royston-drenthe

Nieuws

"Er zit zoveel power in de groep dat ze niet kunnen falen"

Van de redactie

Royston Drenthe heeft een rotsvast vertrouwen in het elftal van Arne Slot. De oud-Feyenoorder ziet een kwaliteit waarin voorheen juist Ajax uitblonk.

“Als je nu een wedstrijd kijkt, dan heb je niet het gevoel dat ze kunnen falen”, zo zegt Drenthe bij RTV Rijnmond. “Ook al komen ze achter, dan nog heb je het gevoel dat het goed gaat komen. Een gevoel dat Ajax-supporters vele jaren hebben gehad. Dat hebben wij Feyenoorders nu.” De overwinning in de Klassieker vond Drenthe zeer overtuigend. “In geen twintig jaar hebben wij zo gedomineerd in de Arena. Dat spreekt boekdelen, voor de coach en de spelers. Je ziet dat ze een team zijn en dingen van elkaar accepteren. Er zit zoveel power in de groep dat ze niet kunnen falen. Dus ze zullen wel kampioen worden.”

Drenthe verwacht ook dat de Rotterdammers de eindstrijd van de KNVB Beker gaan halen ten koste van Ajax. “Het is een wedstrijd op zich. Een bekerwedstrijd is anders dan een competitiewedstrijd. Het leeft sowieso enorm onder de supporters en de spelers. Ik verwacht dat Feyenoord aan het langste eind gaat trekken, omdat Ajax de nederlaag in de Arena nog in het hoofd heeft. Feyenoord gaat zich niet laten aftroeven in de Kuip.”

Delen

Reacties

Eerst vanmiddag maar eens winnen.
Zo makkelijk zullen de laatste 8 wedstrijden echt niet worden.