Betrouwbaar
fares-chaibi-twitter

Twitter

Transfers

'Toulouse wees meerdere concrete aanbiedingen op Chaïbi af'

FeyenoordTM

Feyenoord-target Farès Chaïbi staat er enorm goed op in Europa. Zijn club Toulouse heeft deze zomer meerdere concrete aanbiedingen van tafel geveegd. Dat meldt David Ornstein maandagmiddag.

De 20-jarige Algerijns international zag zijn club reeds drie concrete boden van tafel vegen, waarvan één aanbieding met een bedrag ter hoogte van meer dan vijftien miljoen euro. De belangstelling komt voornamelijk uit de Bundesliga, waar ondermeer Eintracht Frankfurt op zijn handtekening jaagt.

Chaïbi's voorkeur lijkt in de Engelse Premier League te liggen. Met de bedragen die genoemd worden én de spelersvoorkeur, lijkt het lang wachtende Feyenoord deze zomer nagenoeg kansloos voor zijn handtekening.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FTM,Gaat er nog wat gebeuren binnen de selectie,komt er nog wat bij of haan er nog wat weg?
@FTM welke van de genoemde kanidaten vind jij het best en waar zijn ze het concreetste voor,
wat is jou persoonlijke mening
Werd Feyenoord maar eens concreet, Feyenoord is dat ene jongetje in de klas wat altijd te laat komt….
Voor wie wil Feyenoord nu gaan. Als het maar geen idrissi word
En uiteindelijk moeten we het doen met Idrissi voor die vleugel. Dat is toch pure armoede in de CL, ook in de eredivisie was het vorig jaar al helemaal niks
Saito die Sparta had gehuurd, zou die niet goed genoeg zijn? Vond het een leuke speler, jong met restwaarde en commercieel interessant gezien zijn afkomst.
Die heb ik echt nog 10 x liever dan Idrissi
Een beetje voetbalkenner weet dat hij van Manchester City is, dus onbetaalbaar voor Feyenoord .
Ja Lommel is van de city group, maar de banden zijn daar prima mee. Zie dermane. Maar dat zal jij als "kenner" vast weten.
@FTM, is Sekou Koita geen optie? loopt 2024 uit zijn contract.
Nou daar ken ook alweer een streep doorheen, en uiteindelijk wordt het Idrissi….
Dan gaan we niet bij de eerste 2 eindigen
Nog ff en we grijpen overal naast!!
@FTM komt dan nu Nakamura weer wat meer in beeld of was hij nog helemaal niet van de radar?
Ik hoop niet dat het Idrissi met een wel heel onervaren talentje als gulliksen wordt. Dan ga je er dus niet of nauwelijks op vooruit. Dan liever bijvoorbeeld Nakamura en Idrissi (als ervaren back up/concurrent) op links En Paixao meestal op rechts met Jahanbakhsh en Minteh als back up. Dan moeten Dilrosun en/of Walemark nog wel het veld ruimen. Even wat name dropping: Nakamura en Idrissi kopen voor de linkerflank, de Ketelaere huren voor middenveld (kan ook als spits en rechtsbuiten) en Araujo als vervanger Pedersen. Bijvoorbeeld Unerstall als vervanger Bijlow. Kunnen de Duitsers elkaar beconcurreren.
Boden is niet het meervoud van bod. Je bedoelt biedingen. En is een bod niet altijd concreet?
Wat is volgens jou het verschil tussen een concreet bod en een niet-concreet bod. Nieuws verzandt makkelijk in slap gelul met dit soort taalgebruik.
Stel je voor, met alle namen die genoemd zijn, zitten we straks met Brenet en Idrissi. Brrrr...
@FTM ontzettend pijnlijk dat we weer zo zitten te treuzelen.
Wat heeft dat met hun transfersom te maken.... precies helemaal niks. Gewoon te duur
Kan Feyenoord nog iets verrassends doen mocht Geertruida, Bijlow, Pedersen vertrekken?
****** zei 2 weken geleden dat nakamura de grootste kanshebber zou zijn
En vind hem beter dan chaib ook
Is een persoonlijke mening.
Maar verwacht mog wel 3 spelers erbij
Maar zal wel pas eind juli komen ze willen eerst de selectie inkrimpen
@FTM je tweette begin van de werkweek nieuws over een buitenspeler was dat dit nieuwtje of wordt dat iets anders?
positief of negatief?? ben wel toe aan een positief nieuwtje
Ok , hebben we die ook weer gehad.. op naar de volgende
Jij weet echt niks van voetbal deze jonge is srs goed
Maar we kunnen hem niet betalen.
Tuurlijk wel of het slim is is een andere vraag
Waarom trek je de conclusie dat ik niets weet van voetbal en waaruit blijkt dat ik niet weet dat die jongen goed is??? Twee aannames van jouw kant die nergens op gebaseerd zijn. Hij is te duur en wil naar de PL. Dus onrealistisch om over door te gaan. Dus door naar de volgende.
Lang wachten? Alsof een maand geleden deze speler de helft waard was en wel naar de eredivisie wilde? Jammer van die kleuring in de berichtgeving. Nieuwtjes en opinie zijn verschillende dingen...
Als hij een vermogen moet kosten en perse naar de PL wil, was Feyenoord ook in een eerder stadium van de transferperiode kansloos geweest. Als chaibi niet wil kun je toch doorschakelen naar bijvoorbeeld Nakamura. Lijkt me een prima speler. Als een linksbuiten echt prioriteit heeft zullen ze toch wel vrij snel concreet gaan worden voor een speler lijkt me.
Dat gevoel bekruipt mij dus ook. Ik wil persoonlijk naar de directie toe stappen en ze vertellen; hallooo wakker worden, we gaan CL spelen. Laten we een goede investering doen op de flanken!!! Voordat het Idrissi weer wordt
Ja laten we met 450.000 man onze mening daar gaan vertellen. Dingen gaan vertellen die ze daar nog niet weten en namen aandragen die daar onbekend zijn. We moeten het schip keren, want wij staan nu aan wal, omdat we de beste stuurlui zijn.

Net Jiskefet hier, maar dan leuker.
Arne kan toch echt niet tevreden zijn over de gang van zaken
Inderdaad, het lijkt mij ook dat het liefst ook een nieuwe buitenspeler mee kan nemen vanaf het begin van de voorbereiding! Over een maand spelen we al de JC schaal!!
toch weer de trein gemist. wordt tijd dat we door gaan pakken!
@FTM wie geniet nu de voorkeur en wanner zal Feyenoord concreet worden?
Weinig spectaculairs te verwachten dus?
Voor de eredivisie is het toch wel een bruikbare speler voor ons gebleken.
de 2e seizoenshelft wel ja, over een heel seizoen veelte wisselvallig! ik hoop dat ze voor nakamura gaan , die heeft uitstekende statistieken. maar dat word ook lastig zat ( met belangstelling van frankfurt, genk, aston villa, liverpool)
Met slechtere statistieken dan Alireza.
Zeg me alsjeblieft dat dat niet waar is. Die heeft toch een jaar lang laten zien niet het niveau te hebben dat Feyenoord momenteel na wil streven. Geld hoeft niet op maar ze hebben toch wel voldoende in kas om een betere speler te vinden?
Net als Ivanusec en Summerville kansloos, zal wel weer die Gulliksen worden
Liever gulliksen voor de toekomst & Nakamura voor nu! Maar het zou wel weer Idrissi worden..
Die 2 lijkt me perfect voor basis en back-up doorgroeier, maar niet Nederlands en niet voor een vriendenprijsje te huur.
Hopelijk achter de schermen meer gaande dan wat er nu blijkt. Zo komen we in de laatste week bij Idrissi uit en hebben we de hele voorbereiding en JCS al gespeeld.
Die kunnen we van het lijstje schrappen