Betrouwbaar
Slot szymanski

VK Sportphoto

Transfers

'Dynamo Moskou niet langer op embargolijst'

FeyenoordTM

Feyenoord wil langer genieten van de diensten van Sebastian Szymański. De club weet dat het nu ook definitief toe kan slaan om meerdere seizoenen van de Pools-international te kunnen genieten. Dynamo Moskou staat namelijk niet langer op de internationale embargolijst, zo laat een woordvoerder van Feyenoord weten tegenover Voetbal International.

Donderdagmorgen werd via De Telegraaf duidelijk dat Szymański zelf een permanente transfer prefereert. De aanvallende middenvelder wil definitief verkassen uit Rusland. Feyenoord weet echter dat Dynamo Moskou op dit moment te hoog in de boom zit qua vraagprijs, waarmee het inkomende transferrecord met miljoenen overschreden zou worden.

Binnen Feyenoord ligt er echter wél een financieel akkoord om het salaris van Szymański op te hoesten tegen een huurconstructie. De Pools-international hoeft hier in theorie alleen maar een akkoord op te geven en hij voetbalt nog een jaar voor de Rotterdammers.

Szymański zelf heeft er nooit een geheim van gemaakt om langer in Rotterdam te willen blijven. In het seizoen 2022/2023 kwam hij op huurbasis over van Dynamo Moskou. Bij Feyenoord was hij reeds goed voor veertig officiële wedstrijden, waarin hij tien maal scoorde en zeven assists afleverde.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Hmmm, dat zou kunnen betekenen dat we hem niet kunnen houden. Want andere ploegen gaan vaak meer bieden dan wij kunnen.
@FTM Huur + een verplichte koopoptie zou dit ook nog kunnen?
Lijkt mij niet zo moeilijk. Als je die miljoenen uit de verkoop hebt investeer dat dan in Sebas. Hij gaat dit dubbel en dwars terug betalen. Voordeel is ook dat hij al een jaar meedraait in dit team. dus gewoon overmaken dat geld.
Hoop echt dat Feyenoord hem huurt en niet koopt. Szymanski is een goede speler, alleen Feyenoord kan het geld beter gebruiken om een goede buitenspeler te kopen...
volkomen mee eens , je kan de CL toch niet ingaan met idrissi en jahanbaks ?? dat hebben we allemaal al gezien tegen Roma
eerst een goede linksbuiten dan kijken voor een middenvelder , misschien is Lucas Robertone wel een goede om szymanski op te volgen
Het lijkt er ook op dat hij heel graag bij ons wil spelen. Ik zou zeggen, direct ophalen...
Halen !!! Vandaag nog ajb !!!.
Sebastian is volgend jaar het viervoudige waard !!!
Zou echt die 10miljoen niet neer willen leggen.
Helemaal dat je voor 8 had kunnen doen, maar die regeling van vorig seizoen kon nog niet.

Wellicht constructie dat ze nog % transferrechten houden
En dan bijv 6 zelf betalen. Andere posities verdienen ook aandacht/geld namelijk
Hij heeft een transferwaarde van 18mil. Met 6 ga je hem echt niet binnenhalen.
Precies.. voor een dubbeljenop de 1e rij willen zitten.. lekker belangrijk welk bedrag het eerst was.. gewoon die 10 mln neertellen . Die gozert wordt aleen maar beter. Heeft nu al een marktwaarde van 18+.. in geld dan he. Haha.
Inmiddels is er hierover al een nieuw artikel haha. Maar die 10 kon al niet meer neergeteld worden omdat die koopoptie was verstreken voor het embargo eraf ging. Nu zal je dus (zoals in het nieuwe artikel) moeten betalen wat dynamo wil hebben
Prima investering, hij is Pools international, heeft zich bewezen en is nog jong!
Je haalt een zekerheidje in huis
Zje het wel gebeuren dat we dan seba permanent halen en dan voor de "goedkope" linksbuiten optie gaan genaamd idrissi. Zoveel geld hebben we namelijk ook weer niet te besteden
Ja dat zou geweldig zijn. 20 - 25 mil investeren en er niet beter op worden is ook een grote prestatie.
Chotard is een defensieve middenvelder en Borys is 16 😉 PSV is ook nog in verband gebracht met een Braziliaanse aanvallende middenvelder van 19 met maar een handvol wedstrijden in de hoofdmacht. Hoop niet dat die het is. Dat kan denk ik geen directe vervanger zijn voor Szymanski. Los van zijn talent, heeft die amper ervaring en moet hij ongetwijfeld eerst minstens een half seizoen acclimatiseren.
Of beter gezegd: je kunt zo'n talent wel halen, maar dan is het daarnaast wel handig om een wat meer ervaren aanvallende middenvelder erbij te huren, aangezien je niet kunt verwachten dat zo'n talent direct elke wedstrijd presteert. Tenzij Slot nu wel meer vertrouwen in Bullaude heeft.
Na wat video's te hebben bekeken. Als die Braziliaan het is mag die wel komen. Sierlijke speler. Maar wel daarnaast een meer ervaren speler huren zodat speler X even rustig kan acclimatiseren en verbeteren.
Eerder werd er aangegeven dat Feyenoord een koopoptie had van 10 miljoen daar kon de huur van 2 miljoen dan vanaf en zou je hem dus kunnen overnemen voor 8 miljoen. Blijkbaar klopte dit verhaal dus niet?
Vermoed dat de koopoptie niet meer gelicht kan worden.
Goeie investering lijkt mij, maar ben wel bang dat je richting de 15M gaat voor deze jongen. Denk overigens dat 12M een prima prijs zou zijn, maar alles daarboven weet ik nog niet zo.
10 altijd doen, je verkoopt hem wel met winst. 10 voor seba is normaler dan 8 voor zerrouki en timber
Helemaal mee eens. Nooit begrepen dat mensen 8 miljoen voor Timber en Zerrouki normaal vonden maar zeiden dat 10 miljoen veel te veel geld was voor Szymanski. Is één van de belangrijkste spelers in de speelstijl van Slot en heeft ook nog een aardig rendement (Waarin ook nog verbetering mogelijk is en hij dus nog waardevoller wordt)
Volledig eens met je reactie. Deze speler kan nog zoveel beter worden en dus ook nog meer in waarde stijgen.
Maar er hoeft dus ook maar 1 club te zijn die wel die 10? miljoen wil ophoesten, en Dynamo gaat daar liever mee in zee. It's voorlopig nog not happening, ben ik bang ...
Hij wilt zelf wel graag, denk dat dat uiteindelijk de doorslaggevende factor gaat zijn. Zal er ook niet raar van opkijken als die opeens volgende week gewoon wordt aangekondigd en dat er niks aan de hand was.
Dat laatste zou ook zomaar kunnen. Slot 2.0 😉
Clubs en spelers zijn op de hoogte van Feyenoords financiële vooruitgang dus worden de onderhandelingen ook wat taaier. Vandaar al dit soort berichten over bijna en net niet allemaal
Denk dat het feit dat het een Russische club is en dat hij gehuurd is ook wel meeweegt.
Ja klopt. Ik zie het wel als positief dat feyenoord niet gehaast spelers haalt. Ik ga er van uit dat ze geduldig wachten op hun top kandidaten.
10milj + is veel te veel , zo goed is hij nou ook weer niet , schakel lekker over naar Lucas Robertone , is goedkoper en voetballend veel beter
Maar jij vond Zerrouki en Timber zeker wel 8 miljoen waard? Als je die bedragen voor zulke spelers neerlegt, is 10 miljoen voor Szymanski een schijntje...
ook voor timber en zerrouki is veel geld betaald en zeker voor timber veel te veel , ik ben fan van szymanski maar al moet er meer dan 10milj afgetikt worden kan je je afvragen of er voor minder geen beteren zijn , denk bijvoorbeeld aan Lucas Robertone
Hij gaat naar mijn smaak iets te snel naar de grond, maar als hij zijn fysiek iets kan verbeteren hebben er een hele goeie aan. Wat techniek en overzicht betreft gaan niet snel een betere vinden.
@FTM verwacht jij dat dit rond gaat komen?
Maar hopen dat Szymanski kan worden binnen gehengeld via een 'Bologna constructie'. Of anders dat het goede alternatief waar FTM op hint daadwerkelijk kan worden gehaald. Blijf het jammer vinden dat er niet naar de mogelijkheden van huur van De Ketelaere lijkt te worden geïnformeerd.
@ftm mocht feyenoord hem willen kopen vernruiken we dan niet 50-60 procent van het beschikbare transferbudget?

in iedergeval tot Geertruida/Bijlow verkocht zijn?

We moeten nog wel wat posities invullen met kwaliteit.
We hebben toch wel meer dan 20 mjn transferbudget. 34 mjn van CL en 25-30 van Kokcu en nog wet geld voor Dermane, Tabooni en Azarkan…Daar moet toch wel de helft van beschikbaar blijven.
Ik dacht dat er een gelimiteerde transfersom van 10 mln was?
Dat was indd de koopoptie maar de datum van die optie is verstreken
Hoppa gas geven en binnen hengelen die gozer
Waarom staan zij niet meer op de embargolijst?
Nooit doen. 10 miljoen bizar veel voor zo een soort speler
International voor Polen en nog vrij jong. Als hij in de CL een beetje presteert gaat ie voor minstens het dubbele weg
Zeker hier kun je echt in inversteren
Denk dat hij nog veel beter kan en afgelopen seizoen in 40 wedstrijden 17x betrokken bij doelpunten is niet slecht.
Gewoon die 10 mjn aftikken. Verdien je ruimschoots terug.
Volgens mij is die optie verstreken zei ******.
Ik kan me niet voorstellen dat we enige kans maken om hem te kopen. Feitelijk betekent dit dat elke club nu Szymanski kan kopen. Dus alle kapitaalkrachtige ploegen die zowel qua transfersom als salaris veel meer te bieden hebben dan Feyenoord. Enige optie lijkt mij dat Szymanski zelf voor het sportieve verhaal een huurdeal verkiest boven een verkoop.

Bovendien: ik denk dat Feyenoord er goed aan doet om hem ook niet te kopen. 10 miljoen was al een bak met geld, laat staan nog meer. Dan zijn er op de markt echt betere opties met minder investeringsrisico. Bij aankopen gaat het vóóral om het juiste moment in combinatie met het juiste bedrag.. Dat is vorig jaar met Gimenez, Wieffer, Paixao etc heel goed gelukt. Laat DTK dat kunstje (bij andere spelers) nog maar een paar keer herhalen...
100% mee eens. 10 miljoen voor deze speler is echt veel te veel
10 miljoen is veel, maar zeker niet veel te veel. Waarde bij Transfermarkt is 18 miljoen. Net 24 dus zit nog wel rek in. Kortom, flinke investering maar wel één die je zeker terugverdient. Moet alleen niet veel meer worden.

Gimenez, Wieffer, Paixao waren voltreffers maar pas na een half jaar bruikbaar. Szymanski staat er gelijk en zal nog beter worden.
Hoop op een huur met een nieuwe optie tot koop van +- 7m
€6M + €4M bonussen en 30-40% doorverkooppercentage
Ik vrees dat dit gewoon betekent dat hij naar een kapitaalkrachtiger club gaat. Hopelijk niet Ajax of PSV.
Feyenoord heeft in dat geval een uitstekend alternatief op de korrel, die zo'n vier miljoen euro goedkoper is dan Szymanski.

Kortom: Geen paniek in de tent.
Kun je een hint geven naar wie het alternatief is?
Is dat alternatief een Spanjaard/een speler die voorheen in Spanje heeft gespeeld?
Ik zeg doen! Ook al weet ik niet over wie het gaat ;-)
Feyenoord vraagt er nu nog niet naar te hinten, maar ik meld het uiteraard direct wanneer dat kan.

En het zou niemand verbazen dat ook PSV en Eintracht hier weer achter aanzitten
Geen Oskar Gloukh (Salzburg) denk ik. Die zal meer kosten. Wel een groot talent
En gelukkig wint Feyenoord altijd van Eintracht en PSV als het op transfers aankomt. PSV zal neem ik aan wel pas kunnen handelen als Simons weg zou gaan. Maar we zullen zien. Hoop doet leven 😉
PSV zal er dan wel weer mee aan de haal gaan
Moet diegene wel komen natuurlijk. Meestal zijn er wel meer kapers op de kust voor goede en betaalbare spelers.. Dat moet dan ook wel een hele goede speler zijn als die even goed in het systeem past en direct dezelfde stats kan halen als Szymanski. Anyway, wat nu in een nummer 10 geïnvesteerd wordt gaat wel af van het budget voor bijvoorbeeld een buitenspeler vrees ik.
Gaat dit alternatief in de pikorde boven Timber terecht komen? Ik moet er niet aan denken dat we met hem op 10 gaan spelen...
@FTM, moet die 4 miljoen meer kosten dan die 10 miljoen of wat Dinamo Moskou nu vraagt voor Szymanski?
Dinamo Moskou vraagt nog veel meer dan die tien miljoen nu het handelsembargo er af is
Maar Bologna heeft toch ook een deal voor 50% gemaakt?
Zijn iets te relaxed als je het mij vraagt. Worden iedere keer afgetroefd door PSV
Gewoon 10 mln aftikken komop Kloesoe Held
Clausule is verlopen... Moskou wil nu meer hebben...
En die 10+ is een grote hap uit je transferbudget...
Dan kun je waarschijnlijk 2 andere spelers niet halen...
En hebben nog wel wat nodig om te CL waardige selectie te krijgen...
10 miljoen is nu waarschijnlijk te weinig, aangezien de clausule is verlopen
Als je hier 10 m aan uit wilt geven ben je niet goed wijs
Goed nieuws, aangezien hij international is en sowieso later zou aansluiten, heb ik al langer het vermoeden dat het rond is. Maar dat Feyenoord lang wacht met de presentatie van de speler, tot de speler terug is van vakantie.
Lees dat Bologna 50% van de transferrechten heeft gekocht van Moro in Moskou...
Zo'n constructie lijkt me ook wel wat... Kun je van die 5 tot 7 miljoen die je overhoud een extra speler kopen...
Was toch een overname clausule van 10 miljoen?? Zou moeten kunnen..hij is meer waard.
Die clausule is volgens mij al verlopen, omdat szymanski niet meer wordt verhuurd aan Feyenoord.
Zou kunnen, maar dan kun je waarschijnlijk minder andere speler(s) kopen omdat je transferbudget dan voor een groot deel gebruikt is... Daar moet je ook rekening mee houden...
En hebben waarschijnlijk nog wel 3 of 4 dure spelers nodig voor een CL waardige selectie...
Helemaal als er nog een sterkhouder(s) weg gaat...
Szymanski kopen en niemand meer verkopen dan heb je alleen nog een linksbuiten nodig kan makkelijk hebben potje van 20mln
Szymanski 10mln
Nakamura 7mln
Backup CV 3mln

Alle posities dubbel bezet Lets gooo
Clausule is verlopen van 10 miljoen... willen nu meer
En je andere bedragen kloppen ook gewoon niet lol
Bologna heeft hun huurspeler voor 50% van de transfer waarde kunnen halen. Klinkt als iets wat tenminste uitgezocht moet worden toch?
Moet nog wel wat meer bij hoor... Zou me er eerst even in verdiepen ;-)
Ga jij maar even verdiepen dan ja
Wat een kansloze kinderachtige reactie...
"Jij bent stom"... "Nee, jij bent stom"
Dat doen kinderen van een jaar of 6
Eventuele vervanger zal niet goedkoper zijn denk ik
FTM heeft net gezegd dat de vervanger die ze op het oog hebben zo'n 4 miljoen goedkoper is ;-)
Leg neer dat geld, een speler zoals hem is sowieso een buitenkans
Wij betalen liever 3 miljoen voor een speler van Zwolle
7 miljoen bieden voor 75 procent van de rechten