Primeur Bevestigd
idrissi-feyenoord-web

KayneKVisuals

Nieuws

Feyenoord denkt aan overname Idrissi

FeyenoordTM

Afgelopen zomer huurde Feyenoord Oussama Idrissi van het Sevilla FC. De Rotterdammers wisten in de deal géén koopoptie te beklinken bij de Spanjaarden, maar wagen van de zomer wellicht een poging voor een permanente transfer.

Wie de Squad Depth voor komend seizoen er op naslaat, ziet dat de kans groot is dat Feyenoord veel sterkhouders kwijt zal raken. Om de selectie enigzins intact te houden, overweegt de club(leiding) om komende zomer enkele miljoenen op tafel te gooien bij Sevilla voor Idrissi.

Idrissi kan de technische staf van Feyenoord al langere tijd bekoren en voelt zich op zijn plek in de Havenstad, waar hij als tiener enkele jaren de jeugdopleiding doorliep. De linksbuiten was dit seizoen reeds goed voor vijf goals en vijf assists.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Laten we dit aub niet doen. Irriteer me soms dood aan hem
Is zo'n Gnonto niet iets voor Feyenoord?
Gustav Isaksen inbeeld voor aankomende zomer?
Speelt steeds beter, vond hem tot winterstop echt dramatisch. Redement moet echt wel omhoog en investeren in zichzelf (ziet er vaak net wat te zwaar en traag uit).
Vindt hem wel een beetje te voorspellend in zijn acties, speelde tegen shaktar en groningen ook niet zijn beste wedstrijden maar was wel bepalend. Het bepalende gedeelte 5goals 5 assists is toch wel een beetje karig voor een linksbuiten
Kijk ze beginnen naar me te luisteren 😄😉 nu snel contract wiefer verlengen en het maximale wat Feyenoord te bieden heeft aan giminez offeren en we staan er erg rooskleurig voor