gimenez

Nieuws

Bondscoach Mexico moedigt transfer Giménez aan

Karst

Jaime Lozano, bondscoach van het Mexicaanse elftal, heeft Santiago Giménez aangemoedigd een transfer te maken naar een competitie van een hoger niveau dan de Eredivisie. De bondscoach is van mening dat de Giménez moet overwegen Feyenoord te verlaten.

Volgens Lozano is Giménez rijp voor een overstap naar een competitie van een hoger kaliber dan de Eredivisie. "Ik denk ook dat hij klaar is voor de stap naar een betere competitie. Het zou goed voor hem zijn om een stap hogerop te maken. De Eredivisie is een goed niveau, maar ik denk dat hij bewezen heeft dat hij een hoger niveau aan kan in Europa."

Lozano vertelt in een show van Hugo Sánchez op Star+ dat de topschutter alle opties moet overwegen voor een vertrek. "Giménez doet het op dit moment overdreven goed en kan uitgroeien tot de spits van de toekomst in deze selectie. Hij moet alle opties voor een vertrek overwegen."

Giménez heeft dit seizoen al dertien keer gescoord in twaalf Eredivisie-wedstrijden. In de Champions League wist hij twee keer te scoren tegen Lazio (3-1). Voor Mexico heeft hij vier doelpunten gemaakt in 22 optredens. Zijn contract loopt nog tot medio 2027 bij Feyenoord.

Delen

Reacties

Stel dat we overwinteren, dan hoor je officieel bij de beste 16 van Europa, toch?
Onzin coach Lozano van Mexico, Feyenoord wil graag eerst kampioen worden, Santiago blijft dus nog even bij ons.
Geef dit advies dus maar door aan Lozano van PSV, want Lozano is de eredivisie ontgroeid en elke verzwakking van de Lampies kan in ons voordeel werken. Begrepen?
Die man zegt letterlijk blijkbaar, hij moet alle opties voor een vertrek overwegen.
Maar verteld er blijkbaar niet bij wanneer en voor hoeveel geld .
Er komt deze winter en komende zomer geen topclub uit de toplanden die 70 miljoen gaan neerleggen.
Dan kom je bij een middenmotor uit en moet hij, Santi, maar afwachten hoe dat afloopt.
Die jongen is 22 jaar voetbalt net een jaar in het eerste en wisselt veel goeie wedstrijden af met een aantal zwakkere.
Als ie nou in deze, volgens die Mexicaan. niet bijster sterke competitie er iedere week 5 in schiet, kan ik me er iets bij voorstellen.
Voor Giménez geldt hetzelfde als voor jonge Feyenoord spelers. Als je te vroeg een transfer maakt kom je zonder genoeg "credits" binnen bij je volgende club en wordt het moeilijk om een plek in de basis te krijgen.

Dat er een paar weken niet gescoord wordt heeft mijns inziens meer te maken met dat Feyenoord als een steeds grotere dreiging wordt gezien en dat tegenstanders, ook van een hoger niveau zoals Lazio en AZ, zich massaal terugtrekken op eigen helft en dan bij voorkeur rondom Santiago. Dat is hooguit een groeistuip die zomaar doorbroken kan worden met een hattrick ofzo.

Is er iemand met kennis van data die iets zinnigs kan zeggen over wintertransfers en spitsen?
Wat wil je precies weten? Of ze vaak blijven scoren is met data lastig te vangen omdat dat afhankelijk is van de competitie, de vorm en de ploeg waar de speler naartoe gaat.
Nou ben ik fan van die Japanner maar om nu al gimenez te verkopen ..en zeggen dat hij al klaar is met eredivisie..pff die coach is ook maf ...hij heeft nog geen handvol wedstrijden voor Mexico gespeeld
Verteld eens te meer dat hij niet naar Feyenoord kijkt, Gimenez heeft nog genoeg te leren hier.
Alleen voor die bondscoach hoop ik dat Ueda meer kansen gaat krijgen.
Als die te goed is voor eredivisie volgens die coach.
Waarom is hij dan niet basis eerste spits in Mexico.
Omdat de eredivisie geen ruk voorstelt.
Ow Lozano dus.. Dat betekent dat PSV peukjes scheit voor Feyenoord.
Das goed en terecht nieuws.

Santiago: In Engeland zit de kans erin dat jij onterecht reserve bent.

Daar zit je dan in een nat armoedig land en een lauwtoffe stad in de regen op een bankie, zelfs als je wel speelt is je vrije tijd daar niks waard.

Die zogenaamde raad van Lozano heb ik mijn gedachte over en dat is dit feit en
neem dat nou van deze oude cowboy aan: Jaloezie is een man's grootste vijand, geen uitzonderingen.

Gooi nooit geluk weg die je bezit.
Neem als voorbeeld: Berghuis' transfer naar Ajax..
Hebzucht loont niet
Hoogmoed komt voor de val (naar de KKD).
Die jongen is 22 en speelt eigenlijk nu een jaar in de basis .
Dat ie kwaliteiten heeft, staat buiten kijf, maar nu al een overstap maken naar een topcompetitie, zoals Engeland, Duitsland, Spanje of Italie ?
Het is voor mij nog geen gelopen koers, dat ie dat niveau nu al een heel seizoen daar aan kan, thuis tegen Lazio was ie super, maar uit niet gezien, tegen Twente niet gezien, tegen RKC wel gezien, maar in negatieve zin en afgelopen zondag tegen AZ was het ook niet geweldig.
Dat hoort bij een jonge speler , dus dat het een topspits gaat worden ben ik wel van overtuigd, maar nu nog niet, of hij moet ons hoogstpersoonlijk langs Atletico en Celtic schieten, dan kan ie volgende zomer voor 70 miljoen gaan.....
We hebben tegen AZ idd gezien dat hij al naar een hogere competitie kan...................

Die jongen is nog niet klaar hier!