Primeur Bevestigd
yv2023820yv2023820a1a01493

VK Sportphoto

Nieuws

Bijlow, Ueda en Nieuwkoop trainen mee richting Klassieker; Trauner ontbreekt

Stan

Justin Bijlow stond vandaag weer op het trainingsveld van Feyenoord richting het uitduel met Ajax van aankomende zondag. De doelman lijkt sneller te herstellen van zijn blessure dan in eerste instantie werd verwacht. Hij trainde vandaag dan ook weer met zijn handen. Ook Ayase Ueda, die tijdens de interlandperiode uitviel met een spierblessure, is van de partij. 

De Japanner traint weer volop mee met de groep. Door zijn blessure, opgelopen bij de Japanse nationale ploeg, miste hij het Champions League-duel met Celtic van afgelopen dinsdag. De staf van Feyenoord wil de spits sowieso fit hebben voor het uitduel met Atlético Madrid, al is de kans op basis van de training van vandaag aannemelijk dat hij sneller terugkeert. 

Justin Bijlow brak in het begin van dit seizoen zijn pols, waardoor Feyenoord de goalie wederom voor lange tijd leek te moeten missen. Waar Timon Wellenreuther het als stand-in naar behoren doet, werd Bijlow vandaag echter al weer gespot op het trainingsveld van 1908. Daar werkt de selectie van Arne Slot toe naar de Klassieker van aankomende zondag. De Rotterdammer trainde nog niet met de groep mee, dus lijkt Ajax-uit nog te vroeg te komen. 

Verder is Bart Nieuwkoop weer fit. De rechtsback ontbrak tijdens de wedstrijden tegen sc Heerenveen en Celtic, maar lijkt tegen Ajax gewoon weer in actie te kunnen komen. Aanvoerder Gernot Trauner deed vrijdag niet mee met de groepstraining. De reden achter de absentie van de Oostenrijker is niet bekend.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik ben er klaar voor!

Zou mooi zijn als we 2x achter elkaar in 020 van 020 winnen.
Ik ben er klaar voor!

Zou mooi zijn als we 2x achter elkaar in 020 van 020 winnen.
Trauner ziekjes maar kan zondag wel spelen, Ueda kan zondag spelen, Nieuwkoop kan zondag spelen, Bijlow nog niet.
Hopelijk niks ergs met Trauner. Volgens mij heeft hij meer klassiekers gemist dan gespeeld.
Als Trauner niet kan spelen hoop ik dat Beelen zal spelen, Bartje is vaak nogal onbesuisd en dat moeten we in deze wedstrijd zeker niet hebben.
Die gasten gaan alles doen om ons uit evenwicht te brengen, dat wordt echt niet zomaar een winst.
Verder mooi dat Ueda eerder terug is, neem aan dat hij bij de selectie zal zitten.
hopen dat trauner fit is, hij brengt zoveel rust.
thomas beelen is een prima vervanger maar tegen sparta koste een foutje ons ook al een doelpunt, als trauner het niet haalt zou ik toch eerder voor geertruida centraal kiezen & nieuwkoop op rechtsback( op basis van ervaring)
Lastig. Abcoude Noord heeft weer mazzel. Trauner én Ivanusec er niet bij.
Verder top dat het opschiet met Ueda en Bijlow uiteraard
Vind het nog steeds een vreemde beslissing om Kasanwirjo te verhuren. Vorige week waren Geertruida en Bartje min of meer tegelijk geblesseerd (toen mochten we van geluk spreken dat Geertruida meeviel), nu Trauner. De spoeling is met drie wissels voor vier posities gewoon te dun. En dan wel de mond vol over hoe belangrijk de breedte van de selectie is in een CL jaar
Aub hopelijk niets ergers met Trauner. Ook mooi dat Ueda weer fit is.
Hoop dat Gernot weer snel fit is, we kunnen hem absoluut niet missen a.s. zondag.
Met wat ik gisteren van hullie heb gezien, kan ik me niet anders voorstellen dan dat we daar drie punten gaan ophalen, zonder arrogant te willen zijn. Wat een enorm lang speelveld hanteren ze daar en wat een gaten vielen er. Bij Feyenoord zijn er automatismen in het spel ingeslepen die ervoor moeten kunnen zorgen dat we daar toch zegevieren? Ik hoop dat er niets ernstigs is met Trauner...
We winnen daar nooit makkelijk. Zondag ook niet.
Eens, maar als het een keer kon gebeuren dat we twee seizoenen achter elkaar kunnen winnen in de competitie is het nu. Ik ben normaliter ook echt niet zo zelfverzekerd, maar dat heb ik nu echt wel wat meer...
Stel je voor het staat 2-2 in de laatste 10 minuten. Dan kan je nu gewoon de eerste spits van Japan inbrengen om wat te forceren. En allemaal talentjes die tot op het bot gedreven zijn om zich te bewijzen. Voelt toch heel anders dan wissels als Dilrosun en Pedersen, wat een stappen hebben we gemaakt!
Trauner deed het goed dinsdag, zou jammer zijn als hij weer blessure heeft .
Precies dit. Met Nieuwkoop en Geertruida kun je ook prima spelen. Maar bij een gele kaart ben je opeens erg kwetsbaar. Want dan wordt de spoeling dun om even te wisselen.
Nieuwkoop kan je niet op bouwen. 20 minuten gespeeld, rood, en daarna genlesseerd. Maakte in zijn invalbeurt ook weer veel onbesuisde acties... Die gaat geheid wat doms doen in een Klassieker...