gimenez-3

VK Sportphoto

Europees

Gimenez en Wieffer missen eerste Europese duel van volgend seizoen

Ference

Mats Wieffer en Santiago Giménez zullen de eerste Europese wedstrijd van het volgende seizoen in ieder geval missen. Beiden zijn geschorst na hun kaarten in Rome. 

Wieffer stond op scherp, wat hem al in de achttiende minuut duur kwam te staan. De middenvelder ontving namelijk een gele kaart na een charge op Cristante. Ook Santiago Giménez liep een schorsing op in Rome. De Mexicaanse spits uitte in de 120ste minuut zijn frustraties op de knie van Mancini. Dit leverde hem een directe rode kaart op. Of het voor Giménez bij één wedstrijd schorsing blijft, moet nog blijken.

Ondanks dat het nog niet bekend is op welk Europees niveau Feyenoord zal acteren, weet Feyenoord in ieder geval dat het de twee sterkhouders zal moeten missen. 

Delen

Reacties

Het moment in de eerste helft langs de zijlijn heel slim om theater te maken en de assistent rood te laten krijgen. De rode kaart in de verlenging terecht? Mwa weet ik niet maar ook al had die er geel voor gehad dan had die er ook uitgemoeten omdat het zn tweede gele kaart zou zijn. Alleen de overtreding ervoor op Gimenez is nooit meer herhaald of aandacht aan besteed terwijl het spel toen al stil gelegd had moeten worden..
Heel dom van Gimenez verwacht 2 wedstrijden schorsing zat er niet in en zo frustratie eruit gooien helemaal ***** dit
Hij is wel heel erg gehyped de laatste weken, maar komt op dit niveau èn op dit moment nog behoorlijk tekort!
In alle eerlijkheid heeft gisteravond imo onderstreept dat hij idd nog wel een stap in zijn ontwikkeling moet maken.

En dat moet 'ie natuurlijk gewoon bij ons doen 😇