Bevestigd
yv202331yv202331a1a09388

VK Sportphoto

Nieuws

Brighton, Arsenal, Leicester? Kökçü heeft clubs voor het uitkiezen

FeyenoordTM

Zaterdagavond werd via The Sun duidelijk dat het Engelse Brighton & Hove Albion belangstelling heeft getoond in Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökçü. De medaille van dit gerucht is inmiddels opgeschaald.

Competitiegenoten Arsenal en Leicester City toonden eerder belangstelling voor de Feyenoord-captain. De belangstelling van de koploper van de Premier League staat al zo'n drie jaar; de belangstelling van Leicester City dik één jaar.

Het heeft er alle schijn van dat Kökçü aankomende zomer de clubs voor het uitkiezen heeft. De Turks-international heeft een voorkeur om een mogelijke vervolgstap te maken naar een stabiele topclub uit een topcompetitie, die zo goed als jaarlijks meestrijd om de hoogst mogelijke Europese spots.

Momenteel is er nóg een club uit een andere topcompetitie die toenadering zoekt om Kökçü te strikken. De middenvelder vertegenwoordigt een geschatte transferwaarde van €30.000.000: De hoogst ingeschatte transferwaarde van Feyenoord ooit. Kökçü loopt medio 2025 uit contract in Rotterdam.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Als de keuze tussen deze clubs gaat dan is Arsenal veruit de beste optie. Niet specifiek vanwege de positie op de ranglijst van de Premier League maar ook vanwege de spelers waar hij mee komt te spelen. Kökcü in de rug van Ødegaard, dat zie ik wel voor me.
» Nog 2 goede wedstrijden met dito resultaat tegen AS Roma en je kunt aan een afkoopsom van €40.000.000 denken, volgens mij.
Van die 3 is Arsenal toch by far de mooiste. Maar is allemaal voor de zomer, nu lekker genieten in het mooiste shirt dat er bestaat en daar prijzen mee pakken!
Tussen de 40 en 60 m. minstens zo niet meer.
Top dat er zo veel interesse is. Als Brighton komt moet ie dat meteen doen. Echt een goed lopende club op alle vlakken.
Arsenal lijkt me een prachtige club voor hem en voor Feyenoord. Zou mooi zijn als we de 40 M aan kunnen tikken of daar overheen kunnen gaan. Voor een middenvelder is dat echt een heel mooi bedrag.
@ftm, Is Wijnaldum en optie nu zijn verhuurperiode niet wordt verlengt? Ik kan me voorstellen dat PSG ervoor openstaat om zijn contract te ontbinden.
Je weet wat Wijnaldum per seizoen aan salaris opstrijkt, neem ik aan.
Hij zal dan water bij de wijn moeten doen.
Of krijgt hij dan een beetje wijn door het water? 😉
Is wel altijd de vraag waar hij zelf heen wil. Altijd wel makkelijk om te zeggen laat maar tegen elkaar opbieden. Zo werkt het niet.
Dat er goede clubs voor hem komen is duidelijk, dus hij zal genoeg keuze hebben.
Als het Engeland wordt zal hij zeker veel geld opleveren. Ik zou zelf Arsenal fantastisch vinden, die spelen prachtig voetbal. Maar het is aan hem.
The Sun staat bekend als de meest onbetrouwbare krant van Engeland dus hier doen we niks mee.
Lees even wat beter ;-)
"De medaille van dit gerucht is inmiddels opgeschaald."...
Betekend dus dat het door 1908.nl gecheckt is bij hun bronnen en die hetzelfde zeggen...
En die zijn een stuk betrouwbaarder dan The Sun!
Als we nu kampioen worden, volgend jaar CL spelen, nog minimaal een ronde verder komen in de EL en dan Kokcu en Geertruida verkopen voor +€50m. Hoeveel geld komt er dan wel niet binnen? Dan gaan we misschien wel richting de €100m wat effe binnenkomt bovenop de vaste inkomsten. Dan volgend jaar minimaal tweede worden en dan speel je het jaar erop ook CL. Maar dan gaan de CL inkomsten met zo’n 70% omhoog… Onze Glory jaren komen eraan kameraden 💪🏼 😎
Als, als, als... dat zeiden ze ook bij Jorgensen ;-) Als die nog ff goed WK speelt, dan...
Vorig jaar na de finale hebben we flink gecasht...
Misschien maar beter om dat nu ook gewoon te doen voor de zekerheid...
Minimaal 50 miljoen lijkt mij, hoe hij op zijn leeftijd al een ploeg op sleeptouw neemt is ongekend.
Competitie dus hogere prijs. Kokcu is niks minder waard dan Gakpo, dus 50 miljoen. Laat die Engelsen maar lekker dokken. Die zwemmen in het geld. Geen koopjes meer zoals Aursnes en Malacia. Die zijn veel te goedkoop weggegeven.
Malacia is sowieso lachwekkend voor dat bedrag, bij united lachen ze zich nog steeds de ******* hierom
Aursnes nog lachwekkender, die speelt daar echt enorm sterk. Malacia start regelmatig op de bank
Competitie dus hogere prijs. Kokcu is niks minder waard dan Gakpo, dus 50 miljoen. Laat die Engelsen maar lekker dokken. Die zwemmen in het geld. Geen koopjes meer zoals Aursnes en Malacia. Die zijn veel te goedkoop weggegeven.
Ik denk dat tussen de 35 en 40 miljoen uiteindelijk wel het maximale is.

Meer zou geweldig zijn, maar niet realistisch. De markt bepaalt de prijs en niet de supporters.
Zou stiekem een bedrag van 60, 70 miljoen wel geweldig vinden. Gewoon lekker zeggen bied maar wat ipv een vraagprijs hebben, moet je wel hebben maar niet uitspreken dan bieden ze dit echt wel, tegenwoordig zijn ze helemaal gek zeker als er meerdere kapers zijn op de kust.
Laat ze maar lekker tegen elkaar opbieden
Premier League clubs die tegen elkaar opbieden zou echt enorm **** zijn.
Houdt gewoon 40M in, in dat geval!
En misschien een zachte knipoog naar de 50? 👀