Bevestigd
yv21112803522

VK Sportphoto

Nieuws

Streuer: "Zerrouki en zaakwaarnemer willen graag"

FC Twente verkocht Feyenoord dit weekend een 'nee' inzake Ramiz Zerrouki. Technisch directeur Jan Streuer geeft bij Voetbalprimeur aan dat een verkoop op dit moment onbespreekbaar is.

Net als afgelopen zomer heeft FC Twente Feyenoord de deur gewezen. "Nee, het gaat niet door. Een club heeft het recht om niet te willen verkopen. Dat lijkt me ook heel normaal, ook omdat het een zeer ongunstig moment is, zo vlak voor de competitie en Feyenoord is ook nog eens een concurrent."

Streuer vervolgt: "In de zomer kunnen we erover praten, maar op dit moment niet. Dat is simpel het verhaal. Feyenoord heeft in de zomer de kans gehad om Ramiz te kopen, maar daar kwamen we niet uit. Nu halverwege het seizoen kunnen wij niet de problemen van Feyenoord oplossen. Als je uitspreekt dat je veel ambities hebt, komt het slecht over als je één van je beste spelers gaat verkopen."

Zerrouki heeft een transfer nog niet uit zijn hoofd gezet. Daar hintte hij zelf naar door een cryptische foto op Instagram te plaatsen. "Ik heb Feyenoord op dinsdag 3 januari gemeld dat wij de speler deze winter niet willen verkopen. Daarna kwamen de speler en de zaakwaarnemer met het verhaal dat hij toch wel graag weg wil. Dat mag natuurlijk, maar wij willen het niet", vertelt Streuer.

Met verhalen over mogelijke arbitragezaken kan Streuer weinig. "Daar wil ik het helemaal niet over hebben. Wij hebben het besluit genomen om hem nu niet te verkopen."

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Zo goed als zeker Zo goed als zeker
Misschien Misschien
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Komt Ajax voor Zerrouki?
Nee die komen op de laatste plaats voor ons.
Komt Ajax voor Zerrouki?
FeyenoordForever
FeyenoordForever
Twente moet niet gaan piepen over onrust die ontstaat. Zelf praten die Jans en Streuer honderd uit tegen iedereen die appt of belt. Ze hadden ook gewoon wel een vraagprijs neem kunnen leggen ipv zeggen 'bied maar iets'. Als Twente 14 miljoen vraagt, is deze fase zo voorbij. Maar dat wil Twente blijkbaar ook niet. Zal ongetwijfeld iets te maken hebben met mondelinge afspraken met speler.
JeroenFeyenoord1
JeroenFeyenoord1
Narcistische man, met heel hoog psychopathie gehalte.. Door dit soort mannetjes gaat je club kapot. Egoïstisch blijven om je eigen status neer te zetten. Speler gaat straks niet meer spelen en einde seizoen zonder transferbedrag de deur uit..
We moeten nu gewoon geduld hebben, speler komt toch wel, dan maar transfervrij. Of middels Arbitrage zaak, waarin rechter uit zal spreken wat er aan kosten aan verbonden zijn en dat kan zelfs ook nog in voordeel van Feyenoord uitpakken. En dan heeft Twente zichzelf nog harder in de eigen voeten geschoten kunnen we gelijk door met Hilgers of Doukoure
Twente heeft de mogelijkheid om zijn contract met 1 jaar te verlengen wanneer deze optie gelicht wordt. Dus transfervrij duurt nog even😇
Vraag me wel af hoe waarschijnlijk het is dat Feyenoord van de zomer terugkeert als we bijvoorbeeld een Mannsverk aantrekken deze zomer? @FTM?
En ze roepen al sinds de zomerwindow dat de opvolger in huis gehaald is... Geen probleem dus om te verkopen...

Daarnaast als je die opvolger idd in huis hebt ben je dus nu 2 spelers naar de knoppen aan het helpen. Een die achter Zerrouki staat en Zerrouki zelf...

Beide spelers staan stil in hun ontwikkeling
Zerrouki staat bij Twente stil maar onder Slot kan hij nog voldoende groeien dat heeft Slot meermalen bewezen.
Wie is die opvolger dan?
@FTM, Is het nu definitief dat hij niet komt? Of schat je hem nog steeds het hoogst in als speler die komt in de Winter.?
Voor mij nog niet van de baan
Dus jij verwacht dat er nog iets gebeurd vanaf kamp Zerrouki ? Want schruer en Jans zijn duidelijk tot op een bepaalde hoogte😅
Struer*
Misschien komende zomer!!
Die Streuer verziekt ze eigen spelers zo, lekker voor hem ook.
"Ik heb Feyenoord op dinsdag 3 januari gemeld dat wij de speler deze winter niet willen verkopen."

5 januari: "Streuer bevestigt: Feyenoord meldt zich voor Zerrouki"...

Dan klopt er toch 1 van de 2 niet qua tijdlijn...
Triest clubje dat Twente. Zo gaat het toch altijd als één speler wegvalt dan ga je opzoek naar een andere. Rare opmerkingen van deze man.
Ik denk dat aankomende jeugdspelers van Twente nu wel goed nadenken over wat voor contract ze gaan tekenen.
Nooit meer voor een speler aankloppen in twente
Dat is de beste opmerking die ik lees hier🤪
Dwaas net of we van de zomer weer terugkomen🤣🤣
Snap die heisa niet, alles o alles zetten voor Zerrouki? Ondertussen is de Eredivisie weer van start, een eventuele arbitragezaak duurt ook weken... en je betaald gewoon de 7 miljoen die Twente eist. Zonde van de tijd en energie.