sparta-rotterdam-feyenoord-rotterdam-2-2-jim-breeman-sports-photography-40

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

'Blessure Ueda valt waarschijnlijk mee'

Nigel

Ayase Ueda viel afgelopen zaterdagavond geblesseerd uit bij de overwinning van Japan op Duitsland (1-4). Tot nu toe was er nog vrij weinig bekend over de ernst van zijn blessure. 

Martijn Krabbendam van Voetbal International meldde vanavond bij het televisieprogramma Veronica Offside dat de blessure van Ueda meevalt. Krabbendam houdt nog wel een slag om de arm. "Hij is nu al in Rotterdam voor onderzoeken. Ik moet natuurlijk voorzichtig zijn, maar ze denken dat het meevalt." Het zou voor Feyenoord fantastisch nieuws zijn als de Japanse spits zaterdag alweer kan spelen. De Rotterdammers beschikken nog wel over een fitte Santiago Gimenez, maar hij is geschorst voor de eerste twee wedstrijden in de groepsfase van de UEFA Champions League.

Gimenez kreeg in de laatste Europese wedstrijd van Feyenoord vorig seizoen een directe rode kaart, hij kreeg daarvoor een schorsing van de UEFA voor twee wedstrijden. Als Ueda fit is, dan is hij de logische vervanger van de Mexicaan in de eerste wedstrijden van Feyenoord in de Champions League. 

Delen

Reacties

@FeyenoordTM ik lees net op FR12 dat het gaat om een spierblessure waardoor Ueda meerdere weken niet inzetbaar is.. Is dit waar?
Dat probleem heeft ajaks niet. Internationals die een blessure op kunnen lopen. 😊Het zou wel lekker zijn als die blessure meevalt. We gaan hem nodig hebben tijdens de eerste CL-duels.
Daar vergis je je in. Een stuk of 18 spelers van hen zijn toch op pad deze periode. Ik heb de lijst gezien, maar ga ze hier niet opsommen…. 😏
Fingers crossed :-).
Veel goede spelers → veel internationals ..., dus die kunnen wat oplopen bij die wedstrijden.
Dus iedereen negeert dat er staat de overwinning van Japen? De schrijver zat zoiezo met het woordje De Jappen in zijn hoofd! 🙄
Ik denk dat de schrijver met de Engelse uitspraak van Japan in zijn hoofd zat.
En je maakt zelf ook typefouten in het woord sowieso.
Mooi, zie hem graag in de basis starten. Ben heel benieuwd naar hem. Heel dynamisch menneke.
Dat zou wel lekker zijn zeg. Za basis dus
Het zou het een stuk makkelijker maken als het klopt. Als Lutsha inderdaad ook mee kan doen, ben je weer helemaal compleet. (Gimenez uitgezonderd voor eerste 2 cl wedstrijden)
En Luts, daar al iets meer over bekend (@ftm)?
Als je 1908 goed in de gaten had gehouden dan had je gelezen dat de blessure van Lutsha ook meevalt en dat ie er zaterdag wss gwn bij is
Ja, ik doe ook wel eens wat anders. Maar bedankt, pak van mn hart!