Bevestigd
yv2023528yv2023528a1b08893

VK Sportphoto

Transfers

Transfercheck: Sebastian Szymański en Fenerbahçe SK?

FeyenoordTM

Woensdag kwam via Turkse media het nieuws naar buiten dat Feyenoord-target Sebastian Szymański concrete belangstelling geniet van Fenerbahçe. In Turkije kan Szymański de opvolger worden van de vertrokken superster Arda Guler (18), die deze week voor 20.000.000 naar Real Madrid transfereerde. 1908.nl checkte het Szymański-gerucht bij relevante bronnen.

Het nieuws over Szymański en Fenerbahçe wordt steeds breder opgepakt in het medialandschap. In navolging tot Turkse media kwam donderdagavond ook Match TV met een bevestiging. Deze site deed navraag bij een goed ingevoerde Russische bron: "I can officially confirm Match TV's information that Dynamo and Fenerbahçe are close to an agreement on the transfer of Polish midfielder Sebastian Szymanski. It's about selling, not renting to a Turkish club."

Ook vanuit Turkije wordt het nieuws bevestigd aan deze site, wat nog geen compleet verhaal maakt. Reacties uit Feyenoord maken dat wel: vanuit het Maasgebouw wordt het nieuws bevestigd. Feyenoord denkt niet op te kunnen boxen tegen de bedragen die Süper Lig-club Fenerbahçe kan bieden bij een mogelijke transfer van Szymański.

De Pools-international kan eenvoudig nog een jaar gehuurd worden — Feyenoord heeft daarvoor namelijk een financieel akkoord liggen — maar de Pool is daar vooralsnog niet op ingegaan en prefereert een permanente transfer. Dynamo Moskou staat niet langer op de embargolijst en dus kunnen er zaken gedaan worden met de Russen. Volgens Yağız Sabuncuoğlu verlangt Dynamo Moskou een transferbedrag van 20.000.000 euro voor Szymański.

Feyenoord dacht lang een nieuwe huurovereenkomst te kunnen voltooien. De termijn om de koopoptie (van ongeveer tien miljoen euro) te lichten is ondertussen verstreken. Deze week kwam er echter door aanvullende eisen vanuit het management een flinke kink in de kabel om een nieuwe huurovereenkomst af te sluiten. 

De vraagprijs van Dynamo Moskou ligt inmiddels een stuk hoger dan de koopoptie. Dat gegeven maakt een permanente deal voor Feyenoord alleen al een stuk minder aantrekkelijk. Ook eist Szymański zijn management een netto-salaris van meer dan twee miljoen euro.

De Rotterdammers hoorden niet het bedrag wat Fenerbahçe hoorde — zelfs enkele miljoenen minder — maar het bedrag wordt wel als 'veel te gortig' beschouwd. De club zal in het geval van een permanente transfer het eigen transferrecord met miljoenen moeten verbreken. Dat lijkt met de huidige stand van zaken niet te gaan gebeuren, en dus kijkt Feyenoord voorzichtig verder.

Of een nieuwe deal met Feyenoord helemaal uitgesloten is? Dat nog niet. Szymański kan nog altijd 'ja' zeggen tegen een nieuw huurvoorstel, maar dat wordt sterk afgeraden door zijn management. Of Feyenoord voor een andere optie gaat? Daar lijkt het op uit te gaan draaien.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FTM hoop dat je snel met een concrete linksbuiten en/of aanvallende middenvelder komt. Can't wait!
Gewoon laten gaan en verder kijken zie liever Bullaude !
@FTM als psv 12 mil neer kan leggen voor een speler zoals Lang, mag je toch verwachten dat wij ook wel een speler zoals Ivanusec voor 12.5 mil kunnen halen?
Waarom denk je dat? We kunnen lang niet alle inkomsten investeren. PSV is momenteel financieel wat verder dan wij.
Psv moest in de winterstop noodgedwongen Gakpo en Madueke verkopen. Dat geld hadden ze nodig omdat ze anders in de shit kwamen toch? Ik weet dat wij niet alles kunnen herinvesteren, alleen je mag toch wel verwachten dat je minimaal 1 'zieke' aankoop kan doen?
2022/2023:
Verkocht: 70 miljoen
Gekocht 36 miljoen

2023/2024:
Verkocht: 25 + 5 miljoen
Gegarandeerde CL inkomsten: 30 miljoen
Gekocht: 8 miljoen (met de kanttekening dat het grootste gedeelte van dit geld al in de winter werd geboden voor Zerrouki)

De 8 miljoen voor Zerrouki was er het afgelopen seizoen (voor kokcu en CL inkomsten) al.
Dan lijkt het mij dat wij ook een bedrag zoals het vorige seizoen (36 miljoen) zouden moeten kunnen uitgeven.
36 miljoen verdeeld over meerdere aankopen (ik denk linksbuiten, rechtsachter, centraal achter en zelfs wellicht een 10) zou nog steeds moeten kunnen zorgen voor spektakel. Echter, ik denk dat er niet zoveel is gereserveerd voor aankopen.
De cijfers van de aankopen kloppen niet helemaal. Er is volgens de jaarrekening 2021-2022 voor 38 miljoen gekocht. Daarbij komen de aankopen van Zerrouki, Van de Belt en Kasanwirjo. Daarnaast is het eigendom van Gimenez uitgebouwd.
Is er al wat meer info rond Feyenoord en Leipzig rond Geertruida?
Klinkt weer hetzelfde als vorig jaar: grote uitverkoop en weer opnieuw beginnen met op het laatste moment aangekochte nieuwe goedkope alternatieve vervangers., al hoop ik dat niet uiteraard
Tot nu is er 1 speler verkocht en 3 huurlingen komen, vooralsnog, niet terug.
Wat is het probleem ?
Szymański vergeten voor zulke bedragen gaat Feyenoord nooit doen. Dit is dus duidelijk nu dus vol achter een vervanger aan die er snel moet komen want deze positie is erg belangrijk je moet over een paar zeken enigszins ingespeeld zijn
Ik las net dat emegha op t lijstje stond .Ik mag hopen dat dat niet zo is.Die kan er niet zo veel van
Las het ook vooral het bedrag schrok ik van die jongen zou ik verwachten voor 5/6 miljoen geen 13!
Ook dat nog eens.Daar kun je dan n veel betere speler voor halen.Dit is niveau vd belt van beelen.Dus geen speler wat je echt beter maakt
Volgens mij gewoon voormalig jeugdinternational maar eerlijk gezegd zie lk liever beelen komen als emegha maar ook vooral persoonlijke voorkeur
Ik liefst beide niet misschien beelen voor evt toekomst niet als vaste kracht.emegha leuk voor nec Almere enz
Mijn fout, kan gebeuren. Zat op de snelweg en las te snel. Snel gecorrigeerd dmv Tweetje.
Zag dat er meer de mud in gingen.

Ik corrigeer het nog wel met hard nieuws dit weekend ;-)
Japie nam het klakkeloos over 🤣
Misschien tikfout van je en bedoel je Ejuke
Wat nam.japie over? Ik heb het gemist en kan ook geen tweet vinden
Dat Feyenoord een bod op Szymanski had gedaan
Haha kan gebeuren, autocorrectie
Hoop achteraf ejuke ook niet wel iets beter dan emegha.Maar is ook niet zo veel
Hard nieuws als in vervanger van Seba of nieuwe buitenspeler?
Harder nieuws dan dat Seba zijn ja-woord toch blijkt te geven aan Feyenoord? 😅
Hard inkomend nieuws mag ik hopen, zijn veel supporters waaronder ik wel aan toe haha
Hard nieuws over een buitenspeler👀 ?@FTM
Als moskou 20 miljoen wil prima maar niet van ons, dat is hij bij lange na niet waard
Zeker wel, alleen wij hebben het geld niet.
Szymanki is een leuke voetballer maar 10 miljoen is echt het matje
Bieden ze toch niet op szymanski?
Helaas, is bod van Fenerbahce.
Das niet zo mooi. Hopen op een goede vervanger dan maar.
Mooi spel van zijn zaakwaarnemers, die zetten nu alles in voor een verkoop en zoals het er nu uitziet zal hij dan naar Fenerbahçe gaan, kan je weinig aan doen. Bedrag wat je moet betalen is veel te veel. Feyenoord moet zich nu eerst gaan melden voor een goede vleugel aanvaller. Ik verwacht ook dat Dilrosun zich gaat herstellen, dat op 10 spelen ging totaal niet. Puur op de vleugels concentreren.
@FTM gaan er nog meer spelers uit de heli stappen of is dit het.
Gewoon opvullen met Arne Slot net als vorig jaar 😜
Interesse in Emegha oud Spartaan
Ben ook benieuwd of dit klopt, zou een interessante andere soort spits dan Santi kunnen zijn, goede aanvulling met potentie en meer snelheid/lengte. Maar gevraagde 12M + percentage lijkt me gekkigheid.
Terwijl PSV goed bezig om zich te versterken, terwijl ook niet veel geld is, doet Feyenoord een zomerslaap. Garantie dat het nog wel gaat lukken, zoals vorig jaar, is er niet.
Het duurt weer telang allemaal!!
De transfers moeten nu beginnen!
Het duurt te lang, we staan hier al een tijdje
En we moeten door, dus voor de laatste keer: "Het spijt me"
Het duurt te lang, woah-ooh
Het duurt te lang
We staan stil, wat jij wil, wat ik wil
Het duurt te lang
Psv zal wel moeten die spelen dadelijk voorrondes cl en dat hoeven wij niet he.
Effe geduld.
Vorige zomer ook pas einde tranferperiode kampioens selectie samengesteld
Niet veel geld?

Zij geven 20 miljoen uit aan Pepi en Lang.
Hoe bedoel je niet veel geld.
@FTM Kunnen we vandaag nog wat nieuws verwachten?
ja! Dat het morgen weekend is, geniet ervan
@FTM komt er binnen kort nog eens goed nieuws😂
@FTM,Wanneer mag je het goede nieuws naar buiten brengen?
Dat was dat Szymanski zou komen, maar die komt nu wss toch niet.
@FTM Wanneer verwacht je weer goed nieuws te kunnen brengen?😀
Minder prettig als hij daadwerkelijk NIET komt
Word tijd voor positief transfernieuws...
Geen paniek mensen. Als we dalijk een goede nummer 10, linksbuiten en extra spits hebben hebben we een beter collectief dan onze concurrenten. En mocht Geertruida of Bijlow nog weggaan is dit voor een goed bedrag waar we hun echt wel voor kunnen vervangen. Daarnaast hebben we spelers als Timber, Trauner en Jahanbakx op de bank dus ook in de breedte staat er een goed elftal. We kunnen ons geld maar 1x uitgeven, dus beter iets langer wachten en echte toppers kopen ipv te snel toeslaan.

aankoop - Gimenez - Paixao
- aankoop -
Wieffer (8) - - Zerrouki (6)
Hartman - Hancko - Geertruida - aankoop
Bijlow
Minder dan de helft van dat bedrag wat speler oplevert kunnen wij gebruiken voor de duidelijkheid, zo makkelijk is het niet.
Wat een ongelooflijke paniekzaaier ben jij joh… en wat een berg huilberichten komen er bij jou vandaan.

Doe eens even rustig en heb wat meer vertrouwen in de mensen van onze club.
Is gewoon een feit wat door FTM ook benoemd is, zeg nergens iets over vertrouwen of wat dan ook. Alleen dat het onmogelijk is om een 1 op 1 vervanger te halen, dat gebeurd gewoon niet
Ik doel ook op je andere berichten.

Duurt te lang… lijstje wordt korter… zo gaat het altijd bij Feyenoord… nooit kan dit… nooit kan dat…

Kortom… huilberichten terwijl het nu 7 Juli is. Komt enorm paniekerig over.

En mbt FTM: Wat hij doet wordt absoluut gewaardeerd maar zijn bronnen zijn wel een pakkie minder geworden/de lijnen binnen Feyenoord zijn veel meer gesloten.

Ik vind het geweldig dat hij via deze site de mogelijke transfers bekend maakt of vermeld maar zijn oordeel daarover is ook gewoon zijn oordeel.
Niets meer en niets minder dus hang daar ook niet te zwaar aan.
Klopt. Voor Aursnes ook geen vervanger. Was ook niet nodig. Hoe moesten we Dessers nou toch vervangen? Hmmm.. Senesi, onvervangbaar. Of?

Het komt wel goed. Heb geduld. Er liggen lijstjes, er wordt gekeken of spelers a) goed genoeg zijn, b) in het team passen qua karakter en c) de prijs. Ze komen echt nog wel met een paar toppers op de proppen. Er is op dit moment nog geen 10M uitgegeven. Je hebt ongeveer 55-60 miljoen aan inkomsten, daarvan was ongeveer 30 miljoen te investeren. Dat betekent nog 20-25 miljoen om uit te geven. En als er dan nog uitgaande transfers zijn van Geertruida en Bijlow, dan komt daar nog zo'n 20-25 bij. En zo niet, dan niet.
Dat klopt als Geertruida, Hancko, Gimenez etc blijven wat redelijk onwaarschijnlijk is. Laat ik eens van een ideaal scenario uitgaan dat van de spelers met een aardige transferwaarde alleen Pedersen (8 miljoen), Bijlow (23 miljoen), Dilrosun (5 miljoen) en Walemark (5 miljoen) vertrekken. Dan zou je rond de 40-45 miljoen in totaal kunnen besteden. Dan zou ik het wel aardig vinden als Nakamura (10 miljoen), Idrissi (4 miljoen), De Ketelaere (3 miljoen huur), Rodriguinho (6 miljoen), Araujo (6 miljoen), boselli (1 miljoen), Peretz (4 miljoen) en nog een talentvolle LCV en derde doelman zouden komen. Met deze aankopen kun je wat betreft opstellingen veel kanten uit. Maar zo zou een basisopstelling eruit kunnen zien;

Nakamura. Gimenez Paixao

De Ketelaere

Timber Wieffer

Hartman. Hancko. Trauner Geertruida

Peretz
Die is inderdaad wel aardig in waarde gedaald zie ik 😀 Misschien dat Slot hem aan de praat kan krijgen. Wel benieuwd waarom hij nergens echt doorbreekt.
Psv weet ook dat de CL inkomsten verdubbeld gaan worden. Loop je plek 1 of 2 mis dan loop je de komende jaren weer achter de feiten aan.
Bij ons is het toch vaak weer hetzelfde liedje, of je nou kampioen wordt de CL haalt of je haalt de finale van conference league. Er is gewoon nooit extra geld echt gewoon nooit
Wat erg apart is. Met de opbrengst van vorig jaar plus de verkoop van Kokcu en CL gelden zit je al op 150 mil. Waar gaat in godsnaam.al dat geld heen..
En dan praten we over iets van al weet ik hoeveel jaar geleden, zoveel geld inmiddels binnengeharkt en de situatie verandert maar niet.
Twee jaar Corona - geen inkomsten uit transfers en verlies gedraaid door gemiste inkomsten - en zoals Slot vaker heeft aangegeven, ondervinden we daarvan nog steeds de gevolgen.
150 is wel heeeel veel geld Murlock...
Klopt, maar 2 jaar nauwelijks inkomsten en zoals Slot zegt al een paar jaar zelfs nauwelijks inkomsten uit transfer (Summerville was voor zijn komst de veste verkoop) geeft wel aan hoe beroerd wij er voor stonden.

Vond Arnesen daar ook niet heel sterk in.
150 is veel ware het niet dat je elk jaar daarvan maar 25 miljoen binnenkrijgt voor de komende 6 jaar
Om echt de concurrentie met 020 te kunnen aangaan zal er toch een investeerder moeten komen lijkt mij dan
Doe even normaal. Er wordt goed financieel beleid gevoerd. We zijn een stuk verder dan PSV
Waarop baseer jij dat? Financieel verliezen telkens van psv. Zie Pepi zie veerman zie Beelen
CL inkomsten verdubbeld gaan worden? Hoeveel gaat dit worden dan? Is mij ontgaan.
70 mil ongeveer startgeld na komend seizoen.
Je krijgt toch een beetje het gevoel dat Feyenoord zich heeft laten piepelen door Dynamo. Net zo lang doen of er een nieuwe huurovereenkomst kan komen tot de koopoptie verloopt en ze voor veel meer kunnen verkopen.

Aan de andere kant moeten we dan ook onze conclusies trekken en snel doorschakelen. Twintig miljoen voor Szymanski is gewoon veels te veel. Het is een goede voetballer, maar hij is ook erg inconsistent in zijn prestaties. Voor nu van belang dat we snel een vervanger binnen halen om de voorbereiding mee te beginnen. Hetzelfde geldt voor linksbuiten, we kunnen het ons niet veroorloven om op Idrissi te wachten.
Noa Lang definitief naar psv, krijgen toch een aardig sterk elftal zo…..
Een aanval met Simons/Pepi/Lang is behoorlijk stevig voor de eredivisie. Zet daarachter nog Veerman als passer, Til als loper en een nieuw aangekochte controleur en dat kan behoorlijk gaan draaien.
Hebben echter nog steeds een verdediging van het niveau RBC Roosendaal.
Dat weet ik wel zeker hoor, paixao is onze enige buitenspeler met creativiteit. Ik hoop ook dat wij in staat zijn een buitenspeler van dat niveau te halen, maar wel met een beter karakter!
Transferwindow duurt nog wel even en heb er alle vertrouwen in dat Feyenoord een sterker eftal op de been zal bregen dan psv, en lang wil je niet in je selectie hebben, is echt een onrustzaaier.
Dat bedoel ik ook met karakter, maar is voetballend gewoon de beste buitenspeler van de eredivisie nu. Eerlijk is eerlijk
En Feyenoord wacht maar en doet niets
We kunnen ook in blinde paniek allemaal gearriveerde 30-ers terughalen tegen een veel te hoog salaris en hopen dat het iets wordt......
Oh, dat hebben we al een keer gedaan.....
Hoho, wij wachten op de goedkope pareltjes....en dat doen we goed.......ga lekker Noa Lang kopen voor € 12 miljoen......
Gelukkig zal het verdedigend wel kwetsbaar zijn. Statistisch verliest Bosz minimaal 5 wedstrijden zeker per jaar, dat zal meedoen om de eerste plaatsen wel lastig maken.
Vitk gaat naar ajax.ze lopen weer eens teslapen.zou bram van Polen niet willen komen.Zie ik nick olij voorbij komen als vervanger .Man man man.Kijk je naar psv met pepi en lang.wat halen wij vd belt nou jahoeee. Geld krijgen geen probleem maar investeren kunnen ze niet.blgd jaar n zwaar seizoen
Hou toch op, klein verwend kind.....krijg je alweer geen snoepjes??
Laat die mafkezen hier gaan. Dat zijn de supporters die onder club klein houden en totaal geen ambities hebben. Die komen liever voor hun broodje kroket,biertje en vrienden naar de Kuip en het voetbal interesseert hun niet. Wil je inderdaad stappen maken, zijn investeringen nodig , maar zoals het nu gaat lopen we weer achter de feiten aan.. 1 ding is duidelijk, dat er geld wordt verduisterd, want anders hadden we zeker wat te besteden gehad.
Nou eindelijk iemand die het snapt.Dankje wel bjorn ik was bang dat ik alleen was hier die dat vond.Ik denk dat die zgn vrienden van feyenoord alles tegen werken
Ben benieuwd wat Feyenoord gaat doen zo jammer dat wij dit soort spelers niet kunnen halen
Vitk naar ajax 2.5 m Nou dit is niet best.
Lang naar PSV. Die slaan spijkers met koppen sinds aanstelling Bosz. Hopelijk gaan wij ook snel vooruit schakelen. Als PSV ook de verdediging op orde kan krijgen, zijn ze een stuk (sneller) verder dan wij.
Dan ga je toch lekker PSV supporten?
Nee totaal niet. Feyenoord is als team verder. Bovendien trok Feyenoord nog steeds meer spelers aan dan PSV. En in mijn beleving is dat geen mindere kwaliteit dan Lang en Pepi.
Ehm welk team. Kokcu weg die Pool weg.geertruida en bijlow gaan ook nog wel.We hebben niet een goed td om spelers tehalen
Hij heeft zeker geen punt. Betalen veel te veel voor spelers, met alle risico’s die erbij horen.
Daarbij heeft PSV de meeste slagen te slaan, kijk maar naar hun selectie(hebben geen verdedigers die kunnen verdedigen).
Is toch gewoon realistisch wat hij zegt.
Noa pest ventje, maar als wij Idrissi vastleggen kijk ik zeker wel paar keer jaloers naar psv.
Waar Feyenoord altijd kiest voor de veilige weg, waardoor we nooit echt kunnen aanhaken bij de top, nemen ajax en psv wel vaak die risico,s
Dat ettergezwel wil je niet in de selectie hebben
Psv betaalt voor 2 spelers 22 miljoen. Tja blijkbaar heeft feyenoord dat geld niet. Daarbij heeft psv met gakpo en manueke voor veel geld verkocht. En psv sorteert waarschijnlijk voor op volgend jaar waar CL nog meer betaalt. Maar met simons lang en pepi hebben ze een zeer goede voorhoede.
Nu investeren om volgend jaar CL te spelen.
Inderdaad Lang, Simons en Pepi een geweldige aanval
PSV heeft de gemeente achter zich staan, wij hebben de gemeente tegenover ons staan.
PSV pakt aardig door. Zij weten ook dat je dit jaar bij de top 2 moet zitten dit jaar. je krijgt dan vast 60+ miljoen binnen. Nadeel voor hun is wel dat als ze dit mislopen en deze spelers tegenvallen hebben zij niet veel geld meer over aangezien ze alleen het geld van de verkoop van Madueke kunnen gebruiken>
Wat een onzin. Wat hebben ze dan voorin? Pepi en Lang.. de Jong en el Ghazi is niks meer, bakayoko matig talent wij hebben Gimenez en Paixao. Jahanbaksh ieder seizoen weer belangrijk met aantal goals en assists, Dilrosun moet een keer echt vertrouwen krijgen op 1 positie dan kan het echt wat worden. Verder onze selectie gewoon grotendeels in tact gebleven en er komen echt wel wat jongens bij. Vorig seizoen ook pas tegen einde juli. Totaal niks aan de hand
Haha, gaat me totaal niet om het feit of PSV beter of niet is, meer dat de daadkracht beduidend groter is. PSV is heel duidelijk in de targets en gaan daar vol voor. Bij ons horen we lijstjes en alternatieven en wachten we uiteindelijk bij veel targets te lang.
Daarnaast heeft Pepi uiteraard enorme potentie, zou bij ons ook absoluut een goede transfer zijn geweest. En Lang is gewoon een kwaliteitsspeler die garant staat voor onvoorspelbaarheid en G/A, zijn attitude daargelaten.
Als je een beetje kijkt naar de transfergeschiedenis van Fenerbahçe zie je dat zij nooit zulke bedragen betaald hebben voor een speler. Zelfs niet in hun jaren dat ze in Europa nog een rol van betekenis spelen. Dit jaar zijn ze überhaupt nog niet zeker van EL. Ze hebben zojuist hun grootste talent in jaren verkocht voor 20 miljoen, ik kan mij niet voorstellen dat ze dit bedrag vervolgens (bijna) volledig herinvesteren in een 24-jarige.
Het zou mij ook zeer, zeer verbazen als dit echt gaat gebeuren. Lijkt me meer een spel om de prijs op te drijven.

Over Turkse clubs lees je altijd de grootst mogelijke transferonzin op het web.
Inderdaad niet zo logisch. Grootste inkomende transfer was 7 miljoen de afgelopen jaren. Wel geven ze meestal meer uit dan wat ze verkopen dus misschien brandt die 20 miljoen in hun zak. Zo te lezen valt Szymanski wel voor ca 16 miljoen op te halen dus dan houden ze nog wat over. Die Güler is natuurlijk veel beter maar die had een gelimiteerde transfersom clausule.
@FTM Bullaude serieuze optie als vervanger?
Met Kokcu & Sebas verdwijnt er een ongelooflijke bak aan goals, assists en gecreëerde kansen.

Maak me wel een beetje zorgen, met het vertrek van Geertruida verlies je wel erg veel uit je as.

@FTM: verwacht jij nog steeds dat Bijlow vertrekt met het aanstaande akkoord van Its met Onana?
En mocht Feyenoord besluiten te verkopen, verwacht jij een zak geld of een mogelijke spelersruil aangevuld met euro’s?

@FTM; verwacht je nog iets van Vetlessen, daar er nog steeds geen definitief akkoord is?
Is allang gepresenteerd door Brugge
Vetlessen is al definitief naar club brugge, check z’n insta post van 4 dagen geleden maar
Volledig eens wat betreft het middenveld. Daar gaan we er vooralsnog erg veel op achteruit.

Vetlesen is naar Club Brugge en is ook al definitief.
Laten we eerst maar eens afwachten hoe het zich ontwikkeld , ik neem aan dat de speler zelf ook z'n verstand gebruikt en niet alleen naar de pegels kijkt.
Goed nieuws is in ieder geval dat Onana bijna in Engeland, ik neem aan dat MU geen 23 miljoen gaat betalen voor een reservekeeper, dus Bijlow blijft dan in ieder geval.

Nou Geertje nog blijven of voor de hoofdprijs weg, dan kunnen we verder.
Bijlow is nou juist de speler die van mij wel mag vertrekken. Natuurlijk is het een uitstekende keeper. Maar 23 miljoen voor een speler waarvan je kunt uittekenen dat die het halve seizoen geblesseerd is, is gewoon top. Waarschijnlijk kun je dan een prima keeper die vaker fit is terughalen en nog een aantal miljoen overhouden om bij het transferbudget te storten.
@FTM zijn Nakamura en Ivanušec nog een optie en realistisch? Of verwacht je een andere vleugelspeler?
Wat een paniek om niks telkens. Er staat al een prima geraamte van het elftal. Zerrouki en Van de Belt erbij. Kokcu is te vervangen volgens Slot. Wellenreuther vastgelegd. Minteh erbij. Is heus geen koekenbakker. En er komen nog aanwinsten bij. Vorig jaar stonden we er slechter voor. De club is zich aan het ontwikkelen op alle gebied. Het Eigen vermogen spuit omhoog. En nog lopen we te huilebalken. Echt Feyenoord. Tabouni transfervrij gehaald. Met winst verkocht. Meerdere spelers ontwikkelen zich in KKK of eredivisie. Het gaat gewoon prima.
Hoop toch niet in de KKK.. krijgen we allemaal van die neonazi's terug.
Het westen steunt Oekraïne en dat is een neonazistisch bolwerk van oudsher en dat vindt ook iedereen prima.
Dankzij meneer Stalin. Die heel dat land systematisch liet verhongeren. Holodomor noemden ze dat. Zoek maar op. Adolf was a bad motherfucker maar die communistische ** ***** was minstens zo erg.
Kökçü is niet op te vangen met Zerrouki als je hetzelfde voetbal wilt spelen. Veel behoudender, minder creativiteit en scorend vermogen. Je mag wel hele creatieve buitenspelers en een 10 hebben om dat goed op te vangen.
Na een nachtje slapen.
Geen paniek allemaal

Ik ben blij met de opzet u21, samenwerking KKD, mogelijk aantal naar excelsior Eredivisie. Ook versterking technische organisatie.
Daarnaast hoop spelers weggedaan aan de onderkant.

Ik heb vertrouwen in tandem Zerrouki-Wieffer en mindere mate Timber (denk 60min invallen in het fullgass voetbal)

Ja er moet wat bij maar voor de eredivisie staat het al goed. CL is leuk maar droomscenario is 3e en Eufacup in.

Niemand is groter dan de club.
En laten we eerlijk wezen zonder rusland-embargo hadden we Szymanski nooit kunnen betalen.

Vind ik het jammer JA. Ik heb een zwak voor die gozer. Dat doelpunt in de Arena nog op mijn netvlies.
Maar hij is te vervangen
Zonde, denk dat er echt wel iets bij moet. Zonder Kokcu en Seba weinig creativiteit op ons middenveld.
Iedereen roept om Bullaude maar ik krijg bij hem Gustafson vibes. Fantastische balbehandeling maar te schuchter timide binnen en buiten het veld.
Ik zeg dat deze jongen hier nog moet ontbranden hij krijgt te weinig kansen terwijl hij "thuis" op hoogste niveau speelde en daar wel fantastisch was. Geef hem vaker kans en zijn eigen vertrouwen zal groeien waardoor hij gaat loskomen.
Uit in Oekraïne even fabelachtig vlak voor tijd de 1-1 binnenkoppen. Vind hem niet zo timide binnen het veld. Het is gewoon jammer dat Slot toen koos voor Dilrosun op 10, wat een drama was. Ik ben benieuwd of Bullaude er nog uit was gegaan als die de kans had gekregen.
Veel te lang gewacht. Hadden koopoptie voor 10. Nadeel van huren. Leuk voor 1 jaar maar rest vd wereld kan meekijken. En dus overbieden. Hij zeurde nooit, deed zijn werk en was belangrijk voor het team bij druk zetten. Jammer. Toch een foutje van leiding Feyenoord. Nieuwe speler op 10 zal ook 10 of meer kosten nu.
Wat begrijp je er nu niet aan dat de koopoptie niet gelicht *kon* worden vanwege de sancties met betrekking tot Rusland?
Ze hadden die koopoptie voor een jaar. Was helder gecommuniceerd. Aj en psv doen t ook.
Ze hoopten dat de situatie een jaar later anders zou zijn, maar dat is dus niet zo. Bij Til lukte het omdat Spartak een buitenlands rekeningnummer had.
Echt wat een gelul weer. Je bereikt een akkoord met iemand, zet alles klaar en dan komen zei laatste moment met allemaal andere eisen waaraan je niet kan voldoen. En dan is dat jouw schuld. Echt de omgekeerde wereld dit.
Blijft eeuwig zonde dat we tot op heden nog niet hebben doorgedrukt voor Keito Nakamura. Zou mij oprecht niks verbazen als hij naar een Celtic of een middenmotor in de PL gaat.

Veel beter dan mensen hem credits voor geven.
Om toe te voegen: is denk ik ook een stuk beter dan bijv. Chaibi.
Heb jij die Chaibi ooit eens zien voetballen? Die kan er niet veel van hoor.
Daarom het grootste talent van Frankrijk
Haha, nee dat is hij niet. Wel normaal blijven doen.
Szymaski is voor Feyenoord een goede speler, maar om hem na zo’n goed jaar te kunnen kopen in natuurlijk een utopie. Andere clubs ruiken nu bloed en dat is helaas jammer. Die aanvullende eisen klinken ook een beetje als tijdrekken om zulk soort biedingen op gang te helpen.

Nu gewoon doorgaan en zoeken naar een nieuwe topper op de CAM die samen met Bullaude kan gaan uitmaken wie erin hoort te staan. Hopelijk een koopspeler, want dit is natuurlijk de keerzijde van huurconstructies
Had de Don voor 1 juli 10 miljoen afgetikt was het geen utopie, maar een feit; dan was hij nu gewoon Feyenoorder geweest.
En die 10 miljoen moest via een drone gedropt worden in Moskou? Ook weer link, die wordt zo neergehaald, kun je fluiten naar je geld….. Andere betalingsmogelijkheid was er namelijk niet.
Misschien moeten Seba en z'n team dan ook voor 1 juli aangeven permament te willen blijven in plaats van een akkoord te verbreken en laatste moment allemaal eisen te stellen. Maar Feyenoord de schuld geven is toch leuker?
Mocht jij je met je laatste zin tot mij richten: ik geef de Don nergens de schuld van. Iemand meldt dat het n utopie zou zijn om Seba te kunnen kopen; ik bestrijd dat.
Verder laat ik de Don lekker schuiven. Er zullen vast nog wel wat aardige spelers gepresenteerd worden. Maar misschien niet Seba. Jammer maar helaas.
Ik denk dat slot best wel spijt heeft dst die gebleven is.we verkopen de goede spelers en komen weer met middelmaat spelers uit oa uit kkd aanzetten.
Heb je z’n persco niet gezien? Zo gaat dat altijd. Ook bij Ajax of Red Bull. Hij is al lang blij dat het anders is dan vorig jaar en wist dat Feyenoord niet schatrijk is toen hij tekende, bijtekende en bleet.

Tottenham raakt ook hun beste speler kwijt…
Maar die kan al t geld wel investeren.Wat voor versterking hebben ze gehaald 1tje.Ze komen straks weer met gehuurde of kkd spelers aan.zat eerste oefenpot al.
Ik denk dat we echt niet met middelmaat zullen komen. En daarbij vd Belt en Beelen zijn spelers uit het Zwolle van Slot hij heeft ook vertrouwen in die jongens.

Ik heb echt nog een goed gevoel over wat er allemaal aankomt qua aankopen het zou mooi zijn om weer te kunnen overwinteren in Europa dat zou namelijk derde jaar op rij zijn... En het liefste in CL ja maar eerlijk is eerlijk dan moet de loting echt meezitten. Beter is gokken Europa League. Als we volgens seizoen dan weer kunnen eindigen op een CL spot in de competitie is dat nog mooier
Vind vd belt en evt beelen op dit moment geen jongens die je sterker maken.En je elftal moet je al beetje rond hebben
Maar van Wieffer is ook vaak gezegd wat moeten we er mee en kijk zijn ontwikkeling
Ferry daar kun je niet op blijven gokken.we moeten eens een blgd stap zetten.kijk wat een ajax en psv aantrekken.wij vissen in vijver met Heerenveen Utrecht twente
Echte topper kunnen we nu niet betalen. Die zakken op het eind van de transferperiode in beeld.

Maar goed, 80% van het elftal staat al/nog
Haal eerst niks maar geen kkd spelers
Heel jammer, maar ik hoop dat Ballaude doorbreekt dit seizoen. Vond hem goed invallen een paar keer.
Dat wordt er één van de lange adem, als Dynamo 20 miljoen blijft vragen, of een paar miljoen daaronder, dan wordt het een lange zit, misschien wel tot vlak voor het eind van de transferperiode.
Moeten we daarop wachten? Ik denk van wel, zeker als Seba aangeeft dat hij het liefst voor Feyenoord kiest.
De transferperiode duurt nog anderhalve maand, waarschijnlijk moeten we nog een maand wachten voor er beweging inkomt, ook voor andere spelers...
Indien szimi het wil komt hij naar ons en gaat CL spelen en anders jammer dan
Graag of anders niet! Hij zal wel weer gebrainstormd zijn door de makelaars, zoals bij zovelen.
Goedenavond. Na 15 jaar FR12 ‘vlucht’ ik nu eindelijk echt naar 1908. Ik de trek elkaar afzuigende tieners daar al een hele tijd niet meer. Hier zie ik gelukkig nog wel inhoudelijke discussies.

On topic: het lijkt me dat Feyenoord zichzelf aardig in de voet heeft geschoten door niet de koopoptie eerder al te lichten. Nu op de blaren zitten. Dit had voorkomen kunnen worden en wat mij betreft was 10 mil een schijntje geweest, zowel sportief als economisch.
Helaas mag je geen geld geven aan Rusland dus kon Feyenoord letterlijk niet die koopoptie lichten.
Nu kan het wel aan Dinamo, nu is het echter te laat.
Voor Turkije gelden er andere regels dan Nederland
Daar ga je toch geen 20 miljoen voor betalen lijkt mij zo ...
Het is gelijk weer zeven over twaalf (ipv vijf voor twaalf). Die gaat toch niet vertrekken vermoed ik.
Champions League bij Feyenoord of Conference League bij Fener.... gaat me keuze toch wel uit naar Champions League 😂
Dit dus. Alleen daarom al zou ik als ik hem was mooi bij Feyenoord blijven. Ik ben het volledig met je eens.
En dan moeten ze nog kwalificeren voor UECL. Terwijl Feyenoord een vaste CL plek heeft. Mij niet gezien, krabbeltje onder 't contract met Feyenoord en we hebben een done deal te pakken.
En dan heb je ook nog de post: Salaris!! Da's denk ik het struikelblok
Hij wilt waarschijnlijk ook gewoon van dat contract in Rusland af, dus ik begrijp hem wel, dat als er een club komt die jou daar definitief weg wilt halen dat je die kans pakt.
Maar dan ga je niet naar Turkije kom op zeg, 1 corrupte teringbende daarzo.
Zou ik ook niet doen, maar als er geen andere club komt en Feyenoord geen geld heeft om hem over te nemen, dan heeft hij ook weinig keus.
De beste man hoeft deze zomer niet per sé aan een permanente overstap te denken, er ligt een huurconstructie klaar onder bijna dezelfde voorwaarde. Alleen zijn salaris is een struikelblok, maar daar kan je samen ook een oplossing voor vinden.
Dat klopt, maar dan heeft hij volgend jaar weer hetzelfde probleem.
En hoe is de situatie met Rusland dan.
Hij wilt waarschijnlijk gewoon zo snel mogelijk van dat contract af die hij heeft bij Dinamo.
Dat zouden jij en ik ook gewild hebben als we daar een contract hadden en je kan daar niet meer terugkeren, omdat je als verrader wordt gezien.
Niet als je daarmee van de Russen af bent, en het dubbele van je Feyenoord-salaris vangt...
Ik denk dat het management nu een struikelblok is en niet de speler. Ook al is zijn voorkeur mogelijk Feyenoord
De eerste zaakwaarnemer die een huurovereenkomst boven een fee op een 20 miljoen transfer plaatst moet nog geboren worden, en als Fenerbahce 2 miljoen ong per jaar netto betaalt is het gewoon min keer min = min voor Feyenoord, doorschakelen.
@FTM Is Martin Vitik een optie om te halen bij een vertrek van Lutsch?