bijlow-romfey

VK Sportphoto

Nieuws

Bijlow: "Opgeheven hoofd? Zijn vooral gewoon teleurgesteld"

Moreno

Justin Bijlow behoedde Feyenoord een aantal keer voor een tegengoal, maar ook het goede optreden van de keeper was onvoldoende om de halve finale te bereiken. "We waren ontzettend dichtbij", zei de goalie bij ESPN.

"Als hij in de 89e minuut valt, is dat heel erg zuur." Bijlow geeft aan dat hij vond dat Feyenoord in grote delen van de reguliere speeltijd goed vond spelen. "Zoals elke wedstrijd probeerden we druk te zetten en in hoge intensiteit te spelen. Maar bij die goals komt het stadion er dan achter en krijgen zij de overhand. Dat is kut."

Bijlow wordt gewezen op een aantal goede reddingen. "Ik had een paar reddingen ja, maar ik had liever zonder reddingen in halve finale gestaan. Dan kunnen we zeggen dat we met opgeheven hoofd het toernooi verlagen, maar we zijn gewoon erg teleurgesteld."

Toch moet de blik op komende zondag, wanneer Feyenoord tegen FC Utrecht speelt. "Wij zijn als groep mentaal heel sterk. Het is nu even kut, maar vanaf morgenochtend moet de focus op Utrecht. En dat gaan we doen ook."

Delen

Reacties

Vooral ook omdat je tot 88' gewoon in de halve finale stond. Ik vraag me af of Slot overwogen heeft om het dicht te gooien met een extra verdediger; 5-4-1 voor die laatste minuten...
Teleurgesteld niet meer dan normaal, roma blijkt een stap te hoog, alweer.. enorm jammer en zwaar klote maar we moeten ook niet vergeten wat we vorig seizoen hebben bereikt en wat we dit jaar hebben bereikt met +/-15 nieuwe spelers. Zijn maar weinig mensen die hadden voorspeld dat we europees zover zouden komen en we kampioen worden.
Zo is dat maar merk ook dat veel van onze eigen supporters dat alweer vergeten zijn. Twee van de drie titels zijn we nu kwijt maar we hebben er wel tot eind april meegedaan. En de belangrijkste staan we nog in en dat is kampioen worden