kokcu-romfey

VK Sportphoto

Analyse

Breng je stem uit op het spelersrapport!

Moreno

Een mooi Europees seizoen komt helaas tot een einde. AS Roma was in eigen huis te sterk voor de formatie van Arne Slot.

Ook nu kan je weer je stem uitbrengen op het spelersrapport. Welk cijfer verdienen de spelers voor hun individuele prestaties? Je hebt tot 12:00 uur de tijd om je de spelers van een cijfer te voorzien.

Breng via onderstaande link je stem uit!
https://forms.gle/mx57skWySu5jhyAV9

Delen

Reacties

Iemand een idee hoe hoog de drempel van gold/diamond zal liggen nu er geen europese uitwedstrijden meer zijn?
Wat wel heel gemakkelijk vergeten word dat de twee buitenspelers van Feyenoord voetbalde tegen twee uiters goede verdedigers. En dat zij onze vleugelspits heel veel verdedigen werk verzetten..
De voorhoede en Szymanski vielen uit de toon.
Gimenez komt er wel, maar Idrissi, Ali en Szymanski komen echt te kort, ik neem aan dat er voor 10 miljoen wel wat te koop is, dus zou die optie maar laten zitten om Szymanski maar laten zitten.
Waarom komt Santi er dan wel en Shymanski niet?
Ik heb in de 2 wedstrijden van Santi niets gezien wat laat zien dat hij op hoog Europees niveau kan presteren.
Zit nog wel rek in natuurlijk. Maar gisteren 1 kans, dan moet die er in.

Shymanski vind ik meer potentie hebben.
@FTM op welke positie richt scouting / te Kloese zich? Ik mag hopen op buitenspelers. Die Idrissi en Alireza moeten we vanaf! Een nieuwe 10 ook brood nodig. Als je Danilo daar moet brengen is ook geen luxe…. En in mijn ogen ook een back up rechts back/cv het liefste met lengte om in laatste fases de wedstrijd over de streep te trekken. Die pedersen kan ook niet namelijk.
Alireza en Idrissi beide man of the match zoals wel vaker
Zal toch niet.......hemeltergend zeg, wat zijn die twee slecht. Als je in Europa mee wil tellen, zal er toch echt in vleugels geïnvesteerd moeten worden......Terwijl Alireza meent het beste seizoen uit zijn carrière te spelen......oei, oei, dat is niet best dan....