstrijden uiterst geschikt en om in de discipline in een europese wedstrijd een zege over de streep te trekken ook heel geschikt. Ali moet blijven!
Ali is een meer dan degelijke pinch-hitter. Als hij zich ook dit seizoen weer kan schikken in zo’n rol, zou ik ‘em lekker laten zitten. En wat mij betreft heeft hij zijn hoge salaris al terugverdiend met z’n cruciale assists en goals afgelopen jaar.
lozen , heel aardige jongen maar jammer genoeg heeft hij het niet gebracht evenals dilrosen , zou mooi zijn als feyenoord hen weet te verkopen , het geeft gelijk de ruimte om een goede rechtbuiten te halen
Heeft hij het niet gebracht? Vorig jaar een flink aandeel gehad in het behaalde kampioenschap met zijn goals en assisten.
schei uit , hij kan er geen klote van , werkt hard hoor en aan zijn inzet ligt het niet , heeft gewoon niet het niveau
niet voor niets dat feyenoord van hem af wil toch
Ben het met ROnals1908 eens. Hij had zijn bravour en was een belangrijke factor.
Ik vindt dat je hem moet verkopen, maar hoe kan je zeggen dat ie niet heeft gebracht? Is mega cruciaal geweest afgelopen seizoen…..
Ali is een van de weinige die ik zo'n contract in de zandbak wel gun, held!
@FTM verwacht jij dat Alireza uiteindelijk nog wel zal vertrekken?
Als hij gaat( wat van mij niet hoeft)hoop ik toch echt op Isaksen
Zou echt geweldig zijn.
@FTM Is er een optie dat we Jahanbaksch kunnen gebruiken in een deal voor Chaïbi?
Alireza wil zelf niet, dus lijkt mij niet dat hij betrokken wordt.
Te snel laten gaan die Balde, deed het bij Dordrecht ook al heel goed!
Denk dat clubs uit SA ook wel met een normaal bod komen. Hoe aardig ik Ali ook vindt zou ik het niet erg vinden als we op hem doorselecteren.
Klopt het dat Dilrosun ook te horen heeft gekregen dat hij mag vertrekken ?
Hoop het en als hij vertrekt nog een goede rechtsbuiten halen.
Dilrosun weg, Ali blijven. Dat zou top zijn
Dilrosun weg en Ali weg. Dat zou top zijn.
inderdaad dat zou het mooist zijn
Positieve kerel die Alireza toch zie ik hem nog wel vertrekken. Die wacht een mooi aanbod af.
6 miljoen jaarsalaris.... en hij zegt nee joh, ik blijf lekker bij de kakkerlakkers, wat een held! ;-)
Hij heeft alleen de Franse aanbieding naast zich neergelegd...
Kan nog steeds naar de zankbak om te cashen...
Ff beter lezen ;-)
Noem jezelf lekker een kakkerlakker
Ik snap dat Ali geen basismateriaal (meer) is, maar ik vond hem in bepaalde wedstrijden zo ongelofelijk belangrijk. Heeft ook helemaal geen verkeerde stats voor een deels reservespeler. Als hij zich kan schikken in een reserverol zou ik hem er bij houden. Geeft tijdens zijn invalbeurten altijd 110% en vecht voor iedere meter. Ik waardeer hem wel.
Precies dit! Doe dan Dilrosun weg
@FTM voor hoeveel wil feyenoord hem minimaal verkopen ?
@FTM
Weet jij toevallig of we een doorverkoop percentage hebben op baldé?
Op zijn leeftijd, 3 tot 6 mil pakken!
Volgens datzelfde medium wil Alireza ook helemaal niet weg. Hij wil CL spelen want dat heeft ie nog nooit gedaan. Op zich niet gek vanuit zijn kant, kan volgend jaar alsnog naar de zandbak als ie wil.
Idd hele grote held nog krijgen we er nog iets van als in doorverkoop??
@FTM voor hoeveel wil feyenoord hem minimaal verkopen ?
Elke euro lijkt me er eentje.
Het is vooral zijn salaris waar we vanaf moeten.
Ja.
Wellicht overheen gelezen.
Ftm als jahanbaksh weggaat gaat feyenoord dan nog voor een buitenspeler denk het niet toch want ivanušec stengs dilrosun minteh en paixao kunnen dat in ieder geval invullen
Ik zie het al, overheen gelezen 🤦🏽‍♂️😅
Cynisch of te vroeg/makkelijk laten gaan..!