fsv-jaaroverzicht3

Nieuws

Bosvelt over TD vacature: "Volgens mij hebben ze mijn nummer"

Van de redactie

Paul Bosvelt is technisch verantwoordelijk bij Go Ahead Eagles en valt op door met beperkte middelen goede resultaten te behalen. De oud-Feyenoorder wordt regelmatig in verband gebracht met de vacante positie van technisch directeur bij Feyenoord. Bosvelt ziet dit zelf niet gebeuren, zo zegt hij in Goedemorgen Eredivisie.

“Nee”, reageert hij resoluut op de vraag of Feyenoord bij hem uit zal komen. En volgens Bosvelt is dat geen valse bescheidenheid. “Ik ben sowieso niet zo van het solliciteren. Ook denk ik dat er genoeg spelers uit het verleden van Feyenoord zijn die dit kunnen. Dus uiteindelijk is het aan de club om te beslissen waar ze het beste gevoel bij hebben”.

Het Feyenoord-icoon geeft aan dat er geen contact is. “Ik ben nooit gevraagd en er is ook niet geïnformeerd. En volgens mij hebben ze mijn nummer. Dus voor mij is het niet aan de orde”. Of het logisch is dat Feyenoord bij oud-spelers uitkomt met een grote staat van dienst? “Als het logisch was, hadden ze mij al gebeld”, aldus de oud-aanvoerder van de Rotterdammers.

Bosvelt zegt het goed naar zijn zin te hebben in Deventer. “Ik zit daar prima op mijn plek en heb net met een jaar verlengd tot 2025. Het is de club waar ik ooit ben begonnen. Waar ik zes jaar heb gevoetbald en assistent-trainer ben geweest. En ik kan op het fietsje naar de club. Ik zit er goed.”

Met Go Ahead Eagles staat Bosvelt momenteel op een knappe negende plek in de Eredivisie, al blijft hij er nuchter onder. “Je wilt een Eredivisiewaardig elftal dat past binnen je portemonneetje.

Delen

Reacties

Nog geen reacties