Primeur Bevestigd
szymanski-web

VK Sportphoto

Transfers

Kamp-Szymański doet water bij de wijn: Deal gaat goede kant op

FeyenoordTM

Feyenoord en kamp-Szymański lijken elkaar alsnog te kunnen vinden voor een nieuwe uitleenbeurt. De club heeft deze week, na hernieuwde eisen, op financieel vlak een akkoord gevonden om een nieuwe tijdelijke deal van de grond te krijgen. De Pools international hoeft hierop alleen nog maar 'ja' te zeggen en een nieuw tijdelijk verblijf is een feit.

Eerder deze werkweek werd duidelijk dat aanvullende eisen vanuit Sebastian Szymański's management mogelijk roet in het eten van de nieuwe deal zouden gooien, maar van die eisen lijkt nu (deels) af te worden gezien. Feyenoord rekent daarom nog altijd op een langer verblijf van de aanvallende middenvelder.

Szymański zelf heeft er nooit een geheim van gemaakt om langer in Rotterdam te willen blijven en was bereikte elf maanden geleden al een persoonlijk akkoord voor een extra seizoen in Rotterdam. In het seizoen 2022/2023 kwam hij op huurbasis over van Dynamo Moskou. Bij Feyenoord was hij reeds goed voor veertig officiële wedstrijden, waarin hij tien maal scoorde en zeven assists afleverde.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Maar ze willen er wel een koopdeal voor terug lees ik. Dat zie ik niet zo snel gebeuren. Gaat ten kosten van een transfersom voor een andere positie. Of ze moeten daar een goede huurspeler weten te strikken.
Iemand bevestiging gezien van de berichten rond Fenerbahçe en Szymanski?
Turkije is interessant om af te bouwen. Niet als je nog wat van je carrière wil maken.
Daar verwacht ik geen bevestiging van, jij wel?
Gewoon een gerucht.
Ben gewoon benieuwd of er andere bronnen melding van maken
Waar maken we ons druk om ? We zien vanzelf wel de dik gedrukte linea! Des ondanks kijk ik toch elke dag op 1908🤣🤣
Szymanski wordt nu volop gelinkt aan fenerbache. Hopelijk rond feyenoord dit op tijd af..
Als je elke profvoetballer op Youtube intikt is er een 90% kans dat er een 'welcome to Fenerbahçe?' of 'welcome to Galatasaray?' video over gemaakt is.
Maar in dit geval, met het vertrek van guler, wel een logische naam voor ze
Lekker laten gaan naar turkieee, als ie beter kan moet ie gaan.
Het wordt een lange zomer
Eerst zien op Feyenoord.nl dan pas geloven.

En beste feyenoorders niet vergeten dat we een zeer goede basis hebben staan
Onbetrouwbaar mannetje die Szymanski , Te Kloese moet gewoon zeggen, zaterdag tekenen en anders zoek je het maar uit.
@feyenoordTM gooi gewoon weer een space aan. Dat waren heerlijke avonden.
Vroeger las ik alleen in het AD, sportz, dat ze iemand hadden gekocht. Eigenlijk wel zo rustig en beter voor je gemoedstoestand.
Ik snap je... op dit forum vlieg je van voor naar achteren... en kom je weer in het midden uit
Zolang je een zoutvaatje bij de hand hebt, is het allemaal best wel vermakelijk toch?
Dat zeker en daarom zitten we er ook allemaal
@FTM,denkje dat leipzig nog met een 3e bod gaat komen op Geertruida?
Voor Openda, zijn ze al met een 4de bod gekomen. Dus DTK moet gewoon en stug volhouden
Is Chávez nog een optie? Uitstekende speler voor ons en al helemaal voor de prijs
Tijdje terug werd er wat over Robertone geschreven, speelt dat nog?
Zou fijn zijn als Szymanski blijft. Als Geertruida en Pedersen vertrekken dan krijg je iets van 30-35 miljoen binnen neem ik aan. Benieuwd wie de vervangers worden mocht ze inderdaad vertrekken. Araujo spreekt me het meeste aan van de namen die zijn genoemd. Aanvallend heeft hij veel in te brengen en verdedigend staat hij zijn mannetje zo te zien. Hij pakt alleen teveel kaarten. Daarnaast kwam ik met een beetje googlen uit op Gendrey van Lecce als interessante speler om samen met Araujo aan te trekken. 22 jaar, rechtspoot, kan zowel als rechtsback als centraal spelen, speelt af en toe bij jong frankrijk, afgelopen seizoen vaste waarde in de serie A, 4 assists, lijkt een aardige techniek te hebben en een felle verdediger te zijn, transferwaarde 4 miljoen. Ik weet niet of hij bij het type spel van Feyenoord past, maar op papier ziet het er goed uit.
Heerlijk nieuws...we moeten dankbaar zijn!
Word Feyenoord pec Zwolle uitgezonden ?
Is toch niet water bij de wijn.....Dan gaat 1 partij minderen, maar nu willen ze gewoon opeens hele andere deal van maken.
Volgend jaar weer hetzelfde probleem.
Wat mij betreft kopen we gewoon een nummer 10 of Bullaude de kans geven.

Sebas zijn zaakwaarnemer is een schimmige. Die verdiende veel geld aan transfers naar Rusland. Nu dat niet meer kan, pakt hij geen geld meer bij verhuur.
Wie gaat geertruida vervangen?
Ik hoop een jeugdspeler. Wel een goeie dan.
Ik hoop Martin Vitik. Jonge speler die op meerdere posities uit de voeten kan, net als Luts. Heeft ondanks zijn jonge leeftijd toch al behoorlijk wat ervaring. De nieuwe Hancko
@FTM wat is er waar omtrent het gerucht van keeper Peretz?
Dat zou een goede zaak zijn. Groot talent. Hele goede statistieken ook.

Speelt een heel sterk U21 EK, straks even de halve finale kijken.
Lees net dat hij geschorst is voor de halve finale..
@FTM wanneer verwacht jij nieuws over een buitenspeler? Kan jij DTK niet even adviseren om Ivanusec te halen voor linksbuiten. Ik weet het, dat wordt een recordaankoop, maar dan haal je wel echt kwaliteit in huis + die verkoop je over 2 jaar sowieso voor meer dan 30 mil.
Te Kloesse gaf vorige week al in een intervieuw aan dat de supporters van Feyenoord gaan grote inkomende transfers hoeven te verwachten.
Ga er maar vanuit dat ze de situatie van Idrissi monitoren en zodra ze kunnen zullen ze hem halen.
Voor de rest hoef je denk ik alleen wat breedte aankopen te verwachten.
Stel je koopt Ivanusec voor 13.5 mil. Met een beetje geluk kan je een andere goede buitenspeler huren (Diallo kaliber). Daarnaast hoef je dan alleen nog een centrale verdediger te kopen/huren en een rechtsback (in het geval dat Pedersen of Geertruida vertrekt).

Conclusie: Feyenoord kan echt wel minimaal 1 grote (10-15 mil) aankoop doen. Daarnaast moeten ze creatief zijn en op het juiste moment toeslaan om een buitenkansje te huren.
Dat gaat inderdaad gebeuren ben ik bang. Het is te hopen van niet, Idrissi had vorig seizoen al moeite om mee te kunnen met het niveau maar je ontkomt er niet aan denk ik
Schijnbaar ziet Slot iets in hem wat menig ander niet ziet.

Die Ivanusec zou desondanks wel een zeer goede kwaliteitsimpuls zijn voor linksbuiten en eventueel op "10". Met zo'n speler kan je de CL wel inkomen
@FTM zondag had je onder je squad depth een reactie geplaatst dat begin deze werkweek nieuws zou komen over een buitenspeler. Heb je hier al meer nieuws over?
Komt goed. Die smeerlap neemt alleen nog een weekje extra vakantie ;-)
nog even snel een badkamertje doen, en dan weer aansluiten bij de groep
lol Goed volk hoor, maar je moet ze in de gaten houden.
Hij is nu bij mij een buitenmuurtje aan het stucen.
Schrok wel van de rekening, hij vraagt er 2 miljoen voor...
Wat goed zeg. Je moet er niet aan denken dat Wieffer vertrekt. Top.
Geweldig nieuws. Zo belangrijk geweest in het spel van Slot. Gaat komend jaar alleen maar belangrijker worden met Wieffer en Timber/Zerrouki achter hem. Nu nog 1 of 2 exceptionele buitenspelers halen en evt vervanger voor Geertruida en we kunnen het seizoen gaan beginnen.
Lijkt wel of ik in een klaslokaal met ongeduldige pubers zit als ik me in de comment sectie begeef. Doe allemaal eens ff rustig joh hahaha. De transferperiode duurt ******** nog 2 maanden. De scouting/staf hebben de afgelopen jaren genoeg krediet verdiend op het gebied van aankopen en de spelers komen echt nog wel....
Het is echt ongelofelijk hè
Daarbij is de selectie vrijwel nog intact op Kokcu en Idrissi na. Plus dat er al 3 aanwinsten zijn (of je daar blij mee moet zijn laat ik terzijde).

Tuurlijk is het leuk, inkomend transfernieuws maar je moet niet kopen om het kopen.
Liever op het laatste moment 2 kwaliteitsspelers dan in een vroeg stadium een scheepslading middelmaat
Als ze pas laat komen moeten ze de competitie weer gebruiken om ingespeeld te raken niet ideaal
Mensen die ontevreden zijn met dit nieuws begrijpen volgens mij echt niet hoe groot de dreun moet zijn geweest bij Feyenoord toen het akkoord wegviel. Voor dat moment kon Feyenoord zich volledig focussen op de linksbuiten positie, en kon het zich veroorloven om de zoektocht naar een goede 10 een jaar vooruit te schuiven. Als Szymanski niet akkoord gaat, dan gaat dat niet alleen ten koste van een goede middenvelder maar ook van de kwaliteit van de buitenspeler die Feyenoord kan halen, omdat het budget maar 1x kan worden uitgegeven. Dit is gewoon enorm goed nieuws en zodra Szymanski 100% binnen is, weet ik zeker dat Feyenoord vol voor een goede buitenspeler gaat.
Helemaal mee eens! Wel ff afwachten totdat hij daadwerkelijk zijn handtekening zet. Nooit te vroeg juichen ;-)
Helemaal mee eens! Wel ff afwachten totdat hij daadwerkelijk zijn handtekening zet. Nooit te vroeg juichen ;-)
Helemaal mee eens! Wel ff afwachten totdat hij daadwerkelijk zijn handtekening zet. Nooit te vroeg juichen ;-)
Helemaal mee eens! Wel ff afwachten totdat hij daadwerkelijk zijn handtekening zet. Nooit te vroeg juichen ;-)
@FTM Hoeveel procent van de transferinkomsten kunnen we ongeveer herinvesteren, onder de 50% of boven de 50%?
Laatst melde ftm dat er rond de 25 miljoen beschikbaar was (als hint 3 selectiespelers hebben deze waarde: geertruida, hancko en gimenez). De huidige aangekochte transfers zijn hierin al berekend.
Dus mocht Geertruida verkocht worden voor 25/30 miljoen zal daar nog eens 10/15 miljoen bijkomen. Dan hebben we een mooi budget om de selecties mee te versterken!
Al wordt wel het geld voor Geertruida geïnvesteerd in 2 nieuwe spelers. Dus verwacht eerlijk gezegd geen vervanger in de buitencategorie..
Heel belangrijk dit... zou top zijn kunnen wij weer meer geld uitgeven wat goede buitenspelers en verdedigers.
Is dit het goede nieuws? Szymanski is veruit de beste nummer 10 in de selectie en het bespaart geld dat je nu kunt uitgeven aan andere posities. Dus het zou goed nieuws zijn. Maar wel afwachten totdat hij zijn krabbel zet totdat het echt daadwerkelijk goed nieuws is. En verder hopen op een paar knallers van inkomende transfers de komende weken.
@FTM is dit het nieuws waar je op doelde?
Het lijkt me toch geen ' wereldnieuws' .
Die zaakwaarnemer had het idee Te Kloese een oor aan te naaien, tja, dan kan je gaan, ga maar een club zoeken die 2 miljoen huur aan moskou gaat betalen en ook nog eens ruim 2 miljoen netto, is 3,4 miljoen bruto voor een aardige speler.
Dat doet niemand, dus inbinden hebben ze goed begrepen en anders, doeiiiii
Waarom niet Szymanski 3 miljoen netto geven als ie zijn contract verscheurt?
Omdat we dan 6 miljoen salaris betalen aan een speler? Dat is bijna net zo veel als al onze topspelers bij elkaar..
Salaris? Heb het over cash,tekengeld.......
Szymanski gaat zijn contract niet verscheuren, die denkt alleen in euro's of dollars
Je had het erover dat je begin deze werk week een nieuwtje over een buitenspeler had. Gaat dat nog door?
Als dit het nieuws is? Had echt gehoopt op een mooie binnenkomende transfer.
Dit was het nieuws.
Lichtelijl teleurstellend, zullen nog wel even moeten wachten op sirieuze versterkingen
Dit is beter nieuws dan welke binnenkomende transfer dan ook (Mbappe uitgezonderd…)….
We gaan de Champions League in we moeten ons nog wel gaan versterken en wat gaat Geertruida doen en Pedersen..had nog wel op meer info gehoopt maar goed begin is er 🥳
was dit het nieuws waar je op doelde @ ftm
@ Feyenoord TM: dit is hopelijk toch niet het goede nieuws dat eraan zat te komen, wat je gisteren vermeldde?
Goed dat dit nu zo loopt. Stel je voor dat je voor deze positie de markt op moet. Of peperduur of alsnog een dergelijk jaarsalaris of meer neer moeten leggen.
Dat was weer paniekzaaierij om niks.
Mooi.
Gewoon feitelijk gebracht wat er speelde, niets meer niets minder.
Overigens heerlijk hoe 'Feyenoord-Twitter' zich maandagavond compleet, maar dan ook compleet belachelijk heeft gemaakt.
Ik heb geen Twitter. Wat hadden ze gepost maandagavond?

Mooi die reacties met paniekzaaierij. Terwijl je inderdaad alleen aangeeft wat er speelde :)
Anoniem-Twitter moest zich even van zijn meest hysterische en domme kant laten zien :) houdt het daar maar op
Onder andere om dat soort posts heb ik geen Twitter account ;)
Was dit het geen waarvoor je op dat groen licht moest wachten ?
Komt meer doordat sommige idioten denken dat jij het beleid doet, lekker doorgaan en negeren. Hoe bekender je wordt hoe meer mensen afgunstig zullen worden…
Ik doelde niet op zijn berichtgeving hè. Niet te snel (ver)oordelen a.u.b.
Wat heeft Feyenoord Twitter precies gedaan dan?
Jammer van zo een reactie, kan je je nog herinneren , dat je hier op woensdag een groot artikel schreef dat er op donderdag keiharde onderhandelingen zouden plaatsvinden tussen de zaakwaarneemster van Slot en Feyenoord, terwijl die mevrouw al in het vliegtuig zat richting Brazilie ?

Er is een gezegde, de pot verwijt de ketel en zoiets
Oh maar ik doelde ook niet op jouw berichtgeving hoor. Als er iets te melden valt, dan doe jij dat. Zo ook in deze kwestie.

En ik volg niks via de socials, dus ook niet via Twitter. Wat heb ik gemist?
Was dit nou het goede nieuws??
Dit is wel ff lekker staat de nummer 10 al vast
Ik zou op CL niveau hem rechts neerzetten en middenveld zerrouki, wieffer, timber
Lijkt me ook een goede Santi en Paixao erbij en een topaanval
Hangt er helemaal vanaf wie je rechtsback is en hoe je bezetting is (inverted back, inschuivende Cv en met 3 achterin, wingback). Je hebt ook diepte, snelheid en 1op1 nodig.
@FTM Was dit het goede nieuws of is er meer?
Lekker man! Dat middenveld staat iig. Top!
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA we worden helemaal krankjorum
@FTM Dit was het goeie nieuws neem ik aan, of is er meer?👀
Als er geld van Geertruida binnen komt gaat Feyenoord dan pas toeslaan met inkomende transfers @FTM?
Spelen er nog concrete dingen qua inkomende transfers, en klopt het dat er is afgesproken met Slot dat een groter deel van iedere uitgaande transfersom geherinvesteerd kan worden?
Hoeveel geld moet er nog meer binnen komen met de inkomsten van de ChampionsLegue en van Kokcu?
Als er geld van Geertruida komt gaat Feyenoord dan pas toeslaan met inkomende transfers @FTM?
Potver. Ik was gisteravond blij.

Voor niks helaas.
Pfff , blij dat hij blijft, maar als dit het spectaculaire nieuws is waar het gisteren over ging valt het toch wel behoorlijk tegen
Goed nieuws,maar evengoed bitter omdat ik nog de stille hoop had dat ie definitief zou worden overgenomen :(
Okay en nu verder. Hoe staat het met Beelen?
Mooie ontwikkeling als dit rond mocht komen. Bewezen speler met sportieve meerwaarde mits gezond, en weet iig wat er van hem verwacht wordt in het spelconcept wat Slot wil spelen. Voor het lopende nieuwe seizoen een pré om bij het team te hebben als dit definitief mag worden
Dit is lekker zeg, scheelt weer zoeken naar een nieuwe 10
@FTM is Feyenoord concreet voor één van de genoemde rechtsbacks?