bijlow

Nieuws

Bijlow over vertrek Slot: “Het is jammer voor onze club”

Van de redactie

Justin Bijlow gunt Arne Slot een overstap naar de Engelse grootmacht Liverpool FC. “Het is wel jammer voor onze club”, zo vertelde de keeper over het naderende vertrek van zijn trainer aan ANP. "Maar net zoals met een speler, gun je ook hem een mooie stap omdat hij het zo goed heeft gedaan."

Bijlow heeft de afgelopen drie seizoenen aan den lijve ondervonden wat de aanpak van Slot teweeg heeft gebracht. "Toen de trainer kwam, hadden we een totaal ander filosofie bij de club. Voetballen van achteruit was niet ons ding. De professionaliteit, met alles eromheen, is een stuk verbeterd. Daar heeft de trainer een groot aandeel in gehad."

In de gewonnen uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (1-3) maakte de Feyenoorddoelman zijn rentree, na een kuitblessure die hem lange tijd aan de kant hield. In de Adelaarshorst kreeg Bijlow de voorkeur boven Timon Wellenreuther, die tijdens de bekerfinale nog onder de lat stond. Slot gunde Bijlow met een basisplaats de kans om zich te laten zien aan bondscoach Ronald Koeman, in de hoop met het Nederlands Elftal van de partij te zijn tijdens het EK in Duitsland van aankomende zomer. 

Delen

Reacties

Persoonlijk snap ik de reactie van Justin Bijlow wel. Denk met een nieuwe trainer de keuze sneller voor Wellenreuther zal vallen omdat die wel betrouwbaar is en geen blessures heeft terwijl Justin juist de man van glas is. Zou als hij eerste keeper wil zijn gaan zoeken naar een andere optie
We houden er in elk geval een padelbaan aan over.