bijlow

VK Sportphoto

Nieuws

'Bijlow ondergaat deze week scan'

Moreno

Wanneer Justin Bijlow de groepstraining weer volledig kan hervatten, is nog altijd onduidelijk. Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam weet wel te vertellen dat hij snel meer weet. "Hij ondergaat deze week een scan", aldus Krabbendam.

De 25-jarige keeper liep in aanloopt naar de topper tegen PSV een blessure op aan de hand. Bijlow traint weliswaar met de groep mee, maar mag in verband met het herstel nog niet met zijn handen trainen. "Het gekke is dat hij er eigenlijk helemaal geen last van heeft. Hij kan alles doen, behalve keepen. Het is niet zo dat hij heel veel pijn heeft. Het is gewoon een heel ongelukkig moment geweest", geeft de Feyenoord-watcher aan.

"Hij moet heel voorzichtig doen en laten we hopen dat de uitkomst van de scan meevalt. Iedereen hoopt dat hij heel snel kan aansluiten", onderschrijft Krabbendam. Na deze scan zal meer duideliljk worden over hoe lang het herstel van Bijlow nog zal duren. Het streven van de Rotterdammers is nog altijd om de international klaar te stomen voor De Klassieker op 19 maart.

Delen

Reacties

Eén ding is zeker…zo snel mogelijk een echte betrouwbare 2e keeper erbij, mag van mij een oudje zijn met veel ervaring 🙏
Groot gemis, maar wel meer kans dat hij nog een jaar blijft?