yv2021092505861

VK Sportphoto

Nieuws

'Joey Kooij mag geen wedstrijden van Feyenoord meer fluiten'

Moreno

De komst van Calvin Stengs brengt zorgt niet alleen voor een versterking binnen de lijnen, ook daarbuiten heeft het zijn gevolgen. De buitenspeler annex nummer tien, die op het punt staat om de overstap definitief af te ronden, zorgt er indirect voor dat Joey Kooij geen wedstrijden van Feyenoord meer mag fluiten. 

Zowel Calvin Stengs als Joey Kooij hebben een relatie met één van de dochters van Frank de Boer. Zo zijn Stengs en Kooij zwagers. De KNVB heeft als regel dat er bij scheidsrechters geen sprake mag zijn van directe familiebanden. Dat wordt hier dus wel het geval.

Tegenover De Telegraaf bevestigt de Nederlandse voetbalbond dit. "Als Stengs naar Feyenoord gaat, fluit Joey Kooij Feyenoord niet meer", aldus een woordvoerder van de KNVB. Kooij, die de afgelopen jaren veel bekritiseerd werd door zowel publiek als spelers, floot Feyenoord in het verleden driemaal. In alle drie de wedstrijden gingen de Rotterdammers er met drie punten vandoor. 

Delen

Reacties

Wat een onzin.

Makkeli is politieagent in Rotterdam maar fluit ook gewoon Feyenoord.

Dat vind ik (Als het überhaupt invloed heeft) een grotere belangenverstrengeling dan een zwagertje van een van de 11 spelers.
Waarom mag hij dan Ajax wel fluiten. Frank de Boer is toch zijn schoonvader... Ja .. maar die werk niet bij Ajax gaat KNVB zeggen. Wat een bullshit weer. We weten dat Blom voor Ajax is.. en toch fluit hij alle wedstrijden.
Rare reacties hier. Kooij floot tot nu toe drie wedstrijden van Feyenoord, die we allemaal wonnen. Bij twee van die drie wedstrijden nam Kooij een twijfelachtige beslissing in ons voordeel (goal goedgekeurd tegen NEC, tweede geel voor Groningen). Ik denk zeker niet dat hij Feyenoord bevoordeeld heeft, al helemaal niet met opzet, maar waarom het een zege zou zijn dat hij ons niet meer fluit ontgaat me.
Dat is echt heel vervelend voor hem niet voor Feyenoord wat een drama die man.
Is de moeder van Bas Nijhuis geen leuke spits voor Feyenoord vrouwen 1 ???
Bas over het algemene 1 van de fijnere scheidsen, die laat een wedstrijd nog wel eens in zijn waarde..
Dat is een zege voor Feyenoord.
De knvb helpt je hier kampioen te worden
Bij alle drie de wedstrijden onder Kooij won Feyenoord hoor.
Wat belachelijk zeg moraalridders allemaal bij die KNVB
Ben je nou echt zo ontzettend dom dat je dat niet begrijpt?
Mooi, kan hij altijd nog bij Ajax en PSV rode kaarten trekken.
JAAAAA 6 miljoen een koopje gebleken!
Bij deze start ik een crowdfunding. Degene die een relatie weet te krijgen met familie van Higler krijgt al het geld.
Potverdikkie hee. Alleen dat is de transfersom al waard geweest.
Ergens wel vreemd dit toch? Ik snap dat je weg wilt blijven van belangenverstrengeling, maar deze man mag vervolgens wel Ajax en psv enzo fluiten en kan daarmee net zozeer het resultaat van Feyenoord in de competitie beinvloeden.
Verder sluit ik me zeker aan bij het idee om een familielid van Higler te contracteren, dat kan je zonaar de titel opleveren!
Haha we moeten met z'n allen opzoek naar een dochter of nichtje van Higler. En als die dan een vriend/man heeft die vastleggen voor 10 euro puur zodat we daar geen last meer van hebben hahaha
10 euro puur is mooi goedkoop.
Weet iemand of Higler ook nog familie heeft die voetbalt?
Is hij geen verre familie van Higler? De uber anti Feyenoorder..