Bevestigd
zakharyan-feyenoordweb

Transfers

Fabrizio Romano bevestigt: 'Zakharyan op de lijst bij Feyenoord'

FeyenoordTM

De naam van Arsen Zakharyan staat serieus ter discussie bij Feyenoord. Dat nieuws werd dinsdagavond exclusief via deze site gebracht en is nu ook bevestigd door Fabrizio Romano.

De komst van Zakharyan wordt geen appeltje-eitje, maar is niet onmogelijk voor Feyenoord. Ook Ajax heeft belangstelling voor de Russische speler. De Rotterdammers zoeken naar een constructie om Zakharyan los te weken bij Dynamo Moskou.

Zakharyan brak door in de jeugd van Akron Konoplev. Hij maakte in 2017 de overstap naar Dynamo Moskou waar hij uitgroeide tot profvoetballer. In 84 wedstrijden op het hoogste niveau scoorde Zakharyan 17 keer en leverde hij 24 assists af. Er staat een clausule in het contract van de spelmaker die ongeveer gelijk is aan zijn ingeschatte transferwaarde van vijftien miljoen euro, maar voor de Rotterdammers zijn er ook andere constructies bespreekbaar.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Een vergelijkbare speler als Szymanski zo te zien…maar wel vreemd dat je niet hem kon kopen maar deze wel van zelfde club
wanneer gaat feyenoord toeslaan voor een speler
Rustag!

Nooit snel toehappen bij onderhandelingen. Bovendien zitten de beste koopjes aan het eind van de transferperiode.

We kunnen het geld maar een keer uitgeven, maar er zijn tientallen spelers die ons beter maken.
Speler met super veel potentie! Op de beelden die ik heb gezien heeft hij een goede vaste trap, wat zeer nuttig is bij corners en vrije trappen van de linkerkant. Als het echt zo is dat deze speler op te halen is voor 8 miljoen, wat in deze tijden helemaal geen gek bedrag is moet je dit als Feyenoord echt overwegen.
Als je vooruit wil op Europees niveau kopen die Zakharyan en niet treuzelen anders speelt hij in Amsterdam of Eindhoven. Wil je verder in de cl zult je op kwaliteit moeten investeren.
Als ik het goed heb op dit moment:

Summerville > komt niet
Nakamura > te duur
Chaibi > te duur
Ivanusec > wilt graag naar feyenoord prijs is mogelijk
Isaksen > zijn ze mee bezig
Almada > 90% niet mogelijk
Zakharyan > prijs is te doen (moeilijke constructie?)
Idrissi > gaat voor sevilla

Zo ongeveer @FeyenoordTM
Waarom de vraag? Is toch ruim en breed besproken. Zo is het voorlopig idd.

Je vergeet nog wat spelers.

Danjuma > te duur.
Brenet > ?
Etc.
Is best normaal om voor bevestiging te vragen, toch? Sinds dat er al zoveel namen zijn nu. 9 op de buitenpositie, als ze almada en zakharyan meetellen
Almada en Zakharyan zijn aanvallende middenvelders (die eventueel ook op de buitenpositie kunnen spelen).
Allemaal leuk bijna elke dag hoor je andere namen maar wanneer halen ze nou echt eens een aanvallende versterking?
Wat nou als het allemaal een meesterplan is? Dennis heeft gezien dat er veel commentaar was op de prijsvrij sponsoring. Misschien wil prijsvrij niet gelinkt worden aan een Rus en trekken ze zich terug.

Grapje natuurlijk, mocht dit lukken dan zou het natuurlijk ten alle tijden een aanwinst zijn en natuurlijk niet te vergeten een geweldige move weer van Te kloese.
Wat zijn dit allemaal voor rare reacties over zijn nationaliteit?

Omdat Rusland een oorlog begint is ineens elke Rus slecht ofzo? Wat een walgelijke manier van denken is dat. Er zullen zat Russen zijn die het er niet mee eens zijn en het meerendeel zijn gewoon normale goede mensen. Echt walgelijk dat hier Russen over één kam worden geschoren. Kijk jezelf maar is goed in de spiegel als je dat doet. De keuze van enkele individuen leidt niet tot een afkeer naar een heel volk. Zo krijg je nou polarisatie.
Haha inderdaad man. In een tijd waar al die inclusiviteit tot op het irritante af overdreven wordt gaan we wel ineens alle inwoners van een land met 143 miljoen inwoners proberen buiten te sluiten omdat de kloteleider van dat land een oorlog start met een ander land. Want dat is wel lekker inclusief.

Bovendien vergeten mensen ook nog eens dat deze gozer gewoon voor Armenie kan kiezen en dat mogelijk ook gaat doen. Mag er opeens wel een vlaggetje bij zijn naam staan (nog zoiets kinderachtigs) en is er niks meer aan de hand zeker.
de telegraaf bevestigt dit nieuws: Feyenoord richt vizier op Zakharyan, zou om Russische bronnen om 8 miljoen gaan.
@FTM hoe wordt hier ethisch naar gekeken binnen de club?
Lekker belangrijk alsof die jongen er wat aan kan doen...
@FTM Almada lijkt mij onlogisch vanwege zijn recent overstapt en het bedrag wat er gemoeid is. Zakharyan lijkt me wel optie als zijn contract verloopt en er komt nu veel discussie los ivm nationaliteit. Is dit niet een strategie van feyenoord om de aandacht te verleggen met wat ze daadwerkelijk bezig zijn?
Precies, dat straks ineens Nakamura en/of Ivanusec oid uit de hoge hoed worden getoverd. Het zijn veel namen die langskomen, maar ik heb het volste vertrouwen in dat er zometeen genoeg aanvallende creativiteit aanwezig is.
Beetje zaak rond paxiao van afgelopen zomer ook zo'n soap alleen weet ik niet meer wat de andere opties toen waren
Ivanusec ziet Feyenoord vooral als linksbuiten.
Ik kan me de commotie rondom zijn Russische nationaliteit wel voorstellen, maar onterecht is het ook. En dat geldt wat mij betreft voor alle Russische sporters. Zij zijn die oorlog niet begonnen. Kijk, als zij Poetin openlijk sympathiseren moet je de individuele sporter in kwestie (levenslang) schorsen. Maar er zijn genoeg sporters die er afstand doen. De beoefening van sports is een groot recht dat een ieder toekomt. In het bijzonder voor individuen voor wie het gelukt is hun leven daar volledig op in te richten.

Gewoon lekker aantrekken die gozert. Laten we hem vooral beoordelen op zijn voetballende kwaliteiten i.p.v. hem te discrimineren om zijn afkomst. Voor deze categorie speler zou ik zelfs een risico durven nemen en het transferrecord breken. De man is pas 19 jaar!
als je Poetin niet openlijk sympathiseert kom je in Rusland in de gevangenis dus dat zal ie we doen indien gevraagd.
Ik ben wel voor die boycot van Rusland ja het is Poetin maar zolang het volk niet in (grotere opstand) komt blijft ie z’n gang gaan met alle ellende van dien en het volk komt pas in opstand als ze er zoveel last van krijgen dat de druppel is bereikt dan moet je geen geld I’ve kraken naar de club van de geheime politie in Rusland.
Er zijn genoeg andere talentvolle middenvelders die niet Russisch zijn en laten we wel wezen hoeveel Russen slagen nu in het buitenland? De taal, het schrift de mentaliteit is allemaal anders die hebben vaak snel heimwee en 70 % mislukt.
Wat. Een. Gelul.

Iran is een stille bondgenoot van Rusland en speelt indirect een rol in de oorlog. Daarnaast onderdrukt het haar eigen bevolking en is in veel gevallen het recht van de mens in het geding. Mag ik dan aannemen dat je ook problemen hebt met de Iraniër in onze selectie? Alireza heeft zich heel lang niet durven uitspreken tegen zijn regering. Dat geldt dus waarschijnlijk óók voor veel Russen.

Beetje selectieve verontwaardiging dit.
Ik heb geen problemen met wat voor nationaliteit ook in de selectie ik vind het alleen nu niet ok om geld over te maken aan zo’n regime. Daarnaast mislukt bijna iedere Rus in Europa dus zou ik er sowieso nooit te veel geld aan uitgeven oorlog of niet
@FTM Stel nou dat we deze jongen, Ivanusec en nog een andere buitenspeler halen dan zijn we toch al klaar voor deze zomer, mits er niemand meer vertrekt en als er dan iemand vertrekt hoeven we alleen voor de positie vd verkochte speler een vervanger te halen.
Daarom kwamen we denk ik ook uit bij iemand als Van Beelen. Al het geld gaat (terecht) naar een 10 en buitenspelers. Ik denk ook dat Feyenoord meer te besteden heeft dan men zegt.
Bij Van Beelen bedoel ik: een goedkope talentvolle optie als breedte versterking
Er moet sowieso ook nog een RCV of rechtsback bij.

Benita wordt waarschijnlijk verhuurd.
Uitgaande nieuwtje van vandaag over verhuurperiode Bullaude misschien? Of een jeugdspeler aangezien het niet zo bijzonder is?
Ivanušec + deze jongen zou natuurlijk perfect zijn, maar het lijkt mij dat dit niet gaat lukken. Weet ook niet of je een Rus moet halen. Kan gezeik mee komen natuurlijk.
Komt niet, Zal ie zich welkom voelen denk je?
Tja, ik weet niet wat hij allemaal wel en niet vindt en hoe hij zich voelt. Misschien staat ie wel te springen om Rusland te verlaten.
Natuurlijk
Wij en hij hebben niks met die oorlog te maken
Betreft het nieuwtje een vertrek van Bullaude?
Allemaal leuk, maar ik hoop dat er toch een redelijke kans van slagen is?
Ik kan ook met een lege spaarpot de Bentley dealer inlopen, maar ga toch echt met lege handen naar buiten.

Ivanusec, Zakharyan en Isaksen zou wel kwaliteit zijn!
Sinds de Kloese er is komen er allemaal een slag spelers uit andere landen en competities en bijna allemaal succesvolle transfers ook, echt heerlijk met Dennis aan't roer!
Als je hem kan halen meteen doen. Wat nou niet handelen met een Russische club, wat kan die gast eraan doen. Word erger gemaakt dan dat het is, hoor niemand over Syrië.
Zou hypocriet zijn. Internationaal zijn alle Russische sporters geboycot. En dan gaat Fey een Rus halen en verheerlijken. Komen Russische fans en pers kijken. Boycot is boycot. Laat Moskou niet beter worden van Rotterdams geld!
@ftm ik zag Klerry Huntstra dit tweetten: "Laat nou het zaakwaarnemers kantoor van Dennis te Kloese een mandaat op de speler hebben. 🤝"

Wat zou dit kunnen betekenen voor een eventuele transfer van deze speler?
Interessante speler, evenals Almada.

Ivanusec en Isaksen zijn net zo interessant.

2 van de 4 mogen komen..
Dat zou nog mooier zijn.
Maar ze hebben allemaal een aardige prijskaartje..

Het liefst doe je Jahanbaks, Dilrosun en Walemark weg en haal je 3 van deze jongens.
Helaas werkt het niet zo in het praktijk.
Klinkt allemaal onlogisch. Feyenoord was niet bereid om Szymanski over te nemen en nu wel dit? Dat moet dan wel een constructie zijn dat die Russen 40-50 procent van de transferrechten houden. Of dat Newcastle ook interesse heeft en hem een jaar doorverhuurd. Ik begrijp de spagaat van Feyenoord wel. Als je inzet op een linksbuiten (Ivanusec) en een rechtsbuiten (isaksen) dan blijft er weinig geld over voor een nummer 10. Wat dat betreft zou ik het logischer vinden als Feyenoord zich in n dit stadium meer richt op het aantrekken van een nummer 10 en later nog kijkt of er geld is voor een rechtsbuiten.
Je gaat nu toch geen Rus contracteren? Voor die jongen ook niks hier l
Grootste onzin ooit! Hele goede speler, hij is een rus ja en? Van harte welkom hoor
Wat nou onzin. Russen worden voor alle sportevenementen uitgesloten. Er mag niet gehandeld worden net Russen. Hier in het westen wordt alleen maar (terecht) schande gesproken over Rusland. En dan gaan wij een Rus contracteren omdat hij aardig kan voetballen? Wedstrijd tegen Shakhtar vergeten zeker
Die zaakwaarnemers worden op hun wenken bediend door Fabrizio.
@ftm is Quinten Timber de uitgaande transfer?
Die zal iedereen op zijn lijstje hebben.
Ali reza maakt een transfer, of pedersen
Als ik de verhalen mag geloven dan zou een rijke investeerder blind dat geld moeten neerleggen voor de volle transferrechten van die spelers, misschien iets voor de vrienden van Feyenoord.
Dsn zouden de vrienden nog ff een miljoentje of 15 neer moeten leggen
Allebei zeer goede spelers maar die Almada is wel echt heel goed hoor wát een speler
@ftm hoe groot schat je de kans dat deze deal echt haalbaar is?
Ftm deal met new c.en dan Feyenoord zou dat niet kunnen?
Zeker interessante speler hopen dat we binnenkort meer mooi nieuws krijgen over Ivanisec en Isaksen.
@FTM

Geweldig om te horen dat ze interesse tonen in deze categorie spelers. Maar hoe groot is de kans qua haalbaarheid van deze spelers?
Aangezien er ook andere grote clubs achter deze namen aanzitten.

- Isaksen
- Ivanušec
- Zakharyan
Vanuit speler’s oogpunt kan ik me wel voorstellen dat een stap naar Feyenoord aantrekkelijk is. Je zit dichter tegen een basisplaats aan dan bij de andere genoemde, grotere clubs. Bovendien gaan ze spelen voor een trainer die er door die hele Tottenham-soap internationaal goed opstaat.
Zou die Romano centen krijgen voor dit soort posts?
Almada is natuurlijk onrealistisch, die Rus zou kunnen omdat niemand in deze tijd een Rus wil aantrekken (en terecht) en dus goedkoper is. Maarr.. welke Russische voetballer is geslaagd in het Westen? Denk ook niet dat ie zich welkom gaat voelen. Lekker als je thuisland in oorlog is met het land waar je vandaan komt. Zal wel naar Turkije gaan.
Wat een slechte reactie, zeg. Wat heeft voetbal nou met oorlog te maken? Zoals jij redeneert, zijn dus alle Russen slecht? Dwaas.
Nee, maar hoe weet je dat deze goed is? Snap ook wel dat alles daar geïndoctrineerd wordt door Poetin maar om hier een eind aan te maken moet dat land worden geïsoleerd. Zodat de inwoners dit niet meer pikken. Daarom zijn heel veel westerse bedrijven daar vertrokken. Spelen Russische ploegen geen europees voetbal etc.Er wordt schande gesproken als Shell of Unilever daar blijkbaar nog handelen en wij maken straks 8 miljoen over naar Moskou voor een Russische voetballer want de boycot in het voetbal is schijnbaar opgeheven. Russische voetballer geeft Russische pers etc. Ik kan die lui effe niet hebben hoor. Weet je er zijn zoveel goede voetballers in alle andere landen,haal er daar eentje vandaan. Niemand haalt op dit moment een Rus, waarom wij wel?
Een heel lang antwoord, waar niemand iets mee opschiet. Die houding zorgt nou juist voor alle ellende.
Wél van adverteerders, als hij die heeft. Maar niet van zaakwaarnemers en dergelijke, waarop je waarschijnlijk doelt.
@FTM kan je een tip geven over het uitgaande “dingetje” van morgen?
Een uitgaande transfer die niemand verwacht...

Dan zet ik persoonlijk in op een verhuur van Marcos Lopez naar Atletico Madrid voor 2 jaar met een verplichte koopoptie van 20 miljoen die enkel wordt geactiveerd wanneer hij minder dan 15 wedstrijden in actie komt.
Betreft niets bijzonders, gaan wel wat wenkbrauwen van fronzen
Ja dus het is negatief dus we gaan weer een hele grote topper kwijt raken als het Gimenez is pak ik me zakdoek alvast
Dan zou het dus wél iets bijzonders zijn.
Ik gok op transfer dilrosun of verhuur kasanwirjo
niets bijzonders dus ik denk inderdaad kasanwirjo.
Hij zegt fronzen dat is beetje boos van dilrosun vertrek word ik niet boos
Ja maar hij zegt ook weer niets bijzonders...
Fronzen is trouwens voorzover ik weet ook meer verbazing dan boos
Ja dat kan ook zo zijn ja je hebt gelijk ik hoop gewoon positieve vibes en alleen geertruida nog weg van de toppers
En de toppers zijn ze helemaal
Maar ik bedoel de Gimenez hancko je weet het
Dacht ook aan bullaude maar denk dat dat nog niet gaat gebeuren aangezien hij op dit moment de enige 10 is die we hebben
Zat toch aardig dichtbij👀
Iets van milambo of kleijn zoiets
Jeugdspeler naar hunnie? Slory?
Slory naar de hoofdstad of psv ofzo.
Want?? Eigen jeugd hier verdient ook gewoon echte kansen
Leuke speler, al is zijn nationaliteit nu natuurlijk niet heel aantrekkelijk. Wellicht dat dat het een buitenkansje maakt?
Maakt niks uit waar iemand vandaan komt.
Hopelijk verspeelt Te Kloese niet teveel tijd aan dit soort onhaalbare spelers.
Szymanski was ook onhaalbaar. Normaal gesproken.
Szymanski kon je huren omdat hij een doorlopend contract had. Deze zomer werd het kopen of niet en toen werd hij ook onhaalbaar.
Hij zegt toch Feyenoord pushing.

We moeten ons juist richten op het onhaalbare haalbaar maken. We spelen CL, zijn de kampioen.
Ze zullen hem niet op de lijst hebben staan als ze denken dat het onhaalbaar is lijkt mij
@FTM

Stel Zakharyan komt, is Ivanusec dan van de baan?
nee, zakharyan kan op cam, en ivanusec op linksbuiten
En stiekem toch ook nog kijken naar Isaksen voor rechtsbuiten maar waar laten we Paixão en Bullaude dan dat zijn ook goede spelers. Heb je dadelijk een selectie voor de competitie en een voor de CL dat zou ook wel bizar zijn hahaha
Hoop beide..wordt iig een interessante transferperiode
Duurt wel erg lang eer een speler wordt vastgelegd
Een grote transfer bedoel je dan zeker, Beelen, Minteh, vd Belt en Zerrouki.. vind het best veel eigenlijk.
Deze is haalbaar mensen geloof mij
Ja man, een speler die een paar maanden geleden nog een vraagprijs van 25miljoen had is haalbaar.
Hij heeft deze zomer een afkoopclausule van 15 miljoen, wat wellicht lager uit kan komen als Feyenoord slim onderhandeld aangezien hij nog maar 1 jaar op z'n contract heeft.
Een afkoopclausule die lager uit kan vallen?
Ik bedoel de transfersom kan lager vallen sorry, de clausule blijft natuurlijk altijd staan haha. Want als Dinamo die 15 miljoen zelf ook te veel vind, zijn er natuurlijk altijd andere constructies mogelijk.