beelen

VK Sportphoto

Nieuws

Beelen: "De eerste connectie met mijn teamgenoten is goed"

Van de redactie

Thomas Beelen maakte zaterdagmiddag zijn officieuze debuut in het shirt van Feyenoord in het verloren oefenduel tegen het Duitse TSG Hoffenheim. De 22-jarige verdediger kijkt tevreden terug op zijn eerste weken bij de Rotterdammers.

"Voor mij persoonlijk is het lekker om eindelijk weer minuten te maken. Mijn eerste minuten van het seizoen, dus dat is fijn", begint Thomas Beelen tegenover RTV Rijnmond. Na 45 minuten werd Beelen gewisseld. "Dat was de bedoeling. Ik had nog geen minuten gemaakt, dus het is logisch dat je niet gelijk zestig minuten speelt."

Beelen zit nu bijna twee weken bij de selectie, maar heeft een goede klik met zijn medespelers. "'Ik zit nog redelijk in de gewenningsperiode, maar ik vond de eerste connectie met mijn teamgenoten goed. Daar heb ik geen last van."

Feyenoord wist niet te winnen van de Duitsers. "Over de tweede helft kan ik zeggen dat we redelijk speelden. Uiteindelijk moet je dan wel gewoon winnen en de kansen afmaken. De goals die we weggeven zijn onnodig en dat is jammer aan de wedstrijd. Ik denk dat we wel een redelijke tweede helft hebben gespeeld, maar uiteindelijk wil je iedere wedstrijd winnen."

Aankomende week staan er voor de Rotterdammers twee oefenduels in de eigen Kuip op het programma tegen Villareal en Benfica. "Dat wordt voor mij de eerste keer in De Kuip en daar kijk ik erg naar uit. Ik heb er zin in", glimlacht Beelen. "Het beeld dat ik er bij heb, is dat het heel mooi gaat zijn om daar te spelen, denk ik. Voor de rest ga ik ervan genieten."

Delen

Reacties

Liep zelf wel te slapen bij die tegengoal
Aan de bal wel goed. Verdedigend nog niet zo goed vandaag. Maar dat is niet gek, omdat hij pas afgelopen jaar is omgeturnd naar een CV. En dat nog in een formatie met 3 CV’s. Dus niet gek als deze jongen nog wat tijd nodig heeft
In zijn houding en taal nog zacht. Echt een provinciaal jongetje.
Daar mag Trauner hem nog wel even onderhanden nemen.
@FTM komt er vanavond nog nieuws of kan ik al gaan slapen?
Zegt 10 min geleden op telegram: “stay awake”
En beelen komt er echt wel, net zoals van der belt
Laten we het hopen en doorschakelen naar onze Russische-armeense vriend
Ftm meldt dat we wakker moeten blijven op telegram
Was aan het inloggen om dit te zeggen, topper
Telegram kanaal van 1908
https://t.me/altijdoveralFeyenoord/1380
Ja had stiekem op anders nieuws gehoopt… na ja dat kokt vast volgende week
Ja voor 2e spits prima keus
Gewoon doorgaan Thomas, het gaat je lukken!
Ik zie juist ongelooflijk veel potentie bij deze jongen, over een jaar kan hij trauner prima opvolgen, is snel, kan goed voetballen en heeft nu 2 goede voorbeelden met trauner en hancko, en niet te vergeten John de Wolf. Wordt een topper geloof me maar.
voor zijn eerste minuten maakte hij een goede indruk , heeft zeker nog tijd nodig om op dit niveau te komen maar dat gaat hem wel lukken
Maakte een goede indruk blij mee. Hendriks zelfs nog beter bespaart weer wat centen op de transfermarkt
Ze hadden in de tweede helft die lui helemaal in de tang. Beetje lullig dat die jongen net bij hem wegliep, maar was wel links in het centrum. Jammer om te zien dat mensen hem nu al weer opgeven. Jongen heeft nog genoeg tijd, als Geertruida verkocht wordt, moet Trauner al niet kunnen voetballen voordat Beelen aan de beurt komt. Nog prima de tijd om te wennen dus...
Hopen dat deze gigantische gok nog enigzins goed gaat uitpakken, maar vrees met grote vrezen dat deze jongen ook in het rijtje miskopen gaat eindigen
Haha, knaap heeft een helft gespeeld 😅
Laten we hem anders even de tijd geven.
Zo beroerd speelde hij niet. Bij die tegengoal zat het hem niet bepaald mee. Maar daar kunnen/mogen wr natuurlijk niet op be- en veroordelen.
Die grote vrezen van jou, gebruiken de boeren die net? O nee, dat zijn frezen...
Ook n beetje vertrouwen hebben😉
Lets hope for the best 👌🤞😉😎
Zkr hahahaha .Heb meer vertrouwen in hem dan dat het goedkomt met slipjessnuiver😂😂😂😂😂😂
Maakte nog geen beste indruk, maar hij heeft tijd nodig.
naar welke wedstrijd heb jij zitten kijken dan?
Misschien kijk ik wat kritischer, zonder roze bril.
Ik zou het eerder wat zuurder willen noemen. Wat vond je zo al niet best dan van hem ?