Bevestigd
christian-conteh-bron-vflde

vfl.de

Transfers

Conteh duikt op bij VfL Osnabruck

FeyenoordTM

Nadat Christian Conteh zijn contract liet ontbinden bij Feyenoord, is de rappe vleugelaanvaller neergestreken bij VfL Osnabrück. De in Hamburg geboren aanvaller draagt ​​vanaf nu de clubkleuren paars-wit en gaat met zijn team uitkomen in de tweede Bundesliga. 

"Met Christian Conteh krijgen we een speler die ons aanvallende spel nog onvoorspelbaarder zal maken. Hij heeft een zeer goed tempo en is altijd moedig in een-op-een situaties. Hij trok als jonge prof de aandacht bij FC St. Pauli en beleefde onlangs een heel goed seizoen bij Dynamo Dresden”, legt sportief directeur Amir Shapourzadeh van VfL uit. "We zijn erg blij dat Christian ondanks andere aanbiedingen en opties voor onze weg en VfL heeft gekozen. Hier willen we hem het platform bieden om zich te ontwikkelen als speler en als persoonlijkheid."

Conteh speelde twee officiële duels voor Feyenoord (beide competitiewedstrijden tegen RKC Waalwijk in 2020/2021, red.).

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Wanneer ga je weer live op YouTube of een podcast op Twitter? @ftm
Anderhalf jaar geleden zo'n mystery shirtje besteld, kreeg ik een shirt van VfL Osnabrück. Toen speelden ze nog in de derde Liga. Gelijk FM-game opgestart natuurlijk en 2 keer achter elkaar gepromoveerd. Eerste seizoen in de Bundesliga 10e geworden geloof ik, daarna nooit meer aangeraakt. Misschien een mooi moment nu om die game weer op te pakken.

Dit alles terzijde.
Toch mooi, dat je er nog iemand blij mee is
Had hem liever bij een van de mooiste clubs van Duitsland gezien.... Dynamo Dresden is qua club 20 x mooier dan VFL....