luigi-bruins

Nieuws

Bruins: "Ze missen iemand met extra creativiteit"

Van de redactie

Luigi Bruins ziet dat Feyenoord nog puzzelt voor de samenstelling van het meest ideale middenveld. De oud-Feyenoorder denkt dat de Rotterdammers veel van dezelfde type spelers in de selectie heeft.

Bruins is uitgesproken wie momenteel het meest geschikt is om de nummer tien positie in te vullen. “Voorlopig Stengs denk ik”, zo zegt hij bij FC Rijnmond. “Maar uiteindelijk denk ik wel dat ze iemand missen met extra creativiteit op die positie.”

Bruins, die met Feyenoord in 2008 de KNVB Beker won, vind de huidige middenvelders in de selectie niet complementair aan elkaar. “Met Wieffer, Timber en Zerrouki heb je een beetje dezelfde drie type spelers die voor die positie zouden kunnen spelen.”

Feyenoord heeft vergaande interesse in de Kroaat Luka Ivanušec van Dinamo Zagreb. Bruins vindt het terecht dat de club nog zoekt naar versterkingen. “Nu staat Stengs op tien. Ik denk dat dat op dit moment de beste oplossing is. Daar zou nog wel wat bij mogen.”

Delen

Reacties

Ik hoop Ueda te zien vandaag. Al is het maar kort.
Meschien buiten invanusec ook een goede nummer 8 halen een goede opvolger voor kökcü dat mis je en dan zou ik Timber verkopen,

En inplaats van Idrissi te huren, waarom huren we sinistera niet met optie tot koop?

Je bent kampioen geworden en je speeld CL
Kijk wat voor spelers je dan koopt tegen over wat je concurrenten binnen halen is dit wel een lachertje, Invanusec steekt daar boven uit dalijk als grooste aankoop,
Een duure 2e spits, en een stengs wat je duurste selectie speler is,
Verwacht eigenlijk nog een groten aankoop met een sinistera zou je daar goed aan doen, of een goede nummer 8 en Geertruida verkopen en dan die Nino halen...
Beetje naïef om te denken dat Leeds hem voor een appel en een ei laat weggaan, laat staat zijn megasalaris momenteel.
Daar heb je er weer 1 die begint over een 8.
Daar hebben we er al 3 van waaronder Stengs die de positie van Kokcu perfect kan invullen en anders Wieffer.
Een scorende 10 is meer wenselijk.
Mee eens. Trouwens vreemd om te zeggen dat Bruins een uitgesproken mening heeft. In de quote staat er 'denk ik', en dat laat een vorm van twijfel zien die weinig met uitgesprokenheid te maken heeft.
Daarvoor hebben ze Luka Ivanušec.

En als je de interviews van de oud ploeggenoten van Stengs en Ueda hoort, beschikken xijj daar ook over.

Het zal dus aankomen op ingespeeld raken. Da komt het echt wel goed met die creativiteit.
Precies en paixao en Stengs zijn ook wel redelijk creatief