Bevestigd
jyri-nieminen-foto-feyenoordnl

Feyenoord.nl

Transfers

Feyenoord presenteert keeperstrainer Nieminen

FeyenoordTM

Feyenoord heeft in Jyri Nieminen (35) een nieuwe keeperstrainer voor het eerste elftal gevonden. De in Finland geboren Nieminen maakt de overstap vanuit de Verenigde Staten waar hij werkte als Hoofd Keepers bij de New York Red Bulls.

Voor de functie van keeperstrainer, die door het recente vertrek van Khalid Benlahsen opnieuw moest worden ingevuld, was een groot aantal kandidaten. Nieminen, die na zijn actieve voetbalcarrière als keeperstrainer in meerdere werelddelen werkzaam was, kwam daarbij als meest geschikte naar voren.

‘De zorgvuldigheid waarmee Feyenoord bij mij is uitgekomen geeft mij een heel goed gevoel,’ aldus Nieminen. ‘Het vervult mij dan ook met trots dat ik nu onderdeel uitmaak van deze grote club. Ik kijk ernaar uit te werken met een team van goede keepers die ook nog eens enorm veel potentie hebben.’

Nieminen begon zijn coachcarrière bij de Finse voetbalbond en diende enkele clubs uit zijn vaderland, voordat hij de stap naar het buitenland maakte. Naast de Amerikaanse MLS werkte hij bij de voetbalbond van Estland, de Aspire Academy in Qatar en de Orlando Pirates. In 2021 verhuisde hij van Zuid-Afrika naar de club uit New York die onderdeel uitmaakt van de Red Bull Group.

Tekst via Feyenoord.nl

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Finnen zijn specialisten in defensie, zeker tegen Russen. Dus dat zou wel goed moeten komen met Nieminen.
Bijzonder dat ze bij deze persoon zijn uitgekomen. Gezien zijn ervaringen als keeper en trainer. Op basis van welke competenties is Feyenoord bij Jyri uitgekomen vraag ik me dan af. Wel leuk, dat de club verder kijkt dan alleen het Nederlandse keepertrainersbestand.
Ik heb iets gehoord over een contractverlenging van Gimenez? Kan dit kloppen?
hij ligt nog tot 2026 vast, waarom zou hij moeten verlengen tenzij hij een dubbel salaris gaat verdienen?
Louter positief bedoeld: haal voor plaatsing de tekst even door Chatgpt. Mogelijke spellings- en grammaticale fouten worden er dan uit gehaald. In dit geval: presenteerd

Nogmaals: positief bedoeld om de site nóg professioneler te maken 👍
Deze tekst komt letterlijk van Feyenoord.nl
Haha, dan geven ze daar een stagiaire iets te veel vrijheid…. 😇
Generatie chatgpt, een echte aanwinst. 😅
Da’s even off-topic, maar is een verademing. Ikzelf heb het niet nodig, maar haalt dus ook taalfouten er uit. Zelfs de ‘Oma is jarig, we gaan haar verassen’ keurt Chatgpt af… 😉
Maar wie zegt dat je dat aangepast wilt hebben?
Misschien heeft ze wel een hele dikke bankrekening.
Zou jij ook moeten doen, uitgehaald is één woord... 🤣🤣
Leuk dat je reageert, maar toch wat dom als je dan fout zit 🙄 Uithalen is een stem die uithaalt, of iemand een flinke mep geven. Bij ‘er uit halen’ is het gewoon uit halen, iets pakken. Voortaan goed opletten dus voordat je iemand lachend meent te moeten corrigeren…….
Nee hoor. Laten we welles nietes gaan doen….. 😇
Niet om te zeuren, maar louter positief bedoeld: Haal een tekst even door Chatgpt met de vraag ‘Is deze tekst correct geschreven’. Die haalt dan alles wat niet klopt aan spelling én grammatica er uit. In dit voorbeeld zou ‘presenteerd’ er uitgekomen zijn.

Nogmaal: positief bedoeld zodat de site nog professioneler kan worden 👍
Sorry voor de dubbele plaatsing. In beide gevallen kreeg ik na versturen ‘Pagina kan niet worden gevonden’. Maar blijkbaar toch geplaatst.
En presenteerd is nu ook al aangepast zie ik.. 😎
Dan ben ik erg benieuwd waarom volgens jou 'presenteert' hier niet juist is...
Er stond dus eerst ‘presenteerd’