feyenoord-pec-zwolle-3-1-vriendschappelijk-jim-breeman-sports-photography-62

Jim Breeman Sports Photography

Twee Feyenoorders trefzeker bij overwinning Oranje O19

Nigel

Antoni Milambo en Jaden Slory zijn goud waard geweest voor Nederland Onder 19. De internationals hebben met 0-2 gewonnen van de leeftijdsgenoten van Italië.

In het Italiaanse Prato hebben de Feyenoorders hun kwaliteiten weer getoond. In de 31e minuut wist Antoni Milambo Oranje na een fenomenale solo op een 0-1 voorsprong te zetten, waardoor Nederland met een voorsprong de rust inging.

Na de thee wist Nederland binnen het kwartier alweer toe te slaan. In de 57e minuut scoorde Jaden Slory de 0-2. De rechtsbuiten omspeelde de keeper en werkte bekwaam af. Slory zorgde hiermee meteen voor de eindstand van de oefeninterland.