Bevestigd
pedersen-3

Foto: VK Sportsphoto

Transfers

Ornstein bevestigt interesse Southampton in Pedersen

FeyenoordTM

Op donderdag 30 juni j.l. maakte 1908.nl op social media bekend dat Southampton een aanbieding zou hebben neergelegd bij Feyenoord rechtsback Marcus Holmgren Pedersen. Zondagavond bevestigt David Ornstein, tier-1 source van The Athletic, de interesse van de Premier League club.

Bij Southampton zoekt men vervanging voor Tino Livramento; hij is naar verluidt tot begin 2023 zoet met een kruisbandblessure. Pedersen zijn naam zou erg hoog aangeschreven zijn bij Southampton manager Ralph Hasenhüttl, evenals de namen van backs Neco Williams (Liverpool), Brandon Williams (Manchester United) en Issa Kaboré (Manchester City)

Eerder werd in Studio1908 verkondigd dat Feyenoord voor bedragen onder de €7.5m niet gaat praten over een vertrek van de Noors-international. De vriendin van Marcus Pedersen, Noor Omrani, sprak eerder in een interview met Voetbalzone de volgende woorden over een mogelijke vervolgstap van haar geliefde: "Engeland.. Londen? Met Italië heb ik niet zoveel. Spanje is mooi. Voor mij ook het beste, want dan kan ik nog blijven hockeyen."

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Pedersen kan hard rennen en heeft longen als een paard, voor de rest kan hij er helaas niet zoveel van. Dus als je hier een mooi bedrag voor kunt krijgen meteen doen.
Bij een goed bod van 7/8 mil + gewoon accepteren.
@FTM Offtopic, maar het zou m.i. leuk zijn om ook een discussie 'forum' op deze site te hebben om inhoudelijk over bijv wedstrijden, vorm van spelers, marktwaardes te praten.

Zal denk ik alleen niet makkelijk zijn om die discussie op een 'normaal' niveau te voeren/modereren.
Zoiets zou ook kunnen met een telegram,discord of WhatsApp groep.. de Rotte appels pleur je er dan zo uit en kunnen ook niet zo even een nieuw accountje aanmaken
Het enige wat op deze site gecensureerd zou moeten worden, zijn de dingen die ik zou doen met Noor Omrani. Wat een snoetje
Super gebruikersnaam.. de intelligentie spat er vanaf.
@FTM

Wanneer mogen we verbe******en aan de website verwachten?
Notificaties, minder gecensureerde woorden, een forum waar we met elkaar offtopic kunnen praten etc.?
Zei jij nou thering? Dat is niet zo solidair tegenover mensen met tuberculose he?
Denk niet dat je deze jongen nu al moet verkopen. Kan nog zoveel beter worden.
Ligt helemaal aan het bedrag. Laten we nou niet doen alsof Pedersen onmisbaar is of één of ander mega talent. Begon aardig maar is daarna ver teruggezakt. En op technisch vlak moet hij echt flink gaan verbeteren.
Voor een juist bedrag direct verkopen. Heeft vorig jaar zwaar teleurgesteld, op de eerste 1,5 maand na de zomerstop na....
Dilrosun teken begin deze week. Slot bevestigd 💪🏻
Weet niet of we echt blij mogen zijn met die kerel voor 5 miljoen...
Past daar beter dan bij ons. Als er op de schaduwlijsten haalbare backs staan die beter bij ons passen dan zou ik het gewoon doen als je er dus ministens 6-7 miljoen op pakt.
Voor 10 miljoen zou ik hem verkopen. Begon goed, maar lijkt stil te staan.
Ik zou hem houden, is nog een wild paard af en toe maar wel een speler met potentie. Jong, international.. mogelijkheden zat. Op zn voorzetten na in het begin echt wel een goede speler
Was bannis mee op trainingskamp?
Ik zou 10 miljoen pakken voor Pedersen.
Benita doorschuiven voor achter Geert, laat zich altijd prima zien als die speelt Benita.

Pedersen is prima begonnen vorig seizoen, maar we zijn goed bezet op die positie.
Monza gaat 7mil op Gnonto bieden, die zijn we kwijt niet? @FTM
Volgens zeggen hebben wij ook 7m geboden, incl bonussen.
Denk een uitstekende zaak als je Pedersen voor 7 miljoen of meer kunt verkopen. Als je ziet wat de winst is na een jaar.. Van het bedrag dat je over houdt moet toch echt wel een prima vervanger te halen zijn
Stemmen de namen die je doorkrijgt je positief @FTM?
Ja :-) zijn veelal niet eerder genoemde namen. Denk dat de meesten wel even moeten zoeken op Transfermarkt.com naar de namen zodra het bekend wordt.
Dan hebben ze in ieder geval goed gezocht/gescout als het namen zijn die niet bij het grote publiek bekend zijn. Ben benieuwd hoeveel ik ervan ken. Btw fantastische site!!! En fijn dat je zelf ook antwoord geeft op vragen.
In de jeugd zal toch wel wat zitten om hem te vervangen, zie karsdorp, Nieuwkoop, malacia, etc
Met je eens, dat is zeker talent. Maar op links hebben we momenteel niet veel in de jeugd.
Dacht voor iets van 450.000 gekocht. Als je dan 7,5 a 8 miljoen kan krijgen na 1 jaar dan moet je dat gewoon doen. Je haalt dan makkelijk een betere back en houd geld over.
Voor 1 miljoen gekocht, aursnes is voor 450 duizend gekocht
Voor 1 miljoen gekocht, aursnes is voor 450 duizend gekocht
Voor 8 a 10 miljoen kopen wij makkelijk een betere links en rechtsback voor terug. Dus ik zeg doen. Misschien dan blijft er alleen maar meer geld over om een keer een echt goede spits te halen. Duim nog steeds zo voor de komst van castellanos. Gisteren weer zien spelen maar wat een baasje is dat zeg.
Punt is dat wij maar 40% mogen investeren van een transfersom. Dus verkoop je hem voor 10, dan moet je voor een minstens gelijkwaardige back voor terughalen. Dat gaat je niet lukken met 4 miljoen, laat staan ook nog eens een linksback.
Waarom niet? pedersen was ook maar 1 miljoen.
40% was bij Malacia ;), zal bij elke uitgaande speler daarna iets hoger percentage worden
Punt is dat jij met je 40% gewoon twitter na papegaait. Zo lang Feyenoord zelf niet bekend maakt wat er van een transfer som mag worden uit gegeven aan spelers, is je mening puur gok werk.

Laat die 40% dan ook gaan, kan ook meer of minder zijn.
Je zit al dun in de backs dus alleen uitzinnig bedrag
Is Diallo niet een optie om te kopen ( staat ie überhaupt op een lijsie ) lijkt me dat ie op een doodspoor zit.
6-8 miljoen gelijk weg doen. Draver zonder voetballend vermogen.
Heeft de 2e helft van het afgelopen seizoen amper gespeeld. Zou me verbazen als ze meer dan 5 miljoen krijgen.
Bij een speler die 60 wedstrijden heeft gespeeld in een heel seizoen (excl oefenpotjes en wedstrijden die hij voor zijn komst in Noorwegen al speelde) is het minder spelen in de 2e helft van seizoen niet zo vreemd. Na de winterstop in de competitie toch ook nog 6 van de 16 wedstrijden basisspeler.
Zou top zijn als je hier 10+ miljoen voor kan krijgen, zeker aangezien het een Premier League club is. Ik vind Pedersen een goede speler, maar hij past niet helemaal top in de tactiek van Slot. De backs zijn cruciaal in de opbouw, en daarin voegt Pedersen maar weinig toe.
Benita achter Geertruida is goed genoeg, die is er echt wel klaar voor
Het is natuurlijk lastig om zomaar elk bod te weerstaan als je maar 1+ hebt betaald. Dan heb je al snel een mooie financiële klapper gehaald.
Denk dat we hem dit seizoen nog wel kunnen gebruiken dus prijs moet echt wel goed zijn +/- 10 miljoen
Pas vanaf 8.5+ gaan babbelen als PL clubs zich melden
Er speelt gewoon veel en ik vi d het knap van Feyenoord dat ze het stil houden. Meeste fans draaien langzaam door, vooral op fr12. Geen lol meer aan
Heb wel namen, maar als ik die nu ga gooien verstoor ik processen. Dat is niet mijn insteek.
Doe je goed! Als het rond is gewoon een screenshot van je edit datum plaatsen, dan bewijs je op die manier alsnog dat jij het wist, maar stoot je niemand tegen het zere been
Graag zo houden FTM. Ik heb ook het idee dat je veel meer weet.

Pas plaatsen op de dag dat het 100% zeker is, graag zo’n half uur voordat Telegraaf/AD het plaatst 😉
Nee ook voor jou complimenten dat je het stil houdt. Hoe moeilijk dat ook is met die 80.000 verzoeken per dag! Doe je top!👍🏻
Geef ons iets…..kleine hint ?
Je kan wel eventueel aangeven of je blij wordt van al die namen.
Gewoon rustig blijven, net als vorige jaar.
Thx boys, komt goed. I know how to deal. En ja, zijn namen die wat met m’n humeur doen :-)
Top!! Moet je ook nit doen. De lampies lezen (te) vaak me
Wanneer gaat de eerst volgende speler komen?
We kunnen alles wel verkopen, het wordt is tijd voor een inkomende transfer!
Zou het erg jammer vinden als hij vertrekt
Logisch dat een jonge speler een terugval heeft. Ik hoop dat hij blijft in ieder geval.
Er staat dat pedersen slechts een van de kandidaten is.
Ik vind het erg dubbel. Met zijn snelheid en drive en voorzetten is hij echt een moderne rechtsback. Uiteindelijk werd hij terecht gepasseerd door Geertruida, maar hij heeft echt veel potentie vind ik. Een goed bedrag zou daarom 10+ miljoen zijn. Gevoelsmatig houd ik hem liever voor als Senesi verkocht wordt, dan kan Geertruida naar het centrum en heb je een hele goede back in Pedersen.
Inkomende transfers willen wij zien! 😉
Hem verkopen voor een bedrag richting de 10m, een gedeelte van dat bedrag overmaken naar Zürich en Chelsea en Benita doorschuiven. Iedereen tevreden 👍
Prima, is te vervangen. Maar iemand weet voor welk bedrag Feyenoord hem ongeveer gaat/wilt verkopen ? En Wat is zijn marktwaarde nu?
Voor het juiste bedrag verkopen lijkt mij, begon enorm sterk maar vooral na de winterstop toch erg matig.

We kunnen nog wel een kleine 7 miljoen incasseren na het lezen van de berichten rondom Brugge en Monza!
Zowel Brugge en Monza hebben interesse in Gnonto, Monza iets concreter dan Brugge maar toch !
Oke. Ze zeiden toch dat hij de eredivisie boven België koos.
Als berlusconi zich echt met gnonto gaat bemoeien kun je het vergeten. Al wil die gnonto naar de ere divisie, dan weet monza speler en zürich wel te overtuigen met geld en rand zaken. Oud of niet berlusconi is daar nog steeds een meester in
ja zolang de interesse niet concreet is vanuit de eredivisie kan die natuurlijk vinden wat hij wil...