jans-slot

VK Sportphoto

Nieuws

Jans: "Afgelopen zomer heeft Feyenoord zijn kans gehad, nu is het klaar"

Van de redactie

FC Twente trainer Ron Jans geeft bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN aan dat de onderhandelingen over middenvelder Ramiz Zerrouki zijn gestaakt. De oefenmeester van de Tukkers meldt dat Feyenoord de kans heeft gehad om de middenvelder over te nemen, maar te weinig geld op tafel wilde leggen. Voor FC Twente zijn de onderhandelingen klaar en wordt Zerrouki deze transferperiode niet meer verkocht.

Zaterdagavond plaatste Zerrouki op zijn instagram account een foto van hem tegen Feyenoord met een zandloper. Wat dit betekent weet Jans niet. "Je moet aan Ramiz vragen wat het betekent, maar het lijkt erop dat hij zegt 'het is een kwestie van tijd voordat ik naar Feyenoord ga'." 

Feyenoord heeft zich vorige week gemeld bij de Tukkers. "Jan Streuer heeft mij gisteren nog gebeld over hoe de situatie in elkaar zit. Feyenoord heeft zich vorige week gemeld en er is een bod gedaan. Er zijn alleen nooit onderhandelingen geweest. Het bod van Feyenoord was gewoon te laag. Dit is niet voor de bühne om meer geld te krijgen. Wij zijn bezig met een goed seizoen en mogen dromen van een mooie eindstand in deze competitie. Dan gaan we toch niet onze beste speler verkopen. We willen hem graag van de zomer deze kans bieden, maar niet nu."

Sjoerd Mossou is van mening dat het zeker nog niet klaar is. "De bal ligt nu bij Feyenoord. Als zij nu een bedrag op tafel leggen wat Twente niet kan weigeren dan weet je het nooit in het voetbal. Er is nu geen bod, maar volgende week misschien weer wel."

FC Twente heeft afgelopen zomer aangegeven dat Feyenoord toen ter tijd Zerrouki voor een bedrag over kon nemen. Dat deden de Rotterdammers niet. "Nu is het gewoon klaar. In de zomer hebben zij (Feyenoord) de kans gehad. Toen heeft Twente een keer gezegd, voor deze datum, als jullie dat neerleggen is hij van jullie. Dat bedrag wilde Feyenoord niet betalen en dat is dus niet meer aan de orde."

"Feyenoord staat ook maar drie punten boven ons. Ik heb twee gesprekken met Ramiz hierover gevoerd. Dit weekend heb ik hem met rust gelaten. Misschien is hij wel bang dat dit op een later moment niet meer voorbij komt. Ik heb vertrouwen in Ramiz, we gunnen het hem van harte, maar van de zomer pas," aldus Jans. 

Delen

Reacties

Ik ben wat ouder maar Twente had een paar jaar geleden in de laagste divisie moeten beginnen na het financiële wanbeleid. Zijech koos toen voor Twente en niet voor Feijenoord terwijl Twente de financiële middelen niet had. Als bv Excelsior dit was geweest was deze club geroyeerd. Twente heeft veel te bieden aan de regio volgens de KNVB. Dit moet men meer aanhalen. De huidige instelling van Twente is dan ook bedenkelijk.
Fack deze dikke pad met zijn uilen kop balhaar douw Ramiz in je reet dan, jammer van de speler zou een goeie zijn
Laat twente lekker neervallen. Lekker laten zitten met een speler die weg wil. Stink duitsers
Gewoon nu Mannsverk kopen en in de zomer Zerrouki. Kwestie van tijd.
Met Zerrouki wel meer kans op de titel.

Straks ff lekker Utrecht uit kijken. Ik heb er zin in.
Wieffer speelt er ook nog. Timber kan er spelen. Je hebt Mannsverk en zerrouki niet allebei nodig. Van de zomer kun je beter op zoek naar een vervanger voor (waarschijnlijk) Kokcu en Szymanski. Ik hoop dan op de transfervrije Van den Boomen. Om dat soort spelers aan te trekken en Szymanski toch te kunnen aantrekken zou het wel helpen om kampioen te worden natuurlijk. AZ en PSV hebben gisteren al even de helpende hand geboden;-)
Het bod is te laag (zoals Jan Streuer zegt) is toch iets heel anders dan "Hij is niet te koop" zoals nu door Twente gesuggereerd wordt.
Wanneer er een bedrag is waarvoor je hem wilt laten gaan, communiceer je dat naar de andere partij en kan je gaan onderhandelen. Nu zegt Twente niets en spelen ze de zwarte piet naar Feyenoord lijkt het wel.

Begrijp me niet verkeerd, Twente heeft alle recht om een speler aan zijn contract te houden, of om 10 miljoen te vragen, maar wat ze nu doen is natuurlijk niet netjes te noemen.
Dan snap ik de irritatie in het kamp van Feyenoord wel.
Dat was mijn gedachte ook: De teksten van Streuer en Jans komen niet overeen. Dat laat onverlet dat Twente in haar recht staat. En het is ook nog eens hartstikke logisch dat Feyenoord graag Zerrouki wil en dat die ook graag naar Feyenoord wil, is ook meer dan voorstelbaar. Maar ja, €9.000.000 voor Zerrouki of €5.000.000 (bij wijze van spreken) voor Mannsverk, dan zou ik als ik Te Kloes was, toch nog een keer mijn knopen gaan tellen.
Ze moeten niet sollen met de toekomst van een speler. Bij Twente staat zijn ontwikkeling stil nu speelt geen Europese wedstrijden en het niveau van de rest van het team is te laag. Dat ze zo hoog staan heeft ook alles met niveau van Eredivisie te maken.

Nu gewoon wachten op Arbitrage Instituut voor uitspraak en door pakken naar Hilgers die loopt komende zomer uit contract
schakelt feyenoord nu door voor manswerk
Eigenlijk altijd wel een goeie trainer gevonden. Nu is gewoon heel die club vaag aan doen, omdat ze keer iets hoger eindigen. die jonge is geen 7-10 mil waard met contract van nog een jaar .dan kan timber ook voor 20 al weg, en als wij dat zouden vragen dan zijn wij de lachertjes. Word gewoon weer tijd dat die moffen weer naar de kkd gaan. En zerrouki moet nou gewoon lekker moeilijk gaan liggen doen, zien we hem voor normale prijs als nog over half jaar of over jaar.
“Staat maar 3 punten boven ons.”

Feyenoord eindigt STRUCTUREEL boven Twente. Niet alleen naar de tijdelijke situatie van dit seizoen kijken om onze clubs met elkaar te vergelijken.
Jans hoort zich niet uit te laten hierover. Gewoon voor de bühne.
Het word hem ook gewoon gevraagd hé... Hij begint er niet zelf over...
Gewoon meer bieden. Dan kerel staat er direct
Want? Redeneert enkel in zijn eigen (FC Twente) belang... Maar dat doen we allemaal...
Mag ik het toch nog steeds wel een ontiegelijke p l e u r i s pislul vinden, ongeacht wat hij van de situatie vind?