sorare

Foto: sorare.com

Nieuws

Sorare nieuwe sponsor van Feyenoord

Dennis

Feyenoord heeft met het bedrijf Sorare een nieuwe strategische partner aan zich verbonden.

Het bedrijf is ontwikkelaar van een football game, waarin gebruikers een virtueel team kunnen managen met digitale player cards. De game gebruikt de blockchain technologie en is gebaseerd op Ethereum.

Details van de sponsordeal zijn nog niet bekend. Naar verwachting zal Feyenoord de overeenkomst met Sorare op korte termijn aankondigen. 

Delen

Reacties

Slechte zaak dit. Die crypto bases games zijn gemaakt om geld uit jouw zakken te zuigen (en worden wss in NL verboden, net als lootboxes). Tel daarbij op dat crypto al tijden in elkaar zakt.. Niet iets om op voort te bouwen zeg maar.
Heeft weinig met "crypto based" te maken. Alle games zijn gemaakt om geld uit je zakken te zuigen.
Daarbij, wat in elkaar zakt aan crypto is de waarde van de munten, dat is iets anders dan de blockchain technologie die erachter zit.
Ik had eens een account aangemaakt,maar merkte al dat ik hier ver weg van moest blijven. Ik weet er dus niet veel van af, maar is dit niet gewoon een soort FUT met echt geld? Waarbij met name spelers gekocht en verkocht worden in de hoop dat ze het goed doen en dus meer waard worden? Oftewel in feite niets anders dan gokken, waarbij ook nog veel jeugd gebruik van maakt.

Vraag mij af of je dit als club moet willen...
Leuk spel! Maakt voetbal kijken toch een stuk leuker als er wat op het spel staat!
Jaaa uitbetaling in crypto. Ze gaan lappen eindelijk!
Oef. Niet echt een bedrijf met een uhm... onberispelijke reputatie
Hoeveel krijgt Feyenoord hier voor?