bijlow

VK Sportphoto

Nieuws

Bijlow: "Ik wil laten zien dat ik de nummer één ben"

Van de redactie

Feyenoord heeft zaterdagavond een eenvoudige overwinning geboekt op Vitesse in De Kuip. De ploeg van Arne Slot stond halverwege het duel met 2-0 voor door doelpunten van Calvin Stengs en Santiago Gimenez. Na rust bepaalde Lutsharel Geertruida en Antoni Milambo de eindstand op 4-0 in het voordeel van de Rotterdammers. Justin Bijlow sprak na afloop met ESPN.

"Het was een fijne wedstrijd om weer te beginnen", opent Bijlow. "Het voelde als thuiskomen weer. De afgelopen zeven weken was lastig, maar ik ben blij dat ik er weer mag staan." De polsblessure was wederom de boosdoener voor de afwezigheid van de doelman. "Alweer. Het was geen fijne periode, maar ik heb me gelukkig kunnen herpakken. Ik heb veel hulp gehad van mijn familie, vriendin en ook van Feyenoord. Het was eenzaam in de zin van dat ik niet op het veld stond, maar ik heb wel van alle kanten steun gevoeld."

Slot geeft overduidelijk de voorkeur aan Bijlow als eerste doelman van Feyenoord, ondanks de goede optredens van Timon Wellenreuther. "Ja, dat is zeker mooi meegenomen. Het spreekt voor zich dat hij heel veel vertrouwen in mij heeft", aldus Bijlow. "Daar ben ik ook heel erg blij mee dat onze trainer mij de kans geeft. Ik wil altijd laten zien dat ik de nummer één ben."

Woensdag staat de Champions League op het programma voor Feyenoord. Bijlow was nog niet bezig met aankomende woensdag. "Ik was vooral blij dat ik negentig minuten mocht spelen, dus ik was vandaag nog niet met woensdag bezig." Toch kijkt Bijlow erg uit naar het Champions League-duel tegen Lazio in De Kuip. "Met heel veel zin en plezier natuurlijk. We hebben Vitesse gehad en gaan ons nu focussen op Lazio."

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Feyenoord-nieuws? Volg 1908.nl nu ook via Whatsapp! Klik hier voor ons kanaal

Delen

Reacties

Was een van zijn beste wedstrijden voor Feyenoord. Dat balletje op Hartman waaruit de goal van Santi viel was echt top. Heeft niet veel te doen gehad maar wat hij deed was goed.
Heeft vandaag laten zien een uitstekende keeper te zijn. Straalt rust en zekerheid uit. Hopelijk kan hij eens langer fit blijven.