Primeur Bevestigd
wieffer

VK Sportphoto

Nieuws

Lazio scoutte in De Kuip

FeyenoordTM

Donderdag kwam er een gerucht naar buiten dat Lazio op het vinkentouw zit voor Feyenoord-middenvelder Mats Wieffer. Het gerucht kan zomaar eens berust zijn op waarheid.

Hoewel Lazio zich nog niet officieel gemeld heeft bij de clubleiding van Feyenoord, scoutte zij eerder dit seizoen al geregeld in De Kuip. Een wedstrijd waarvan zeker is dat Lazio in het Rotterdamse stadion aanwezig was, is Feyenoord - FC Groningen (1-0). In de dying seconds maakte Oussama Idrissi de winnende goal.

Wieffer kwam dit seizoen al in zevenentwintig officiële duels in actie voor de Rotterdammers. Daarin scoorde hij twee maal, leverde hij vier maal een assist af én bekroonde hij zichzelf tot A-international vnan Oranje. Bij zijn recentelijke basisdebuut tegen Gibraltar (3-0 winst) was hij meteen de belangrijkste speler op het veld.

Extra info: Feyenoord ziet de enorme potentie in Wieffer en wil de middenvelder bij een bod deze zomer 'zeker niet voor onder de €12.000.000' laten gaan. Meer weten? Luister de Studio 1908 podcast.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Van mij mag hij gaan voor het juiste bedrag is iedereen te koop
12 miljoen is veel te weinig. Zeker in de huidige markt. Contractsituatie gunstiger voor de club dan Auersnes en Wieffer lijkt zeker niet minder.
Helemaal niet laten gaan. Maar zo is Feyenoord niet meer . Scouting lijst goed gevuld