Primeur Bevestigd
bullaude-boca

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

Verhuurperiode Bullaude pakt minder lang uit

FeyenoordTM

Feyenoord en CA Boca Juniors hebben eerder deze maand een overeenstemming gevonden over Ezequiel Bullaude. De 22-jarige Argentijn keert daarmee terug in zijn thuisland en gaat op huurbasis uitkomen voor de Zuid-Amerikaanse topclub.

Aanvankelijk werd er in verschillende media gesproken over een uitleenperiode van anderhalf seizoen. Die duur is onmogelijk gebleken naar regelgeving van de FIFA. Bullaude zal voor twaalf manden uitgeleend gaan worden aan Boca Juniors, waar hij kan gaan schitteren in het iconische voetbaltempel La Bombonera.

Bij de huurovereenkomst heeft Boca Juniors een optie tot koop opgenomen. Ingewijden stellen dat die optie dusdanig hoog is, dat Boca Juniors deze niet zomaar kan lichten. Bullaude wordt in de zomer van volgend jaar terugverwacht bij Feyenoord.

Bullaude had ook opties bij Vasco da Gama, Bologna, Braga, Cruzeiro, Grêmio, Elche, Botafogo en in de MLS — maar Boca Juniors genoot voor alle partijen de voorkeur.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Dus hij kan hier moeilijk aarden en gaat met huur terug naar Argentinië. Hoe helpt hem dat hier beter aarden? Voor mij is hij een geval gewogen en te licht bevonden.
Zojuist even de Tekengeld podcast van vandaag geluisterd, mag toch niet hopen dat Boëtius nog een keer terug wordt gehaald. Zit blijkbaar zonder club op dit moment.
Prima verhuur.

Hij kan ervaring opdoen en Feyenoord heeft aangegeven meer persoonlijk zijn verhuurde spelers op te volgen dus ik verwacht dat hij nog Nederlandse en/of Engelse les zal krijgen van de club waardoor hij volgend seizoen makkelijk in kan schuiven.

Het talent is er wel bij de jongen maar er speelde te veel in z'n hoofd. Nu kan hij lekker een jaartje ballen met minder kopzorgen en z'n zelfvertrouwen weer opkrikken
Wil niet vechten voor zijn plaats. Lekker verkopen volgend jaar of een enorme huursom cashen.
Is een slappe zak. Paixao had hetzelfde probleem maar heeft wel de mentaliteit
tuurlijk, want iedereen past zich even makkelijk aan...
Op 20-jarige leeftijd naar een nieuw land waar je de taal niet spreekt, nieuwe cultuur, totaal ander voetbal, meer druk, ect.

Danilo maakte het voor Igor makkelijker. Eze had deze luxe niet.
Ftm dat nieuwtje over ivanušec die je zei dat voor de wedstrijd kan komen is dat een persoonlijke akkoord berichtje😉
Top alleen een club bv Sporting, Porto had ik leuker geleken 😁👊
Voor 12 manden. Dat is wel erg goedkoop. Fuckzooi.
topnieuws. Mocht ie het goed doen kan hij gewoon weer aansluiten bij de start van het nieuwe seizoen.
Prima dit, als ze hem dan kopen krijgen we alsnog aardig wat geld, en anders krijgen we hopelijk een betere speler terug!
Dusnadig hoog, moeten we dan denken aan een optie richting de dubbele cijfers?
Nee. Boca heeft de afgelopen jaren nooit meer dan 3mil betaald voor een speler, dat is voor hun momenteel veel. In die richting zul je het dus moeten zoeken.
@FTM wat betekend dit voor zijn beoogde vervanger? Komt die alsnog of is dit van de baan?
Mag hopen dat hij wel komt. Heb gehoord dat het een goede zou zijn waar miljoenen in zouden zitten.
Rutger zei dat Til voor nu niet op de radar stond. Zo dus ook niet voor het talent (die ook miljoenen moest kosten) en de backup. Dus Til is het niet.
Maar hij heeft ook gezegd. Het kan zomaar gebeuren. Til is bij wijze van spreken binnen 10 minuten geregeld.
Het gaat over dit seizoen, en op 10 heb je sowieso nog een extra optie nodig. Dit zou weer een talent kunnen zijn, maar verwacht nu eerder dat wij ook voor een huurling gaan (met koopoptie).
taalent onbekend voorlopig de andere is guus til
Voor Feyenoord prima denk ik, zeker met een hoge koopoptie.