Primeur Bevestigd
bullaude-vascoweb

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

Vasco da Gama concreet voor Bullaude

FeyenoordTM

Ezequiel Bullaude staat na één seizoen alweer voor een mogelijk vertrek bij Feyenoord. CR Vasco da Gama heeft zich gemeld met een transferaanbieding voor de 22-jarige Argentijn, die een ingeschatte transferwaarde van drie miljoen euro vertegenwoordigt.

De aanvallende middenvelder komt in Rotterdam nog niet helemaal uit de verf en kan ook na het vertrek van Sebastian Szymański niet rekenen op een vaste basisplaats bij hoofdtrainer Arne Slot.

De rodelantaarndrager uit de Braziliaanse Serie A wil Bullaude graag overnemen, maar huren is ook een optie indien een definitieve transfer financieel niet haalbaar blijkt. Feyenoord beraadt zich momenteel over het huidige Braziliaanse voorstel en komt nog dit weekend door met een terugkoppeling.

Bullaude speelde tot dusver vijftien officiële duels voor de Rotterdammers, waarin hij één maal wist te scoren en twee assists afleverde. Hij staat tot medio 2027 onder contract bij Feyenoord.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Hem niet verkopen wordt zeker goede voetballer.
Ze hebben er 7 mln voor betaald. En bullshit dat hij jaar de tijd heeft gehad on zich te bewijzen. Hij had Orkun, Szymanski, Wiefer, Timber en nog een paar voor zich. Niet de minste.. Hij moest ook wennen. Die gast kan echt goed voetballen. Let maar op !
volledig mee eens, deze gozer kan echt wel voetballen
@FTM wat is beter voor de ivanuśec deal dat ze wel of niet de champions league ingaan ?
Iets anders, @FTM, is dit nog een item bij Feyenoord?

22 juli 20:31 uur | Eredivisie-target Chávez koopt eigen contract af
Feyenoord, PSV en Ajax zouden allemaal geïnteresseerd zijn in Luis Chávez en er is goed nieuws te melden voor de Eredivisie-ploegen. De Mexicaanse middenvelder heeft zijn eigen contract bij Pachuca afgekocht. Hierdoor is Chávez, die beschikt over een fijn linkerbeen, transfervrij. Niks staat een overgang naar Europa meer in de weg, de bal ligt bij de traditionele top drie uit Nederland.

Bron ESPN
Bullause heeft al meer dan een jaar de tijd gehad om zich te laten zien op het trainingsveld en invalbeurten.
Blijkbaar heeft hij de technische staf niet overtuigd en de wedstrijdjes in de voorbereiding laat hij het, in mijn ogen, ook niet zien.
Hij loopt meer te praten en aanwijzingen te geven dan te voetballen.
Dan denk ik bij mezelf, jongen, ga gewoon voetballen en laat zien wat je kan, jammer want ik denk dat ie het wel kan , maar het komt er gewoon niet uit.
En dat heeft niks met een trainer te maken, dat ligt aan hemzelf , je kan hem moeilijk zo voetballend een basisplaats geven
@FeyenoordTM

Tijdje terug zette je in de telegram chat iets over Sauer 10. Is het zo dat Sauer bij een verkoop van Bullaude de 2de CAM word achter eventueel een aankoop?
Als je Milambo en Sauer ziet spelen: die zijn Bullaude voorbij in de pikorde.

Dat heeft ook zeker met de speelwijze te maken. Hierin moet een middenvelder veel aan de bal komen en heel actief zijn in het positiespel.

Bullaude is meer een speler die in een vrije rol zijn momenten afwacht en in de ruimte moet spelen. Zonde, want veel kwaliteit heeft hij zeker.
Overigens zie ik hem liever in Nederland verhuurd worden.
Ik weet niet hoe slecht Bullaude is, maar Timber op 10 kan echt niet.
Bullaude heeft zeker kwaliteiten, mooie speler. Maar heeft het misschien heimwee, als dat niet is verhuur hem dan aan een andere Nederlandse club. Die moet meer gaan spelen.
Dat denk ik dus ook en taal nog niet machtig.
En wat introverter dan een Gimenez.
Seizoen.laten knallen in Brazilië. Of een eredivisieclub

Qua techniek, loopacties en koppen echt een talent. Zou het zonde vinden als we die definitief de deur uit doen.
Dit zou oprecht zonde zijn! De potentie is zichtbaar, geef hem nou een kans.
Hij heeftveen heel jaar de kans gehad, maar mist een stukje gif en inzet en is daarom niet geschikt voor Slotbal. Hopelijk brengt het 3 mjn op en kunnen we een geweldige nummer 10 aantrekken.
Hij heeft geen grote kans gehad ? De momenten dat hij speelde was hij vrij goed. Of hij wat gif mist of niet. Hij kan gewoon goed voetballen.
Hij heeft nog niet zo veel kansen gehad, voornamelijk invalbeurten. Wellicht kunnen ze hem beter nog 1 jaartje uitlenen zodat hij veel speeltijd krijgt. 3 miljoen is echt veel te mager naar mijn mening. Trouwens "Slotbal" wat een verschrikkelijke benaming. Volgens mij spelen ze gewoon voetbal.
Pleurt op joh. Die Bullaude moet je juist houden, heeft enorm veel potentie. Wat is dat toch met die technische staf van ons... om moedeloos van te worden.
Ja joh, laat die goeie spelers maar vertrekken.
Wow een pessimisten. Fey zal heus versterkingen presenteren en ik vermoed een hele rits. Zij zien ook wel dat er wat moet gebeuren. We kennen de ins en outs niet. De lijnen lopen al lang door. Ons club is nog steeds in de opbouw en wij hebben al resultaat geboekt. Feyenoord vaart eindelijk de juiste koers. 1 september zullen wij een goede team die meedoet. De programma van eerste wedstrijden stellen niet veel voor. Die winnen ze wel
Dan mogen ze wel eens doorpakken. Het middenveld ziet er nu echt niet uit
Kokcu, Szymanski, Idrissi en nu mogelijk Danilo en Bullaude. Er moet echt wel behoorlijk wat gebeuren om Feyenoord aanvallend in ieder geval weer op het niveau van afgelopen seizoen te krijgen. Bullaude was volgens mij de enige in de huidige selectie die van nature op nummer 10 speelt toch? Als hij weggaat moet je daar dus twee spelers voor aantrekken. Waarschijnlijk krijg je weinig geld dus dat zal nog best lastig worden. Misschien hoeft dat niet als Ivanusec wordt aangetrokken en er ook nog een goede nummer 10 komt. Dan kan Ivanusec worden doorgeschoven naar 10 als dat nodig is.
Kokcu is vervangen door zerrouki, idrissi deels door minteh, bullaude mis je niet (ondanks dat ik denk dat het nog wat kan worden) maar heb je van de belt voor gehaald. Beelen is er achterin bijgekomen.

Daarnaast zijn de meeste hier in de comments zo negatief dat ik bijna een depressie krijg van ze. Ze willen dat feyenoord met miljoenen smijt zoals in 2017. We weten allemaal wat daarvan gekomen is. Dus geef DtK en slot wat tijd. Dan halen ze de juiste spelers voor het juiste bedrag
Zerouki is een 6 en nooit een vervanger van Kokcu. Het is of Wieffer, of Zerouki, samen gaat niet is gebleken.
Wieffer en Zerrouki gaan prima samen, als daar een technisch vaardige aanvallende 10 voor staat. Zo wil Slot gaan spelen volgens mij.
Ik ben het volledig met je eens.
Tijd dat sommige supporters de "Van Geel tijdperk emoties" achter zich gaan laten
We hebben 80 miljoen in kas ( Kokcu, Ch. L en Uefainkomsten), waarom zo preuterig? Doorpakken nu.
Na belastingen e.d. houd je daar hooguit 60% van over.
Dan nog......is dat 50 miljoen
Wacht de jaarcijfers per 30.6.2023 maar af, we hebben geen 50 miljoen vrij te besteden.
We hadden per 30.6.2022 een eigen vermogen van 1 miljoen, dat is nou niet bepaald geweldig, dus je zal dat toch ook moeten gaan versterken , als je tenminste niet bij de minste of geringste tegenvaller weer in een beroerde situatie wilt komen.
Ik ben blij met de voorzichtige financiele aanpak en laten we dat vooral zo houden.
Waarvan al aankopen zijn gedaan.
Bovendien worden veel betalingen in miljoenen in termijnen betaald. Daarbij wil Feyenoord ook niet alles uitgeven maar bouwen aan eigen vermogen. Verstandig beleid dus om te investeren in jonge talenten die je voor niet al te veel kunt halen waardoor je kapitaal op het veld creëert. Dus zoeken naar de Wieffers van deze wereld en geen gearriveerde spelers halen die er meteen kunnen staan.
Waarom zou je werkelijk waar van kampioen eredivisie naar degradatie Brazilië willen gaan, met alle respect. Er moeten toch wel mogelijkheden zijn om een Europese club te vinden voor meer speeltijd
Sinestera was het eerste seizoen volkomen ruk. Daarna groeide hij uit tot een gozertje dat ongeveer 30 miljoen opbracht. Beetje geduld. Ik zag een reactie van: "verhuur hem dan". Dat lijkt me een prima optie.
Ik vind het wel een goede speler, maar blijkbaar past hij niet in de speelwijze van de trainer. In dat kader zou verhuur misschien we goed zijn
Maar niet aan een braziliaans team als je hem wilt verhuren kan je dat doen bij een pec zwolle. Dan zie je hem nog van dichtbij
te licht voor ons , bedankt en succes verder
Is 2 klasse beter dan Timber op 10
Hier piept men om 17 en 18 jarige jochies zonder ervaring uit de eigen jeugd te laten spelen op jacht naar plek 1 en 2. Bij az halen ze de captain van portugal o21 dantas voor op het middenveld, en de beste verdediger van portugal onder de 23 jaar met penetra....iets met ambitie en daar risico voor nemen???
Vergelijk de financiele balans van AZ en Feyenoord maar, dan zie je dat AZ er financieel veel beter voor staat dan Feyenoord.
AZ neemt nog minder risico dan Feyenoord.
Het liefst zie ik hem het volste vertrouwen krijgen maar we moeten ook realistisch zijn, onder Slot zal dit nooit gebeuren.

Hoe jammer ook, voor deze jongen is het beter om (tijdelijk) te verkassen naar een club die wel zijn waarde op niveau inschat.

Ongelooflijk ook, iedere lampenkap krijg tig speeltijd op 10, behalve Bullaude.
Als je vorig seizoen zag wie er op 10 mocht aantreden bij afwezigheid van Szymanski: Danilo, Timber, Dilrosun, Jahanbaksh, Taabouni en weet ik het wie ik nu vergeet.
Maar Bullaude moest het maar doen met spaarzame invalbeurtjes van een paar minuutjes.

Ik snap niet serieus niet waarom deze jongen geen serieuze kans kreeg of krijgt van Slot, terwijl het talent en de klasse eraf druipt.
In potentie wellicht de beste speler in je selectie.
lachwekkende onzin in je laatste zin
Maar verklaar dan z’n houterige optreden in de afgelopen potjes waar hij ruimschoots minuten maakte? Je ziet toch dat op zijn positie dit nog niet een goede optie is. Verhuur zou ik zeker beter vinden dan verkopen maar hem dit seizoen de kans geven is soccer suicide
Het is maar net wat je wil zien. Ik zie ook dat het middenveld veel beter staat met Bullaude erbij.
Ik zie ook dat hij een gigantisch goede klik met Gimenez heeft, zowel in als buiten het veld. Dat moet je ook hebben.

Het is een andere "10" dan Szymanski maar maakt hem dat minder?

Ik ben ervan overtuigd dat als je hem de kans en het volste vertrouwen geeft, hij iedereen zal verbazen.
Laten we hem dan verhuren en niet verkopen
Deze mening deel ook zeker maar die jongen mag niet zitten rotten op de bank die hoort binnen de lijnen dan moeten we hem maar weer laten gaan als hij hier niet aan minuten komt

Misschien is het voor hem toch lastiger in Nederland dan we willen geloven
Eens, hij is veel te goed voor de bank. Dit is zo zonde van zijn talent.
Maar of hij het lastig heeft in Nederland betwijfel ik, met vooral Gimenez heeft hij een uitstekende klik en kameraad die hem begeleid in Nederland.

Bij gebrek aan perspectief is een vertrek het beste.
En hoewel het mij niet in dank afgenomen zal worden, zou het beste scenario zijn dat Bullaude nu vertrekt, hij volgend zomer terugkomt en er een nieuwe trainer voor de groep staat die wel in hem gelooft.
Want in potentie is Bullaude een ware goudmijn
Met je eens.geef hem eens meer speeltijd.Hij kan er echt wel wat van
@FTM Heb je morgen wel een leuk primeurtje..?😅
Jammer maar maar zet dit de deur open voor milambo of sauer om door te stromen naar vaste back-ups
Milambo wordt a selectie speler dit seizoen die is vaste a selectie lid hoop nog wel op 2 nummers 10 aangezien je weer vol voor kampioenschap moet gaan
Ik weet het niet, je kan zien dat die jongen een enorme potentie heeft de vraag is alleen of ie de leergierigheid en mentaliteit heeft om het waar te maken.
Hij is er pas een jaar en als je spelers uit andere culturen haalt moet je ze mijn inziens nooit naar 1 jaar afschrijven. Ik had een beetje gehoopt dat ze hem in de luwte brengen als opvolger van szymanski maar als slot het in hem ziet zitten zal ie er wel voor gaan liggen maar gezien z’n gebrekkige speeltijd heeft ie er weinig vertrouwen meer in.
Gewogen en te licht bevonden.

Mag wel hopen dat er echt een klasse nummer tien voor terugkomt. Ik moet er niet aan denken om het seizoen in te gaan met Timber op die positie.
Een ding is zeker nu komt er 100% zeker een am daar er nu 0 over blijven
Ze speelde vandaag ook zonder nummer 10 in de basiself, dus mss komt die er wel helemaal niet en gaat slot met 2 nummers 8 spelen zoals vandaag.
Ga korfbal volgen als je denkt dat slot zonder 10 gaat spelen
Pff altijd maar ruziezoeken, leer eens respect te tonen voor anderen en andermans mening of inbreng.
Straks gaan we nog zonder een echte 10 de cruyff schaal in😂 wordt tijd om wat aan te trekken!
Zijn flink salaris aan het vrijmaken als je het mij vraagt
Wel erg jammer dit maar hij heeft te weinig gebracht. Hij kan echt wel voetballen maar lijkt niet te kunnen aarden. Misschien ligt het spel van Slot hem gewoon niet. De spoeling op 10 wordt nu wel heel erg dun
3e primeur: Feyenoord op jacht naar Vlap
Alsjeblieft niet zeg. Lijkt wel transferzomer vorig jaar. Namen als ekkelenkamp
De transfer zomer van vorig jaar was toch best aardig?
Ekkelenkamp heeft er anders een prima seizoen op zitten inmiddels
van der Streek jonge. Daar geilt Slot ook al jaren op
Niet doen, gaat goed worden die jongen
Toch benieuwd wat hier is misgegaan met scouten. Laat vlagen van talent zien maar lijkt wel de intensiteit te missen.
Misgegaan lijkt me niet het goede woord. Sommige spelers zetten stappen, andere minder. Blijft het risico van het vak.
Zou echt zonde zijn, ik zie veel potentie in hem
De staf en sommige supporters slapen op deze man!!! Valt elke keer goed in, zijn jullie zijn goal (1-1) tegen sjachtar uit al vergeten? Z’n buitenspel goal tegen Groningen? Z’n goede invalbeurt tegen Volendam thuis??
Milambo en Sauer niks aan de hand als hij vertrekt
@FeyenoordTM: weet jij de reden waarom Slot zo weinig kansen geeft aan Bullaude? Weer hetzelfde verhaal met geen Nederlandse vlaggetje etc? Speelt er meer?
Als je Danilo en Bullaude verkoopt/verhuurd, moet je toch nog 2 aanvallende middenvelders halen?
Apart dat je verkoopt met een t schrijft en verhuurd met een d...
Nooit dat die geld genoeg hebben voor Bullaude
alleen maar slecht nieuws de laatste tijd.
Komt nog een primeur….. Save the best for last dan maar 🤞
Laten we het hopen, want deze ‘primeurtjes’ zijn wat mij betreft niet ‘stay awake’ waardig.
Gaan we eindelijk toegeven dat hij gewoon een flop is tot nu toe? Of blijven we anderen de schuld te geven en excuses te verzinnen?
Vooral iedereen weg doen.... Nu heb je eindelijk een brede selectie..... Die jongen kan echt wel wat, geef hem wat vertrouwen!
Hij is de enige speler die op 10 kan spelen, dan moet je hem niet laten gaan.
Oh das wel nieuws, jammer maar snap het wel
Neeeeeee geef die jongen een kans Arend!
0 aanvallende middenvelders over dus straks na het vertrek van szymanski en taabouni, en nog minder creativiteit...
Taabouni creatief? Wanneer??
Bullaude is echt miskoop slijten.l
Gio come home!!
Verhuur prima, die jongen heeft veel speeltijd nodig mocht je er nog wat aan willen hebben. We hebben Milambo en Sauer nog achter de hand op die positie.
Gozer twee spelers van 17 en 18 jaar. Je denkt toch niet serieus dat slot die minuten laat maken competitie of europees. Slot is geen kinder creche of youth league leider??
Slot zegt zelf van wel, maar als jij denkt van niet dan zal ie z'n mening wel bijstellen vast ;)
Ik heb slot gern enkele keer horen of zien zeggen dat hij ze minuten laat maken in de eredivisie alleen dat minteh en sauer goed bezig zijn. Dus je verkoopt fake nieuws trol
Weet niet onder welke steen je hebt gekregen maar over Miniteh heeft hij dat wel gezegd.
Slot heeft aangegeven dat Milambo is vast deel van het 1e komend seizoen. Dan is dus de intentie dat hij minuten gaat maken in het 1e. Anders had ie gewoon bij de o21 gezeten. Milambo heeft overigens eind vorig seizoen ook al een paar (zeer korte) invalbeurten gehad in de competitie.

Sauer is idd nog afwachten, maar het heeft er vooralsnog alle schijn van dat die er ook bij komt.

T zijn uiteraard geen beoogd basisspelers, tis nog hopen op een goeie nr 10 inkomend. We gaan t zien.
Wat maakt leeftijd uit als spelers de kwaliteiten hebben?
  • 1
  • 2