Primeur Bevestigd
Luka Ivanusec | Bron Twitter @gnkdinamo

@gnkdinamo | Edit 1908.nl

Transfers

Feyenoord gaat vol voor Ivanušec

FeyenoordTM

Feyenoord gaat zicht melden voor Luka Ivanušec. Daarover zijn deze week knopen doorgehakt. De club bereidt op de achtergrond een formeel bod voor om de Kroatisch international los te weken bij GNK Dinamo Zagreb.

De linksbuiten — die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan — lijkt in het huidige momentum van de markt haalbaar te zijn voor de Rotterdammers. Ivanušec is een breed gedragen optie die na het Szymański-nieuws van deze week nog net wat interessanter werd. De afgetrainde Kroaat vertegenwoordigt een ingeschatte marktwaarde van twaalf miljoen euro, maar moet naar verwachting uiteindelijk enkele miljoenen minder kosten. Ook de speler zelf ziet een overstap naar Feyenoord zitten en verlangt een salaris wat binnen proporties past.

Farès Chaïbi was lange tijd een andere breed gedragen optie, maar bleek te duur. Naast de mogelijke komst van Ivanušec is het de bedoeling dat er nóg een linksbuiten aan de selectie van hoofdtrainer Arne Slot wordt toegevoegd. De naam van Keito Nakamura blijft een thema; de naam van Oussama Idrissi blijft dat ook. De Marokkaans international heeft bewezen diensten in De Kuip, maar er liggen ook alternatieven op tafel.

Ivanušec (24) kwam in Kroatië uit voor NK Lokomotiva Zagreb en GNK Dinamo Zagreb. In 258 wedstrijden was hij goed voor 42 en 31 assists. Hij speelde 61 duels in Kroatische jeugdelftallen en was goed voor 14 caps voor de hoofdmacht van het land. Daarin was hij eenmaal trefzeker.

GNK Dinamo Zagreb is al weken op de hoogte van de belangstelling van Feyenoord voor Ivanušec. Het wordt afwachten hoe soepel president Mirko Barišić zich op gaat stellen in het onderhandelingsproces wanneer Feyenoord zich officieel gemeld heeft.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

FTM hoeveel procent kans is er dat het morgen in Rotterdam regent?
FTM denk ja dat Kaag opnieuw lijsttrekker wordt van D66
FTM is Ivanusec de verbeterde versie va Paixao
FTM hoeveel procent kans is er dat je deze week online een uitleg geeft over deze transferperiode?
FTM geniet jij ervan dat zo veel mensen hier jouw kont likken?
Heeft een geweldig rechterbeen. Lijkt me een prima versterking.
Naast LB welke positie gaat Feyenoord nog meer voor de markt op?? Wil namelijk best ook een naam droppen dan.

Linksbenige CV van Chelsea Malang Sarr, 24 jaar, volgens transfermarkt een waarde van 6 miljoen euro contract tot juni 2025. Misschien huren met koopoptie.

Of Siebe van der Leeuw ook linksbenige CV 25 jaar, van Union St Gillis, 4 miljoen euro en een contract tot juni 2024
@FTM,Denkje dat het snel rond kan gaan komen,of moet er eerst iemand verkocht worden.
@FTM hoeveel is ongeveer het (openings)bod van Feyenoord
Lees ergens net dat Eden Hazard terug gaat naar België..als je die aan het voetballen krijgt....
Nou de Hazard bij PSV ook niet echt een uitblinker die generatie is wel een beetje klaar gespeeld denk ik.

Heb dan liever deze Ivanesuc voor CAM en Nakamura voor erbij als LB
Eden is wel van een andere categorie geweest als zijn broer. Was absolute wereldtop en als die op 80% van zijn oude niveau krijgt weet je niet wat je meemaakt,zelfs niet op CL niveau
12 miljoen neerleggen voor deze jongen, maar niet tijdig 8/9 miljoen neerleggen voor szymanski terwijl ze allebei op 10 beoogd zijn. Lijkt paniek voetbal. Helaas heeft dtk de scouting ontmanteld en we zien het gevolg. Het lijkt alsof er geen beleid zit in de transfer politiek en er alleen maar gereageerd wordt. We hadden een voorsprong maar dit is wel kwijt gespeeld inmiddels. Eerst moet iedereen op vakantie en dan kijken we wel wat we doen. Amateuristisch en dan ook nog eens een waardeloze uitgaande transfer van kokcu en te dure inkomende transfer van zerrouki, terwijl je wieffer al hebt. Schiet mij maar lek.
Held, maak je niet zo druk man. Zerrouki heb je je zeker nodig. In de CL moet je zeker met 2 6en spelen. Het verhaal szymanski is gewoon een spel vanuit Rusland. Heb vertrouwen we zijn een geweldige sprong aan het maken, en dag na een mega diep dal!
Als je er niets van snapt kan je beter stil zijn
Feiten zijn feiten Mietje. Jij snapt er overduidelijk helemaal niets van.
Je weet kennelijk het verschil niet tussen een feit en een bekrompen mening domme pipo😂 je doet een hoop aannames maar je weet niets. Vaak zo dat de grootste onwetende kneusjes de grootste muil hebben.
Jij bepaalt zeker wat de feiten zijn en wie wat snapt, grappenmaker. Hou je commentaar voortaan voor je. Dan heeft niemand last van je priet praat.
Zolang kneusjes als jij onzin blijven uitkramen zal ik sowieso m’n mond niet houden, simpele ziel. Lekker blijven janken over dingen waar je niets van weet.
Dit is het niveau waarop we ons moeten versterken, heb een goed gevoel bij deze creatieve speler. Ik zou hem misschien eerder als 10 zien dan linksbuiten, maar multifunctionaliteit kan geen kwaad. Lijkt me een constantere speler dan Szymanski.
@FTM heeft feyenoord na het mislopen van Brenet een nieuwe optie op het oog voor wanneer geertruida vertrekt
#FTM wordt ivanusec gehaald voor LB of voor CAM ?
Je kunt Eden Hazard ( gaat blijkbaar terug naar België)benaderen voor lb..kan deze gast op 10
Ftm.van beelen naar Feyenoord meld ad
2FTM heft Feyenoord nu al een bod gedaan? Hopelijk wordt er nu wel doorgepakt!!!
Toch het idee dat niet iedereen hier het juiste beeld van hem heeft. Het is geen pure stylistische linksbuiten die iedereen wel even zoek speelt.

Het is een multifunctionele speler die uitblinkt door werklust en tactisch inzicht. Het lijkt dus een echte Slot speler. Een beetje 'een aanvallendere James Milner met een dribbel'. Hij kan eigenlijk op alle posities boven de 6 spelen. Zijn eerste aanname kan beter, zijn handelingssnelheid kan ook beter, maar het is een winnaar die wel altijd een positieve bijdrage levert aan een wedstrijd.

Volgens de Kroatische fans was hij ook altijd een beetje wisselvallig, maar dat kan natuurlijk ook komen juist doordat hij op zoveel verschillende posities speelt.
Shaqueel komt eraan ;)
hopelijk in de voetsporen van zijn vader, al speelt hij nu meer centraal
Denk dat hij meer voor de 10 positie gehaald word. En er alsnog een goede lb gehaald word.
Ik denk dat we die al hebben ;) FTM voorspelling gaat niet uitkomen.
Je hebt het helemaal correct omschreven. Zelf ben ik veel meer gecharmeerd van Oršić die het niet redde bij Southampton en voor 2,4 verkocht is. Dat zou een top aankoop voor linksbuiten zijn geweest voor Feyenoord.
@FTM waar blijft het goede nieuws dan van het weekend dat je ons beloofd hebt??
Dit is niks meer dan een gerucht of poging tot iets. Dit is geen nieuws waardoor er rust ontstaat eerder meer onrust. Ik verwachte meer een presentatie of iets concreets maar dit is gewoon weer alleen belangstelling. Hoop niet dat dit het is
Dit zou voor onze begrippen een toptransfer zijn. En dus ook goed nieuws dat we weldegelijk kunnen investeren in kwaliteit. Het is te hopen dat het lukt, maar het is sowieso mooi nieuws.
@ftm op wat voor termijn verwacht je dat dit rond kan komen
Dinamo speelt 15 juli om de Kroatische super beker en de competitie zal starten op 21 juli. Vroege start gezien de eredivisie. Gaat dit (een grote) invloed hebben in de onderhandelingen?
Dat Bijlow 2e keeper zou willen zijn of risico daarbij neemt dat te worden, lijkt mij sterk als keeper van Oranje.
Zit ook met vergunningen. Moeten wel sneller reageren met kopen
🤫🤫🤫🤫 shht , zachtjes praten. Pas melden als het rond is.. inmiddels wel duidelijk dat de scouts van PSV hun targets van dit forum halen 😂
transfer van de lange adem??@ Ftm
Deze jongen gaat onder de vleugels van Slot binnen 2 seizoenen 25-30 miljoen opleveren. Binnen hengelen voor +/- 10 miljoen en je doet wederom hele gezonde zaken.
Goed betaalbaar, maar Fernebache bied 10 miljoen voor Symanski, waarom koop Feyenoord hem ook niet, speler en club waren al akkoord, sowieso gekke volgorde, kijk Bijlow en Geertruida, zijn al gek gemaakt, Salaris 4x zoveel. 20 miljoen voor Bijlow, haal Unnerstall, Olij en Noppert tegelijk bewijzen van spreken. ..
Dat fennerbagger dat gaat bieden wil niet zeggen dat dynamo hem verkoopt.dynamo wil 20 dus rond 15.Wat ook goed is dat van beelen naar psv gaat😀😀😀😀.
Voor mij zouden ze een transfer van Bijlow niet hoeven te blokkeren. Een bedrag van 23 miljoen voor een prima keeper, maar wel een die van glas is, is gewoon een uitstekend bedrag. Ik ben wel bang dat Bijlow daar uit beeld is als Onana voor een megabedrag komt. Geertruida is een ander verhaal. Aan de ene kant kun je nu nog de hoofdprijs voor hem vangen, volgend jaar waarschijnlijk minder. Aan de andere kant kan hij wel uitstekend op rechtsback en als RCV spelen. Erg handig nu Trauner weer geblesseerd is. Terecht dat ze voor hem de hoofdprijs vragen. Wat betreft Szymanski: ik vind het ook doodzonde dat hij waarschijnlijk niet meer bij Feyenoord gaat voetballen. Maar Dinamo vraagt op dit moment veel meer dan 10 miljoen. Het kan ook goed zijn dat Feyenoord dat gedoe rondom Szymanski een beetje zat is en dat Ivanusec in feite zijn opvolger zou moeten worden. Geertruida en Bijlow zijn (nog) niet weg. Idrissi en (waarschijnlijk) Szymanski wel. Dus dan is het logisch dat je eerst Ivanusec probeert binnen te hengelen.
Bijlow wil zelf straks niet meer,wordt 2e of 3e keeper daar als ze Onana halen
En jij denkt dat Unnerstall, Olij en Noppert met zijn 3’en het salaris van Bijlow delen ofzo? En wie van hen gaat op de tribune zitten dan?

Het is bij Szymanski toch duidelijk dat eerst de koopoptie is verlopen in het huur contract omdat beiden uitgingen van verlenging huurcontract, alleen dat het management van Szymanski daar ineens anders over dacht? Nu moet hij in vrije onderhandelingen gekocht worden, dan is Feyenoord kansloos tegen het Erdogan geld. Simpel als dat. Je moet ook geen 15 miljoen willen betalen met een salaris van 2 netto, wat 4,5 bruto inhoud.
Ja, geweldige speler. Ook voor CL. En dan nog even Soule van Juventus halen voor de andere kant. Zin aan het nieuwe seizoen💪
getuigd wel van ambitie...
wat een aanval heb je dan zeg:
CAM: Szymanski
Soule/Paxiao----Gimenez---Ivanušec

blok van 6 man erachter...en klaar
Denk niet haalbaar, maar dromen mag ;)
Misschien is Soule mogelijk met huren? Kunst blijft nog steeds om zonder met geld te smijten een CL waardige selectie samen te stellen en de titel te prolongeren. Dat lastste zou al geweldig zijn. Hebben we lang niet meegemaakt. Met de eventuele komst van Ivanusec komt dat wel weer dichterbij verwacht ik.
Ivanusec komt in plaats van Szymanski, denk ik. Speelt ook als linksbuiten meer als “linker 10” om het zo maar even te noemen.
Nogal voorbarig aangezien hij eerst nog maar moet tekenen. Maar ik zag op YouTube dat je zijn uitspreekt als Loeka Ivanoesjets. Je hoeft nergens een sterke klemtoon op te leggen. Mocht hij bij Frankfurt tekenen dan kunnen we dit weer vergeten😉
Zal wel al een bod liggen bij Zagreb, Feyenoord moet wel wat…

PSV is natuurlijk ook bezig om zich te versterken!
Hebben Zagreb inmiddels ook al gebeld omdat ze zijn naam hier gehoord hebben 😂
Waarom kon deze naam eerder wel gemeld worden en moest het nu ineens stil gehouden worden totdat PSV Lang gekocht had zoals FTM in de comments aan geeft?!
De naam was dus al bekend bij andere clubs...
Slot ergert zich helemaal kapot aan het lekken binnen de club. Daar heeft hij ook in de laatste persconferentie nog iets over gezegd. Hij verwijt journalisten niet dat ze het publiceren, maar wel degenen die het binnen Feyenoord lekken. Het is voor supporters (vaak) vermakelijk om te volgen, maar voor Feyenoord zelf vrijwel nooit in het voordeel. Ook nu zou het clubs met sluimerende interesse weer wakker kunnen maken..
Dat snap ik helemaal... Maar deze naam was hier dus vorige maand al gemeld... Andere clubs hadden deze naam dus al kunnen weten... Dan snap ik niet zo waarom er nu ineens niet vermeld mocht worden dat ze concreet waren voordat PSV iemand gekocht had... Dat had ik wel gesnapt als het een nieuwe naam zou zijn (dus nog niet gemeld), maar deze naam was dus al wel bekend bij iedereen...
@FTM wordt hij gehaald als linksbuiten of als 10? Laatste seizoen speelde hij meer op de flank en het seizoen daarvoor als aanvallende middenvelder.
uit het artikel:

De linksbuiten — die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan — lijkt in het huidige momentum van de markt haalbaar te zijn voor de Rotterdammers. Ivanušec is een breed gedragen optie die na het Szymański-nieuws van deze week nog net wat interessanter werd.
Slot houdt van multifunctionele spelers. Ivanušec kan op rechtshalf, 10, linksbuiten en zelfs op de positie van Kökçü.

Het is een speler die uitblinkt door werklust en tactisch inzicht.
Bij Zagreb loopt ook nog Martin Baturina rond, een groot talent op nummer 10. Maar schat dat die ondertussen al te duur is
Kijk dit is beleid.
Hiermee hou je de deur voor Szymanski ook op een kier (en kan je zelfs de druk verhogen).
Snel vastleggen en ook Vitek (CV, RB) voordat die door 020 wordt weggehaald.
Vitek zou zeker mooi zijn, maar staat die op het lijstje?
Waren 15 per positie dus dat mag ik hopen.
Denk alleen in beeld als Geertje wordt verkocht
Maar ik zou anticiperen. Speelt daar als opvolger Hancko links in centrum
Stel je voor dat je deze speler kunt kopen en Szymanski nog een jaartje kunt huren. Dat wordt smullen. Aanval met Ivanusec, Gimenez en Paixao. Szymanski daarachter. Wieffer en Zerrouki controlerend.
Dat klinkt inderdaad top, toch denk ik dat we Dilrosun ook nog niet moeten afschrijven.

Blijft een goeie voetballer.
Al was die soms ongelukkig in ze acties.
Absoluut! Maar had de vorm niet eind van het seizoen..
Wat was die slecht zeg… ik weet niet of die ooit wel een hoog niveau heeft gehaald, ik ken zijn historie niet, maar als die weer zo’n matig seizoen gaat spelen kan je hem beter van de hand doen. Lastige is dat je dat van tevoren niet weet.
Wilde zich veel te veel bewijzen
Szymanski daar heeft Fernebache zich voor gemeld in Moskow, dacht 10 miljoen, waarom koopt Feyenoord hem daar niet voor, Speler en Feyenoord waren al akkoord. Trouwens Ivanusec is natuurlijk ook top en volgend seizoen al meer dan het dubbele waard....
Het is ook nooit goed hé... allemaal zeuren dat er niks gebeurd... nu wordt een concrete naam gedropt en zijn we weer te laat etc... zo vermoeiend. Vertrouwen in DtK.
Deze Slavische strijder erbij zou echt top zijn! Kom op Don Dennis, binnenhalen deze speler!
Ze bereiden een bod voor dat is toch lachwekkend als je daar nu nog mee moet beginnen. Ik vind het allemaal zo slap en ondoordacht slo zei het zelf 145 miljoen in twee seizoen en er is nog geen poen voor spelers ik begrijp daar helemaal niks van. En je gaat af als een gieter in de champions leugeu want wat er nu is is niet goed genoeg nieg dat is gewoon zo niet voor de champions leugeu. Het is weer een transferperiode van lik me vestje. En de supporters hadden geen gelijk toen er met miljoenen werd gesmeten die er niet waren. 19 miljoen voor jurgensen nee laat maar zei van Geel niet nodig en ga zo maar door.... Volgende week open dag bel de helikopter maar af wat een slappe zooi. Slot praat mooi maar zal ook denken dat heb ik weer.
Huilie huilie…. Niks geleerd van afgelopen jaar? De beste koopjes zitten op het eind. Dis geduld is belangrijk en het seizoen nog lang.
Helemaal eens. Gaan gewoon uitstekende selectie krijgen. Zijn al veel verder dan vorig seizoen.
Klopt en de media dikt alles ook nog eens lekker aan. Nu ook met van Beelen, misschien is dat al binnenskamers bekend en hij de keuze al heeft gemaakt ...
Hij heeft in één ding wel een punt, als je hem wilt halen moet je een bod uitbrengen voor het nieuws naar buiten komt en het niet nu nog moeten voorbereiden.Snap dat ze overvallen zijn door Szymanski, maar als die gehuurd zou worden waren ze ook bij deze jongen uitgekomen toch?
Is maar goed dat jij helemaal niks voor Feyenoord hoeft te bepalen.
Zijn verhaal is niet eens leesbaar haha
Zo jij bent wel lekker positief je nest uitgerold zeg.
Neem nog een fles azijn jankerd, wat een debiele reactie.
Ik hoop voor jou, dat je niet zo ben in het echte leven. Anders, moet je echt hulp gaan zoeken. Tenzij je 12 bent, dan kan ik het een beetje begrijpen.
Ik vind het erg lastig om teksten te lezen van kinderen die de basisschool nog niet hebben afgemaakt. Ik denk dat ik begrijp wat je bedoelt, maar het komt al lezend gewoon niet goed over.
Zo zie je maar weer. Al dat gehuilebalk hier dat het niks wordt. Directie van Feyenoord is gewoon terecht behoedzaam bezig. Selectie wordt goed versterkt. We zijn verder dan de rest. PSV zijn we financieel voorbij. Nemen onverantwoorde risico’s. Noa Lang kan aardig voetballen maar is een splijtzwam voor elke selectie. Kortom toekomst komt er steeds beter uit te zien.
Hoe groot zou de kans zijn dat die komt.Het is veel geld
Uiteindelijk goedkoper dan Szymanski omdat je ook waarde creëert. Op de beelden te zien wel een behoorlijke aanwinst. Heeft een goed schot en geeft mooie steekpasses onder druk.
Denk dat die misschien wel beter kan worden dan de Pool.hoop dat t gaat lukken
Niet op de zaken vooruit lopen.
Tot nu toe heb je alleen Zerrouki als directe versterking.
Kan is gewoon aanwezig dat het niet rond komt met deze kroaat en dat je aan het einde als nog met Idrissi komt.
Ik loop nergens op vooruit maar vindt dat de club het uitstekend doet. Van de Belt kan ook uitgroeien tot een goede net als Wieffer en Aursnes. Zerrouki is op zeker een aanwinst voor een mooi bedrag. Minteh zal het ook wel kunnen anders geeft Newcastle niet zoveel geld uit. De selectie maak je sterker door goede aankopen en verder te investeren. Is veel veranderd de laatste 2 jaar. Feyenoord is psv financieel voorbij doordat we veel beter financieel beleid voeren.
Daar ben ik mee eens, denk alleen dat we nog even af moeten wachten tot er transfers echt definitief zijn, want ik persoonlijk vind psv zich wel echt goed versterken.
Maar als Feyenoord nu ook dit soort spelers gaat halen dan doen we dit jaar zeker weer mee met de top 3.
Top 3??? We gaan gewoon voor het tweede kampioenschap op rij!!
En ze versterken zich met spelers die wij ook wilden halen ( op Lang na) omdat ze met de visie van Bos in dezelfde vijver moeten vissen
Psv financieel voorbij??? Die halen wel twee spelers voor 24 miljoen en wij nog niks dus dat is lulkoek
Dat is geen enkele lulkoek. Heb je de jaarrekeningen van beide verenigingen gezien. PSV koopt op de pof en Feyenoord voert gedegen financieel beleid. In alles zijn we verder. Gakpo en Madueke zijn niet uit luxe verkocht. PSV begroot Europees voetbal. Wij niet. CL is een plus van 30 miljoen. Ev van Feyenoord wordt behoorlijk versterkt. Kijk eens hoeveel schuld psv heeft.
Niks aan toe te voegen, je hebt helemaal gelijk.
Als we over een paar maanden de jaarrekening per 30.06.2023 zien, zal iedere Feyenoorder blij worden.
Zo is dat. BW van de spelers is ook een stuk lager. Lagere afschrijvingen. Daarom echt knap. Bijna alle spelers gaan geld opleveren. Club wordt zoveel sterker financieel.
Psv heeft wel degelijk gakpo uit noodzaak verkocht. En Madueke is verkocht om de begroting voor dit jaar te garanderen.

VI heeft hier enkele maanden terug een financiële podcast over gepost.

PSV heeft CL in de begroting meegenomen en zijn al jaren niet actief in CL en hebben buiten afgelopen jaar ook geen transfer klappers gemaakt.
Kleine aanvulling. We kunnen komend seizoen financieel gezien wel over PSV komen. Dan moeten zijn geen CL halen en wij wel. Of wij moeten een heel goed CL seizoen draaien.
Qua EV zijn we Psv in de komende jaarrekening al voorbij.
PSV heeft geen baksteen in de vorm van een verouderd stadion met miljoenen schulden mee te sjouwen. Dat is wel iets om mee te nemen in je redenatie . Stadion is wel niet van de club, maar er moet zwaar veel geld in. VVF moeten ook nog uitgekocht. Ze zijn enorm goed bezig,maar ze zijn er nog lang niet
PSV heeft 95 miljoen langlopende schulden. Een jaar eerder 88 miljoen. Nee, gaat heel goed.
Financial Fair Play doet de KNVB niet aan dan denk ik?
Die halen 2 spelers voor 24 miljoen inderdaad, maar moeten straks in de winterstop weer de betere spelers verkopen omdat het salarishuis te duur is....
Maar moeten ook nu snel spelers verkopen
PSV zijn we echt nog niet voorbij. Die hebben door de verkopen van vorig jaar een goed gevulde oorlogsjas. Net als Ajax en ook AZ is financieel waarschijnlijk gezonder dan wij. Maar wij hebben Slot. Die maakt het verschil.
Dat is echt niet waar. Az heb je gelijk in. Die doen het uitstekend. PSV koopt op de pof. Verkopen Madueke en Gakpo waren niet uit luxe.
Klopt niet watnje suggereerrd Basto.
Gakpho en Madueke moesten verkocht worden om dit boekjaar kloppend te krijgen. Van 88 miljoen "lange" schuld naar 90+.
Als die geen champions league halen dan moet er deze winter waarschijnlijk weer verkocht worden. Waarschijnlijk zal de gemeente weer wat stoeptegels van ze kopen.
Mochten we het voor elkaar krijgen dienaar Europees te overwinteren dan gaan we een reuzestap maken.
Je moet iig minimaal tweede worden dit seizoen
Psv begint elk seizoen met minimaal 45 miljoen euro in het rood psv is afhankelijk van verkopen,nu maken ze weer schulden en zij moeten veel spelers verkopen om rond te komen en zij berekenen al cl voetbal in en dat is dit jr weer noet gelukt,psv is financieel naar de klote aan het gaan,ze hopen op verkoop van sangare maar niemand wil 37 miljoen voor hem betalen
Een voetballer zonder tatoeages… ff wennen. Heerlijke voetballer hoor
Niets, en dat beweert SBS ook niet, hij zegt alleen dat het even wennen is om een voetballer zonder tattoos te zien. Al vind ik dat persoonlijk wel meevallen…
Waar gaat dit over? 🤣
Ik mag het toch gewoon vragen? Of mag dat ook al niet meer?
Je suggereert dat SBS zegt dat er iets mis is met tattoos. Je mag alles vragen, maar ik zou zelf geen aannames doen in mijn vraagstelling. Is zo’n journalist dingetje… Valentijn Driessen heeft daar een handje van… 🤮
Ik had niet verwacht dat mijn opmerking zoveel teweeg zou brengen, haha!
Maar je mag alles vragen hoor, heb er geen probleem mee. En nee, ik heb niks tegen tatoeages. Al is het niet mijn smaak.
Prima, was gewoon benieuwd. Vind het persoonlijk soms wel tof eigenlijk.

En dat ie ander opeens Valentijn Driessen erbij haalt...tja wat moet je ermee? Haha
OT: bij vertrek van zowel Geert als Pedersen, is Sambo dan een optie? Deed het vorig jaar erg goed bij Sparta.
Denk niet dat PSV aan ons wil verkopen. Je gaat dan echt teveel betalen
Dit is echt een goede speler met in mijn ogen twee nadelen. Stijf rechts en gaat altijd naar binnen. Er komen van zijn kant weinig voorzetten hierdoor. Dit is wel een nadeel voor Santi. Maar als je ziet hoe makkelijk hij mensen uitspeelt en steekpassen tussen de tegenstanders doorgeeft kan dit echt een goede aankoop worden😁
Tja hij kan zelfs als rechtsbuiten uit de voeten. Laat Slot maar schuiven.
Idrissi ook rechts en Igor ook. Kop doelpunten maakt Santi door voorzetten van rechts door Igor. Van links moet het dan van Hartman komen.
hartman erachter lost dat wel op.
Dit is een versterking die Slot op mss wel 1 vd belangrijkste posities, dus Slot wil deze kerel er graag bij lijkt me.
Kunnen we snel groen licht verwachten hierdoor?
Ja, als Slot hem graag wil volgens jou staan die Kroaten hun beste speler meteen af ;-)
Hé azijnzeikerd, ik suggereer/vraag alleen of dat Feijenoord vaart wil maken.
Staat er iets over de Kroaten over hun moeten onderhandelen.
Ga lekker op fr12 janken of leer begrijpend lezen.
https://www.elfvoetbal.nl/binnenland/282940/de-transfertargets-van-feyenoord-psv-en-ajax
En...eerlijk is eerlijk 1908.nl schreef er op 18 juni al over. Knappe primeur. Jammer dat t vaak zo lang duurt.
Ja lekker makkelijk ze noemde ook 112 andere namen... Die niet komen en deze is ook niet zeker want er is nu al weer geen poen volgens slot
Op 21 juni schreef Mike Bogaard al op de site van Elf voetbal over de link tussen Feyenoord en deze Kroaat dat dit de ideale versterking zou kunnen zijn. Ook over 9 miljoen. Daarna is PSV naar hem gaan informeren maar die hebben nu Lang dus kansen zijn nu aanwezig.
Eerlijk is eerlijk op 18 juni schreef 1908 al over deze Kroaat knappe prumeur
Dan is het wel raar dat nu nog een bod moet worden voorbereid, dat had dan wel klaar kunnen liggen voor het geval dat ,toch?
Zou mooi zijn. @FTM wat is een formeel bod?
Het hebben van een primeur, (jezelf beter voelen dan je 'concurrent' lijkt wel een obsessie hier.
Al die namen die onzin zijn, wordt nooit meer naar verwezen.
Kans is natuurlijk erg groot dat deze kroatische vriend ook niet komt.
Prog jaar zagen we dat ook met Hancko en paixao en gimenez. Duurde lang maar het lukte Feyenoord wel. We hebben nu zerrouki en vd belt al binnen. Vorig jaar hadden we wieffer ook vroeg binnen en kijk eens hoe blij iedereen is.
Geweldige speler en een prima leeftijd! Snel op de eerste meters, goede handelingssnelheid, goede pass, goed overzicht en een prima schot. Neem aan dat deze speler voor de 10 positie moet komen, komt daar het beste tot zijn recht in de verbinding. Heel benieuwd of dit rond gaat komen.
We moeten hem afzeiken straks pakt psv hem.Deze man er niks van is traag z'n haar zit niet heeft n lelijke vrouw .Hij is te dik heeft n houten been1😂
Een echte stylist. Doet aan van Persie denken wat betreft z’n bewegingen. Ziet er goed uit.
Nee, dat is geen overdreven. Dat was mijn eerste gedachte. Ik zeg ook niet dat hij net zo goed is. Misschien ooit, als hij tenminste naar de Kuip komt 😝
Deze jongen ziet er dik voor mekaar uit. Eerste aanname erg goed, technisch en fysiek sterk. Ben benieuwd!
En hij kijkt fris uit z’n ogen en kent de stad…
Deze jongen ziet er dik voor mekaar uit. Eerste aanname erg goed, technisch en fysiek sterk. Ben benieuwd!
Denk dat deze jongen al langer de voorkeur geniet boven Symansky.
Symansky was alleen als huur aantrekkelijk voor Feyenoord.
Maar hem kopen zijn ze nooit happig op geweest.
De beelden van deze jongen zien der veel belovend uit.
Krijg hetzelfde positiefe gevoel als bij Paxaio en Giminez toen ik daar de eerste beelden van zag.
Hoop dat het lukt.
Tuurlijk, en Kloese bied 6 miljoen, en dan gaat het voor de zoveelste x niet door.
Niet zo positief joh.
Begrijp je reactie want Slot en Kloese bakken er weinig van samen. Pakken geen prijzen, dramatisch voetbal, raken in paniek als er 1 speler weg gaat, laat staan meerdere, Europees niets bereikt,
ja, begrijp het wantrouwen echt hoor........
Juist want er is weer geen poen ongelooflijk. 145 miljoen aan verkopen en inkomsten champions leugeu. Nu al verdamp