Primeur Bevestigd
arsen-zakharyan-bron-fcdynamo-twitter

@fcdynamo [Twitter]

Transfers

Feyenoord discussieert over transferconstructie Zakharyan

FeyenoordTM

Zoals dinsdag exclusief onthuld ligt de naam van aanvallende middenvelder Arsen Zakharyan prominent op tafel in het Maasgebouw. Feyenoord ziet in de Rus een mogelijke opvolger voor de vertrokken Sebastian Szymański en is daarbij concreet geworden.

Er liggen meerdere scenario's om Zakharyan los te weken bij zijn club Dynamo Moskou. Het handelsembargo is niet langer actief en dus kan Feyenoord geld overmaken naar Rusland om een definitieve transfer te bewerkstelligen.

Zakharyan heeft in Rusland een clausule in zijn contract staan. Met die clausule valt de Rus deze zomer voor vijftien en een half miljoen euro op te halen. Dat bedrag kan Feyenoord zich echter niet veroorloven.

In de winter informeerde ook Ajax naar Zakharyan. De clausule was destijds nog niet actief en dus kregen de Amsterdammers vanuit Rusland een vraagprijs van vijfentwintig miljoen euro te horen. Ajax heeft op dit moment zijn inkomende transferprioriteiten liggen bij Eduard Spertsyan.

Een andere mogelijkheid voor Feyenoord is om een deel van de transferrechten op Zakharyan op te kopen tegen een lager bedrag. De Telegraaf noemde woensdagmorgen een bedrag van acht miljoen euro. Navraag leert dat Feyenoord voor dit bedrag slechts een deel van de transferrechten in handen zal gaan krijgen.

Het percentage bij een transfersom van acht miljoen euro ligt in dat geval net iets boven de helft van de transferrechten. Feyenoord hoopt deze bij een deal in de loop der jaren bij te kunnen kopen. Een vergelijkbare deal werd vorige zomer gecreëerd toen publiekslieveling Santiago Gimenez over kwam van het Mexicaanse Cruz Azul.

De onderhandelingen tussen Feyenoord en Dynamo Moskou voor Zakharyan zullen de komende dagen doorgaan, terwijl de club daarnaast óók aast op de handtekening van Luka Ivanusec. Feyenoord legde deze week al een aanbieding neer in Zagreb. Er wordt verwacht dat Feyenoord een deze dagen een licht verbeterde aanbieding gaat doen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik wil geen rus. Kan me niet schelen hoe goed hij is pptieften met die fockrussen
In weze is het een Armeense Rus, vergelijkbaar met een Poolse Nederlander. Heeft alleen de pech gehad dat ie in tegenstelling tot Spertsyan voor het Russische nationale elftal heeft gekozen. Een groot talent, wat mij betreft is ie welkom!
Is er nog wat extra nieuws over deze transfer? Hoop namelijk echt dat het door gaat!
Is er nog nieuws te melden rondom deze transfer?
Zou een geweldige aanwinst zijn. Kunnen we niet gewoon in 2x betalen? 1 deel dit jaar en 1 deel volgend jaar?
Ik hoop van wel, tenminste positie van de sporsor onder aan het shirt en naam boven.
@FTM Vandaag nog wat nieuws over Ivanusec en/of Zakharyan?
@FTM Change of plans in de uitrol van de castore tenues ? Ik hoop dat het iets met sponsor te maken heeft 😁
Lijkt me niet dat ze nu nog gaan veranderen van sponsor.
Denk eerder dat het langer gaat duren.... geen voorraad. Twente en Utrecht hebben ook al problemen met Castore
Hopelijk gaat ie niet naar 020
Klopt het dat Zakharyan als het mogelijk is zijn interland carrière liever over zet naar Armenië?
Dat is ook vervelend, want die spelen in Azie de wedstrijden.
Rusland is nu ***, maar elke keer vliegen om mee te doen met die Asia Cup en kwalificaties maken je helemaal op.
Kijk maar naar als die Japanners. Supertalentvolle spelers, maar door overvolle kalenders zijn ze op hun 25-26e al helemaal op.
Wat *** jij nou weer? Armenia valt gewoon onder de UEFA,net als Kazachstan en Israel
Op zich een goede constructie met gedeelde transferrechten, maar nu is het embargo eraf maar zoveel stabieler is het er niet op geworden. Hoe zit het met toekomstige transfers als er al dan niet door politieke willekeur weer een embargo komt? Dan kan Feyenoord dus niet verkopen omdat het niet alle rechten heeft? Lijkt mij een risicovol geval of is dat juridisch afgedekt?
Als wij een speler overnemen, ookal bezitten wij niet al zijn rechten, zijn wij ten alle tijden de baas over wat zijn volgende club gaat worden.
Dat er dan 40/30/20/10% of wat er nog open staat niet naar dinamo kan, is inprincipe niet meer ons probleem dan.
Ah ok dat is een hele geruststelling!
Het zou zelfs een voordeel kunnen zijn, omdat er tegen die tijd niks overgemaakt mag worden naar Rusland, bijvoorbeeld. Ik verzin maar iets.
Zou misschien zelfs nog is positief uitpakken, zou kunnen betekenen dat na zoveel jaar feyenoord het geld gewoon mag houden (als die oorlog nog heel lang door gaat)
Lees net dat die uit Amsterdam ook interesse hebben dus net als vorig jaar met die Grillitsch vrees ik het ergste , daarom hou ik niet van al die namen noemen maar liever als een speler getekend heeft
Hernieuwde interesse? Ze hadden in de winter interesse.
Achteraf prima toch. Met die Grillitsch.
Grillitsch is geen gemis gebleken.
Als ik het zo lees dan heb ik er wel vertrouwen in dat het goed komt. Alleen niet teveel Transferrechten weggeven. Zoals bij Gimenez zou perfect zijn.
Benieuwd of die verassende uitgaande transfer waar het gisteren over ging nog voor verandering zorgt
Voor een later moment. Stelt niet zoveel voor blijkbaar.
Ook wel logisch dat het pas na de wedstrijd wordt gedaan.
Een 50/50 deal lijkt me voor Dinamo ook ontzettend gunstig. Die gaan er natuurlijk vanuit dat hij snel in waarde gaat stijgen zodra hij een nieuw contract zonder (of met hoge) clausule. Zou er dan alleen niet op rekenen dat je dan nog goedkoop veel bij kan kopen. Misschien tot maximaal 70-80%.
Als het niet mogelijk is om zulke bedragen uit te geven hadden ze misschien iets meer moeten vragen bij uitgaande transfers
Beste mede-supporters,
Wat een spannende ontwikkelingen bij Feyenoord! Het is geweldig om te horen dat de club serieus kijkt naar Arsen Zakharyan als mogelijke opvolger van Sebastian Szymański. Zakharyan heeft indrukwekkende vaardigheden en zijn aanwezigheid zou zeker een positieve invloed hebben op ons team.

Het is jammer dat Szymański niet langer bij Feyenoord blijft, want hij heeft veel voor ons betekend. Desalniettemin begrijp ik dat de club nu op zoek is naar een geschikte vervanger, en Zakharyan lijkt een veelbelovende keuze te zijn.

De onderhandelingen met Dynamo Moskou lijken in volle gang te zijn en ik ben blij te horen dat het handelsembargo niet langer van kracht is. Dit opent de deur voor Feyenoord om geld over te maken en een mogelijke definitieve transfer te realiseren.

Hoewel het bedrag van vijftien en een half miljoen euro voor Zakharyan buiten ons bereik lijkt te liggen, ben ik hoopvol gestemd door het alternatieve scenario dat wordt genoemd. Het idee om een deel van de transferrechten op te kopen tegen een lager bedrag is slim en zou ons in staat stellen om toch een deal te sluiten.

Het feit dat Feyenoord ook bezig is met de handtekening van Luka Ivanusec toont aan dat de club actief op zoek is naar versterkingen. Het bestuur is duidelijk vastbesloten om ons team te versterken en competitief te blijven.

Ik hoop dat de onderhandelingen succesvol zullen zijn en dat we binnenkort kunnen genieten van de aanwezigheid van Zakharyan en mogelijk ook Ivanusec in het Feyenoord-shirt. Laten we vertrouwen hebben in het transferbeleid van de club en uitkijken naar een veelbelovende toekomst. Samen staan we achter Feyenoord!
Met sportieve groet,
Hans
Volgensmij nieuw op het forum, welkom Hans!

Hele mooie ontwikkelingen, nu hopen dat we doorpakken!
Je hoeft t niet te lezem maar t voegt meer toe dan menig andere bijdrage
Wie kan mij vertellen wat wordt bedoeld met "een deel van de transferrechten?"
Als Feyenoord bijvoorbeeld 50% van de transferrechten van hem zou hebben, en we verkopen hem voor 30 miljoen, dan gaat 50% daarvan (15 miljoen dus) naar Dinamo. Feyenoord heeft bijvoorbeeld ook 90% van de rechten van Gimenez, dus stel we verkopen hem voor 40 miljoen, dan krijgt Cruz Azul daar nog 4 miljoen van.
Jij bent niet gek hè! Pas je naam anders even aan. Grammaticamarijn dan weet iedereen dat we even bij jou aan kunnen kloppen voor de percentage’s.
Meestal is dat percentage over de winst.
Als wij bv. 50% kopen voor die 8 miljoen blijft de andere helft van Moskou...
Als we hem dan verkopen krijgen wij de helft van de transfersom en Moskou de andere helft...
Zelfde met Gimenez toen, je koopt bijvoorbeeld 60% voor 8 miljoen. Als je hem dan zou verkopen houdt dinamo 40% doorverkoop. Daarom kan je later wat bijkopen zodat je hem dan voor 14 miljoen volledig hebt en dan geen doorverkoop meer is voor dynamo
Je koopt dan bijvoorbeeld 60% van zijn transferrechten. Wanneer hij door Feyenoord verkocht wordt, krijgen die Russen dus 40% van de opbrengst
De speler die Ajax als 1e optie ziet vinden ze vooralsnog te duur zal je zien dat ze ook aandacht verleggen naar deze speler hoop ik niet
Nou, snel doorpakken dan en niet weer weken treuzelen in het Maasgebouw ;-)
Aardige van deze speler is dat er al aardig wat analyses zijn gemaakt toen het erop leek dat hij naar Chelsea ging. Als Feyenoord deze speler weet te halen zou dat echt een stunt zijn. Een van de grote jonge talenten van het Europese voetbal: " Adopting the ten or eight role, Zakharyan is a differential player when he gets to receive the ball in the last third, being his great passing and dribbling a great threat, becoming an unpredictable player to defend. He is a combinative player with close ball control, who likes to play commonly short, but has great ability to shift the game with great long range passes. His vision is also remarkable, having already given 6 assists, imagining impossible passing lines to provide 1vs1 situations against the keeper.
Another great attribute of his game, which has helped him to adapt to playing wide, are his outstanding driving runs. Without being an extremely pacy player, he possesses a powerful carry which allows him to easily surpass defenders while advancing forward trying to burst into the rival´s penalty area. When he cuts inside and gets near those advanced areas, he does not hesitate to show his good ball striking ability, averaging each match 1.3 shots. Off the ball, his spatial awareness is excellent. He is the kind of player that loves to be involved in the game, constantly asking for the ball and finding space between lines with ease. He is also a really mobile player, with high stamina, what allows him to move freely in the pitch, attack spaces and surprise in the last stands of the game with late solo runs from the second line."
Goh wat een hoop volgers van de russische competitie ineens. Ben benieuwd wie nu echt wat potjes van deze speler heeft gezien. Net als bij Ivanusec. Mensen laten zich leiden door marktwaarden.
Kijk je nooit interland voetbal? Het is best knap als je een basisspeler van Kroatië mist. Die zijn vorig jaar nog 3e geworden op het WK
Je valt nu zelf door de mand want hij zat tijdens het wk niet bij de selectie. En nee ik volg geen Russisch voetbal. En in deze tijd al helemaal niet.
Technisch maar ook heel traag. Type Medunjanin. Geen versterking voor Feyenoord.
Jij kan beter stoppen met voetbal kijken, wat snap jij er weinig van zeg
@ftm denk je dat dit echt gaat gebeuren 🤩🤩
Positive talks between #ACMilan and Gustav #Isaksen’s agent. The danish winger would be thrilled to join #Milan. Expected a direct talks between #Rossoneri and #Midtjylland this week. #transfers

@Nicola Schira
Helaas........

Het is super lang goed gegaan tov.sommige andere sites.
Maar nu gaan we hier ook weer die vervelende lijstjes krijgen met 100 verschillende spelers erin die misschien niet eens komen.

Is het niet handiger om Slot gewoon de opstelling te laten maken?Hoeft niet iedereen te laten weten wat hij de beste opstelling zou vinden,met spelers die niet eens van ons zijn.

Echt super irritant
Je bent wel een enorme aansteller als je je eigen daar super aan kan storen.
Zou toch een partij **** zijn als je straks met Ivanusec en Isaksen op de flanke speelt en je vanaf minuut 70 Minteh en Paixao er in kan gooien om die backs helemaal te overlopen
Ivanušec en Isaksen op de flanken en Zakharyan op 10. Ben bang dat dit teveel van het goede is, maar zou geweldig zijn. Qua budget zou het overigens wel moeten kunnen.
Ook 2 van de 3 zou al een fantastische kwaliteitsimpuls zijn. Waarbij mijn voorkeur uitgaat naar Ivanušec en Zakharyan.
Paixao gewoon in de basis, ivanusic links en de rus op 10 💦
Prima constructie toch, 8 miljoen voor bijvoorbeeld 60% van de transferrechten en bij goed functioneren er in de toekomst 20% bijkopen.

Misschien niet het meest ideale scenario maar onder normale omstandigheden zou zo’n kaliber speler normaliter onhaalbaar zijn.

Paixao - Gimenez - Isaksen

Ivanusec - Zakharyan - Wieffer (Zerrouki)

Heb je toch een leuke voorhoede, daarmee kan je de CL wel heet maken
Waarom kunnen Feyenoorders nog steeds niet de realiteit accepteren dat Arne Slot met Wieffer én Zerrouki wil spelen.
De een zegt dat die met beide zal spelen, een ander dat die met 1 van de 2 gaat spelen.

Ik meen dat ftm bijvoorbeeld weer zei dat Ivanusec op de positie van Kokcu komt te spelen.

Ach, we gaan het meemaken. Ikzelf ben geen fan van Zerrouki maar ik laat me graag verrassen.
Positive talks between #ACMilan and Gustav #Isaksen’s agent. The danish winger would be thrilled to join #Milan. Expected a direct talks between #Rossoneri and #Midtjylland this week. #transfers
Dat ligt eraan wat je bron voor bovenstaande is (?)
Ik hoop alleen wel echt dat die Isaksen ook nog komt
Gimenez
Aankoop
Danilo

Ivanusec Isaksen
Paixao Walemark
Minteh

Zakharyan
Bullaude
(Ivanusec)
Timber
Van de Belt
(Wieffer)

Wieffer
Zerrouki

Hartman Hancko Geertruida Brenet
Lopez Aankoop Trauner Pedersen
(Hendriks) Hendriks Beelen Kasanwirjo
(Kasanwirjo) (Geertruida)

Bijlow
Wellenreuther
Transfervrije aankoop

Verhuren: Jansen/Milambo/Benita
Verkopen: Dilrosun/Bannis/Antonucci/Hall/Jahanbakhsh/Taabouni

Maar goed het is ook weer geen fifa wat we spelen :)
Klopt. Dus vanwaar dan jouw reactie?
@FTM nog nieuws omtrent Geertruida, Bijlow en Pedersen. Of zijn de clubs afgehaakt?
----------------------------------------------Gimenez--------------------------------------------
----------------------------------------------Aankoop-----------------------------------------------------
--------------------------------------------------Danilo--------------------------------------------------

----Ivanusec--------------------------------------------------------------------- Isaksen---------
---Paixao------------------------------------------------------------------------- Walemark--------
---------------------------------------------------------------------------------------Minteh------------

-------------------------------------------------------Zakharyan---------------------------------
--------------------------------------------------------Bullaude----------------------------------
-------------------------------------------------------(Ivanusec)----------------------------------
----------------------------Timber--------------------------------------------------------------
--------------------------Van de Belt----------------------------------------------------------
----------------------------(Wieffer)--------------------------------------------------------------

-------------------------------------------Wieffer------------------------------------------------
-----------------------------------------Zerrouki------------------------------------------------

Hartman -------------Hancko ----------------Geertruida ----------------Brenet-----
Lopez--------------- Aankoop ---------------Trauner---------------- Pedersen-------
(Hendriks) ---------Hendriks---------------- Beelen----------------- Kasanwirjo------
---------------------------------------------------(Kasanwirjo) ------------(Geertruida)--------

------------------------------------------Bijlow------------------------------------------------
-------------------------------------Wellenreuther---------------------------------------------
--------------------------------Transfervrije aankoop-----------------------------------------

Verhuren: Jansen/Milambo/Benita
Verkopen: Dilrosun/Bannis/Antonucci/Hall/Jahanbakhsh/Taabouni

Maar goed het is ook weer geen fifa wat we spelen :)
haha onder het verkeerde bericht maat, je kan het ook niet verwijderen haha
Ik denk dat zijn reactie weldegelijk onder jouw bericht hoort.
Het reactiegedeelte bestaat straks alleen nog maar uit vragen @FTM en lijstjes


😪
Maar dit zijn ook zulke spannende tijden voor ons. Hebben ook een hoop vragen. Dan kan hij beter de reacties uitzetten 😉
Gewoon discussiëren kan toch ook?
Er staat "plaats je reactie", niet "vraag R*tger plat".
Heeft hij nieuws, dan volgt dar hier vanzelf.
Echt een hekel aan die @ftm zooi maar het domme is dat hij ze af en toe ook beantwoord. Zo blijven die gasten dat doen natuurlijk.
ziet er echt wel cool uit zo dat team ons Feyenoord 1....
Als vervanger op rechtsachter zou ik ook kijken naar een Sardella en of Araujo ipv Brenet
Uitgaand nieuwtje schuif ik door naar een later moment. Betreft niets spannends.
Taabouni weg voor 4 miljoen :)
Hoe zit het met de transferrechten van Gimenez? Zijn deze al volledig gekocht door Feyenoord
90% heeft Feyenoord toch. Daar blijft het geloof ik bij
Mochten we Zakharyan en Ivanušec binnen weten te halen, kunnen we Isaksen dan vergeten of zou hij ook nog moeten komen voor de rechterkant?
Dat zal dan wel nu €8mil worden en later nog een aantal miljoenen, aangezien seba ook rond de 15 moest kosten. Anders hadden ze zo'n constructie ook wel voor hem bedacht denk ik dan. Dus hoop dat je dan uitkomt op €12-€14 miljoen. Dan nog ivanusec erbij, daarbij ook nog isaksen willen halen zal dan wel teveel van het goede zijn of je moet zeker 2 buitenspelers verkopen?
Eerder zei je dat je de eventuele nummer 10 vervanger van Szymanski misschien wel beter vond. Deze 2 spelers zijn later pas in beeld gekomen. Is de eerdere nummer 10 nu helemaal uit beeld omdat dat ook niet per se een hoge transfersom was ? @Ftm
Zo'n constructie dacht ik al.
Maar alsnog als je presteerd komen de knaken binnen en dan percentage bijkopen.

Ben benieuwd of Don Dennis het rond krijgt.
Don Dennis ligt lekker op het strand, joh…
prima constructie. dit hebben we nog steeds nodig om dit soort spelers aan te trekken. maar die spelers zijn dit waard!
Laat dit lukken Ivanusec Isaksen erbij. Poh wat een team.
Doorselecteren en stappen maken!

Aankopen:
Zakharyan
Ivanusec
Isaksen

Verhuren:
Walemark

Verkopen:
Alireza

Met de verkoop van Kökçü, Bozenik, Azarkan, Alireza en Karim + de CL inkomsten moet dit mogelijk zijn!
Walemark is nog steeds geblesseerd dus verwacht niet dat hij verhuurd gaat worden
Pfff, weer iemand die zonodig een lijstje moet roppen...
Ik ben t met je eens, alleen verwacht ik helaas wel dat Geertruida verkocht zal worden. Dan moet je er nog een vleugelverdediger voor de basis bij. Wellicht ook nog een CV, omdat Trauner de hele voorbereiding mist.
Feyenoord moet gewoon afscheid nemen van Alireza en Dilrosum. 10 miljoen proberen binnen te harken voor Isaksen. Rechterkant is zo prima op order met Minteh, Walemark en Isaksen.

Voor de Linkerkant moet heel snel een vervanger komen om zekerheid te creëren. Nakamura of deze jongen uit Rusland. Die Argentijn uit MLS is natuurlijk onhaalbaar, die jongen is fenomenaal goed en ik verwacht dat grotere clubs voor hem gaan.

Ik zou Danilo ook verkopen voor 5/6 miljoen en van Hooijdonk halen als 2e spits.
Nee joh. Je gaat toch niet v Hooijdonk halen. Dat deden we vroeger als paniekaanloop in de winter.
Bovenal, buitenland is goedkoper en veelal ook meer ervaring. Wat denk je wat Heerenveen gaat vragen ?
Heerenveen gaat helemaal niks vragen, die hebben niks te zeggen over Van Hooijdonk.
staat onder contract nog bij Bologna die wil van hem af... dus tja en afgelopen seizoen zelf met Heerenveen toch aardig wat doelpunten gescoord
Ok, fair enough. Bologna dan. Iig, in mijnnogen een te laag nivo die wij nastreven
Bijzonder topscoorder van Nederlandse competitie vorig seizoen samen met Simons toch en dat met een middenmoot team als Heerenveen laat staan als hij aanvoer krijgt van spelers die we bij Feyenoord straks op de flanken hebben
Mocht deze Rus komen, dan is het voor de nummer 10 positie.
Van Hooijdonk??
Die kan geen poot voetballen.
Nog maar 1 jaar contract toch? Doet ook iets met zijn marktwaarde en nood om te verkopen. Cmon Feye. Doorpakken
Uhja hij heeft een clausule maar ze willen hem niet gratis laten vertrekken lijkt me. Vandaar dat zij nu ook willen verkopen en dat doet iets met de marktwaarde.
Vandaar dat er gekeken wordt naar een constructie van nu 8 miljoen en 7,5 miljoen in een later stadium.
Ivanusec gimenez isaksen
Paixao danilo minteh
Zakharyan
Bullaude
Zerrouki wieffer
Timber vd belt
Hartman brenet
Lopez pedersen
Hancko trauner
Hendricks v beelen

Soms verveel je je wel eens :)
Paixao is een stuk verder dan Isaksen.
We moeten het toch een beetje spannend houden!
@ftm isaksen bereid feyenoord daar ook een bod voor? Of is dat vooralsnog niet aan de orde?
@FTM verwacht feyenoord met die licht verbeterde aanbieding op ivanusec eruit te kunnen komen of is het eerst nog een beetje aftasten?
Laat ze maar komen, deze 2 toppers!

8 Miljoen + later nog nog 7,5 miljoen in delen is een prima concept.
@FTM hoe zit het met isaksen gaan ze daar nog concreet voor worden of is hij alleen net als Ivanusec keuze voor buitenspeler?
Als Ali verkocht wordt, zal Feyenoord vast nog een rechtsbuiten willen. Isaksen staat bovenaan de lijst voor die positie.
@FTM denk je dat Feyenoord nog wat gaat communiceren richting de supporters als Szymanski definitief naar Fenerbahce gaat? De club heeft in eerdere berichtgeving gezegd hoop te hebben op een langer verblijft en Slot heeft al eens gezegd dat het allemaal de goede kant op ging. Denk je dat ze nog wat naar buiten gaan brengen of houden ze het professioneel?
Vanwege zijn inzichten in hoe er intern wordt gekeken naar de situatie. Ik kan me best voorstellen dat ze zich genaaid voelen door Szymanski, en ze zouden hun zich kunnen distantiëren van de gang van zaken dmv een persbericht. Maar met Berghuis zijn ze ook professioneel gebleven dus ik denk het persoonlijk niet. Maar ik kan me wel voorstellen dat het even heeft gerommeld in het Maasgebouw..
Het is pas zeker als het zwart op wit staat. Uiteindelijk was het maar een huurspelertje, die z'n lot weer een beetje in eigen hand wilde hebben, wat ik heel begrijpelijk vind. Hij heeft z'n nut gehad.
Lijkt me, dat Szymanski een gesloten boek voor Feyenoord is. Het was maar een huursoelers, dus geen eigendom van ons
Dat klopt, maar tot op heden is er nooit definitief afscheid genomen van hem, terwijl hij toch wel een dragende speler is gebleken. Feyenoord heeft zelfs bericht dat de optie op langer verblijft open werd gehouden. Aan alles kan je zien dat Feyenoord dacht dat het in kannen en kruiken was. Verder neem ik overigens de club niks kwalijk, maar ik ben heel benieuwd of het nog een staartje gaat krijgen..
wat *** je? 31 mei is van de huurspelers afscheid genomen.

https://twitter.com/Feyenoord/status/1663866473104678912?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1663866473104678912%7Ctwgr%5Eceed60fb9edf1a86a0987882223124fde3428f73%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.voetbalrotterdam.nl%2F2023%2F05%2Ffeyenoord-neemt-afscheid-van-onder-meer-szymanski-en-idrissi%2F
Ja, lees je daar ff de laatste zin van? ;)
"Bij Marciano (aflopend contract) en Wellenreuther en Szymański (beiden ook gehuurd) werd de optie op een langer verblijf in Rotterdam nog opengehouden."

WERD, voltooid verleden tijd, jij bent echt aan het proberen op pietluttigheden je gelijk te halen terwijl je voorbij gaat aan de 99% van de rest van het artikel, dat Feyenoord afscheid neemt van die spelers.
Gozer je kan echt niet begrijpend lezen. Ze hebben het achteraf over de laatste dag van die spelers. Een aantal van die spelers nemen definitief afscheid, en aan een aantal spelers is verteld dat hun optie op langer verblijft open blijft. Dit komt omdat Wellenreuther en Szymanski opties hadden in hun contract. Wellenreuther is toch ook inmiddels gekocht? Sjonge jonge
achterhaald, hij tekent bij Fenerbache
Feyenoord heeft officieel afscheid van hem genomen op 31 Mei:

https://twitter.com/Feyenoord/status/1663866473104678912?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1663866473104678912%7Ctwgr%5Eceed60fb9edf1a86a0987882223124fde3428f73%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.voetbalrotterdam.nl%2F2023%2F05%2Ffeyenoord-neemt-afscheid-van-onder-meer-szymanski-en-idrissi%2F
Lees jij die zin nog maar eens, misschien wordt het jou dan duidelijk.
Gozert, het artikel beschrijft achteraf de gebeurtenissen van die dag: werd afscheid genomen, ze werden toegespraken enz. enz.
Een aantal spelers gingen definitief weg omdat of hun contract afliep of het ging om huur zonder koopoptie. Aan Szymanski en Wellenreuther wérd toen verteld dat hun optie open bleef omdat Feyenoord ze op dat moment kon kopen. Bij Wellenreuther is dat toch ook inmiddels gebeurd? En bij Szymanski dachten ze ook nogsteeds dat dat kon omdat er toen al een akkoord lag voor een verlenging van de huur. Alleen is er sindsdien een hoop veranderd, en ik vraag me af of Feyenoord daar nog iets over gaat communiceren. Maar bovenal verwonderd door je leeskunsten!
Er werd ook van hun afscheid genomen, mov dat het ook nog anders zou kunnen aflopen. Zolang er niets getekend is, kan er voor beide kanten nog iets veranderen. En dat is nu gebeurt. Daar moeten we voor de rest niet moeilijk over gaan doen. Het was een leuk jaartje toch? ;-)
bij Szymanski is dat nooit gebeurt, Hij is klaarblijkelijk alleen persoonlijk akkoord gegaan met de voorwaarden, maar dat is nooit gebeurt met de russen. Feyenoord zelf heeft ook nooit hier berichten over gedaan, dat is alleen via geruchtensites zoals 1908 gegaan.

Er is dus helemaal niets veranderd aan de situatie, want Feyenoord bericht sowieso niet over onderhandelingen met spelers. Er is afscheid genomen, klaar, niet mekkeren, anders moet je lekker in amsterdam gaan huilen over beursnoteringen.
De dingen die je hier zegt zijn niet berust op de waarheid. Feyenoord bericht nooit over onderhandelingen met spelers? Slot is afgelopen week nog uitgebreid ingegaan op de situaties van Szymanski, Idrissi en zelfs Ivanusec. Dat Feyenoord uitging van een langer verblijft van Szymanski is gewoon een feit, dat kun je zien aan alles.
okay, waar staat het artikel op Feyenoord.nl dat Feyenoord een persoonlijk akkoord heeft met Szymanski?

Volgens Gouka heeft Szymanski Slot zelf verteld dat hij niet terugkwam bij Feyenoord omdat hij permanent wil vertrekken, en dat artikel waar jij zo stoer op de laatste zin wijst gaat over een mogelijke huurovereenkomst.

Feyenoord gaat helemaal nergens van uit want iedereen ouder dan 12 weet dat niets zeker is totdat de inkt droog is, en de rest alleen maar speculatie en geruchten.

En een Trainer die een vraag beantwoord die dan door een journalist wordt ingevuld is wat anders dan zeggen dat zij bezig zijn om die spelers vast te leggen. Tenzij jij mij kunt laten zien of horen dat Slot zegt dat ze op dit moment druk bezig zijn met Idrissi en Szymanski en al akkoord zijn, of in verregaande onderhandelingen, want ik kan het nergens zien.

https://nos.nl/artikel/2481737-slot-heeft-verlanglijstje-klaar-vervangers-voor-idrissi-en-szymanski-zijn-belangrijk
Kijk persconferentie :D Je bent een malle
Even in zijn algemeenheid, Feyenoord heeft inderdaad nooit officieel een akkoord gemeld. Maar het gaat me er juist om dat in de officieuze berichtgeving (persconferenties, interview DtK bij Rijnmond) de optie op een langer verblijf van Szymanski heel nadrukkelijk is opengehouden. Dat het dan nu niet doorgaat, is prima daar hoor je me ook niet over. Het zou alleen niet gek zijn als Feyenoord nog met officiele communicatie komt daarover.
Exceptionele speler volgens (hobby) scout Kantoona.
Poah, zou toch wat wezen als ie straks in de Kuip te bewonderen is....
Hobby scout maar die zouden ze best kunnen gebruiken bij Feyenoord. Hij komt echt met spelers waar ik nog nooit van heb gehoord en die enkele maanden later naar grote clubs gaan
Ja daarom ben ik ook overtuigd.
Hij heeft er echt kijk op namelijk!
Kan niet vinden dat hij er over heeft getweet
Gevonden, was een reply zonder dat hij expliciet de naam zei. https://twitter.com/Kantoona1908/status/1679068496091660293
@FTM, lijkt me dat ze met Ivanusec er wel uit gaan komen toch?
Ik mis al weken onze slogan “ geen woorden maar daden “ er wordt zoveel “gepraat“ en niks is concreet.
Geen daden maar woorden is de nieuwste Slogan op het gebied van de transfermarkt. Van onze club.
Het is wel concreet, maar het is altijd zo extreem afgemeten gierig dat het gewoon eigenlijk niet echt lukt. Soms denk je wel, pak nou eens gewoon hard door op de targets die je echt wil hebben.
Tip: ontvolg de socials van FTM en 1908.nl en volg alleen de officiële Feyenoord-kanalen.

Veel supporters vinden het wel leuk om het wel en wee achter de schermen te volgen. Zelfs als dat soms met enige frustratie gepaard gaat, wanneer deals afketsen of er ogenschijnlijk geduldig wordt gehandeld...
sinds wanneer mogen supporters niet over transfergeruchten praten? Als Dennis te Kloese nou zo veel praatjes had zonder iets uit te voeren begreep ik zo'n reactie nog wel. Is toch goed dat Feyenoord een beetje leeft?
  • 1
  • 2