slot-romfey

VK Sportphoto

Europees

Slot: "Volgens Mourinho moet ik niet alleen maar naar Napoli en Manchester City kijken"

Ference

Na afloop van verloren kwartfinale kwam het nog tot een klein verbaal opstootje tussen Feyenoord-trainer Arne Slot en Roma-trianer José Mourinho. Slot legde bij Veronica uit waar het akkefietje over ging.

Slot over wat voorviel in de catacomben van het Stadio Olimpico. "Hij schreeuwde van alles, maar volgens mij kwam het er vooral op neer dat ik niet zoveel naar Napoli en Manchester City moet kijken. Daar wordt nogal eens naar gevraagd of ik begin er zelf over. Volgens hem zouden we er ook goed aan doen om naar Roma te kijken. Wellicht heeft hij daar ook wel gelijk in, want je moet ze natuurlijk een groot compliment geven dat zij zoveel karakter hebben dat ze van dit Feyenoord kunnen winnen. Daar moet je namelijk heel goed voor zijn."

De coach liet zijn licht schijnen over de wedstrijd in Rome. "De jongens hebben een geweldige wedstrijd gespeeld. De conclusie is dat een wereldkampioen ons met een geweldige actie de das om doet." Hij vervolgt: "Dybala en Abraham hadden heel veel impact op de wedstrijd. Maar we kunnen trots zijn op hoe we ons hebben gepresenteerd in Europa. Maar het gaat om winnen."

Slot zag dat zijn elftal in fases terug moest, maar goed standhield. "We hadden het in delen van de tweede helft lastig, vooral door standaardsituaties. Maar ook aan de bal hebben we het echt heel goed gedaan, met in de tweede helft een geweldige aanval die via Alireza net niet bij Geertruida terechtkwam. Maar Mourinho zal mij leren dat voetbal niet altijd om mooi spel gaat, maar om resultaat. Die les had ik overigens niet nodig hoor."

 

Delen

Reacties

Laat Mourinho vooral z’n mond houden.
Het enige wat hij kan bij elke club waar hij trainer wordt, is vechtvoetbal en agressieve mentaliteit implementeren bij alles en iedereen.

Wat een droeftoeter.

Arne Slot haalt meer voetbal uit dit team van Roma.
Wat een kleinzielig mannetje is dat toch.

Ik denk nog steeds dat hij met Roma kampioen kan worden als hij ze eens normaal laat voetballen.

Trots op ons cluppie. Twee jaar geleden gingen we er tegen f*cking Wolfsberger vanaf.......
Slot was met hetzelfde spelers materiaal als Roma kampioen geworden in Italië, ben ik van overtuigd.
Van te voren gaf Slot louter complimenten aan Mourinho en Roma. En dan krijg je na afloop zo’n tirade over je heen. Wat een achterlijke randdebiel, echt een ******** eerste klas. Die man moet beseffen dat die in de 88ste minuut nog ‘gewoon’ eruit lag. Teringventje.
Klopt en je zag ook bij ons direct een aantal spelers die dit niveau niet aan konden. Het ‘voordeel’ van deze nederlaag is dat je zeker weet op welke posities je moet doorselecteren voor zover dat nog niet duidelijk was.
Verdedigend zit het wel goed.
Aanval moet echt beter. In Paixao zit nog veel rek en doet het goed. Santi, moet zich snel doorontwikkelen. De buitenspelers zijn zeker geen cl niveau.
Kokcu is cl niveau. Wieffer moet nog verder ontwikkelen. Ging gisteren licht door het ijs. Shymanski is er ook nog niet.
Pedersen zal cl niet aankunnen.
0 respect voor mourinho. Die ******* moet omgelegd worden
Geen reapect voor Mourinho inderdaad. Maar omleggen? Voetbal is en blijft een spellletje.
Domme uitspraak.
Dat het een walgelijk mannetje is, moge duidelijk zijn.

Maar mensen omleggen heeft niets met voetbal te maken.

Laten de spelers het maar onderling op het veld “uitvechten” in een eerlijke strijd.

Totaal misplaatste opmerking, helemaal nu er een vergrootglas op de Feyenoord supporters ligt nav aansteker incident met Klaassen.
Grootheidswaanzin. Roma heeft prima materiaal, maar hij laat ze zo beroerd spelen...
Is met roma ook nog nooit in de buurt van een kampioenschap geweest, moet gewoon lekker zijn muil houden.
Had m maar een stoot op z’n muil gegeven
primitieve reactie.....je moet naar zo'n narcist alleen maar glimlachen.....