Betrouwbaar
kokcu

VK Sportphoto

Nieuws

‘Borussia Dortmund wil in gesprek met Kökcü’

Stan

Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökcü is bezig aan een geweldig seizoen. Ook gister, in het gewonnen Europa League duel met AS Roma, behoorde de middenvelder weer tot een van de uitblinkers. Inmiddels zitten tal van topclubs uit heel Europa op het vinkentouw voor de Turks international. SkySports Duitsland weet zelfs te melden dat Borussia Dortmund al contact heeft gezocht met Kökcü.

Onlangs vertelde transferexpert Fabrizio Romano al dat de prestaties van Kökcü door verschillende clubs uit de grote Europese competities op de voet worden gevolgd. Vooral het Engelse Manchester United lijkt zeer geïnteresseerd te zijn in de diensten van de 22-jarige spelmaker.  

Ook Borussia Dortmund ziet in Kökcü een welkome versterking, zo blijkt nu. ‘Dortmund ist dran’, kopt de Duitse tak van SkySports, doelend op de interesse in de Feyenoord-middenvelder. De nummer 2 van de Bundesliga wil in gesprek met Kökcü en ziet in hem dé vervanger voor Jude Bellingham. Het 19-jarige toptalent van Die Borussen heeft inmiddels gesproken met Real Madrid en Liverpool en wordt ook door Manchester City nauwlettend in de gaten gehouden. Naar verluidt zal de Engelsman komende zomer een transfer maken naar een van deze clubs voor een transfersom van ruim boven de 100 miljoen.

Als Bellingham daadwerkelijk vertrekt bij Dortmund heeft de Duitse grootmacht wat te besteden. De pijlen lijken daarbij gericht op een overstap van Kökcü, die volgens de website Transfermarkt minstens een bedrag van 30 miljoen moet opleveren voor Feyenoord.      

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

ik kan wel zeggen dat Orkun Kökçü een getalenteerde voetballer is met veel potentieel. Als hij blijft presteren zoals hij nu doet, kan het voor Feyenoord verstandig zijn om zijn contract open te breken en hem een salarisverhoging te geven om hem aan de club te binden en zijn waarde te verhogen. Echter, het is ook belangrijk om de financiële situatie van de club in acht te nemen en de beslissing op een verantwoorde manier te nemen.
Vanaf €40/45m ex bonussen, eerste gesprekken voeren met Dortmund.

Arsenal, Benfica en naar verluidt Man United, hebben hem ook op het oog.
Dus het opbieden zal dan beginnen.

Met dank aan Slot, want die haalt het uiterste uit Kökcü, gaat Feyenoord cashen.
Er is niets meer over van die “luie” speler wat hij was onder Advocaat.

Bij Dortmund zal hij ongetwijfeld basisspeler worden.

Financieel gezien kan het een interessante zomer gaan worden voor Feyenoord.
Kökcü, Geertruida, Gimenez, Wieffer staan er overal goed op.
Dus zal er behoorlijk wat geld in de kas komen.

Sportief gezien moet je weer gaan bouwen.
Maar dat is het nadeel van een heel goed seizoen draaien.
Gaan clubs aan je beste spelers trekken.
We hebben geen enkele urgentie om Gimenez en Wieffer te verkopen want die liggen nog 3 jaar vast en zijn pas net een paar maanden basisspeler. Worden allebei alleen nog maar beter dus nog een jaar van genieten en dan voor een nog hogere prijs verkopen.
Sahin heeft daar jaren gespeeld . Ik denk dat dat ook wat zegt over de organisatie
Gisteren ging hij goed los, in misschien wel 1 van z'n beste wedstrijden in Feyenoord 1 ooit. Hij bleef maar gaan, net een terriér.
Ik denk dat 35 a 40 miljoen realistisch begint te worden, 50 miljoen verwacht ik echt niet maar mooi bedrag en gun deze jongen een mooie transfer. Mooi hoe hij zichzelf inzet voor de club en wat een geweldige ontwikkeling heeft hij door gemaakt. Respect, maar eerst nog even roma eruit kegelen. Dat zou ik na tirana nog even een bonus op het komende kampioenschap vinden
Feyenoord wil een bedrag tussen de 40 en 45 mln vangen werd gisteren bekend. Ik denk eigenlijk dat de clubs tegen elkaar gaan opbieden. Zoals bij die gekke Braziliaan van 020 . Voor 100 mln naar ManU afgelopen zomer. Als ManU 100 mln voor die mafkees hebben neergelegd moeten zij minimaal 50 mln neerleggen voor Orkun. Maar ik hoop echt dat hij nog een jaar blijft. Spelen in de CL.. Hij is zo goed !
Dan valt bvb al af die gaan dat niet betalen .Die halen goedkoop spelers en verkopen ze met winst.Haler was een zeldzaamheid
@FTM is Feyenoord ook bereid de clubs echt tegen elkaar te laten opbieden ?
Minimaal 50 miljoen. 60 miljoen lijkt mij zeer realistisch gezien de prestaties en de geïnteresseerde clubs.
En laat het bieden beginnen... het is Kökcü gegund een mooie transfer en Feyenoord een dik transferbedrag.
30 miljoen is wat aan de magere kant maar ik denk wel dat het voor Kokcu een ideale club is. Daar presteren en Champions League spelen om vervolgens de stap te maken naar de Premier League.
Je gaf aan dat in de winterstop 40 miljoen aan Benfica werd gevraagd. Nu hij het ook tegen PSV, 020, Shakhtar en Roma heeft laten zien, en de interesse toeneemt, blijven ze vasthouden aan deze vraagprijs? of is de vraag stellen hem beantwoorden
Denk het wel, ze zullen hoger in de boom moeten gaan zitten! Ik denk dat het voor Feyenoord het beste dat hij naar een Engelse club gaat! Die hebben het geld
daar speelde vast ook bij mee dat het de winterstop was (geen idee of ze hem überhaupt hadden laten gaan). Zal nu nog steeds wel 40 miljoen zijn. Is geen gekke prijs op zich.
50 miljoen plus bellingham prima deal
Gisteren echt geweldig! Hoop persoonlijk dat hij naar een mooie club in de premier league gaat. Na gisteren ook geen twijfel dat hij dat niveau aankan. Mogen ondertussen niet meer twijfelen aan 40+ miljoen toch?
Als je ziet wat ajakkes vraagt dan moet Feyenoord wel minimaal zo een bedrag vragen. Bvb betekent imo dat de Europese(sub) top scouts hem hoog op de lijst hebben en dat ze snel willen handelen.

Voor ons is een jaar blijven trouwens ook geen straf. Als bijlow, hanco , wieffer, Geertruida, kocku en szymanski blijven dan hebben we de as staan. Aangevuld met een dominante buiten speler en de verwachting dat sommige buiten speler groeien, doen we "gewoon " weer mee voor de titel.