vilhena

Foto: VK Sportsphoto

Nieuws

Boëtius en Vilhena houden zich fit in Rotterdam

Dennis

Jean-Paul Boëtius is in Rotterdam. De oud-speler van Feyenoord traint met personal trainer Patrick Alimasi, zo meldt Feyenoord Youth Watcher op Twitter.

Boëtius speelde de afgelopen vier seizoenen voor FSV Mainz 05 uit Duitsland, waar hij besloot zijn aflopende contract niet te verlengen. Het is onduidelijk bij welke club Boetius - die in twee periodes bij Feyenoord tot 111 wedstrijden kwam - komend seizoen zijn opwachting gaat maken.

Niet alleen Boëtius werkt zich in Rotterdam in het zweet. Hij traint samen met eveneens oud-Feyenoorder Tonny Vilhena. De middenvelder staat onder contract bij het Russische FK Krasnodar, dat hem afgelopen seizoen verhuurde aan Espanyol. De Spanjaarden hebben daarbij een optie tot koop bedongen, maar daar tot dusver geen gebruik van gemaakt. 

Na het vertrek van enkele sterkhouders is Arne Slot naarstig op zoek naar versterkingen. Eerder meldde 1908.nl dat Feyenoord de ontwikkelingen rondom Vilhena nadrukkelijk volgt. Een overgang van Boetius ligt minder voor de hand gezien zijn pijnlijke vertrek in 2018.

Delen

Reacties

https://bulinews.com/news/13180/boetius-agent-confirms-interest-from-werder
Beide lekker in de gym laten. 2 kaartjes aanbieden voor Feyenoord-Lyon op W, Y, Z of X dat is dichtbij het veld. Verder dan dat hoeven ze allebei ook niet te komen. Aursnes en Kokcu gaat goed samen, nog een leuke AM ervoor; een 10 ervoor die een actie durft te maken, het spel ziet, de bal breed legt, die van buiten de 16 durft te schieten.. en er aankomend seizoen 10-15 in het netje schiet. Succes Arne, Frank en Dennis om die te zoeken en vast te leggen.
Je weet dat de nummer 10 die je zojuist beschrijft gewoon Boeitus is toch? Heeft laatste seizoenen voornamelijk vanaf die plek gespeeld.. Tony kan ook eventueel vanaf 10 of linksback uit de voeten. Beide gewoon top versterkingen voor Feyenoord
Aub geen boeitus, wat was dat een eikel , met zijn geklap naar de scheids na een rode kaart en zijn houding
Boëtius zou echt geweldig zijn als sparta of Excelsior hun pakt, ik zie hem liever niet bij ons maar bij die twee clubs zou ik het wel gaaf vinden
Boetius speelde goed bij Mainz, Vilhena mwah bij Espanyol.

Zou eerder JPB de kans geven, 3 maal is scheepsrecht
Vilhena huren voor de breedte is een optie. Boetius alsjeblieft NIET!
Vilhena erbij zou werelds zijn. Gewoon een goede speler met wat ervaring. Aardig middenveld als je kan spelen met Aursnes, Kokcu en Vilhena. En anders zou Vilhena ook nog altijd als linksback kunnen spelen
Vilhena gelijk halen! Kan ook desnoods linksback. Slot houdt van spelers die op meerdere posities uit de voeten kunnen.
Ajb geen Boetius. Wens hem als oud Feyenoord speler het allerbeste maar hij gaat ons nu niet verder helpen.
Ik zie het nog wel gebeuren met deze 2 en Dilrosum dan volgt Lammers ook nog. Heb je vier spelers voor paar miljoen nog genot over om er nog 3 te halen
Apart om steeds te lezen als iets uit de duim wordt gezogen dat er vele berichten lang wordt over gesproken als zijnde de speler is gecontracteerd.
Vilhena zeer toegevoegde waarde

Boetius lijkt me niks
Van mij mag Vilhena naar Feyenoord komen, scoort te weinig maar is wel een gozer die door blijft gaan.
Gozer met ervaring op het middenveld kunnen we wel gebruiken.
Vilhena is 100% welkom, we missen nog een type ''pitbull'' in de selectie. Boëtius heeft zich altijd zeer onprofessioneel gedragen bij Feyenoord en hij was daardoor ook een slechte invloed binnen de selectie. Geloof er niks van dat 3x in dit geval scheepsrecht is, hier moeten we gewoon niet aan beginnen
Je zou zo graag een aantal exotische nieuwe spelers willen zien ipv al die nederlanders die mislukt zijn in het buitenland. Het is zo saai al die bekende gezichten....
Beide zijn in mijn ogen wel welkom, boetius is gratis en heeft zich bij mainz ontwikkeld tot een goede en waardevollen nummer 10 lijkt me dus al is het voor de breedte een welkome versterking.

Vilhena is absoluut een meerwaarde met zijn gif en loopvermogen, kan zelfs nog al linksback uit de voeten als we daar in de problemen komen. En ik denk tot slot hem ook voetballend echt nog wel flink kan ontwikkelen !
Gatver ga weg met je welkom, nog ff halen we guidetti en pellé ook nog terug. Feyenoord moet VOOR UIT, niet terug het verleden in.
dus een vilhena is voor minimaal de breedte geen vooruitgang ten opzichte van Hendrix?
We hebben al Hendrix... Vilhena huren, prima... Maar verwacht niks van hem.

Boetius? Alsjeblieft NEE!!! Dat wordt keihard op plek 5 eindigen
Mensen vergeten dat je 7 spelers moet halen met een beperkt budget. Zouden beide zeer welkom zijn!
Vilhena als middenvelder zit er geen rendement in, scoort veel te weinig en haalde het tempo veel uit het spel. Maar als linksback met zijn agressie en loopvermogen kan het onder Slot zijn tacktiek een serieuze optie zijn aangezien Maatsen niet meer gaat komen vrees ik.
Denk dat Vilhena juist in zijn kracht komt door het spel wat Slot speelt. Die jongen kan veel meer dan postbode spelen onder gio.
Ik ken de geschiedenis met het eerdere pijnlijke vertrek van Boëtius, maar zou dat geen goede breedte versterking zijn? Kan zowel aan de buitenkant als op 10 uit de voeten.
Boetius heeft het goed gedaan in Duitsland. Alle gasten die in 2018 verantwoordelijk waren zijn er niet meer. En hij kan op meerdere posities spelen.
Slot houd van spelers die dat kunnen. Als hij wil zou ik het doen, is ook nog eens transfervrij.
Om deze reden zullen we nooit meer aan haken bij psv en ajax. Feyenoord hangt veel teveel vast in het verleden. Psv doet dit ook met de jong maar die is in ieder geval kwalitatief hoger dan boetius en vilhena
Het nieuws waarvan je wist dat het ging komen. Beiden voegen he-le-maal niets toe aan dit elftal
Dan heeft Feyenoord weer te lang lopen wachten als dat zo zal zijn.
Je hangt in het verleden nog. Whats next... Pelle, Guidetti, Miyaichi en Kazim terughalen?

Sorry, Vilhena is een versterking voor op de bank. Boetius? Ik kan hier bijna om janken als dat gebeurt.

We hangen teveel in het verleden, daarom komen we niet verder dan plek 3
Jaaaaa Riooooo!

Maar goed, je mag best in het verleden hangen met bepaalde spelers. Bij andere clubs pakt het ook niet altijd slecht uit en ook bij Feyenoord zijn Kuijt en van Persie prima teruggekomen.

Wat mij betreft is Vilhena meer dan welkom, wordt ook onderschat zoals dat met Kokcu ook is gebeurd. Voor wat betreft Boetius, tja... Niet voor niks ook alweer 2x weg bij Feyenoord, maar wel op meerdere posities beschikbaar, dat heeft Slot het liefst.
Weer oude bekende terughalen en vooral geen waarde op het veld creëren. Van Geel all over again. Gadverdamme wat een *** nieuws. Van geruchten over Gnonto straks naar teken contracteren van Vilhena, Boëtius en Ekkelenkamp
Gnonto is toch al bijna zeker binnen, en wat is er verkeerd aan vilhena terughalen?
Hoe kom je nu bij dit nieuws, volgens mij zijn er juist steeds meer andere clubs die zich melden bij Zurich maar goed dat zal @FTM wel kunnen bevestigen.

snap het positieve gevoel over gnonto nog niet helemaal aangezien er totaal geen spraken is van een transfer op dit moment ?
Vilhena is ouwe meuk, Feyenoord moet voor uit...
Heerlijk allemaal dit soort woeste berichten terwijl er nog helemaal geen sprake is van een transfer. Er staat nota bene in het artikel dat Boëtius helemaal niet aan de orde lijkt. Wacht gewoon eens rustig af wat er uiteindelijk op het veld staat, liep vorige zomer ook goed af.
Vilhena is de missende schakel in deze selectie. Kom maar doorrr.
Wat mij betreft altijd welkom! Samen met Boetius? Ik hou me vast aan jaren geleden toen ze elkaar makkelijk op het veld vonden en echte vrienden bleken te zijn.
Als het ware ‘boefjes’.

Hebben we boefjes nodig in dit brave team? Ik zou het een kans geven.

Terugkomend op je vraag, Vilhena: 100% voor gaan
Dilrosun-gnonto-walemark
Kokcu-vilhena-aursnes
Maatsen-senesi-trauner-Geertruida
Bijlow

Ik ben tevreden hoor
Ga je niet eens 3e mee worden met dat elftal van je, gewoon te weinig kwaliteit voor in
Dit zou juist de beste voorhoede zijn in jaren
@FTM een wedervraag voor het moreel.

Zou je dan Vilhena, met contract tot 2024, een soortgelijke ‘Til’ constructie aanraden voor Feyenoord? dwz, definitief overnemen?
Of gaan we ons niet op glad ijs begeven?

Dit uiteraard als alles binnen het budget valt.
Ik geloof dat Slot van hem een belangrijke schakel kan maken. Maar als hij nog steeds zo speelt als toen hij vertrok, dan wordt hij in dit team denk ik niet bepalend...
vilhena zie ik graag terugkeren, boetius zou ik niet meer aan beginnen
Zou er bij beide niet aan beginnen.