Primeur Bevestigd
yv201904242518op

VK Sportphoto

Transfers

Vente staat voor transfer naar Bordeaux

FeyenoordTM

Girondins Bordeaux maakt werk van de komst van Dylan Vente (24). De oud-Feyenoorder is al akkoord over de contractvoorwaarden en kan komend seizoen aan de slag in de Franse Ligue 2.

Vente staat tot medio 2024 onder contract bij Roda JC Kerkrade en heeft al langere tijd opties in het buitenland. Het is nu Girondins Bordeaux wat aan het langste eind trekt. Beide clubs naderen een akkoord.

Feyenoord houdt een minimale solidariteitsbijdrage over als de transfer afgerond wordt. Vente speelde drieëndertig officiële wedstrijden voor de Rotterdammers. Daarin was hij goed voor zeven goals en zes assists.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FTM waarom.staan de reacties onder szymanski uit?
Om negatieve reacties op persoonlijke titel te voorkomen neem ik aan.
Ik kan met herinneren dat ik in FIFA 2003 de career mode speelde met Girondines Bordeaux, omdat ik ze voetballend aantrekkelijk voetbal vond spelen. Samen met Lyon maakte zij in die tijd de dienst uit in Frankrijk. PSG was middelmaat.

Toen ben ik eens gaan kijken naar de UEFA clubranking van 2003 en dan is Bordeaux niet de enige glorie die vergaan is. Kennen jullie deze clubs nog:

- Deportivo la Caruña, 9e club van Europa in 2003, speelt nu op het derde niveau;
- AC Parma, 14e club van Europa in 2003, speelt nu op het tweede niveau na een doorstart;
- Leeds United, 17e club van Europa in 2003, vorig seizoen gedegradeerd naar het tweede niveau.

Feyenoord was in 2003 overigens de best geplaatste Nederlandse club (26), na PSV (30) en Ajax (38).
Wat dacht je van Nottingham Forrest, 2x winnaar van de Europacup I, Lokomotiv Leipzig europacup finalist, IFK Goteborg, Ipswich Town, Rode Ster Belgrado, etc..
Of de Black Burn Rovers - die had ik vroeger met subbuteo.
Blijven investeren in de jeugd.
Al is het maar een paar duizend je verdient zo gratis geld.
Jouw post is een beetje tegenstrijdig. “Blijven investeren” en “gratis geld” die investeringen kosten geld dus is het geen gratis geld.

Echter ben ik het met je eens blijven investeren in de jeugd zorgt wel voor een mooie inkomstenbron of het rendabel is, dat weten wij helaas niet.
Mijn punt was eigenlijk dat je niet de uitschieters nodig hebt als een Kokcü of beter Geertruida (daarmee haal je de kosten voor de komende 10 jaar er wel uit), maar dat dit soort mislukte spelers ook nog geld opbrengen
Die club is enorm afgezakt zeg.
@FTM we kunnen eerdaags transfers gaan verwachten denk ik? Een concurrent minder in de markt. De lampies kopen lang dus de knaken daar zijn nu wel op neem ik aan. Of is daar weer een dosis extern geld gekomen?
Ik vraag me af waar PSV het geld vandaan haalt. Die nemen onverantwoorde risico's en dan straks weer huilie huilie als ze de CL niet halen
Toch eeuwig zonde dat hij net het niveau van Feyenoord niet had, in de jeugd schoot hij alle records aan flarde. Een neusje voor de goal heeft hij echt wel, hoop dat hij nog meer stappen kan maken, leuk ventje.
Zou mooi zijn als Ten Kloese openheid van zaken heeft. Hier refereerde Slot ook al naar op de persco. Zijn ze bezig met het uitkopen van de vvf of overname stadion? Er zou nu toch gewoon een bak geld moeten liggen om de selectie te versterken?
Precies dat denkt/weet iedere club waar we nu aankloppen. Je moet niet zelf de hoofdprijs gaan betalen als je je eigen spelers ook niet voor de hoofdprijs weg zet. Ja we hebben wat centjes binnen gehaald, maar we zijn nog steeds geen rijke club die nu mee kan bieden met andere clubs.
Dat klopt maar volgens mij als Feyenoord word overgenomen door een oliesjeik en vervolgens 5 keer achter me kaar de Champions League wint dan zeggen ze nog dat ze geen geld hebben
Laten we hopen dat dat niet gebeurt. Ik bedoel: vijf keer achter de CL winnen zou geweldig zijn (en daar gaan we natuurlijk voor!) maar overgenomen worden door een oliesjeik...... Dan speel ik nog liever in de eerste divisie.
Bijzonder want Bordeaux heeft net die Zan Vipotnik gehaald die ook aan Feyenoord was gelinkt.
Hoe dan? Zo’n transfer maakt ie nooit meer
91 wedstrijden, 48 goals. Doet het gewoon uitstekend en een logisch gevolg dit.
Ik weet niet of je Te vrede en Armenteros nog kunt herinneren, maar zelf dus vond ik dus beter.
Wat boeit z'n periode bij Feyenoord in deze? Ze kopen hem op basis wat ie bij Roda laat zien, wat gewoon uitstekend is.
We hebben inmiddels meer primeurs van ex Feyenoorders, dan Feyenoord zelf
Wij voeren het beleid niet in het Maasgebouw :-)
Hoeveel procent is van de transfer ontvangen we als solidariteitsvergoeding?
Stel de transfersom is 500k, dan pak je maar 17.5k
Toch leuk. Maak maar over. Dan kan ik mijn auto inruilen.
Thanx. Ik wist niet precies hoe het zat met percentage bij verhuur, maar door de 3,5% die je nu noemt, kan ik afleiden dat je als verhurende club dan geen recht hebt op een percentage (0,5%) voor dat seizoen.
Mooie stap voor hem, bij Roda JC naar vermogen gepresteerd en nu naar een mooie club met een rijke historie in Frankrijk
Zeker mooi voor hem. En prima stad om in te wonen ook!