Betrouwbaar
arsen-zakharyan-fcdmru

fcdm.ru

Transfers

Sport24: 'Feyenoord wil marktconforme prijs betalen voor Zakharyan'

FeyenoordTM

Het Russische Sport24 heeft bij Feyenoord geïnformeerd naar de huidige stand van de mogelijke versterking Arsen Zakharyan. De Rotterdammers willen zich deze zomer graag versterken met de aangeboden Russisch-international, die daarmee de opvolger van de vertrokken Sebastian Szymański kan worden.

Een niet nader genoemde voorlichter van Feyenoord verklaart tegenover het Russische medium het volgende: “Onze club is naarstig op zoek naar versterking. Arsen Zakharyan is er één van — evenals een aantal andere spelers."

Feyenoord weet dat de komst van de Russisch international deze zomer mogelijk is. "Maar het is wel zo dat Feyenoord voor nieuwe versterkingen alleen een acceptabele, marktconforme prijs wil betalen."

Eerder werd bekend dat Feyenoord tegen een bedrag van acht miljoen euro net iets meer dan de helft van de transferrechten in handen zal krijgen. De club wil echter niets kwijt over de hoogte van het bedrag wat het in gedachten heeft. "De bedragen die eerder in de media werden genoemd houden we voor onszelf.”

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Dat Ivanusec verhaal wordt niks meer ben ik bang. Hoop dat ze vol voor Zakharyan gaan lijkt mij belangrijker om een goeie nummer 10 aan te trekken. Sauer doet het ook goed op de vleugel geeft die de kans en wacht op een buitenkans voor op de vleugel.
Waarschijnlijk net zo goed als jou.
@FTM Gaan we nog een poging wagen voor Chávez nu hij transfervrij is?
Ben geen ftm maar gij zit al erg dichtbij een overstap naar rusland. Daarnaast is jet qua salaris een dure jongen en hij speeltmop een positie die feyenoord almerg goed bezet jeeft helaas. Zag hem liever dan bijvoorbeeld een timber maar feyenoord zoekt nu echt een meer aanvallend infestelde speler dan chavez
Wie kan onderbouwd het verschil in speler en kwaliteit tussen Ivanusec en Spertyan uitleggen?
Ivanusec Is meer buitenspeler en kan ook op 10 en spertyan is meer een 10 maar kan ook op de vleugel. Zijn bijde prima spelers al zijn de stats van spertyan wat beter.
Uiteindelijk komt idrissi, dat voelt iedereen aankomen. Waarschijnlijk komt er geen 10 en ben je gewoon de pineut. Dit was het moment om je echt te versterken.
Haha nee echt niet. Er komt minimaal. 1 goeie
@FTM wanneer verwacht je schot in de zaak? Dalijk kies tie voor een andere club en vissen wij zoals gewoonlijk weer achter het net. Zitten we Dalijk opgescheept met isrissi
Het worden Ivanusec en Idrissi, let maar op.
eerste wel tweede niet dat zou dubbel op zijn en de ontwikkeling van Sauer in de weg zitten.
Dat zijn 2 voor dezelfde positie. Lijkt me niet handig.
Idrissi, was toch al weg? Of heb ik iets gemist?
Even een impopulaire opmerking maken. Natuurlijk heb ik liever dat Feyenoord 2 aanvallende toppers haalt zoals bijvoorbeeld Ivanusec of Nakamura en Zakharyan. Maar als Feyenoord maar geld heeft voor 1 grote aankoop dan zou ik toch liever hebben dat ze gaan voor een echt goede nummer 10 zoals Zakharyan dan voor een aanvallende allrounder zoals Ivanusec. Feyenoord mist na het wegvallen van Kokcu en Szymanski vooral een middenvelder die anderen voortdurend in stelling brengt. Als die er niet komt kun je de kans op een kampioenschap op je buik schrijven vrees ik. En nu het impopulaire deel: als dat betekent dat je minder budget hebt voor een linksbuiten en Idrissi zou kunnen terughalen zou ik tekenen voor het inkomende duo Zakharyan en Idrissi. Dan ga je er op de flanken in ieder geval niet op achteruit t.o.v. vorig seizoen. Sterker nog: daar zul je dan waarschijnlijk iets sterker zijn met een Paixao die alleen maar beter gaat worden en Minteh erbij. Mocht Dilrosun, Alireza en/of Walemark vertrekken dan kun je nog altijd kijken voor een vervanger.
@FTM,Wat is nu precies de stand van zaken omtrent eventuele inkomende transfers...
Geen updates....ivanusec nog geen vorderingen , zakharyan gaan ze pas voor als de ivanusec deal rond is.....uiteindelijk zullen deze 2 transfers niet doorgaan en komen er 2 spelers ( waarvan je op je klompen kunt aanvoelen dat Idrissi daar een van gaat zijn ) die van vele malen mindere kwaliteit zullen zijn.
Steeds meer het gevoel dat Feyenoord Ivanusec helemaal niet op nummer 1 heeft staan. Alsof je het dan op een paar ton en wat secundaire dingen laat afhangen.

Wat duurt deze transfer lang, je wilt toch dat die gozer een deel van de voorbereiding mee draait
ZONDAG 18 JUNI 2023 -
'Ook Luka Ivanušec speelt zich in de kijker van Feyenoord'


We zijn al dik een maand verder,duurt allemaal veels te lang
Denk zagreb aan t rekken want willen di cl met m spelen
Nakamura nog steeds een optie? Ivanušec lijkt me een goede speler, maar het is niet het type vleugelspeler die we zo graag willen met diepgang en binnen en buitenom passeren. Mocht Ivanušec komen, dan zou er alsnog zo'n type bij moeten komen, want dat missen we nu. Isaksen heeft dat wel, maar lijkt mij onhaalbaar.
Een Zagreb fan over Ivanusec: 'Ivanusec... Personally, I don't see it, his good games are sandwiched in between too many shit ones. But he's still relatively young and I guess Feyenoord does see it.'
Dit zeggen sommige fans ook over Santi. Zegt niet zoveel dus.
Dit verklaart ook zijn matige statistieken in een matige competitie. Zou me hier niet aan wagen voor dat geld. Eigen supporters zien het vaak prima want die kijken alles.
Aldus Footballtransfers.
https://www.footballtransfers.com/nl/transfernieuws/nl-eredivisie/2023/07/feyenoord-staakt-pogingen-om-arsen-zakharyan-van-dinamo-moskou-over-te-nemen
dat meldde de telegraaf gisteren en dat is niet waar.
Hoe kan Bassiye 21 miljoen euro opleveren?
Dennis, Geef ons spoedig een linksbuiten en een 10 zodat ik rustig op vakantie kan
Je kan ook op Sinterklaas wachten...
Als het maar geen idrissi word.Kunnen ze n x kijken of iemand ook normaal een vrijetrap kan nemen die op doel komt.En kijk ook eens of iemand een goede corner kan nemen.Dat zijn ook dingen wat je mist
Volgens FTM is ousama nog steeds een thema binnen feyenoord en is er de verwachting , dat men in augustus toch nog een poging voor hem gaan doen. Hij is het " paradepaardje" van Arend Martijn en de rest van de technische staf. Houdt er maar rekening mee , dat hij het uiteindelijk gaat worden.....
Dan is het toch n afgang.ze kijken naar een Mercedes en kopen n fiat
Tja ze moeten wat he , om de currentie aan te gaan. Ze wachten het juiste momentum af in de markt om beoogde spelers te kunnen halen binnen het beoogde budget , soms lukt dat maar vaker mislukt dat. Ze hebben gewoon een paar gokjes gewaagd en verloren. Misschien komen er alsnog een paar aangename verassingen uit de hoge hoed van te kloese , maar ik blijf ten alle tijde gereserveerd in al te veel hoop te houden , zo kan het uiteindelijk nooit tegen vallen. Dus ik snap jouw beredenering heel erg goed!
Wanneer, dat gebeurd is de conclusie, dat Dennis met zijn ingekorte scoutingsteam keihard gefaald
Kortom straks spelen we weer met Dilrosun op 10.
Daar heeft het toch alle schijn van. Zij rekken het gewoon om de prijs nog iets op te krikken en m nog erbij te hebben voor de voorronde CL
@ftm Is Feyenoord momenteel aan het doorpakken voor een andere speler aangezien Ivanusec stil ligt?
Hoezo stil ligt? Hoe weet jij dat nou?
Al een hele tijd geen progessie....
Ftm nog vertrouwen in de tranfer van Ivanusec?
Het zou gaan om tonnen?
dat zou toch geen probleem moeten zijn?
Ja zag het.vraag is of hij er nog vertrouwen in heeft dat het goed komt?
Doorschakelen aub
Vandaag een zeer leerzame dag
Rechtsvoor en aanvallende middenvelder was zeer slecht
Hoe zit het met contract verlenging bijlow en hartman?
“Feyenoord wil veel te veel betalen” zou ook niet goed zijn
@ftm hoe gaat het met de onderhandelingen met Dimamo Zagreb voor Ivanusec? Gaat het de goede kant op? Of juist niet?
Hij meldt net op Telegram dat er geen progressie zit in de ivanusec deal en de situatie hetzelfde is.....0,0 vooruitgang in de deal....
Zojuist in de telegram gezegd dat er geen progressie is as it stands
En eigenlijk ben je dan ben plan 2 nummers 10 te halen, dus snap ook niet waarom ze achter alle twee aan zitten. Ga dan voor de Armeen en Nakamura of Ivanusec en Nakamura.
Ivanusec is een buitenspeler die op,10 kan spelen zo moeilijkmis het allemaal niet. Ze zien ivanusec als beoogde linksbuiten en zakharyan als nummer 10 simpel
Haal desnoods een goede 10 en idrissi als je geen budget heb, of haal anderen namen vanuit de scouting. Maar doe iets
Als dat zo is dan door schakelen naar de volgende ze hebben er toch meer op de lijs
Dus er is niets nieuws te melden...
Van der Belt voor Timber, Sauer voor Dilrosun en Bullaude om de spits heen.
Bullaude’s ontwikkeling heeft volgens mij een kickstart nodig. Sauer als tweede voor linksbuiten en Thomas van de Belt in de basis zeg ik geen nee op.
En dan zie je Sinisterra wegrotten bij Leeds. Dat is echt jammer.
Te Kroese en Arend communiceren elke dag. Het komt echt wel goed. Tegen PSV hebben wij weer het beste team van Nederland op het veld staan.
Dan nog niet, vrees ik. Zoals het er nu voorstaat, verliezen we van PSV.

Maar in augustus komen nog wat versterkingen.
Waarom? Heb je hun verdediging gezien..
Nee joh, wij zijn verder dan pSV, doe moeten nog aan Bosz wennen en zijn speelstijl zich eigen maken.
Daar heb ik zeker nog een hard hoofd in.
Komt er ******** nou nog wat? Dit middenveld lijkt nergens op, niveautje NAC
Rustaaaag!

We hebben nog 6 weken.
Zo is het maar net we wachten nog 5 weken tijd zat
Je wilt toch ook een ingespeeld team dus halen een tien en linksbuiten
@fanatiek mijn opmerking we wachten nog 5 weken was ook met een sarcastische ondertoon
5,5.

Ideaal zou zijn als hij zo snel mogelijk aansluit natuurlijk... We hebben momenteel geen enkele nummer 10 die voldoet. Bullaude komt enorm te kort en Timber is absoluut geen nummer 10 én komt flink te kort.
Bullaude komt alleen te kort als hij niet in zijn kracht kan spelen. Die jongen is technisch echt wel heel vaardig maar hij komt uit een andere voetbal school en dat leer je niet makkelijk af

Laat hem een tijdje in een vrije rol achter Gimenez meespelen (net geen 10, net geen spits) komt het ook met hem helemaal goed
Zijn handelingssnelheid is erg laag voor iemand in zijn positie of hij denkt teveel. Je ziet hem haperen op het veld
Als ze vanaf nu tot aan de laatste 6 weken zo'n progressie boeken als dat ze nu doen komen er zeker nog toppers bij!!
@FTM zijn er nog andere opties voor de 10 positie want ivanusec komt voor linksvoor
Ja er liggen nog andere top opties heeft hij gister gezegd
Ik hoop dat ze deze binnen halen plus die Kroaat. Als de selectie dan verder intact kan blijven kan het denk ik weer een mooi seizoen worden!
Zeker zal wel echt een uitdaging zijn. Maar ik denk dat geertruida nog wel weg gaat en danilo als je ziet hoe concreet het is.
De opvolger van Geertruida schijnt al te trappelen om bij Feyenoord te komen.

Een nieuwe spits i.p.v. Danilo is prima.

Zou er graag nog een aanvallende buitenspeler + rechtsback of RCV bij zien. En een goede nummer 8, maar dat gaat helaas niet gebeuren.
Klopt een flink lijstje nu maar kijken wat er volgende week bijkomt.
Danilo niet meer op rekenen als hij nu vanwege transfer perikelen buiten basis gehouden wordt (komt erin en scoort toch ook nog) dan ben je al wel op weg naar een nieuwe club imo tenminste
8m voor 50% zal wel uit z’n verband zijn gerukt, zeker met een jaar contract. Dat kan en moet lager. Ajax doet ook voor een zelfde prijs zaken met Krasnodar op dit moment voor 100%, terwijl zijn contract aanzienlijk langer is.
Er staat alleen wel een clausule in het contract van Zakharyan van 15,5 miljoen...
Clausules boeien niets. Als je hem per se wil dan betaal je de hoofdprijs, de clausule, die is dus 15. In heel veel contracten staan niet eens die clausules. Omdat benfica dat handig doet en wij dit nu kennen heeft iedereen het over die gare clausule.
Maar heeft nog maar één jaar contract. Dan is zo’n clausule leuk, maar volgend jaar niks meer waard. Terecht dat Feyenoord een marktconform bedrag zoekt, en die ligt flink onder dat clausulebedrag.
Moeten we nou echt geloven dat een Feyenoord woordvoerder de Russische media dit heeft verteld?
8 miljoen voor 50% zou zo ongeveer een verdubbeling zijn van het inkomende transferrecord.
Ik denk niet dat Feyenoord dat bedoelt met : ..."Maar het is wel zo dat Feyenoord voor nieuwe versterkingen alleen een acceptabele, marktconforme prijs wil betalen."...
Dat ze dus verwachten en/of hopen dat het wat voordeliger uitpakt allemaal.
Ga ervan uit dat t klopt.die nederlaag is ergens goed voor.Bij overwinningen zie je vaak de tekortkomingen niet.Dus de nederlagen wel.Denk dat E nu gaan doorpakken
Ik mag toch echt hopen dat Feyenoord deze week gaat doorpakken en 2 nieuwe aanwinsten gaan presenteren!
De focus moet liggen op een optimale voorbereiding van de CL en de competitie. Wachten tot het laatste moment gaat de kop kosten.
Ja, net als dat dat ons vorig seizoen de kop kostte hè.
Maar wel competitie en die wonnen we vrij ruim.
Niet blindstaren om die CL, elke pot die je daarin wint is bonusknaken.
Geloof niet zo dat een "niet nader genoemde voorlichter" zoiets zegt. Het stuk komt overeen met wat ftm al een week schrijft. Lijkt meer op knil en plakwerk uit één van zijn posts
Dan weet jij wie de voorlichter was 😉.
Dit is hetzelfde bericht in een ander sausje als paar dagen terug. Ik mag toch echt hopen dat er komende week wat knopen doorgehakt worden. Dat we verloren vandaag, prima, maar je ziet duidelijk dat creativiteit ver te zoeken is.
Super vaag verhaal van dat sport24 een onbekende feyenoord voorlichter.....juist
Het is echt te hopen dat ze voor deze jongen gaan doorpakken , voordat er een aandere club met hem aan de haal gaat zoals die gasten uit de hoofdstad bijvoorbeeld....
Zag dat die druk bezig zijn met Spertsyan i.p.v deze beste man.
Ja, die brengen gewoon een bod van 10 m uit lees ik
Ja voor 100% en dit50…. U do the math
Staat toch nergens een oordeel ofzo?
Zo kwam
Wel over na t stuk ervoor over 020.
Maar had ik ook niet hoor ;)
Iets zegt me dat die beter naar dat clubje uit het dorpje aan de Ij kan gaan zeker voor dit geld.
Die jongen zal best kunnen voetballen maar heeft waarschijnlijk een enorme aanpassings periode nodig en dan is het nog maar de vraag of ie slaagt. Zie hem liever mislukken bij dat andere clubje dan bij ons.
Ik las ergens dat het een creatieve nr 10 is dat pst sowieso al niet zo in het voetbal van Slot die moet een harde werker met loopvermogen en een goed afstandsschot en neusje voor de goal op die plek hebben.
@FeyenoordTM is het bestuur al onderweg naar Zagreb?
Als dat het geval was , dan had r*tger dat al lang en breed gemeld hier......en dat is dus niet het geval.....
@FTM kunnen we dit bericht betrouwbaar noemen?
Gok dat hij hem anders niet zou plaatsen en/of direct zou ‘factchecken’.
Staat toch medaille met 1 erbij😏 zal hij vast ergens bevestiging gehad hebbeb
Gezien het medailletje met een 1 erin wel.
Dit is een hele duidelijke 1-medaille hoor, wat niet meer dan 'betrouwbare source' inhoudt.

Daarbuiten is het een titel tussen haakjes
Nee oke helder, maar ik ben geen kenner van Russische sportmedia haha. Zeker ook na de berichtgeving van De Telegraaf gaat het weer vanouds alle kanten op in het transfercircus.
Als je op mij reageert; ik reageerde op het bericht zonder alle andere reacties in beeld te hebben. "@FTM kunnen we dit bericht betrouwbaar noemen?" Dus nee, bevestigd. Zoals de 🏅 aangeeft.