bijlow

VK Sportphoto

Nieuws

Bijlow: "Uit respect voor Feyenoord praat ik niet over andere clubs"

Moreno

Justin Bijlow verdedigde vandaag weer het doel van Feyenoord, nadat hij afgelopen zaterdag nog van zijn vakantie genoot. De keeper hield de nul en kwam niet in de problemen in het met 2-0 gewonnen duel tegen Club Brugge. Bijlow werd na afloop door ESPN en NOS gevraagd over zijn toekomst.

"Er is veel geschreven in de media, maar tot nu toe is het rustig", was de eerste reactie van Bijlow. De voorbije weken werd Bijlow veelvuldig in verband gebracht met Manchester United. De keeper kon zijn lach niet onderdrukken toen The Red Devils werden aangehaald in het interview. “We gaan het zien. Mijn focus is op Feyenoord en dat blijft ook zo zolang ik hier speel", reageerde de goalie. "Uit respect voor Feyenoord ga ik niet over andere clubs praten."

Bijlow steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. "Ik heb altijd gezegd dat ik het hoogst haalbare wil bereiken. Maar bij Feyenoord spelen was ook altijd een droom van me, dus ik zit hier altijd goed. Ik denk dat ik wel een keer een stap maak, maar of dat dit jaar is, zien we wel. Voor nu richt ik me op Feyenoord en daar wil ik het ook bij houden."

Delen

Reacties

Het hele United verhaal gaat voor Bijlow niet door lijkt me, aangezien ze bijna rond zijn met Onana.
Vond Bijlow hierin altijd al een gentlemen of uitgesproken wanneer het aan kwam op Amsterdam. Uiteraard gunnen win hen een mooie transfer en al het goede toe. Hij stond er altijd voor Feyenoord en wanneer het puntje bin paaltje komt moet dat andersom ook gebeuren.
Ben ik de enige die een beetje gek wordt van alle mensen die Bijlow nu opeens een “geldwolf” vinden of “niet goed genoeg voor dit Feyenoord”. Hij heeft het hartstikke goed gedaan voor onze club, hij is wellicht wat blessure gevoelig, maar door Bijlow weg te doen gaat er wel naast Kökcu nog een leider en belangrijke persoonlijkheid weg.

Wie zou niet weg gaan bij zijn/ haar bedrijf als er mooie doorgroeimogelijkheden liggen en een groter salaris wordt geboden?
Helemaal mee eens. Wat een akelige trek is dat toch om spelers die voor Feyenoord hebben gespeeld en vertrekken naar een andere club (of dat nou in Amsterdam is of elders) voor verraders uit te maken!
Amsterdam is Amsterdam. Daar gaat Bijlow ook niet heen als hij het 50-voudige zou kunnen verdienen. Een transfer naar ManU of een andere club waar hij aanzienlijk meer kan verdienen moeten we hem, voor een juiste prijs, gewoon gunnen.
Ik zie hem ook liever niet naar Ajax gaan. Niet omdat dat Ajax is, want waarom zou je een andere club haten, want dat begrijp ik namelijk nooit. Maar wel omdat ik een naaste concurrent liever niet sterker zie worden.
Gezien zijn leeftijd zou een stap goed zijn voor hem. Maar dan moet er wel een goed bedrag tegenover staan. Tegenwoordig geven ze de speler een mega bedrag om vervolgens de club een fooitje te geven.

Geertruida moet nog een jaar blijven. Net bijgetekend. Dan ga je niet weg. Die wordt alleen maar meer waard.
Maar die lach die zei genoeg die wil weg
Misschien een lach van.. Ik ga Feyenoord niet zomaar verlate maat! Lach zegt niet altijd wat je denkt en vooral niet wat je weet 😃
Logisch,zou voor Bijlow toch een prachtige stap zijn naar Man UTD? Als wij nu een goed bedrag kunnen vangen zou ik het doen.
Ftm verwacht je dat hij gaat vertrekken? En hoe is met geertruida en pedersen?
Dan maar verkopen en een nieuwe goede 1e keeper aantrekken. Is niet onvervangbaar en zo blijf je een goede doorstroom houden. Anders raak je volgend seizoen wel heel veel tegelijkertijd kwijt. Ben benieuwd naar de eventuele vervangers.
Uit respect zeg je gewoon waar het op staat: “ik wil het hoogst haalbare halen, als er topclub uit een topcompetitie komt wil ik daar naar luisteren, mocht deze club niet komen blijf ik met alle liefde en passie bij Feyenoord”.

Zo moeilijk is het niet. Al dat gelul over “alleen focussen op Feyenoord”. We zijn moe **********. Heel logisch die ambitie, maar dat kan je dan toch ook gewoon uitspreken.
Waarom uitspreken als er niks concreet is.. wij snappen toch allemaal dat wanneer 1 van onze talenten met hart voor Feyenoord, een eerste keeper bij een united gewoon gunnen en zeggen dik verdient, Feyenoord wat verdient en een dikke schouderklop voor onze academie en leiding..
Dan zeggen we toch hetzelfde? Bijlow moet als die een vraag krijgt van een journalist gewoon een realistisch antwoord geven en geen dooddoeners als “ik focus me alleen op Feyenoord”. Als hij de kans als eerste keeper bij een topclub in topcompetitie krijgt moet die gaan. Gun hem dat van harte. Goede/uitstekende keeper, maar met als zijn blessures en hier en daar een slippertje zeker niet onvervangbaar.
Ok ok ik denk dat nagenoeg hetzelfde erover.. behalve dat Justin een echte opgegroeide Feyenoorder is in hart en nieren! Dus is gun hem eerst een sportieve en blessurevrije toekomt! Wat er is gebeurd is niet omdat “over het algemeen” op dit platform word omschreven, dat hij blessure opgelopen heeft omdat Justin juist geen angst heeft om zich ervoor te gooien en Feyenoord hogerop te brengen. Met eventuele gevolgen van dien en zich te kunnen blesseren.. dit is op-en-top Feyenoord en zie hem liever een top seizoen bij Feyenoord uitspelen
Respect is belangrijk, maar de juiste keuze is nog belangrijker! Justin nr 1 van Nederland voor het eerst dit jaar en nu stabiel blijven en die stap komt vanzelf! Ik denk dat het nu allemaal beter gaat worden en dan is 40M een prima beloning voor iedereen om trots op te zijn!
Olij halen en in de goal zetten. Is niks minder
Zeker, denk dat zelfs Wellenreuter gewoon beter is dan Olij
Nou lekker gaan en Wellenreuter nummer 1
Eerste opmerking is emotie 😜 tweede is zeker een beste vervanger en bij verkoop Justin zeker de keepert die ons verder gaat kunnen helpen naar succes!