boetius

Boëtius maakt na verwijderen tumor rentree voor Hertha BSC

Ference

Jean-Paul Boëtius heeft vandaag zijn rentree gemaakt voor Hertha BSC. Heugelijk nieuws, aangezien vorige maand een tumor werd ontdekt bij de Rotterdammer. Gelukkig werd kort daarna al bekend dat Boëtius geen chemotherapie hoefde te ondergaan en hij geholpen kon worden door middel van een operatie. Sinds vandaag is hij dus fit genoeg om weer wedstrijden te kunnen spelen voor zijn club.

Boëtius viel in de 91'ste minuut in voor aanvaller Stefan Jovetic. Dit was kort nadat de ploeg uit Berlijn tegenstander Schalke 04 op een 2-1 achterstand zette, wat tevens de einduitslag betekende. Hertha BSC staat na deze overwinning 13de in de Bundesliga.

De middenvelder/buitenspeler, die afgelopen zomer nog zijn conditie op pijl hield in Rotterdam, heeft logischerwijs nog niet veel minuten gemaakt in de Duitse hoofdstad. Met deze invalbeurt kwam zijn totaal aantal optredens op zeven. Namens 1908.nl hopen we uiteraard dat Jean-Paul snel weer 100% wedstrijdfit is en volledig aan voetballen kan denken!