Primeur Bevestigd
almada-zakharyanweb-1

Pictures via @ATLUTD & @fcdynamo [Twitter] | Edit 1908.nl

Transfers

Feyenoord krijgt Almada en Zakharyan aangeboden

FeyenoordTM

Feyenoord is op zoek naar een directe vervanger voor de als vertrokken beschouwde Sebastian Szymański. De club scout intensief op absolute topkwaliteit, maar krijgt daarbij ook hulp van buitenaf. Vandaag delen we twee namen die recentelijk zijn aangeboden bij de Rotterdammers.

Important note: Het binnenslepen van deze namen zal financieel gezien uiterst lastig worden. Hieronder valt te lezen hoe dat precies zit. Tekst gaat verder onder de afbeeldingen.

Thiago Ezequiel Almada | Bron: @ATLUTD [Twitter]

Thiago Almada

Feyenoord kan via een tussenpersoon een poging wagen om Thiago Almada los te weken bij Atlanta United. De 22-jarige aanvallende middenvelder veroverde afgelopen winter op het WK voetbal in Qatar de wereldtitel met Argentinië.

Almada is een aanvallende middenvelder die behoorlijk levert in goals en assists. Dat valt ook af te lezen in zijn huidige marktwaarde. Transfermarkt schat die in op twintig miljoen euro.

De jonge rechtspoot van 1.71 meter lang komt uit de jeugd van het Argentijnse Vélez Sarsfield. Na zijn doorbraak verkaste hij in februari 2022 naar MLS-club Atlanta United. Bij die transfer ging een bedrag van naar verluidt 14.550.000 euro gemoeid. Almada is multifunctioneel en kan ook op beide aanvallende flanken uit de voeten.

Lionel Scaloni, de bondscoach van Argentinië, wenst dat Almada deze zomer de oversteek naar Europa gaat maken. Feyenoord is daarvan op de hoogte en beraadt zich om een poging te wagen, maar weet dat het in dat geval moet concurreren met grootmachten als FC Barcelona en Napoli.

Almada staat tot eind 2025 onder contract in de MLS. Hij speelde voor Vélez Sarsfield en Atlanta United in totaal honderdvijftig wedstrijden op het hoogste niveau. Daarin scoorde hij negenendertig maal en leverde hij zesentwintig assists af.

Met de huidige stand van zaken lijkt Almada financieel niet haalbaar, maar toch is er een minuscule kans van slagen. Almada zelf lijkt echter een langer verblijf in Amerika de voorkeur te geven.

zakharyan-feyenoordweb

Arsen Zakharyan

Feyenoord is in de zoektocht naar een vervanger van de vertrokken Sebastian Szymański ook uitgekomen bij Arsen Zakharyan. Ook deze aanvallende middenvelder is via tussenpersonen aangeboden bij de Rotterdammers.

Zakharyan (19) loopt over één jaar uit contract bij zijn club Dinamo Moskou, waar ook Szymański in de voorbije jaren onder contract stond. Het handelsembargo geldt niet langer en dus maakt Feyenoord kans - al is het niet nog altijd niet gemakkelijk om Russische spelers naar Nederland te halen.

De aanvallende middenvelder kan ook op beide aanvallende flanken uit de voeten. Zaakwaarnemersbureau Muy Manero, wat ook de belangen van Feyenoorddirecteur Dennis te Kloese zelf behartigt, heeft de speler aangedragen bij de Rotterdamse clubleiding. Intern wordt de speler nader bestudeerd.

Zakharyan brak door in de jeugd van Akron Konoplev. Hij maakte in 2017 de overstap naar Dynamo Moskou waar hij uitgroeide tot profvoetballer. In 84 wedstrijden op het hoogste niveau scoorde Zakharyan 17 keer en leverde hij 24 assists af. Er staat een clausule in het contract van de spelmaker die ongeveer gelijk is aan zijn ingeschatte transferwaarde van vijftien miljoen euro, maar voor de Rotterdammers zijn er ook andere constructies bespreekbaar.

Ook voor de eventuele komst van Zakharyan worden de kansen als minuscuul ingeschat. Ajax zat tot voor kort ook lang achter hem aan, maar heeft Eduard Spertsyan om uiteenlopende redenen hoger zitten. De Amsterdammers hoorden enkele maanden geleden een vraagprijs van vijfentwintig miljoen euro. Mocht Feyenoord toe willen slaan op de komst van Zakharyan, moeten er wel erg speciale constructies worden bedacht.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Tja, Voor deze prijs kunnen we het risico niet nemen. Los van het feit dat wij instaat zijn voor de helft spelers te kopen en die in een jaar het dubbele cq driedubbele waard zijn met een veel lager risico. Wat mij betreft te duur en daarna kunnen we ook niets meer. Met Calvin Stengs die bij de ex 020 TD op nr.1 staat om binnen te halen van Lille uit Frankrijk die ook erg gecharmeerd van hem zijn lijkt me dat misschien voor de helft een iets mindere maar jonge aanvallende middenvelder die Arne beter kan maken!! Minder risico langer contract en Slot kent hem veel beter!!
laat die Almada maar komen!
wat een geweldige trap heeft deze man
Ook een goeie 15 miljoen en dan gaan wij 7 of 8 bieden dat werkt dus niet dat hebben we net bij Dynamo gezien!!
Komt ook niet.. Allemaal geweldig die namen maar ik zie er geen 1 komen
Complete onzin dit, waarschijnlijk wil de zaakwaarnemer lekker cashen en gooit ie overal een balletje op. Armada is voor 14,5 miljoen gekocht en presteert ook nog eens top. Waar denk je dat ze hem dan voor willen verkopen? En die Rus, tja. Grootste talent van Rusland. Verkopen Szymański voor 14,5 miljoen aan Fenerbahce. En door naar meer realistische spelers want dit is zonde van onze tijd.
voor sommige even wennen denk ik dat we nu bij het hogere segment horen en straks grotere namen niet meer bijzonder zijn maar hoort bij onze mooie club.
Echt mensen wat kunnen jullie zeuren.

Jullie zijn benieuwd naar nieuwtjes, deze worden netjes gemeld en overal is commentaar op. ga anders lekker op een andere site zitten.

als hij niks zegt is het niet goed, en zegt hij wat moet hij met afgeronde transfers komen, hoe moet dat als die er niet zijn??

relax is zeg.
Nutteloze suggesties. Kom eens met een afgeronde transfer of schrijf niks
Hij geeft helemaal geen suggesties, hij zegt wie er aangeboden zijn bij Feyenoord. Jank niet zo man, we kijken duidelijk een segment hoger en daarin is het moeilijker om prijs-kwaliteit spelers te zoeken die ook nog eens goed in ons systeem passen.

Het is toch überhaupt al gruwelijk dat Feyenoord gelinkt wordt aan een Danjuma, Almada en Ivanusec.. als er voor de eerste 2 ook maar een kleine kans is van slagen, MOET te Kloese dit toch proberen?

Kom op beetje vertrouwen houden, staat straks gewoon een gruwelijke selectie!
Dit is toch juist waar mensen naar deze site komen? Ontwikkelingen in de transfers volgen, dus ook in het beginstadium van een mogelijke nieuwe aanwinst.

Als je alleen afgeronde transfers wilt lezen dan pak je gewoon maar het AD erbij of je wacht op de presentatie door Feyenoord zelf.
Ja dat zou best eens kunnen maar nu ook Geertruida zga zeker weg voor 25 miljoen en Hartman voor 20? Kunnen we idd de echte jongens die jij noemt gaan kopen. Goeie zaak. Jammer van Geertruida. Maar ja thats Life.
jij moet lekker alleen feyenoord.nl lezen en niet op deze site komen.
Klinkt te mooi om waar te zijn ...
Veel te mooi om waar te zijn. Ik geloof er niets van dat een van hen naar Feyenoord komt, zeker Almada niet. Als dat zo is, vreet ik mijn schoenen op.
Zakharyan qua traptechniek meer een type Berghuis zo kort schieten en dribbelen. Maar ziet er wat enthousiaster uit en betere leeftijd.
Romano zojuist met de bevestiging op twitter!
Dit is categorietje, ik geloof het pas als ik het zie. Dit klinkt nog niet echt realistisch in mijn oude oren. Maar ik laat me graag verrassen.
In ieder geval worden we nu in verband gebracht met deze categorie spelers..dat is al heel mooi toch?
Leuke namen. Maar compleet onhaalbaar, zoals aangegeven in het artikel. Het is toch geen beleid om tot het einde te wachten op een buitenkansje? Investeer nou eens in directe versterkingen die je daadwerkelijk binnen kan halen...
En wat als het onmogelijke toch n keer gebeurd.
Dan heb je mazzel. Gebeurd het niet ben je weer op de Idrissi's van de wereld aangewezen.
Mijn vermoedde zegt, dat het om Timber of Dilrosun gaat., want bij Wieffer kan je de interesse van andere clubs wel verwachten.
Lopez of Trauner is ook niet verwacht.
Trauner kan ik me ook niet voorstellen met die blessure die hij op dit moment heeft.
Zakharyan heeft nog maar 1 jaar op z’n contract… Dan zou die toch wel onder zijn waarde beschikbaar zijn? Een transfer van tussen de 10 en 15 miljoen moet zeker voor een club als Feyenoord toch gewoon haalbaar zijn? Zeker als je ziet dat PSV zulke bedragen ook gewoon betaald en we tegenwoordig financieel gezien heel dichtbij PSV zitten. Koopjesjagen is natuurlijk niet iets negatiefs maar het is een gok wat tot nu toe vaak goed heeft uitgepakt. Maar met zo’n aankoop heb je meer zekerheid dat de desbetreffende speler van grote waarde gaat zijn voor Feyenoord. We mogen ons nu ook best wel gedragen als een grote club😉
Feyenoord kan nog niet tippen aan het transferbudget van PSV. We zitten ongeveer gelijk in transfer-inkomsten de laatste 2 jaar, maar wij kunnen minder van dat geld direct investeren in andere spelers.
Geloof ik niks van. Ze hebben al jaren geen CL meer gespeeld en moesten uit geldnood hun absolute sterspeler in het midden van het seizoen al verkopen.
+ wij hebben een stuk meer Europese inkomsten geboekt de laatste jaren.
Ja dat klopt wel maar vergeet je daarbij niet dat wij (feyenoord) nog altijd schulden uit het verleden moeten aflossen en de vvf ooknog geld krijt van feyenoord en een bank uit de usa ook nog 20 miljoen krijgt.
Dus veel geld om te investeren in goede tot top spelers is er niet .
Helemaal mee eens en vandaar mijn mening van liever twee in potentie hele goeie spelers halen en na een jaar voor het dubbele verkopen. Langzaam de club beter maken qua spelers en qua geld. Its the only wat. Of we moeten opeens een suikeroomphe van 100 of 200 miljoen vinden. 😂😂😂😂
PSV heeft 90 miljoen langlopende schuld, zouden het eigenlijk ook niet moeten kunnen doen
Ja maar de banken staan meer achter PSv en Feyenoord wil terecht een gezondere en betere club worden en dat lukt de laatste jarennonder Slot die spelers van 4 tot 7 miljoen koopt en de meeste na 1 jaar voor het dubbele verkoopt, ergo wij worden er beter van , de speler ook, en wij worden er steeds beter door want kunnen nu ook tot 10 miljoen gaan. Ik vind niet dat wij maar een speler met alle risico’s van dienst moeten koprndaarna niks meer beter twee in pitentie goede voetballers noem ze maar op die we voor het twee of drie dubbele verkopen en de club steeds gezonder maken!!! Maar dat is mijn mening.
Je hebt gelijk , ik zei dat zij dat ook niet zouden moeten doen omdat ik het niet verantwoord zou vinden als wij dit zouden uitgeven
Ze nemen daar gewoon meer risico. Ook gezien de afgelopen 10 jaar, bijvoorbeeld. Maar echt meer geld hebben ze niet.
als het lukt, dan zeker proberen om Almada los te weken! super talent!!
Gimenez en Wieffer blijven gewoon joh
@ftm wat is er waar van dat ze voor van de beek willen gaan hoop toch niet de waarheid is
Prima speler volgens mij, boeit het waar hij eerder gespeeld heeft
Ja, type Til, met betere techniek ..zeker voor de eredivisie prima. Kunnen we hier zielig doen dat ie bij 020 gespeeld heeft,maar dat zal mij jeuken.
Wat mij jeukt is dat het voor sommige populair is om ex 020 spelers goed te vinden als ze het niet zijn. Compleet gefaald in Engeland en grootste miskoop van United in zijn seizoen. Nederlands elftal compleet gefaald en voor schut gestaan. Een klaassen 0.25.

1 seizoen in de eredivisie redelijk geweest ivm betere spelers om hem heen.

Kap met dat onnodige ge p-i-j-p van ex 020'ers man.
Ze hoeven hem echt niet te halen van mij,maar als de scouting,directie en technische staf het een goed idee vinden heb ik er geen moeite mee .Ik ga niet op voorhand al lopen janken zoals sommige figuren hier omdat ie toevallig ex 020 is
Een ex-snavel moet kunnen op zijn tijd. Maar Donny van de Beek? In ons shirt? je bent echt niet wijs man. Zijn suïcidale gedachtes
Zeg alleen dat ik vertrouwen heb ik de technische leiding van de club, meer als in al die Calimeros hier
Geen van beide doen. Je kan beter ivanusec en isaksen halen. Als je nu al je geld op 1 paard wed ben je straks de *** met een blessure.
Kendry Paez jong talent is dit geen optie ?
Gaat over 2 jaar naar Chelsea en mag nog niet naar Europa
Vrankx naar psv? Die doen alles wat feyenoord ooit wilde
Binnenkort vast ook Kitolano naar psv dan
Die pakken tenminste wel door.... Wij wachten eindeloos op buitenkansjes die nooit gaan komen
Je naam geeft je mening weer, zo werkt het dus niet. Langetermijn een club gezonder en beter maken, dat werkt kijk naar Slot die in twee jaar twintig spelers koopt en we staan nu al in de plus en volgend jaar nog meer lat maar op.
Niks korte termijn dat geeft teveel risico en Rome en Napels zijn ook niet in een jaar gebouwd. Kost gewoon tijd. Kijk naar de laatste 2 jaar wat Arne voor elkaar heeft gekregen, ieder jaar hoger en meer geld dat is heel erg goed!!!
Almada binnen halen zou echt een regelrechte sensatie zijn!
Martijn Krabbendam verwacht Bijlow naar Manchester United
vandaag bij Dick voor mekaar show. Is in zijn verwachting. Morgen even afwachten.
e zwakste watcher aller tijden met nooit inside info
Armada dat die naam überhaupt valt bij ons is toch een teken dat we er goed op staan.
Constructie zoals kopen in delen?
Clausule van 15 miljoen en hunnie krijgt een vraagprijs van 25 miljoen voor die rus?
@ FTM; is Mannsverk nog in beeld bij een evt vertrek van Wieffer?
@FTM is er al meer nieuws over isaksen??
Denk dat toure weggaat goed seizoen gedraait bij dordt niet bij de eerste selectie zal wat centjes opleveren
@FTM zit er nog wat in de pijpleiding voor vanavond?
Morgen gaan we weer verder. Uitgaand dingetje die niemand verwacht.
Positief of negatief? Is het een speler?
****** zegt ergens anders dat het niet om iets spectaculairs gaat, maar dat het sommigen zal doen fronsen. Dus geen Gimenez, Hancko, Geertje o.i.d.
Wieffer zeker milinkovic savic is vertrokken we zijn het haasje
Wieffer is al in verband gebracht, dan is het toch niet onverwachts? Dan zit ik eerder te denken aan Lopez, Bullaude of een Timber.
Ja of een jeugdspeler ofzo of amyn die een transfer heeft gemaakt
Ze gaan lappen voor die Kroaat
Als goed is voor de club💪🏽
Zou mooi zijn als dat uitgaande dingetje dilrosun zou zijn!
Timber naar AZ als vervanger van Reijnders
Klote! Mocht het een volwaardig basisspeler zijn….
Zal misschien wel Hartman zijn. Angelino naar Galatasaray.
Kasanwirjo it is
Die kunnen we wel missen valt erg tegen
Klinkt niet als een spelers transfer
@FTM kun je een klein tipje geven wellicht in welke linie…??
Verhuur Bullaude met optie tot koop, calling it.
Het is vandaag al morgen… dus kom maar op met het nieuws!! @FeyenoordTM
Dit is een artikel puur voor de ******. Als je Danjuma gerucht niet wilde delen wegens onhaalbaarheid kun geldt dat ook voor deze namen. Tevens zijn deze aangeboden terwijl Danjuma vanuit Feyenoord zelf gecontracteerd werd, wat deze namen dus nog minder concreet maakt.
De naam van Danjuma lag niet op tafel. Deze twee namen wel degelijk.

Maar ga gerust door met janken, dan ga ik door met primeurtjes knallen. Zie je morgen weer hier!
Ben benieuwd met welke primeurtjes je gaat komen @FTM
Ik weet niet of je echt gelezen hebt wat er door FTM in het artikel over Danjuma geschreven is. Maar daar stond in mijn herinnering heel duidelijk dat de naam op verzoek van Feyenoord de lucht in is gegooid met als doel anderen te beïnvloeden om sneller deal rond te maken met spelers die wel echt in de picture staan

Ofwel het (fake)nieuws is op verzoek gedeeld
Vandaar dat Slot en te Kloese uitvoerig met Danjuma hebben gesproken..
Het vervelende is dat het niet meer in de tekst staat. Maar goed gelukkig is duidelijk zoals hier vlak boven gezegd is..... Danjuma lag echt niet op tafel twee andere blijkbaar wel
Deze heren hebben geen Danjuma-salaris.
Almada is meer dan welkom !

Het aanbiedende partij moet er maar voor zorgen dat het financiële plaatje aantrekkelijk moet zijn voor Feyenoord en niet de hoofdprijs vragen.
Feyenoord is in het verleden meer dan genoeg geweldige spelers misgelopen omdat het net geen 5-6 miljoen kon aftikken. Nu dat we er eens financieel goed voor staan moeten we niet opeens spelers gaan mislopen omdat we geen 15-16M kunnen aftikken. Zo blijf je bezig.

Vertrouwen in de scouting en doorpakken voor die spelers van 5-6M, die we nu wél kunnen betalen, ontwikkelen en door blijven verkopen.
Gaarne topkwaliteit die we ook kunnen kopen
Almada halen!! Is het geld waard, die kan voor een giga klapper weg.
Zou er wel heel ver voor gaan. Bij 20 ben je kansloos, maar zou er alles aandoen om hem binnen te halen.
@FTM is feyenoord bereid om nog 2 a 3 weken te wachten op de komst van Ivanusec nadat hij die voorrondes gespeeld heeft, of zie je hem toch eerder komen?
Allebei niet haalbaatlr dus tegen 'normale' voorwaarden.
Verder kijken.
Beiden zouden wel 'zekere' investeringen zijn. Spelers die nu misschien voor 15M te halen zijn, maar zeker naar de 50M kunnen groeien.
Benieuwd wat de overwogen constructies zouden zijn. Zelf een risico nemen? Extern geld? Via een Newcastle huren met een meedeel-percentage?
In ieder geval spelers om alle opties bij te overwegen, helpen je direct verder.
Die 50 haal je alleen als je weer een top seizoen draait. Een top seizoen draai je alleen met top spelers (of alles moet net goed vallen zoals vorig jaar).

Kip Ei verhaal
Die komen niet, maar ik ga toch maar even de filmpjes bekijken. Dromen mag altijd.
Ze komen beiden, Ivanusevic en Isaksen ook. We hebben zondag een tweede helikopter nodig!
En een extra stadion voor alle mensen die willen komen kijken 🤤
Die Almada kan een sensatie worden die alleen maar meer waard wordt
@FTM verwacht jij ook dat er daadwerkelijk een speler van zulke kaliber zal gaan komen?
Op de laatste dag van de transferwindow kun je wellicht zo’n buitenkansje verzilveren.
Leuk nieuwtje, maar deze spelers komen never. Zal iedereen heel erg verbazen wil dit lukken.
Nee natuurlijk niet kan ook links buiten en we hebben sws niet het geld voor deze beide spelers
ivanusec in helikopter zondag ?
Ooh dacht ik omdat er al nieuwe aanvallende middenvelder worden aangeboden. Maar dacht het verkeerd blijkbaar mijn excuses
Die zijn door de makelaars bij Feyenoord aangeboden niet omdat Feyenoord interesse heeft maar omdat de makelaar meer geld uit een deal wil kunnen halen
  • 1
  • 2