Primeur Bevestigd
sydney-feyenoordweb

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

Feyenoord mikt op Van Hooijdonk

FeyenoordTM

De technische staf van Feyenoord ziet het zitten in Sydney van Hooijdonk. De zoon van Pierre kan in De Kuip de mogelijk vertrekkende Danilo gaan opvolgen.

De naam van Van Hooijdonk is op het moment de meest besproken naam in het Maasgebouw om een eventueel vertrek van Danilo op te vangen. De Braziliaan staat voor een mogelijke transfer naar Schots recordkampioen Rangers FC.

Hoewel Feyenoord nog geen officiële toenadering heeft gezocht bij Van Hooijdonk's club Bologna FC, lijkt dit op korte termijn wel te gaan gebeuren. De 23-jarige centrumspits staat tot medio 2025 onder contract bij zijn huidige werkgever, maar mag uitkijken naar een nieuwe club.

Van Hooijdonk werd afgelopen week namelijk verrast door Serie-A club Bologna met de mededeling dat er niet op de hem gerekend wordt tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Trainer Thiago Motta geeft hem daarmee de ruimte om een transfer te maken.

Aanvankelijk leek de club te mikken op een torenhoge transfersom voor de spits. Naar verluidt zou er gerekend zijn op een transfersom van om en nabij de acht miljoen euro. Door de maatregel van Motta gaat die som nu lager uitpakken en ruikt Feyenoord bloed, al traint Van Hooijdonk ondertussen wel weer mee met de Italiaanse club.

Door het signaal van Bologna lijkt een transfer een kwestie van tijd. Of dat Feyenoord gaat worden, moet in het restant van de transferwindow duidelijk worden.

De spits, die bij voorbaat geen 'nee' zal verkopen aan Feyenoord, speelde gedurende zijn loopbaan voor NAC en Bologna, wat hem twee maal op huurbasis naar SC Heerenveen stuurde. Van Hooijdonk wist op jonge leeftijd al drieënveertig doelpunten te produceren. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Als je dan toch een spits ophaalt in Bologna neem dan Zirkzee, kun je volgend jaar zomer met een gerust hart een hoge transfersom vangen voor Giménez, want dan heb je z'n opvolger al in huis. Met Stengs op de plek van Szymanski heb je dan een evenwichtig elftal. Hier zal ik de hoon van sommige treiterschrijvers wel weer ontvangen.....😛
Van Hooydonk is best een aardige spits maar hem halen als opvolger van Danilo betekent dat je er kwalitatief op achteruit gaat.
Gevoelsmatig ga je er wel op achter uit als je van Danilo naar v hooijdonk gaat als 2e spits...
Niet alleen 'gevoelsmatig' maar ook 'verstandsmatig'. Je zou bijna denken dat het verstand van de technische leiding momenteel ook een beetje (veel) matig is.
Ben je net met veel moeite van Bozenik af, die wel op de juiste plek stond maat niet kon voetballen. Stap je in precies dezelfde valkuil.
Slot hadden we ook wel voor 10 mill kunnen verkopen omdat ze toch niks willen
Danilo had er bij Heerenveen minstens zoveel ingeschoten als v Hooijdonk. V Hooijdonk belandde zelfs bij Heerenveen nog op de bank en heeft er echt per toeval zoveel gemaakt. Geval Bjorn Vlemmincx
We kunnen hem ruilen met Bullaude, want die wil Bologna graag.
Het is niet te hopen! En zeker niet voor dat bedrag! Hiermee gaan we geen kampioen worden.
Waarom nou.... zelfs als invaller bij Heerenveen gemakeerd spitshe . Nogmaals bedankt pa Van Hooidonk voor belangrijke inbreng uefa cup 20 jaar geleden. Maar verder die familie buiten de deur houden:. Geen kwaliteit, sfeerverpesters alleen maar gezeik (zie NAC). Tien keer liever Bullaude, met superieure techniek met gouden toekomst dan een gemankeerd KKD-spitsje van 25.
Waar ik wel benieuwd naar ben, waar blijven de namen van spelers afkomstig uit de scouting? Ik mis dit jaar tot nu toe een naam als Trauner, Hancko, Gimenez, Paixao of Lopez. De namen waarmee we nu elke keer in verband worden gebracht zijn vrij voorspelbaar of aangedragen door zaakwaarnemers
Zakharyan en Ivanusec is geen bord op schoot scouting.
Zoals ik al schreef, Zakharyan is aangeboden en Ivanusec kenden de mewsten onder ons wel. Daarnaast heb ik "bord op schoot scouting" niet genoemd. Ik doelde op een speler die gescout wordt, een speler waar velen nooit van hadden gehoord, zoals de voorbeelden die ik noemde
Waar blijven ze dan al drie weken aan hét pingelen hou op zeg te kloesse is niet erg actief en wil ook alles voor een dubbeltje op de eerste rang
Ivanusec wordt het waarschijnlijk niet. Sauer komt bij Feyenoord 1.
Ruil m maar voor Bullaude als ze die zo graag willen en van v Hooikdonk afwillen.
Ruilen? Bullaude met superieure techniek.. voor matig KKD-spitsje.. . 500K korting op de koop!! .. maarrr 10x liever Bullaude houden.!!!
Ruben Winkels van VP roept dit al weken!!
Klopt. Vrijdag in de podcast ook.
@FTM wat is beter voor de ivanuśec deal dat ze wel of niet de champions league ingaan ?
Hou er ook rekening mee als Danilo weg gaat dan heb je aan Paixao helemaal niets meer.
Merkte je gisteren ook al ,zijn holmaatje is effe ongelukkig en Igor raakte geen pepernoot.
Vind Danilo nog steeds niet veel maar om die reden moet je hem al behouden,of Paixao nu dan ook maar verkopen want nu is hij nog een hoop eurootjes waard.
Dit is een profclub, geen kleuterschool. Je kan geen beslissingen over miljoenen laten afhangen van vriendschappen binnen de spelersgroep.
Haha echt hè, dat ****** over Paixao. Als hij heel z’n carrière iemand nodig heeft om z’n handje vast te houden dan is hij niet geschikt voor professioneel voetbal.
Dus voor de rest van hun voetbalcarrière kunnen deze 2 spelers alleen als duo worden verkocht? Vreemde redenering 🤔
Hou er ook rekening mee als Danilo weg gaat dan heb je aan Paixao helemaal niets meer.
Merkte je gisteren ook al ,zijn holmaatje is effe ongelukkig en Igor raakte geen pepernoot.
Vind Danilo nog steeds niet veel maar om die reden moet je hem al behouden,of Paixao nu dan ook maar verkopen want nu is hij nog een hoop eurootjes waard.
Veel onvrede hier, maar bij mij is het glas meer dan half vol. Natuurlijk moeten er nog 2 basisversterkingen bij, maar we hebben ook nog 5.5 weken. In de breedte echt grote stappen gemaakt in niveau de laatste twee jaar, veel goede, jonge gasten met lange contracten die qua niveau weinig voor elkaar onderdoen. Heel wat anders dan max 15 spelers met bovenkant eredivisie niveau in het eerste seizoen van Slot. En dit is alleen informeren, net zoals naar zoveel andere spelers. Bij de juiste prijs-kwaliteitsverhouding toeslaan. Geld ook voor een Ivanusec, lukt het niet, gewoon weer doorschakelen. En een spits die er 16 inlegt in relatief weinig minuten, in eerste instantie als back up achter Santi lijkt me geen gekke optie. Ook geen counter spits, juist sterk in de 16 waar Feyenoord vaker zal zijn dan Heerenveen. We gaan het meemaken, maar de negativiteit na één verloren oefenpotje en een uitblijvende transfer vind ik wel opvallend.
Denk dat we gewoon 6 miljoen gaat neerleggen. En dat dit de nieuwe spits van Feyenoord moet worden. Je moet er echt niet aan denken.
Je moet er niet aan denken dat hij ook doelpunten gaat maken voor Feyenoord? Net zoals hij deed voor NAC en Heerenveen.
Je hebt helemaal gelijk. Dit is een super goede aankoop🤣
Dat gaat het ook zijn als het zover komt.
We doen het prima
Iedereen wordt nerveus. Precies wat Te Kloese zei. Succes managen is weer een andere tak van sport dan als je als underdog kan opereren.

En vergis je niet
We zitten in een ander segment met veel meer concurrentie en voor de spelers veel meer keuze.

Daar ligt ook het gevaar. Linssen ed vonden het een eer voor Feyenoord te spelen. Daar zit ook drive in en bewijsdrang
Ik vind het helaas niet meer opvallend.
Zelfs na 2 geweldige jaren is er blijkbaar geen enkel vertrouwen in bestuur en technische staf.
Precies. En wat hetzelfde is gebleven als in die rottijd is dat supporeters blijven roepen dat het niks is en ook nooit wat zou worden en dat ‘ze’ allemaal sukkels zijn die verkeerde beslissingen nemen. Zeker, een paar goede spelers erbij is fijn, maar Feyenoord heeft nóg meer behoefte aan positieve fans!!!!
Waiting for the its happening dan kan ik een shirt halen met van hooijdonk achterop
Uiteindelijk worden het Chavez , Nascimento , Zakharyan en Ueda die erbij komen.Tevens halen we Giovane op uit Brazilie waar we vorig jaar interesse in hadden.
Chavez gaat naar Rusland dus gaat niet gebeuren. En we gaan opeens compleet uit dan Ivanusec niet meer komt!
Ik hoor vaak ‘je haalt voor €6 miljoen (marktwaarde Danilo) nooit een spits terug van hetzelfde niveau’. Ik denk dat van Hooijdonk en Danilo elkaar in de rol van spits kwa niveau niet zoveel ontlopen hoor. Ze zijn beiden niet van CL niveau, maar het zijn ook spitsen voor achter Gimenez.

En ja, ik weet dat we de eerste twee CL wedstrijden zonder Gimenez spelen, maar ik denk dat het wél moeilijk is om een tweede spits te halen van CL-niveau. Ik denk ook dat het voor de ontwikkeling van Gimenez goed is als er niet weer een soortgelijke concurrentiestrijd ontstaat als begin vorig seizoen. Die strijd was vooral goed voor Danilo. Uiteindelijk wil een spits de zekerheid dat hij elke wedstrijd aan de aftrap staat. Zijn gevoelige wezens, die spitsen.

Ik ben nog steeds vóór het behouden van Danilo trouwens. Van Hooijdonk spreekt geen Portugees namelijk ;)
Als je voor de ontwikkeling van Gimenez een spits haalt die de concurrentie niet aan kan dan hoef je ook niet zoveel geld uit te geven.
Je kan een hoop vinden, maar de ‘hij maakt veel intikkers’ is wel een heel rare kritiek.

Wat is er godsnaam slecht aan het feit dat een spits steeds op de goede plek staat om het beslissende tikje te geven?
In alle eerlijkheid vind ik dat soms een verbeterpunt bij Santi. Mist geregeld ballen waarvan ik verwacht dat een spits ze maakt.
Begrijp me niet verkeerd. Enorme groeibriljant onze Mexicaan.
Vandaag wil ik een its happening!
Mag het ook over Nederlands dameselftal gaan??🙈
Nou, laten we het lekker bij voetbal houden.
Ga voor douvikas voor de bank
Ik ben chagrijnig.... van al deze berichtgevingen.... Nog steeds geen transfers...
4 transfers. Maar omdat er al 2 voor de transferwindow waren geregeld lijkt het alsof Feyenoord helemaal niets doet. Heb een beetje vertrouwen in staf en directie.
Maar geen een die een directe versterking lijkt te zijn. Terwijl al langer bekend is dat er op de vleugels en op 10 iets bij moet. Dat je dan nu gelinkt wordt aan spelers die minder zijn dan de spelers die eventueel vertrekken is even een domper. Uiteindelijk geloof ik wel dat er een goed team zal staan. Berichten nu zijn alleen weinig positief
Precies wat je zegt; lijkt te zijn. Dat kunnen we op z’n vroegst pas over een maanden zeggen.

En er komt echt nog wel wat bij. Feyenoord maakt alleen geen overhaaste beslissingen. Ze zoeken nu in een ander en duurder segment. Betekent ook dat je zorgvuldig moet werken, je kunt het maar 1 keer uitgeven. Dat beleid heeft tot nu toe prima gewerkt.
Heeft er meer gescoord (ok, eentje) dan Gimenez afgelopen seizoen maar is volgens velen niet het niveau 😂.

Heeft iets meer minuten nodig om tot hetzelfde doelpuntengemiddelde te komen (0,5 per wedstrijd) maar je kan echt niet zeggen dat dit een slechte backup is.
En dan ook nog eens in een veel minder team. Waardoor alle aandacht naar twee spelers ging.
Als er nog geen toenadering is dan is dit toch ook gewoon 'informeren' zoals Feyenoord volgens de ingewijden iedere dag naar minstens 10 namen doet?!
Maar zo'n naam naar buiten brengen is natuurlijk weer goed voor de ****** ;-)
Kijk maar naar het aantal reacties; meer dan artikel voor spelers waarvoor we al wel concreet zijn...
Haha, zelfs dat onschuldige woordje is hier gecensureerd...
Blijkbaar heb ik gelijk ;-)
Is leuk als 3e spits maar laat dit alsjeblieft niet doorgaan, ik hoorde Slot ergens zeggen dat een aankoop echt een versterking moet zijn, als Danilo afgelopen seizoen elke wedstrijd basis had gestaan was hij topscorer van Nederland geworden.
Kwamen er maar clubs voor Dilrosun en Timber. Moeten gewoon goede versterkingen bijkomen voor de flanken (2 stuks) en Dilrosun staat in de weg, zeker met zijn Salaris.

Hetzelfde geldt voor het middenveld. Timber is simpelweg niet goed genoeg. Ben buiten Wieffer om allesbehalve onder de indruk van onze middelste linie. Uiteraard komt er een "10" bij, maar Kökçü moet ook vervangen worden en Zerrouki en Timber kunnen dit niet. Zerrouki en Wieffer naast elkaar en je hebt te weinig creativiteit en scorend vermogen.
In eerste instantie word ik hier ook niet super vrolijk van. Maar wanneer ze Danilo verkopen voor ca 6 miljoen en ze halen hem voor ca 3 komt er dus 3 miljoen extra vrij die ze aan kunnen wenden voor 2 toppers, waar ze al mee bezig zijn. Daarnaast speel je als Feyenoord 80 minuten op helft van tegenstander en scoort hij makkelijk in de 16. Kan ook nog groeien. Zal ongetwijfeld weten dat hij achter Gimenez, 2e keuze is. Is natuurlijk heel moeilijk om iemand te vinden die accepteert om 2e viool te spelen... we gaan het zien.
Neenee. Als je een speler verkoopt voor zes miljoen moet je zeker 2 miljoen betalen aan de belastingdienst en de zaakwaarnemer. Netto houd je er nog geen vier miljoen aan over.
Feyenoord heeft nog heel wat werk te verrichten om aanvallend minimaal hetzelfde niveau als vorig jaar te halen. Zerrouki wordt vaak genoemd als opvolger van spelbepaler Kokcu maar is een nummer 6. Van den Belt en Timber en eventueel Wieffer kunnen wel op 8 spelen. Ze hebben alle drie potentieel, maar zijn voorlopig minder goed op die positie dan Kokcu. Met Minteh is er wel nog een rechtsbuiten bijgekomen. Hoeveel rechtsbuitens zijn er nu in de selectie trouwens? Over scheefgroei gesproken: Voor Szymanski en bullaude (als die vertrekt) op 10 is er nog geen vervanger. Voor Idrissi er ook nog geen vervanger. Van Hooijdonk vind ik persoonlijk technisch een meer beperkte speler dan Danilo en zal waarschijnlijk geen vooruitgang zijn. Kortom: er moet aanvallend veel gebeuren om het niveau van de tweede seizoenshelft vorig seizoen aan te tikken. Ivanusec zou in een vrije rol vanaf links een deel van de spelbepalersrol van Kokcu kunnen overnemen en soms kunnen worden doorgeschoven naar de 10 positie. Een echt goede nummer 10 (geen pure loper zoals Til maar een dynamische spelverdeler zoals Zakharyan) is een absolute noodzaak. En misschien is er nog een aanvallende versterking nodig: liefst eentje die doelgericht is en makkelijk mensen passeert. Op de rechterflank zou het juist beter zijn als Walemark en dilrosun of Jahanbaksh zouden vertrekken. Met Ivanusec, Idrissi en Zakharyan (of iets gelijkwaardigs) zou Feyenoord de aanval en opbouw weer op orde kunnen brengen. Het is echter maar zeer de vraag of Feyenoord het geld heeft om al die posities goed in te vullen.
Az verkoopt reijnders en 3 dagen later is zijn vervanger binnen. Kunnen wij dit niet?
Reijnders was ook al ongeveer een maand ter sprake en weet jij hoe lang ze al bezig waren met die 2 portugezen kalmte kan u redden laat ze in het maasgebouw maar schuiven komt goed
Ben ik het helemaal eens. Het zijn nogal bedragen die ze uitgeven. Hier in de regio zeggen wij…… rustaaaaggggghhh
Toch is reijnders weg en 3 dagen later is die nieuwe spelef binnen. Kokcu is al 1 maand weg en er is niemand voor terug gehaald
Zoals slot,iedere keer aangaf is kokcu al vervangen door vd belt en zerrouki zijn oositiemismcompleet imgevuld
Als je serieus genomen wilt worden zijn dit niet de juiste spelers.
Nee, want Reijnders speelde niet bij Feyenoord
Wat ik me afvraag is hoeveel mensen op deze mooie site waar je lekker kan discussiëren met elkaar hebben deze jongen veel zien voetballen. Ik niet heel veel dus kan er niet over oordelen maar zal hij zoveel minder dan Danilo zijn? Net al wat ik dacht ****** zei bij Heerenveen er 16 in het mandje leggen is best netjes en volgens mij begon hij 2e helft van het seizoen pas te draaien. Dus geeft het een kans als zover komt misschien word weer net als Dessers had toch ook niemand gedacht
Ik zou graag een rectificatie zien van 1908. Er klopt namelijk niets van. Ze hebben zich duidelijk vergist in de naam van de speler welke in het artikel vermeld staat.........
Het is helemaal niet zo’n gekke gedachte.

- Gimenez eerste spits.
- Van Hooijdonk in eerste instantie als breekijzer. En wellicht ontwikkelt hij zich op voetballend vlak.
- Paixao en Minteh als basisalternatieven voor Gimenez.

Vorig jaar miste Feyenoord een pinchhitter achter Gimenez. Danilo komt de boel niet even openbreken, maar kom wel 60 minuten goed invullen met druk zetten etc. Zou je zoals hierboven beschreven kunnen opvangen.

Huur met optie tot koop en je maakt nog wat geld vrij voor andere aankopen.
Overigens zie ik hem liever in Nederland verhuurd worden.
*verkeerde topic die laatste toevoeging.
Als we met het niveau van V hooijdonk bezig gaan word het een heel lang seizoen!!
Onzin want hij wordt geen eerste spits en daarbij hij heeft 16 x gescoord bij Heerenveen. Als breekijzer prima. We moeten toppers halen waar we ze nodig hebben in de basis . Linksbuiten een super nummer 10 en nog wat voor de breedte
Mee eens. Daarbij schiet hij er 16 in bij Heerenveen die vorig jaar niet best waren. Vind in knap.
Daarom goeie spits nummer 2. We moeten nog genoeg spelers aankopen en nog wat verkopen maar geduld is het beste.
Waar blijft al dat andere nieuws 🥴
Transferwindow duurt nog 6 weken. Kan nog een hoop gebeuren. En Feyenoord heeft al 4 spelers gehaald. Gaat echt nog wel wat bij komen maar ze doen gewoon geen overhaaste dingen. Zie interview te Kloese op Rijnmond
Ik doelde meer op het feit dat ****** had aangegeven vandaag met meer nieuws te komen.....
Zwakke punt is o.a. verdedigende arbeid. Dat is aan te leren.
En wie gaat de voorzetten leveren?

Is Sahraoui niets voor ons? Heerenveense tandem als invallers. Of zou Sauer al ver genoeg zijn
Kan je dat uitleggen? Het is zeker geen slechte spits maar past hij in het team ?
Ongelooflijk dit Danilo houden? Sydney had alleen intikkertjes omdat hij alle ballen op maat kreeg aangeleverd van 2 prima buitenspelers anders was hij hooguit op 5 uitgekomen
Dat is ook precies wat een spits moet doen 😂. Gimenez is toch ook afhankelijk van de aanvoer? Die is ook niet bepaald een ster in eerst 5 man uitspelen en dan scoren. Zestien intikkertjes tellen net zoveel als zestien wereldgoals.
Pas totaal niet bij ons. Geen versterking. Duurt mij toch allemaal te lang. We moeten nu doorpakken.
Is die lange spits van Sparta dan geen betere optie, Lauritsen?
Die zou ik inderdaad eerder halen.
Die zou ik lekker in West laten ballen.
Van alle namen die langs zijn gekomen word ik van deze het minst gelukkig. Van A klasse naar C, misschien wel D. Zo jammer dit. Nu is de tijd om stappen te maken, voorwaarts en niet achteruit.
nummer 99 van de namen die de ronde doen. Doorpakken ho maar, terwijl er pakweg 80 miljoen in kas is......
Hoe kom je erbij dat er 80 miljoen in kas is?
Van elke transferinkomst houd je hooguit 60% over na aftrek van belasting, zaakwaarnemers e.d. Over Uefa-gelden moet ook belasting worden betaald.
Belasting ligt er net aan hoeveel je er weer vanuit geeft ;)
Met 40 - 50 miljoen kun je ook gewoon daadkrachtige inkopen doen. Momenteel totaal geen Ch. L. elftal met een flut functionerend middenveld
Er is al heel wat van die 40 miljoen uitgegeven.
Hou op zeg dat is toch niet goed genoeg. Vreselijk dit niet aan beginnen
In tegenstelling tot ongeveer iedereen hier, kan ik me dit best voorstellen. Ik zou zeker geen miljoenen uitgeven maar eerder huurconstructie met optie tot koop. Nog een multifunctionele 10 of buitenspeler erbij die ook in de spits kan spelen en je hebt 3 prima spitsen voor dit seizoen. Je kunt zeggen ove Sidney wat je wilt, maar hij is 1.90 lang, fysiek sterk, een doelpuntenmaker en een winnaar. Dus waarom niet als backup?
Kijk dat moment bij 1.14 hahaha. Dat is een hoogtepunt van hem🤣
Of tegen prijs onder de 4 miljoen. Huur zou prima zijn.
Ik heb twijfels maar zie ook potentie. Hij kan een kapstok zijn. Inspelen en korte pass. Zo'n spits hebben we nog niet..en hij is meer breekijzer dan Danilo.

Vraag is hoe hij met de reserve/pinchhitter rol om kan gaan.

Het geld van Danilo kun je dan in echte kwaliteit op 10 investeren
Omdat hij te afhankelijk is van buitenspelers. En zeurt, zeikt en moppert de hele wedstrijd, elke week opnieuw.
Dessers werd ook uitgekotst. Totdat ‘ie er een paar maakte. Gaat met van Hooijdonk precies hetzelfde zijn. Maar liever een onbekende naam uit Latijns Amerika waarvan niemand een idee heeft dan iemand die er 16 in heeft geschoten 😜
Dit lijkt me niet echt een vooruitgang op Danilo, maar goed bij Dessers zat ik er ook naast..
Die gedachte krijg ik ook een beetje en nog een dingetje over bankzitten denk dat hij iets meer in de kuip zal slikken HIJ IS OOK EEN FAN kan ik mij herinneren en dan kraamt papa van hooijdonk elke week **** uit op tv denk jij dat slot daarvan onder de indruk raakt het gaat om een 2de spits of zelfs 3de spits voor erbij
Heb jij weer een punt, zag het ook totaal niet in hem zitten, hij verraste mij toen ook.
Een heel klein lichtpuntje idd
Op dit moment zijn we idd het lachertje. Met deze selectie heb je niets te zoeken inde CL en ben je slechts opvulling. Voor de Eredivisie is van Hooijdonk een prima aanwinst voor achter Santi. Feit blijft wel dat DTK vaart moet gaan maken met aanwinsten..
Dan doe je in de competitie ook niet mee.Schat pasveer gezien wat ze willen en wel doorpakken hoger in
Kunnen wij in de agenda van dtk kijken? Nee wie weet deze week 2 transfers rond en we weten niet wat er nog in de leiding zit vorig jaar kwamen er ook namen voorbij van mensen zoals murkin en dost en kijk hoe we ter tonele kwamen die cl zal wel goedkomen onderschat het niet maar overschat het ook zeker niet slot krijgt elk team aan het spelen
Als dit echt zo is😡 #Kloeseout
Wat zeg jij dan? Man vergeet even dat gimenez is gehaald voor 6 miljoen en nu al 50 mil waard is volgens Benfica. En dat heel veel spelers voor veel geld weg gaan is ook aan te kloese/slot te bedanken. Als we van geel nog hadden hadden we geen gimenez paixao. En was geertruida voor die 15 mil naar barca gegaan dus beetje positiever.
Want DtK bepaald alles alleen.
Even 2 feitjes.
De mannen die nu in de technische staf zitten zien hewl veel beelden en hebben er veel meer zicht op dan wij.
Goedbeschouwd zijn wij de 'bord op het schoot van Geeltjes'.
Vertrouwen houden.
Zo langzaam aan ga ik me zorgen maken, de 2 gewenste versterkingen blijven uit en als we nu deze namen gaan noemen gaan we weer naar her niveau van 2 jaar geleden.
Danillo lekker blijven en deze van Hooijdonk lekker in Bologna laten zitten.
Zoals ik eerder al gezegd heb, wij zijn het lachertje van deze transfer window. Je begint met "interesse in Messi", uiteindelijk kom je met een goed willende amateur. WAT EEN DRAMA!!!!!!!!
Als je het maar vaak genoeg herhaalt, worden de argumenten steeds beter😉Dacht het niet hoor😱
Hoop dat jij gelijk krijgt maar vrees het ergste
Alsjeblieft niet. Danilo is beter